Arama sonuçlarınız

1. Programlar Ücretli Öğretmen Ek Ders Ücret Hesaplama Bordrosu

Anladım çok teşekkürler hüseyin hocam.
  2. Programlar Ücretli Öğretmen Ek Ders Ücret Hesaplama Bordrosu

Hüseyin bey tekrar rahatsız ediyorum ama bu çizelge de ücretli öğretmenlerin dyk kursu % 100 artırımli olarak mi güncellenmiş yoksa.
  3. Programlar Ücretli Öğretmen Ek Ders Ücret Hesaplama Bordrosu

Çok teşekkür ederim hüseyin hocam.
  4. Programlar Ücretli Öğretmen Ek Ders Ücret Hesaplama Bordrosu

Müsait bir günde hazırlayabilirseniz çok iyi olur.
  5. Programlar Ücretli Öğretmen Ek Ders Ücret Hesaplama Bordrosu

Mehmet bey iyi aksamlar. Paylaştığınız ücretli öğretmen ek ders hesaplama çizelgesi 30 kişilik.bizde yaklaşık 60 kişi çalışıyor.satir ekleyince problem olmaz herhalde.programin bozulmasından endişeleniyorum.
  6. Programlar Ücretli Öğretmen Ek Ders Ücret Hesaplama Bordrosu

Tüm platform üyesi değerli arkadaşlar a günaydın.bu çizelge güncel degil mi
  7. Çözümlendi | Kilitli Maaş İle İlgili Problem

Yapan bazi arkadaslar vardı.donem olarak ekim değil de eylül seçinde kıst maaş hesaplıyor hüseyin bey.eğitime hazırlık ödeneğini mecbur mys den yapacağız.
  8. Çözümlendi | Kilitli Maaş İle İlgili Problem

Hüseyin bey dun bahsettigim konu ile ilgili mys den kıst maaş yapmak yerine kbs den kıst hesaplayıp muhasebeye gönderdim. Kafamı karıştıran sorduğum bazı kişilerin mys den ödeme yapmam gerektiği, bazılarının ise kbs den yapmam gerektiği.ayni şey yeni yeni atanan sözleşmeli öğretmenlerin eğitim...
  9. Çözümlendi | Kilitli Maaş İle İlgili Problem

Kıst maaşları bilsa diye bir program var ordan hesaplamış eski memur.simdi ki memurumuz kullanmayı bilmiyor hüseyin hocam.dogru acilen kıstlari yapmamız lazım.bu konuda yardımcı olursanız.
  10. Çözümlendi | Kilitli kadrolu dr. kıst maaş

Iyi akşamlar sayın arkadaşlar.kist maaş hesaplayip mys den ödeme yapacağım.yardimci olursanız.cok acil
  11. Çözümlendi | Kilitli Maaş İle İlgili Problem

Asıl meseleyi kısaca yazayım.eylul 28 inde başlayan sözleşmeli öğretmenlerimiz var.bunlara 16 gün eylül ayından kıst maaş ve tam maaş ekim 15 de yapıldı.problem bunların e bildirgesinde yaşanacak problem.
  12. Editörün Seçimi Mys - Mysv2 Okul Pansiyonları Ödenek Aktarma Örnek Ödeme Emri Belgesi

Iyi akşamlar.yatılı öğrenciler için giyim parası geldi.ornek ödeme emri varsa paylaşabilir mısınız.
  13. Çözümlendi | Kilitli Maaş İle İlgili Problem

Anladım.buna benzer bir ödeme emri örneği var mi acaba.
  14. Çözümlendi | Kilitli Maaş İle İlgili Problem

Olur hüseyin bey teşekkür ederim.peki son bir şey daha sorayim.yine 28 eylülde başlayan sözleşmeli öğretmene maaş yapıldı fakat kıst maaşı unutulmuş.munferit kıst maaşı nasıl yapalım.bilsa diye bir programımız var.onda manüel hesaplayıp mys den mi ödeme yapacağız.simdiden tesekkurler.
  15. Çözümlendi | Kilitli Maaş İle İlgili Problem

Manüel derken münferit demek istediniz değil mi.
  16. Çözümlendi | Kilitli Maaş İle İlgili Problem

Hüseyin bey hesaplamada hiç öğretmenin adı çıkmamış ve parada talep edilememiş doğal olarak.
  17. Çözümlendi | Kilitli Maaş İle İlgili Problem

