Arama sonuçlarınız

1. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli Doğum sonrası rapor onay süresi

Ben e-vizite girdigimde onaylanmamişlar var yani tarihi geçenler bunu rapor bitiş tarihini yazıp mı onaylayacam ne yapacam bana onaylama dediler ama yardımcı olurmusunuz anlamadım tam
  2. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli 657 Çeşitli Bodro nasıl yapılır

Mehmet Abi Bölge Tazminatında 328,84 TL ödeyecem ama gelir ve damga yazmam lazım mı birde ek gösterge ne yapcam
  3. erhan.can1

Kaynaklara Taşındı Bölge Tazminatı Ödeme Bordrosu

Mehmet Abi Bölge Tazminatında 328,84 TL ödeyecem ama gelir ve damga yazmam lazım mı birde ek gösterge ne yapcam
  4. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli 657 Çeşitli Bodro nasıl yapılır

657 Personelimde Bölge tazminatı eklenmemişti Maliye Bodro oluşturacaksın dedi nasıl yapacagım bilgisi olan varmı
  5. erhan.can1

Kaynaklara Taşındı Bölge Tazminatı Ödeme Bordrosu

657 Personelimde Bölge tazminatı eklenmemişti Maliye Bodro oluşturacaksın dedi nasıl yapacagım bilgisi olan varmı
  6. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli 4/B Sözleşmeli Rapor

Analık hallerine bi işlem yapıyormuyuz
  7. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli PERFORMANS KONUSUNDA YARDIMA İHTİYACIM VAR

Ay içinde Rapor alanlar ve izin alanlar kaç günden sonra kesintiye giriyor
  8. erhan.can1

Ordan baktım ama işimi halledemedim benim sorunum bu performans ödemelerinde personellerin tutarları arasında farklılık ve bu izinler hakkında sormam lazım yada ögrenebilecem bi slayt veya genelge varmı bulamadım
  9. erhan.can1

Perfomans hesaplamasında ilk defa yapıyorum biraz sorunlarım var yeni başladım işe bana telefon ile yardım edebilecek varmı
  10. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli Askere Giden Personel Maaşı

Askere gidenlerde sigorta çıkısı felan yapmiyoruz demi
  11. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli Yeni işe başlayan 4B Sözleşmeli Bedelli Askerlik nedeniyle maaşı nasıl yapılacak

Abi benim anlamadıgım şimdi bende 20 sinde gidecek bi vatandaş var ben buna 5 günlük kıst verecem sonra bu 20 gün sonra geldiginde ne yapmam lazım yada maaş yapsam kişi borcu çıkarsam bi sorun olur mu
  12. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli 657 Memur Ek Gösterge ekleme

Abi bende anlamadım yeni başladım bodrolara bi göz attım ek göstergeleri bazılarınin boş mesele lise çıkışlı 5-3 dereceli bi hemşire var bunun kadro derecesi yoktu derece 5 den mi vercez
  13. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli 657 Memur Ek Gösterge ekleme

Eski Bodroları inceledim çogu Memurua Ek gösterge eklenmemiş ve maaşdan faydalanmamışlar bu ek göstergelerin kadro dercelerini nasıl yapacaz yardımcı olabilecek varmı
  14. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli Geriye Dönük 3 Aylık 4/B Eş Yardımı

Bu ay yaptıgım maaşın agisi ilemi karşılaştırım o zaman abi
  15. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli EKOBS'dan Performans hesaplaması

Ekops üzerinden 4B'li Kişiye Riskli birim girdim birde nöbetlere göre hesaplama yapılıyormuş Nasıl hesaplama yapılıp buraya ekrelenecek yardımcı olabilecek varmı ?
  16. erhan.can1

Abi Personelin 5inci aydaki Eş yardımını alıp 8 ayda tekrar ödemem lazım bunu nasıl yapacam bilmiyorum
  17. erhan.can1

Abi 5 Aydakini geri alıp 8 aya yatırmam lazım maliyenin talimatı bu şekilde nasıl yapmam lazım şimdi ? yardımcı olurmusunuz diger ayarlada sorun yokmuş yukarıda yanlış yazdım
  18. erhan.can1

Çocuk yardımı almış ama eş yardımı almamış 2 maaşında
  19. erhan.can1

Personel 3 ay öncesinden dilekçe yazmış bu dilekçe bana verilmedi eş yardımıda 3 ay verilmedi ben bu eş yardımcı ücretini nasıl hesaplayacam ve ödemesini yapcam bildigi verirmisiniz ?
  20. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli Bayram çalışması

Bayramları 2 yevmiyesi 180 küsür felan mı ediyor
  21. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli İşkolu sorunum var

SGK'nın Sitesinden bulamadım abi
  22. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli İşkolu sorunum var

Bende önce mutemet bu açıkta atanan sürekli işcilerin sigorta kolunu taşerondan kadroya geçenler ile aynı iş koluna sokmuş Nace 86.10 koluna sokulması gerekiyor bunu halletmem lazım birisi yardımcı olabilir mi nasıl yol izleyecem
  23. erhan.can1

Mutemet Arşivi 2019-2020'deki İşçilere Ait mali ve sosyal haklarını belirleyen 2019 Dönemi Kamu Kesimi Toplu İş Sözleşmesi.

