Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mehmet bey iyi aksamlar. Paylaştığınız ücretli öğretmen ek ders hesaplama çizelgesi 30 kişilik.bizde yaklaşık 60 kişi çalışıyor.satir ekleyince problem olmaz herhalde.programin bozulmasından endişeleniyorum.
Yapan bazi arkadaslar vardı.donem olarak ekim değil de eylül seçinde kıst maaş hesaplıyor hüseyin bey.eğitime hazırlık ödeneğini mecbur mys den yapacağız.
Hüseyin bey dun bahsettigim konu ile ilgili mys den kıst maaş yapmak yerine kbs den kıst hesaplayıp muhasebeye gönderdim. Kafamı karıştıran sorduğum bazı kişilerin mys den ödeme yapmam gerektiği, bazılarının ise kbs den yapmam gerektiği.ayni şey yeni yeni atanan sözleşmeli öğretmenlerin eğitim...
Kıst maaşları bilsa diye bir program var ordan hesaplamış eski memur.simdi ki memurumuz kullanmayı bilmiyor hüseyin hocam.dogru acilen kıstlari yapmamız lazım.bu konuda yardımcı olursanız.
Asıl meseleyi kısaca yazayım.eylul 28 inde başlayan sözleşmeli öğretmenlerimiz var.bunlara 16 gün eylül ayından kıst maaş ve tam maaş ekim 15 de yapıldı.problem bunların e bildirgesinde yaşanacak problem.
Olur hüseyin bey teşekkür ederim.peki son bir şey daha sorayim.yine 28 eylülde başlayan sözleşmeli öğretmene maaş yapıldı fakat kıst maaşı unutulmuş.munferit kıst maaşı nasıl yapalım.bilsa diye bir programımız var.onda manüel hesaplayıp mys den mi ödeme yapacağız.simdiden tesekkurler.
Iyi akşamlar.bizdede aynı sıkıntı oldu. Yeni başlayan bir sözleşmeli öğretmenin kbs den maaşı hesaplanmasına rağmen maaşı listede çıkmadı ve maaşı yatmadı.su an ilgili öğretmen için ekim ayı için maaş ve kıst maaş yapabilirmiyiz.
Arkadaşlar iyi aksamlar.ilce milli eğitim bu ayki kadrolu personel maaşları farklı okullar adı altında hesaplayıp maliyeye gönderdi. Bir önceki memurun tayini çıktığı için eylül ayı ek dersler
Geç kaldı ve maaşlarla aynı dönemde gönderildi.okullarda mükerrer tex ve liste gönderince ek dersler 2...
Mehmet bey iyi aksamlar.sozlesmeli öğretmenlerin ek dersleri, bu işleri yapan memurun tayini nedeniyle gecikti bu ay.buyuk ıhtimal 15 inden sonraya kaldı.o zaman yatsa problem olurmu acaba.
Arkadaşlar iyi aksamlar.dmo 'dan mal aldım.avans açtım ve şimdi avans kapatacagim.4 farklı firmadan fatura geldi.birtanesinin tif i i keserken yuvarlamadan dolayi sanırım -1 kuruşluk fark cıktı.ve ödeme emrinde avans kapatırken-1 kuruşluk fark daha oluştu.simdi kapatacagim avans miktarı...
Muhasebe birimi ile görüşün ve şunu yapmasını söyleyin.gerceklestirme görevlisi yanında mutemet yardımcısı rolü de tanımlasın.ayni durum ben dede vardı ve bu şekilde çözdük.
Mehmet hocam dmo siteden alacağımız ürünlerin siparişini tamamlayıp kuruma site üzerinden gönderdim.simdi ödemeye esas belgeleri istiyor.ornegin muhasebe işlem fisı vb.mys de hiç avans çıkarmadım.odemeyle ve süreçle ilgili doküman lazım.