Arama sonuçlarınız

1. Çözümlendi | Kilitli Fazla Ödenen Ek Derslerin Iadesinde Muhasebe Birimi Tarafından Uygulanan Yasal Faiz Ile Ilgili Mevzuat

1714558531 Üstad programı gördüm fakat bana %9 un yasal dayanağı lazım. Bu oran hangi mevzuata geçer
  2. Çözümlendi | Kilitli Fazla Ödenen Ek Derslerin Iadesinde Muhasebe Birimi Tarafından Uygulanan Yasal Faiz Ile Ilgili Mevzuat

Merhaba. Fazla ödenen ek derslerin iadesinde muhasebe birimi tarafından uygulanan yasal faiz ile ilgili mevzuat nelerdir. ? Hangi kanunun hangi maddesi kapsamında yasal faiz uygulanır*
  3. Çözümlendi | Kilitli Tapu Sicil Müdür Yardımcısı Göreve Başlama

Mart bordrosu henüz onaylanmadı. Kbs de ki durumu naklen gelen mi olacak yoksa ilk atama mı?
  4. Çözümlendi | Kilitli Tapu Sicil Müdür Yardımcısı Göreve Başlama

Merhaba. Daha önce konu açmıştım fakat kbs de ki işlemi yapamadık. Eşim 16 Şubat ta tapu sicil müdür yardımcısı olarak yeni görevine başladı. Normalde Şubat maaşını memur olarak almıştı. 28 günlük müdür maaşının farkı ile Mart ayı müdür maaşını hesaplamamız lazım. Kbs de ki işlemler neler acil...
  5. Çözümlendi | Kilitli Unvan Değişikliği Memur Maaş Işlemleri

Değerli üstatlar çok teşekkür ederim. Konuyu kapatabilirsiniz.
  6. Çözümlendi | Kilitli Unvan Değişikliği Memur Maaş Işlemleri

Üstat dayanağı 6. Dönem toplu sözleşme değil mi?
  7. Çözümlendi | Kilitli Unvan Değişikliği Memur Maaş Işlemleri

Merhabalar. Tapu memuru iken 8 şubat'ta kararnamesi gelen ve 16 şubattan itibaren tapu sicil müdür yardımcı olarak yeni görevine başlayan bir kişi 14 marta kadar müdür maaş farkını hakkeder mi? Şubat maaşını memur olarak almış.
  8. Çözümlendi | Kilitli Harcırah Ödenme Süresi

Güncel sürekli görev yolluğu hazırlama programı var mı?
  9. Çözümlendi | Kilitli İlköğretim Kurumları Hakedişlerinde Damga Vergisi

Taşıma, kırtasiye, temizlik, vb. gibi alımlarda da geçerli.
  10. Çözümlendi | Kilitli Ücretli Öğretmenlere 5 Saate 1 Saat Yerine 2 Saate 1 Saat Ekders Verilmesi

Hafta ve ay bütünlüğü gereği geçerlilik tarihi 1 Aralık 2023. Onun için 1 Aralık tarihinden itibaren yansıtılacak.
  11. Çözümlendi | Kilitli 4734 Sayılı Kamu Ihale Kanunu 3-E Maddesine Göre Pansiyonlu Okullar Tarım Kredi Kooperatiflerinden Gıda Malzemesi Alabilir Mi?

3(a) maddesine göre alınamayabilir ama 3(e) maddesinde bahsedilmiş.(Tarım ve Köyişleri Bakanlığına bağlı enstitü ve üretme istasyonları). Tarım kredi kooperatifleri enstuti veya üretme istasyonumu?
  12. Çözümlendi | Kilitli 4734 Sayılı Kamu Ihale Kanunu 3-E Maddesine Göre Pansiyonlu Okullar Tarım Kredi Kooperatiflerinden Gıda Malzemesi Alabilir Mi?

İyi akşamlar. 4734 sayılı kamu ihale kanunu 3-e maddesine göre pansiyonlu okullar Tarım Kredi Kooperatiflerinden gıda malzemesi alabilir mi?
  13. Mutemet Arşivi Memurlara Verilen 16,48 Zammın Hesaplaması Nasıl Yapıldı

13,52, zamlı ocak maaşı baz alınarak hesaplanacak o zaman doğrumudur?
  14. Mutemet Arşivi Memurlara Verilen 16,48 Zammın Hesaplaması Nasıl Yapıldı

Süleyman üstadım. Meclisten geçmesi beklenen yeni zam %16,48 lik zamlı maaşa mi yansır yoksa eski maaşa mı? Alıntı
  15. Mutemet Arşivi Memurlara Verilen 16,48 Zammın Hesaplaması Nasıl Yapıldı