Ben sendika başkanı ile görüştüm İşkur üzerinden atanan sürekli işçiler bunlardan yararlanacagını söyledi bize ?
  24. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli 4/B Askere gidecek bir personelden 12 günlük maaş iadesi

O 9 günü degilde geri çalışmadıgı günümü alacaz o zaman birde maaş ayrı sabitini ayrımı alacam ? aynı şekilde
  25. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli 4/B Askere gidecek bir personelden 12 günlük maaş iadesi

Kasım 24 giden 4B kişiden nasıl hesaplama yapılacak ?
  26. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli 4924 KESENEK İLGİLİ SORUN

Konuyu hallettim tesekkur ederim Biz Maaşları AKGÜN adında bi sistemden yapıyoruz Bu 4924 ile Döner Sermaye Personel Maaşlarını orda kesenekler için ayrı txt dosyası var orda kısa yolu varmış bana ögretmemişlerdi ordan otomatik txt dosyasını indirip yaptım. Ama Normal de nasıl yapıldıgını...
  27. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli Asker Dönüşü Unutulan 4/B Sözleşmeli Personel E-Bildirge

Abi şimdi Bizim bildirgeler 15 ile 14 arası ama Bi tane 4B personeli bildirgesi yapılmamış bu vatandaş askerden 8 inde gelmiş bildirgesi yapılmamış maaş yapılıp bundan dolayı o dönem yapamadık.SGK ile görüştüm oda bize elden bildirge yapmamı söyledi onun için nasıl yapıldıgını bilmiyorum bu...
  28. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli Asker Dönüşü Unutulan 4/B Sözleşmeli Personel E-Bildirge

Elden Bildirge vermem lazım sgk ya 23 son gün birisi bana elinde excel formatı olan varmı ?
  29. erhan.can1

Olmuyor verilen hatadaki Olması gereken tutar çıktı onu girdim hatalı kayıtları düzelt yaptım çıkan tutar ile bodroda ki sgk kesintileri hesapladım tutmuyor
  30. erhan.can1

4924 KESENEK Yapacam ama Hakedilen Toplamları Bodroda nasıl bulup yapacam yardımcı olabilecek varmı bulamadım ben
  31. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli Fiili Hizmet Konusunda yardımcı olurmusunuz

Yeni Mutemetlige başladım bu 4B bildirgelerini yapacam ama fiili hizmetler ile beraber yapılıyormuş daha önce görmedim kimseden bana bu konuda yardımcı olabilecek varmı ?
  32. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli 4/D SÜREKLİ İŞÇİ BAYRAM YEVMİYESİ

4/D Sürekli işçi maaşlarını yapan arkadaşlar yevmiyeleri nasıl verdi. Ben Puantaja dökerken 12 saat döktüm ama bunların bayramlıklarını 1 gün üzerinden verdim ama normal çalışma saatleri 7.5 saat yani bunların bayram eksiklerini nasıl vermem lazım yardımcı olabilecek varmı
  33. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli 657'den 4924'e geçiş

657'den 4924'e 2 tane doktor geçiş yapacam ama ne kadar para alacagım ve 4924'e ne gibi işlemler yapmam lazım yardımcı olurmusunuz
  34. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli Ambulans Görevlerinde Yolluklarda Saat Uygulması nasıl yapılır?

Önceden bu şekil yapmıştım ben ama kusura bakmazsanız anlamadıgım birşey var mesele bana ögretilen öglen yemegi 12.00-13.00 arası burda olmaz ise bi yevmiye akşamda yemeginde burda olmazsa 2 yevmiye veriyorlar denildi. Size göre baktım kafam biraz karıştı saat 13.00 dan 19.00 arası yoldaysa...
  35. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli Ambulans Görevlerinde Yolluklarda Saat Uygulması nasıl yapılır?

Ambulans yolluklarında Saatlerini nasıl ayarlamamız lazım birde yevmiyesini yardımcı olabilecek varmı
  36. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli 4D (Taşerondan Geçen İşçi) Bayram Mesaileri Ne kadar?

İyi günler Bu 4D işcilerin bayram ödemelerin de 1 yevmiye + 2 bayram mı vercez nasi veriliyor yardım edebilecek varmı
Geri
Üst Alt