Arama sonuçlarınız

1. Mutemet Arşivi 209 ve 375 doktor sabit ek ödemeler

Eski mevzuata Biyoloji mezunları tus'a girip TUG uzman olabiliyordu. Benim hastanemde bir kişi var bu şekilde. Farkı tıp okumamış lakin uzman .(Mikrobiyoloji uzmanı.)
  2. Sohbet Alanı En İyi HBYS Firma Hangisi ?

Biz 6 aydır fonet kullanıyoruz.(web tabanlı). Türkiyede ilk denemelerini Balıkesir de yapmışlar. Tamamen rezalet. Sisoft mercedes ise fonet şahin bile değil. Kısaca berbat ötesi. İlk geçtiğimiz ay 600 personele excellden sabit ve sabit dışı yapmak zorunda kalmıştım. Halen ds personel maaşlarını...
  3. Mutemet Arşivi Maaşlarda Ziraat bankasına geçiş

Halil hocam bizde gelecek aya gececeğiz ama geçen yıl geçen hastanelerden biliyorum excell tablo göndermişler mutemetlere ona göre işlem yapılmış.
  4. Mutemet Arşivi Maaşlarda Ziraat bankasına geçiş

Aklınızda olsun HBYS üzerinden de değişiklik için tek tek uğraşmayın yazılımların hepsi sql tabanlıdır bilgi işlem yetkililerine TC ve iban içeren excell tabloyu iletin onlar sql plus tan 1 dakikada günceller.
  5. Mutemet Arşivi Maaşlarda Ziraat bankasına geçiş

KBS de iban toplu değişiklik yapma için bölüm var. Memur maaş işlemleri ---maaş banka aktarım işlemleri menüsünde.
  6. Mutemet Arşivi askeri hastaneden geçiş yapan uzman hekim nöbet ödemesi

Askeri hekime kesinlikle nöbet ücreti ödemeyiniz. Bimer kanalı ile strateji sağlıktan gelen yazı var. Hekim dışı personele nöbet ödeyin hekimin sağlık hizmet ödemesi alması sebebi ile ödeme yapılması konusunun maliye ile görüşüldü yani ödeme yapılmaması yazıyor.
  7. Mutemet Arşivi G.Bütçe KBS İçi-Dışı BES Banka Aktarım işlemleri

Üst kısımdaki bilgilendirme yazılarını silmeyi unutmayın sadece personel bilgileri olacak
  8. Mutemet Arşivi G.Bütçe KBS İçi-Dışı BES Banka Aktarım işlemleri

cvs olarak kaytetikten sonra dosya içine girip sgk sicil kısmını metin formatına cevirip tekrar yazın sonra tekrar kayıt edin az önce böyle halledim ben
Geri
Üst Alt