Arama sonuçlarınız

1. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli 2021 Mart Ayında Emekli Olan Işçiye Yeni Imzalanan Ti̇s Farkları Verilir Mi?

Merhaba herkese kolay gelsin. 2021 Mart ayında emekli olan işçiye Yeni imzalanan TİS farkları verilir mi? Verilirse SGK bildirgeleri nasıl olacak ? Kolay gelsin.
  2. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli Tsk Adına Suriyeye Görevlendirilen Tabib İçin Ödemeler

Sabiti aktardıgınıza dair karşı kurumun bilgisi var mı
  3. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçi Aylık Mesai Hesaplaması

Bu bayramda 9 gün tatil verildi işçi sınıfı cumartesi dahil aylık mesai hesaplaması yapılıyor bu 17 ve 24 ünde cumartesi oldugu için aylık mesai hesaplamasından düşmek lazım mı? Kendi görüşüm ise İdarî izin süreleri çalışma süresinden sayılmadıgı için düşürülmesi lazım fakat bi kısım...
  4. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli Eksik Unutulan Terfi Hesaplaması

Kolay Gelsin Personelimiz dilekçe yazdı inceleme sonucunda terfisinde hata var girilmemişler ben en son terfisini 1/1 olarak girdiğim için terfi hesaplaması yapamıyorum sistem hata (Seçilen emekliliğe esas derece "2" varolan emekliliğe esas dereceden "1" alt derecede olamaz!) veriyor bu...
  5. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli 4924 Sözleşmeli Personellerin Fhz E-Bildirge Bildirim Son Ödeme Günü Ne Zaman

FHZ Son ödeme günü ne zaman dün akşam 4924 sözleşmeli personellerin fhz ödemesini yaptıgıma eminim ama kesenek sisteminde gözükmüyor bugün ödemesem cezaya düşer degil mi ?
  6. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli Başka Kurumdan Gelen Brüt Bodrosu (Ekobs) Personel Gelmiyor

Hocam üst tarafta yanlış yazmışım özür dilerim ben ödedim sabiti düzeltme yaptım
  7. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli Başka Kurumdan Gelen Brüt Bodrosu (Ekobs) Personel Gelmiyor

Kurumumuzda görev yapan bi tabip Aile Hekimliği birimine geçici görev ile geçti. Nisan Dönemine ait sabitini ben ödedim ve karşı kurum bana aktarımını gerçekleştirdi. Fakat Ekobs sisteminden personel tanımlarından görevlendirme attığım zaman başka kurumdan gelen brüt bodrosunda personel gelmiyor...
  8. erhan.can1

Mutemet Arşivi 2021 Yılı İlave Tedi̇ye Cumhurbaşkanı Kararı

2021 İlave Tediye birinci yarısı 16/07/2021 ve diğer yarısı 17/12/2021
  9. erhan.can1

Mutemet Arşivi İşçi mi Yoksa Memurlukmu Daha İyi

Tıbbi Sekreter mezunuyum. İşçi olarak olarak şuan mutemetlik yapıyorum ama atansamda tıbbi sekreter olarak yine aynı işi yapacam pek farkımız yok onlarla sadece aylık maaş farkımız var
  10. erhan.can1

Mutemet Arşivi İşçi mi Yoksa Memurlukmu Daha İyi

İşçi olarak çalışıyorum ama genel bi danışmak istedim maaş olsun emeklilik olsun İşçi çalışmak mı daha iyidir yoksa atanıp memur olarak çalışmak mı bu konuda fikirleriniz nedir.
  11. erhan.can1

Mutemet Arşivi 2020 Dönemi Memurlara Yapılacak Giyecek Yardımı Genelgesi Açıklandı

Giyin yardımı ünvana göre mi yoksa Çalıştıgı yere göremi vermek lazım ?
  12. erhan.can1

Mutemet Arşivi Sağlık Bakanlığı Sürekli İşçi (İşkur) Tarafından atanılan İşçilerin Son Gelen Toplu Sözleşmeye Göre Olması Günlük Ücretleri

Sözleşme gereği işçilere verilecek ek ödeme maddesinde ki tutarı kıst verilmesine dair bi yazı mevcut mu hiç bi yazı bulamadım ama
  13. erhan.can1

Mutemet Arşivi Sağlık Bakanlığı Sürekli İşçi(işkur) Hizmet Zammı ve Yol Yardımı Netten Brüt Bulma

Format üzerinde brütten ben nete götürdüm sorun yok gibi hesaplamayı siz nasıl yaptınız dikkat etmeniz gereken bi husus var %15 ve %20 vergi dilimine göre hesaplama yöntemi var
  14. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli Mehil Süresinde Nöbet Saatleri

Tamam Teşekkür ederim. Konuyu kapatabiliriz
  15. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli Vhki terfi değişikliği maaşta fark olur mu?

