Arama sonuçlarınız

1. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli 4 d işçi bayram mesaisi

2 Ağustos 2020 Tarihinde Sabah 08.00 vardiyası ile işe başlayan işçi 1 bayram hak eder. Gece 00.00 bayram tatili biter onun için sadece 2 Ağustosa 1 bayram verilecek. Eğer gün dönümünde bayram devam etmiş olsaydı 2 bayram hak etmiş olurdu.
  2. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçi Kişi Borcu

Hocam bi sonra ki maaş döneminden kesinti yapsa bi sorun olur mu ? Bende de aynı şekil olmuştu personel rapor teslim etmemiş bende sistemden sonradn gördüm bi dönem sonraki maaşdan kesinti yaptım ipc felan da yemedim ama..
  3. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli 16 Temmuz’da işe giren kadroluya tam maaş mı yapmam gerekir

Alacak şimdi personeliniz temmuzun 15 inde oradan maaşını alıp size gelmiş sizde gelen personele kbs den nakil al ile personeliniz size alıp iban bilgilerini gireceksiniz agustos maaşına eklemiş olacaksınız. Nakil geleni ile atama gelen ile karıştırmayınız.
  4. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli 16 Temmuz’da işe giren kadroluya tam maaş mı yapmam gerekir

Memur kısmı peşin aldıgı için 15 temmuz --14 Agustos döneminde Temmuz maaşını peşin verilmiş siz önümüzdeki agustos döneminde personele sadece tam maaşını vereceksiniz. Personel nakil bildiriminde 15.09.2020 tarihini belirtmiş olmasida lazım.
  5. erhan.can1

Temmuz maaşını aldıysa sizin daha bi ödeme yapmamanız lazım.
  6. erhan.can1

Açıktan atama mı yoksa naklen gelen personel mi ? Eger açıktan atama ise kıst maas olarak vereceksin naklen gelen ise tam maaş ödemesi yapacaksın
  7. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli SGK İPC Mahsup İşlemi

Hocam, IPC ödemesi için bütçede para olması lazım diye biliyordum ama yanlış mı biliyorum?
  8. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli SGK İPC Mahsup İşlemi

Yeni iş yeri sicil numarası açtırmıştım 2019/09 döneminde iş yeri bildirgesini sgk bildirmedigimizden dolayı İdari Para Cezası yedik. Cezayı sistemden farkettim sgk ceza yazısını bize yazmadı ama mahsuplasma protokolu ile bu ipc cezası mahsuplaşırmı ? Forumda bi kaç konuda yazıyor ama..
  9. erhan.can1

Görüş Yazıları Sürekli İşçilerin Bayram Mesaileri Hesaplanması Hk.

Hocam bu yazı ya istinaden mi ödeme oluşturdunuz.
  10. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli E Bildirge Son Tarih

Ayın 23’ü saat 23,59’a kadar göndermeniz gerekiyor.Resmi tatile ya da hafta tatiline denk gelmesi halinde ise takip eden ilk iş günüdür.
  11. erhan.can1

Bayram çalısmalarında 7.5 üstüne direk fazla mesai veren var mı ?
  12. erhan.can1

Bu Yazılarda bizi ikilemde bırakıyorlar o zaman adam 2 saat çalışsa ne verecez veya 4 saat çalışsa yarım yevmiyemi verecez nasıl bi uygulama içinde olacaz kafa karıştırıyor.
  13. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli 375 KHK Sürekli İşçi SGK İşkolu Kodu Değişikliği

Hocam bu konu hakkında sgk ceza vermiyor biz sgk ile konuşmuştuk ama tam teyit almak içinde sizde konussanız iyi olur Emrah bey Sgk ile
  14. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli İki gün rapor alan işçinin e bildirgede sgk günü

4D taşerom işcilerde 2 gününü işveren karşıladıgı için sgk eksin gün girilmez maaşıda tam verilir.Toplum sözlesme geregi 5 defaya mahsus işveren karsılar
  15. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli Sendika Tevkifat Listeleri?

ÖEB ye Eklenen Kanıtlayı Belgeler kısmından Sendika Aidatı Kesintiler listesinden alabilirsiniz.
  16. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli Sendika tutanak formu nedir?

Sendika sayımları oldugu için liste istiyordurlar onun için temmuz ayında verdiginiz maaş raporlarında Sendika Tevfikat listesini vermeniz yeterlidir.
  17. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli Nakil gelen kadrolunun kbs girişi

Nakil al yap sonra işe başlama seçip iban bilgileri kesinti varsa onları gireceksiniz
  18. erhan.can1

Editörün Seçimi İşkur Tarafından Atanan Yeni İşçiler Hk.

01.07.2020 tarihi itibariyle zamlı dönem oldugu için tediye ödemesi zamlı olacak
  19. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli Birim Performans Katsayısı Hesaplaması Hk.