Meclisten geçmesi beklenen yeni zam %16,48 lik zamlı maaşa mi yansır yoksa eski maaşa mı?
  16. Mutemet Arşivi 2023 Yılı Ocak Ayına Ai̇t Mali̇ Ve Sosyal Haklara İli̇şki̇n Genelge

yayınlanan genelgeye göre oluşan yeni katsayı 0,388581. %30 zamdan sonra yine değişecek mi?
  17. Çözümlendi | Kilitli Yurtiçi Geçici Görev Yolluğu 03.03.10 Bütçe Tertibi Gözükmüyor.

İyi akşamlar. Yurtiçi geçici görev yolluğu için bugün 03.03.10 Bütçe Tertibine ödenek gönderildi. Mys den yolluk süreci hazırlarken 03.03.20 Bütçe Tertibi çıkarken ödeneğin olduğu 03.03.10 Bütçe Tertibi gözükmüyor. Bu problem nasıl çözülür?
  18. Çözümlendi | Kilitli Eğitim Müfettişlerinin Denetim Yolluğu Nasıl Hesaplanır?

Halil hocam çok teşekkür ederim. Programdaki veriler güncel değil mi? Ekstra güncellemeye gerek var mı?
  19. Çözümlendi | Kilitli Eğitim Müfettişlerinin Denetim Yolluğu Nasıl Hesaplanır?

İyi akşamlar. İllerde çalışan eğitim müfettişlerinin denetim yolluğu nasıl hesaplanır? yolluk, yevmiye vb. gibi çarpanları hesaplayacak program var mı?
  20. Çözümlendi | Kilitli Donatım Malzemesi Alımı

Alabileceğiz malzemeler ekte sunulmuştur..
  21. DUYURU 2022-2023 Öğretim Yılına Hazırlık Ödeneği Kbs Duyuru

İyi akşamlar. Hesaplama açılmış mı?
  22. Çözümlendi | Kilitli Ödenek Gönderilen Okulların Tkys De Bağımsız Harcama Birimi Yapılması.

İlgili okullar tarafından kbs üzerinden maliye bakanlığına çağrı açılınca bakanlık tüm işlemleri yapiyor. Konuyu kapatabilirsiniz.
  23. Çözümlendi | Kilitli Ödenek Gönderilen Okulların Tkys De Bağımsız Harcama Birimi Yapılması.

İyi akşamlar. Milli Eğitim Bakanlığına bağlı bazı okullar 10.000 okul projesi kapsamına alındı. Bahsi geçen okullar daha önce taşınırda bağımsız harcama birimi değildi. Ilçe milli eğitime ait taşınırda alt birim olarak görülüyordu. Artık her okula ödenek gelmeye başladı. Okullar alım...
  24. Çözümlendi | Kilitli Ücretli Usta Öğretici Sigorta Işlemleri

Yukarıda ile seçilen 1.436,17 aynı olmayınca sistem izin vermiyor hocam. Üstteki miktar sabit. Ekleme yapılamıyor. Problem o hocam.
  25. Çözümlendi | Kilitli Ücretli Usta Öğretici Sigorta Işlemleri

İşsizlik tutarını mys emanetlerde ki toplam tutardan düşersem sgk lar tutuyor. Bu şekilde gönderebilir miyim?
  26. Çözümlendi | Kilitli Ücretli Usta Öğretici Sigorta Işlemleri

Sadece bu ay görev verdik hocam. 2022 yılı için.
  27. Çözümlendi | Kilitli Ücretli Usta Öğretici Sigorta Işlemleri

Hocam ücretli usta öğretici maaşını paket program ile yapıyoruz. Belgeleri hazır olarak alıp e bildirgeyi veriyoruz. Sadece sgk lar varken işsizlik ücreti neden oluştu. 4 temmuzdan 29 temmuza kadar çalıştı. 30 temmuzda çıkışı verildi. Daha önce sadece sgk lar vardı. İşsizlik neden tahakkuk...
  28. Çözümlendi | Kilitli Ücretli Usta Öğretici Sigorta Işlemleri

Günaydın. Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğümüz bünyesinde Temmuz ayı içerisinde bir adet ücretli usta öğretici kurs açtık ve kurs Temmuz ayı içerisinde bitti. Ödemesini yaptım e bildirgesini verdim. Tahakkuk fişinde sgk lar dan ayrı olarak 114, 90 tl işsizlik tutarıda oluştu. Mys emanetlerde sgk ve...
Geri
Üst Alt