Arama sonuçlarınız

1. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli Kıdem Tazminatı

Tam kavrayamadıgım bi konu var yeni sayılırım bu işte ama bu 4D 696 KHK işcılerinde bahsedilen kıdem tazmınati nedir ve verilmesimi lazım tam bilgim yok foruma baktıklarımdan da anlayamadım yardım edebilecek varmı
  2. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli Uzmanlık eğitimine giden Asistan

https://www.maasmutemeti.com/forum/konu/uzmanlik-egitimine-giden-tabip-yueksekoegretim-tazminati-hk.6555/ Ömür Abinin bi Görüş yazısı ile açıklamasıda mevcut burda Böyle bi işlem yapılmayacaktır.
  3. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli Ücretsiz İzne Ayrılan Personel Kişi Borcu

Nazan hanım yazıda belirtilem ibanlar şahıslara mı ait oluyor birde bunu sgk mı gönderiyoruz
  4. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli 112 ATT personelleri geçici görev yolluğu alır mı

Kurumumuza gelen doktorlar var ama gelen doktorları kurum arabası getirip götürüyor bunlara sadece yevmiyemi verilir nasıl yapılması lazım hastanemizde de yemek veriliyor.(Gelen üst yazıda ise yevmiye ve yol ücretlerinin verilmesi diye eklenmiş ama ne yapmam lazım)
  5. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli Taşerondan kadroya geçen güvenlik görevlileri

Puantaja dökerken 12 saat vardiyalı gelenleri 11 saat olarak yazıyorum 1 saat dinlenme yazıyorum dogrumu böyle fazlalık çıkmıyor ama 12 saatte çıkıyor
  6. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli 15 İtibarıyla Emekli olan Taşerondan Geçme İşçinin Kullanmadığı Ücretli izin Ödemesi ve SSK Tavan Matrahı Hesaplaması

15/10/2019 Tarihinde Emeklilik nedeniyle bir (Taşerondan Geçme) işçimizin çıkışı yapıldı. Bu işçiye 15/10 tarihi için 1 günlük yevmiye ödenmedi ve Sigorta çıkışı 15/10/2019 olarak yapıldı. 15/10-14/11/2019 Dönemine ait Ekim 2019 Bildirgesi verilmedi. Sorum şu; 15.10.2019 tarihinde emekli olan...
  7. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli Sürekli işçi ÇKYS Parametre Tanımlama (Resimli)

Eski işciler gelir tanımlamada sadece katsayılarda sorun yaşayabilecigimi düşündüm birde abi gelir damga ve sgk hangisinde neye göre kesecegimi bilemedim 4D işcilerdeki tanımlamalara bakarak örnek alabilirmiyim
  8. erhan.can1

Benim bahsettim eskinin kamu işcileriydi 4D gelir tanımlamaları var biliyorum ama bu eskinin işcilerinin hakları çok neyden ne kesilecek nasıl yüklenecek bilemedim onun için konu açtım
  9. erhan.can1

Hastanemizde kamu işcileri var eskinin bunları ÇKYS yukleyip yapmam lazım bu ay bende excel formatı var ve hatalı yardım edebilecek var mı bana parametleri nasıl ayarlamamiz lazım hiç yapmadım veya resim atabilme şansınız varmı parametrelerin ona bakarak ekleme yapayım maaslar geldi
  10. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli BES Kayıt degiştirme

Abi Öyle yaptım Destek uygulamadan bildirdim bakalım ne olacak
  11. erhan.can1

Kılavuza baktım ama pek bi faydalanamadım Maliye ile konuştuk onlarda yapamadı çözüm yapamadık nasıl yapacaz bilemiyorum
  12. erhan.can1

Yasin abi hata veriyor böyle sayfa yenileyince degişmiyor ne yapmam lazım ?
  13. erhan.can1

Abi bu besi iptal etmek icin ne yapmak lazım sadece kbs den iptal etmek mi lazim
  14. erhan.can1

Halk bankasından gelen besleri geri ödemesini nasıl yapabiliriz aylardır yatırılmadı
  15. erhan.can1

Maaş halk bankasından almamıza ragmen beslerimizi vakıfbank üzerinden olması lazım bunun için ne yapmamız lazım sistem el attırmıyor anlaşma maaş halkbankasından aldıgımızdan dolayımı
  16. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli 375 Denge ve DSSÖ Kişi Borcları yaptım TDMS Nasıl girecez