Tıbbi Hizmetler Alanında ki Kısımda Diyetisyen, Psikolog ve Tıbbi Sekreterleri Hangi Alanda belirtmek lazım ? Danışmada hizmet veren Tıbbi Sekreterler var birde İdarede çalışanlar var. Diyetisyen, Psikolog ve Danışmada çalışan Tıbbi sekreterleri Poliklinige hizmet veren alan diye girdigimiz de...
  20. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli Birim Performans Katsayısı Hesaplaması Hk.

Hocam peki bu ek ödemeleri en son ne zaman yapip sisteme girecez bu şekilde bekleyecez mi
  21. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli 4D Sürekli İşçi (Taşeron) Kadrosuna Alınan İşciler Hangi İş Kolunda Olması Lazım ?

Hocam İlgili sendikalarla iletişime geçtim şu anlık olması gereken bu diyorlar Taşeron işçiler için sağlık koluna geçirilmesi ile ilgili çalışmalar sürüyormuş onun için konuyu kapatabilir miyiz
  22. erhan.can1

Editörün Seçimi İşkur Tarafından Atanan Yeni İşçiler Hk.

365 ------ 52 211 ------ x = 211*52÷365= 30.06-26=4.06 gün ödeme ilk taksit için diger taksitini ise 13 gün üzerinden ödeyeceksiniz.
  23. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli Defterdarlık hatalı evraklar

Evrakları Gönderirirken Teslim-Tesellüm Tutanağı ile teslim edilir o sıra evrakların incelenir sonra teslim alınır. Eger bi sorun olursa sizinle iletişime geçer ve evrağı iade eder. Ama muhasebeler sadece evrakların eksikliği ile ilgilenir yanlış ödeme sizden sorunludur.
  24. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli 4D Sürekli İşçi (Taşeron) Kadrosuna Alınan İşciler Hangi İş Kolunda Olması Lazım ?

10'uncu iş koluna üye yapılmış işcilerimiz bi kaç kişi 17. Saglık koluna degiştirdik dediler ama olması gereken nedir? Benim bildigim taşerondan geçen işciler 17-Saglık kolunda olmaz diye biliyorum
  25. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli Kadrolu nakil gelen memur

Ayın 15inden sonra personele münferit maas yapınız
  26. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçi Doğum Öncesi Rapor

15-30 Haziran arasında birim sorumlusu sana bilgilendirme yapacak o tarihleri arasında kaç saat çalışmıs ise gece mesaisini eski yevmiyeden vereceksin 1-14 Temmuz arasını yeni zamlı ödeme yapacaksın. Parametre oluştaracaksın zamlı ödeme için 1594145012 Verilir 102.02×%4= 4.08 1-14 Temmuz...
  27. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçi Hafta Tatili

Evet Ambulans Şoförü bu şekilde çalıştırıyorlar
  28. erhan.can1

Sözleşmedeki Madde bu şekilde 1594101052 Mesela Personelin Puantajı Bu şekilde Gece Fazla çalışma %75 ve Gündüz Fazla çalışma %60 üzerinde fazla mesailerinin hesaplanması lazımdır diyor bunu nasıl ayarlamak lazım ?
  29. erhan.can1

- Benden önceki Mutemet arkadaş Belediyeden geçen işçilere Vardiya usulü çalışan işçimize Ay'da Herhangi bir pazar günü geldiginde Hafta tatili ücreti verilmiş Ama ben İş kanununda baktım Hafta Tatili 6.günü takip eden 7.günün de gelirse Hafta Tatilini hak eder diye görüyorum. Yoksa Herhangi bir...
  30. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçi(İşkur Üzerinden Atanan) İkinci Yıl İkinci Altı Ay Ücret Zammı Hk . Resmi Yazısı

Haziran maaşında sadece 14 günlük fark ve ikramiylerini verip diger ay zamlı maaş verilecek
  31. erhan.can1

Mutemet Arşivi 2020 Temmuz Memur Maaş katsayıları

Bu yıl tis sonucu sosyal hakları merak ediyorum
  32. erhan.can1

Mutemet Arşivi Kamu İşçileri 2020 Enflasyon Farkı Zam Oranı

Bende o şekilde yorumladım ama Aralık döneminde İşkurdan başlayan işçilere %3+2,50 Enflasyon farkı vermiştik bu dönemde %3+2,75 olan eklenmesi lazım diyor. Ama enflasyon farkı %1,75 olarak belirlendi. Kafam benimde karıştı
  33. erhan.can1

Mutemet Arşivi 2020 Temmuz Memur Maaş katsayıları

Taşerondan Kadroya Geçen işçilerin Zam Oranı %4'dir. İşkur İşçileri %3+1,75(Enflasyon Farkı)= %4,75'dir. Eskinin Kamu İşçileri ise %5,75'dir.
  34. erhan.can1

Mutemet Arşivi Kamu İşçileri 2020 Enflasyon Farkı Zam Oranı

Sendikanın Yayınladığı 2020 Temmuz ayı Fark Oranı..
Geri
Üst Alt