Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben e-vizite girdigimde onaylanmamişlar var yani tarihi geçenler bunu rapor bitiş tarihini yazıp mı onaylayacam ne yapacam bana onaylama dediler ama yardımcı olurmusunuz anlamadım tam
Ordan baktım ama işimi halledemedim benim sorunum bu performans ödemelerinde personellerin tutarları arasında farklılık ve bu izinler hakkında sormam lazım yada ögrenebilecem bi slayt veya genelge varmı bulamadım
Abi benim anlamadıgım şimdi bende 20 sinde gidecek bi vatandaş var ben buna 5 günlük kıst verecem sonra bu 20 gün sonra geldiginde ne yapmam lazım yada maaş yapsam kişi borcu çıkarsam bi sorun olur mu
Abi bende anlamadım yeni başladım bodrolara bi göz attım ek göstergeleri bazılarınin boş mesele lise çıkışlı 5-3 dereceli bi hemşire var bunun kadro derecesi yoktu derece 5 den mi vercez
Eski Bodroları inceledim çogu Memurua Ek gösterge eklenmemiş ve maaşdan faydalanmamışlar bu ek göstergelerin kadro dercelerini nasıl yapacaz yardımcı olabilecek varmı
Ekops üzerinden 4B'li Kişiye Riskli birim girdim birde nöbetlere göre hesaplama yapılıyormuş Nasıl hesaplama yapılıp buraya ekrelenecek yardımcı olabilecek varmı ?
Abi 5 Aydakini geri alıp 8 aya yatırmam lazım maliyenin talimatı bu şekilde nasıl yapmam lazım şimdi ? yardımcı olurmusunuz diger ayarlada sorun yokmuş yukarıda yanlış yazdım
Personel 3 ay öncesinden dilekçe yazmış bu dilekçe bana verilmedi eş yardımıda 3 ay verilmedi ben bu eş yardımcı ücretini nasıl hesaplayacam ve ödemesini yapcam bildigi verirmisiniz ?
Bende önce mutemet bu açıkta atanan sürekli işcilerin sigorta kolunu taşerondan kadroya geçenler ile aynı iş koluna sokmuş Nace 86.10 koluna sokulması gerekiyor bunu halletmem lazım birisi yardımcı olabilir mi nasıl yol izleyecem
Konuyu hallettim tesekkur ederim
Biz Maaşları AKGÜN adında bi sistemden yapıyoruz Bu 4924 ile Döner Sermaye Personel Maaşlarını orda kesenekler için ayrı txt dosyası var orda kısa yolu varmış bana ögretmemişlerdi ordan otomatik txt dosyasını indirip yaptım. Ama Normal de nasıl yapıldıgını...
Abi şimdi Bizim bildirgeler 15 ile 14 arası ama Bi tane 4B personeli bildirgesi yapılmamış bu vatandaş askerden 8 inde gelmiş bildirgesi yapılmamış maaş yapılıp bundan dolayı o dönem yapamadık.SGK ile görüştüm oda bize elden bildirge yapmamı söyledi onun için nasıl yapıldıgını bilmiyorum bu...
Olmuyor verilen hatadaki Olması gereken tutar çıktı onu girdim hatalı kayıtları düzelt yaptım çıkan tutar ile bodroda ki sgk kesintileri hesapladım tutmuyor
Yeni Mutemetlige başladım bu 4B bildirgelerini yapacam ama fiili hizmetler ile beraber yapılıyormuş daha önce görmedim kimseden bana bu konuda yardımcı olabilecek varmı ?
4/D Sürekli işçi maaşlarını yapan arkadaşlar yevmiyeleri nasıl verdi.
Ben Puantaja dökerken 12 saat döktüm ama bunların bayramlıklarını 1 gün üzerinden verdim ama normal çalışma saatleri 7.5 saat yani bunların bayram eksiklerini nasıl vermem lazım yardımcı olabilecek varmı
Önceden bu şekil yapmıştım ben ama kusura bakmazsanız anlamadıgım birşey var mesele bana ögretilen öglen yemegi 12.00-13.00 arası burda olmaz ise bi yevmiye akşamda yemeginde burda olmazsa 2 yevmiye veriyorlar denildi.
Size göre baktım kafam biraz karıştı saat 13.00 dan 19.00 arası yoldaysa...