Bi önceki mesajda hallettim dogru muhasebedekiler onayladı sonra tekrar incelediler ve nasıl bu şekilde yaparsınız gibi söylendi bende mutemetler sitesinden yardım aldıgımı böyle birşey olmaz dediler
  17. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli 4B Maaş Fark çıkması

Önce ki aylardan çok farklı gelince size danışmak istedim bende inceledigimde vergi artmış olarak gördüm teşekkür ederim ilgilendiginiz için
  18. erhan.can1

Ekim ve Kasım bodroları ben incelemem gelir vergisi gösteriyor ama neden bu ay bi anda bu kadar fark vurdu önceki aylarda hiç yoktu ağustos eylül ekim de felan kasımda oldu sadece
  19. erhan.can1

Geçen ay maaşlarda ve önceki aylarda normal maaş yatıyordu bu ay maaş hesaplama yaptım banka listesi kontrol dökümünde inceledim ve çok fark gördüm sebebi ne olabilir herkezdemi böyle
  20. erhan.can1

Abi Muhasebe birimi kabul etmedi bu kodları birde dedigi cümle böyle bi kodla işlem yapılırmı böyle kod kişi borcuna girilmez
  21. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli 4D İşçi gece çalışma ödenegi

Öyle yapıyordum da ÇKYS yazmam gereken bi yer varmı diye merak etmiştim
  22. erhan.can1

Benim anlamadıgım bi konu daha var bu mesai ile nöbet gelen personellerin aylık saatlerini nasıl hesalayacaz ? Bi de abi ÇKYS den maaş yaparken izinlerine bi işlem yapacam mı bi yere ekleyecem mi bulamadım ben
  23. erhan.can1

ÇSGB da işci haklarında bi yazı dikkatimi çekti aşagida yazı belirttim benden önceki mutemet arkadaş sadece temizlik işcileri yararlanır demiş arkadaşlara ama ben de ona göre ödenek yapmıştım.Araştırma yaparken dikkatimi çekti şimdi bundan temizlik teknisyen ve veri hazırlamacı arkadaşlara da...
  24. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli 4/B Sözleşmelilerde Fiili Hizmet yapımı

Bircok konuda siteden sagolsunlar yardım eden oldu ama benim bu fiili hizmetleri nasıl yapacagımı bilmiyorum tam ne işe yaradıgınıda anlayamadım ben yeni başladim 2 ay oldu tek başima çalısıyorum çogu şeyi kavradım sagolsunlar yardım eden oldu ama bu konuda birşey yapadım nasıl yapacagımida...
  25. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli Pratisyen Hekim İl dışı görevlendirme fazla mesai ödemesi

Bazı kurumlarda diger aya aktarılır bazı kurumlarda ise izin olarak ama tam mevzuatını bilmiyorum
  26. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli sürekli görev yolluğu

Kişi borcu nasıl olacak peki
  27. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli sürekli görev yolluğu

Sürekli Görev yolluğunda Personel yolluğunu ödedim personel tayini iptal eder gelirse para geri alınıyormu ?
  28. erhan.can1

Sskları bende öyle yaptım ama artık daha o şekil yapılmayacak akgünden kesiyorum muhasebe islem fiş kesilip muhasebe birimine gönderilecek denildi Yarın bu şekilde yapar sisteme yüklerim ilgilendiginiz için teşekkur ederim
  29. erhan.can1

Bizim saymanlık tdms ye girdiriyor Muhasebe işlem fişi kestiriyor ama nasıl girecegimi bilmiyorum hiç yapmadım
  30. erhan.can1

Kişi Borcu cetvellerini oluşturdum ama TDMS'ye nasıl girecegimi bilmiyorum hiç yapmadım örnek olan varmı yada yardım edebilecek varmı
  31. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli Sürekli işçi fazla çalışma hesaplaması

Bugün saat 1 den sonra tatil bu resmi tatil olarak mı yoksa idari tatil olarak mı geçiyor ödemesi nasıl yapılacak birde aylık mesai saatını hesaplarken nasıl hesaplayacaz bugun yarım gün
Geri
Üst Alt