Iyi akşamlar.bizdede aynı sıkıntı oldu. Yeni başlayan bir sözleşmeli öğretmenin kbs den maaşı hesaplanmasına rağmen maaşı listede çıkmadı ve maaşı yatmadı.su an ilgili öğretmen için ekim ayı için maaş ve kıst maaş yapabilirmiyiz.
  18. Çözümlendi | Kilitli Maaş Problem-Acil

Bu arada pazar pazar cevap yazdığınız için teşekkürler.
  19. Çözümlendi | Kilitli Maaş Problem-Acil

Peki bu işlemi yarın yaptıysak.cunku farklı okullarda çalışıyor bu öğretmenler.
  20. Çözümlendi | Kilitli Maaş Problem-Acil

Ziraat bankasının böyle bir uygulaması var mi acaba.bilen varsa bilgi verirse com sevinirim.
  21. Çözümlendi | Kilitli Maaş Problem-Acil

Çok teşekkür ederim.acaba para hesaplarda dursa banka geri çekebilir mi.
  22. Çözümlendi | Kilitli Maaş Problem-Acil

2 kez ödenen ek dersler maaşlar hesabından odendiyse ne yapmamız gerekiyor
  23. Çözümlendi | Kilitli Maaş Problem-Acil

Arkadaşlar iyi aksamlar.ilce milli eğitim bu ayki kadrolu personel maaşları farklı okullar adı altında hesaplayıp maliyeye gönderdi. Bir önceki memurun tayini çıktığı için eylül ayı ek dersler Geç kaldı ve maaşlarla aynı dönemde gönderildi.okullarda mükerrer tex ve liste gönderince ek dersler 2...
  24. Çözümlendi | Kilitli toplam vergi matrahı

Mehmet bey iyi aksamlar.sozlesmeli öğretmenlerin ek dersleri, bu işleri yapan memurun tayini nedeniyle gecikti bu ay.buyuk ıhtimal 15 inden sonraya kaldı.o zaman yatsa problem olurmu acaba.
  25. Çözümlendi | Kilitli toplam vergi matrahı

Bir arkadaş 3 ayda bir sözleşmeli öğretmenlerin matrahı güncellenir felan dedi.ne kadar doğru bilemedim.
  26. Çözümlendi | Kilitli toplam vergi matrahı

Iyi akşamlar.toplam vergi matrahı ne zaman güncellenir
  27. Çözümlendi | Kilitli Satın Alma - Avans açma ve kapama işlemi

Arkadaşlar iyi aksamlar.dmo 'dan mal aldım.avans açtım ve şimdi avans kapatacagim.4 farklı firmadan fatura geldi.birtanesinin tif i i keserken yuvarlamadan dolayi sanırım -1 kuruşluk fark cıktı.ve ödeme emrinde avans kapatırken-1 kuruşluk fark daha oluştu.simdi kapatacagim avans miktarı...
  28. Çözümlendi | Kilitli maaşlar gözükmüyor

Muhasebe birimi ile görüşün ve şunu yapmasını söyleyin.gerceklestirme görevlisi yanında mutemet yardımcısı rolü de tanımlasın.ayni durum ben dede vardı ve bu şekilde çözdük.
  29. Çözümlendi | Kilitli DMO Alımları

Sagolasin güzel Arkadaşım.
  30. Çözümlendi | Kilitli DMO Alımları

Mehmet hocam dmo siteden alacağımız ürünlerin siparişini tamamlayıp kuruma site üzerinden gönderdim.simdi ödemeye esas belgeleri istiyor.ornegin muhasebe işlem fisı vb.mys de hiç avans çıkarmadım.odemeyle ve süreçle ilgili doküman lazım.
  31. Çözümlendi | Kilitli DMO Alımları

Arkadaşlar iyi günler.dmo 'dan mal alimi için sipariş geçtik.bundan sonraki süreç nasıl işleyecek.ilk kez alım yapıyorum.simdiden tesekkurler
  32. Editörün Seçimi Mys - Mysv2 Okul Pansiyonları Ödenek Aktarma Örnek Ödeme Emri Belgesi

Peki 2 adet kesinti ekleyince ödenmesi gereken bölümü 0 oluyor dogrumudur.birde 12 si yapilan para ne zaman pansiyon hesabına gecer.
  33. Çöp Kutusu Hane halkına yapılan transferler

Sayın arkadaşlar iyi aksamlar.bugun 5.4 hane halkına paramız geldi.bunu pansiyon bütçesine alacağız.yardimci olursanız sevinirim.
Geri
Üst Alt