Kbs üzerinden terfisini girip deneyiniz yada maaş hesaplama programlarından..
  16. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli 4/B personel sağlık raporu

Sisteme düşürülen raporlar 5 gün içerisinde sistem üzerinden onaylanması lazım yoksa ceza yenilir. Ama 3 ay sonra onaylıdığım bi rapor onaylaması olmuştu ceza görmedim.
  17. erhan.can1

Bizde başladıgı sürede sorun yok ama Bundan önceki süre ne olur? 10 Günlük süre zarfında Aylık çalışma süresi 40 ama toplam çalıştığı süre ise 48 8 saatlik fazla mesaisi verilmesi lazım degil mi? Yoksa farklı bi işleyiş mi var herhangi bir ödeme yapılmamış personele bugun sorunca dikkatimi çekti
  18. erhan.can1

Agustos 10 unda kurumundan ayrılan bi personel tayin ile bizim hastanemizde başlıyor bu persenol mehil süresini kullanıyor. Ayın 10 una kadar personelin 24 saatlik 2 nöbeti var bu kullandıgı nöbet ne oluyor bü süre zarfında? Mehil süreleri aylık mesai saatinden düşer mi
  19. erhan.can1

Mutemet Arşivi Sağlık Bakanlığı 01.01.2019 -31.12.2020 Dönemi TİS ve Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü Yazısı

Son taksiti ise 111.45 ile ödenmesi yapılıp 3.Taksit olan ödemeyede brüt farkın ödemesi yapılması lazım
  20. erhan.can1

Mutemet Arşivi Sürekli İşçi - 10/08/2020 Tarihinde imzalanan TİS

Yol ödemesini nasıl yapmak lazım 85.77/ay*2(gidiş-dönüş) şeklinde mi verilecek
  21. erhan.can1

Mutemet Arşivi Sağlık Bakanlığı 01.01.2019 -31.12.2020 Dönemi TİS ve Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü Yazısı

Merhaba.%13 olan Hizmet zammı aydaki gün sayısına göre mi hesaplanmalı yoksa hep 30 dan mı hesaplanmalı.
  22. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli Genel Bütçeli Olup Döner Sermayesi Olan Kurumlarda V2'nin aktif olması

Pilot bölgelerde ki bi kişi ile görüştüm 4B Nöbet ödemelerini bildirgelerini v2 den sözleşme ücretine katıp eski usul devam ettigini söyledi ama 4D maaşları muhtasardan veriliyor denildi. Mantık olarak bakarsak saçma bi uygulama duruyor ama o şekilde işlem yapıyormuşlar :/
  23. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli 4b bildirge ekranı tutar tutmuyor neden?

Ücretleri kontrol ediniz. Fark çıkmaması lazım anca ücretlerde sorun vardı isterseniz SGK ücret listesi ve E-bildirge raporunu atın kontrol edelim.
  24. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli Muhtasar ve Prim Hizmet Beyannamesi Duyurusu | 07/08/2020

Herhangi bir gelişme yok sanırım ne yapacagımıza dair
  25. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli 4/B Fiili Hizmet Uygulanacak Personeller

İnceleniyiniz. https://www.maasmutemeti.com/forum/konu/4-b-ve-657-fiili-hizmet-hk-yardim.6716/#post-54390
  26. erhan.can1

Fazla Mesai kavramında Gece mesaisine %75 Gündüz mesaisi %60 olarak verilecek deniliyor bunun ayrımını yapabilmek için haftalık puantaja dökülmesi lazım. Aylık baz alındığında hesaplaması yapılamıyor
  27. erhan.can1

İzine ayrılacaz bu olay netlik kazanmadigı için bi türlü ne yapacagımızı bilmiyoruz. Hepsini v2 den gönderecez sonra başımıza iş cıkarmasalar
  28. erhan.can1

Ebildirge V2 de İşyeri sicil numaralarının da kontrol edilmesi lazım. Resmi İş yeri olması lazım bazı arkadaşlar Özel işyeri olarak kayıtlı.
  29. erhan.can1

Bunun ayrımını yapılmasi zor primlere eklenip gönderilir ama bu sisteme geçenlerin ne yapmaya çalıştıklarını cözemedim sistem degiştiriyorlar nasıl yapılacak neyi nerden verilecek kisme tam birşey diyemiyorum
  30. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli 4 d işçi bayram mesaisi

Müfettiş denetlemelerinde 1 Saat çalışsa bile bayram ödemesi hak eder denilmiş. Görüş yazılarında fark var
Geri
Üst Alt