Arama sonuçlarınız

1. erhan.can1

Mutemet Arşivi Muhtasar ve Prim Hizmet Beyannamesi (MPHB) Nasıl Kullanılır | E-Bildirge Artık Kullanılmayacak

Bende anladım yazdıgımdan :) Abi şimdi biz yeni yıl itibariyle yeni bi vergi numarası aldık döner sermaye için biz bu yeni aldıgımız vergi numarası ile kdv ve vergiler için 0 bi beyanname verecez bu verecegimiz 0 beyannemede sgk bildirimleri içinde birşey yapmamız lazım mı
  2. erhan.can1

Mutemet Arşivi Muhtasar ve Prim Hizmet Beyannamesi (MPHB) Nasıl Kullanılır | E-Bildirge Artık Kullanılmayacak

Tugrul Abi şimdi biz bu yıl yeni vergi numarasına döndük döner sermayede ben bu ay için sgkları 0 mı vermem lazım yoksa normal biz 0 bir vergi ve kdvler için 0 vergi yapacaktık sgk bildirgeside mi vermemiz lazım ?
  3. erhan.can1

Mutemet Arşivi 2020 yılı asgari ücrete Göre Taşeron İşçilere ait Zam Oran ve Miktarı

Ocak Ayında 5 Günlük İkramiye verilecek 13 Günlükler Resmi Gazetede yayınlanmadı.
  4. erhan.can1

Mutemet Arşivi 2020 yılı asgari ücrete Göre Taşeron İşçilere ait Zam Oran ve Miktarı

Bu işcilerin iyileştirmedeki 150 TL ve bu ikramiyeleri nasıl olacak peki bilgisi olan varmı tam sadece 13 günlük ikramiyeler mi
  5. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli Yanlış girilen vergi Matrahların hesaplanması

Abi şimdi bu matrahları dedigin gibi düzenledim bu mesele doktor kurumumuzdan ayrıldı gitti kurumdan matrahın fazla oldugu tespit ettiler bana ilettiler doktorda bana matrahtan kesilen fazla gelirden dolayi hak kaybım var ödemenin yapılmasını istiyor
  6. erhan.can1

Ali abi bi excel formatınız var mı 40 bin matrah fazla yapıldıgını tespit ettik
  7. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli 4924 Maaş Hesaplaması 15 Aralık - 14 Ocak

4924 Maaşlarını Akgün yazılımı üzerinden yapıyorum benden öncekiler öyle yaptı diye bende o şekil gittim 17 Günlük Maaş ve 14 Günlük maaşını 4924'lerde yapmak lazım diye biliyorum bunu nasıl yaparız.
  8. erhan.can1

Nasıl yapmak lazım akgün yazilımdan yapıyorum maaşlarını
  9. erhan.can1

4924 Sözleşmeli personellerde akgünden maaş yapıyorum ama bu 17 günlük yaparken sgk nasıl yapmamız lazım yada nasıl yapılmasi lazım 4924 Sözleşmeli personel maaslarının
  10. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli Hastaneden Toplum Sağlığı Merkezine (TSM) geçişlerde Maaş İadesi ve Sabitler

Abi bu primleri isteme nasıl olacak üst yazı ile sgk mı yazacam böyle ise bi örnek yazı verme şansın var mı
  11. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli Hastaneden Toplum Sağlığı Merkezine (TSM) geçişlerde Maaş İadesi ve Sabitler

Şimdi Tsmde doktor eksikti bizden doktor verildi oraya süre belli degil benim anlamadım ÇKYS den oraya göre geçiş gösteriyor ve görevlendirme yazıyor bende bu doktorun maaşını bizim mi yapmamız lazım yoksa herbirsey karşı kurumun mu kişi borcu açıp 657 maaşındam haketmediginide almam mı lazım
  12. erhan.can1

Atama kararlarında Geçici görevlendirme yazıyor bunlardan çalışmadıgı maaşları ve Uzmanlardan DSSÖ ve pratisyenlerden DSSÖ ve 375 Dengelerinimi alacam
  13. erhan.can1

Hastanemizde Görev yapan 4924 Sözleşmeli Uzman ve Pratisyen doktor birde 657 Kadrolu doktorlar hastanemizden TSM'ye Aile hekimliği olarak geçiş yaptı. Orda ki maaş sistemini tam bilmiyorum bunlardan maaş iadesi ve sabitleri almamız lazım mı ? yoksa sadece sabit mi alınması lazım.
  14. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli Kesenekleri Gönderirken 803 Hata Kodu ve Çözümü

Anladım Abi sağolasın o şekilde yapayım o zaman
  15. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli Kesenekleri Gönderirken 803 Hata Kodu ve Çözümü

657 den 4924 Geçmişti Kasım ayına ondan verilmiyor dogru bunun için tam ne yapayım ödeme emriyle tutarsız oluyor kesenegim üst yazımı yazayım birde tam nasıl bi üst yazı yazsam dogru olur
  16. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli SGK E-Bildirgede 2020 Asgari Ücret Belirlenmedi Uyarısı

Bizim bi abinin bu kendisi ilk bildirgeyi farkli girmiş bi ay sonrasından düzeltememiş hepde böyle devam ettigi söyledi sadece nu ay böyle oldu dedi ne gibi sorun olur
  17. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli SGK E-Bildirgede 2020 Asgari Ücret Belirlenmedi Uyarısı

Bu hata alma sebebimizi nasıl düzeltebiliriz.
  18. erhan.can1

Normalde ben akgünden yapıyorum maaşlarını ordaki matrahda sorun yokdu sadece ekobsda vardı sabitlerede etkisi yok ve hep aynıysa birsey yapmama gerek yok o zaman sagolasin abi
  19. erhan.can1

Abi doktorun haberi oldu sonradan gitti kurumdan mı ne söylemişler heralde bizi aradı ben şimdi bunun sabitlerini ay ay mı hesaplamam lazım nasıl olacak maaşda sorun yok sadece ekobsda matrahlar fazla sabitlerde sorun yaptı bide ödemesini nasıl yapacaz ki döner sermayeden
  20. erhan.can1

Ekobsdan 4924 maaşların matrahları eklenirken fazla eklendigi ve vergi diliminden fazla kesildigini tespit ettim bunun için düzeltme yaptım ama doktoru bu vergi diliminden kaynaklanan fazla kesintilerin hak kaybını nasıl bi hesap yapıp ödeme yapmak lazım ?
  21. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli Kefaletle Uzmanlık Eğitimine Giden tabipler

Rıdvan abi yazıda ben göremedim bölge tazminat olayını bide abi özel hizmet dedigin bölge tazminatı demi b
  22. erhan.can1

Uzmanlık egitimine Ankaraya gitti orda bölge tazminatı olmaz sanırsam bendekini alıp digerlerinide kesip kbsden iptal edeyim o zaman
  23. erhan.can1

Rıdvan abi ben bölge tazminatı veriyorum onu almam mı lazım nasıl yapacam
  24. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçi Fazla Mesai Ücreti

Bendede aynı durum oluyor bi dahaki aya devrediyorum puantaja öyle dökerek
  25. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli Geriye Dönük Promosyon ödemesi

Maaş aldıgı günden itibaren hesaplayacaz heralde abi banka ile ile konuştum bizde 9 ay önce baslayan personeller var onlara ödeme yapmamıştım.Banka ile teyitleşerek mi göndermemiz lazım
  26. erhan.can1

Sabitlerde 375 ödenecek Dssö ödemesi yapılmayacak
  27. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli Geriye Dönük Promosyon ödemesi

2019 yılı içinde promosyonları ödenmeyen personellerim var benden önceki arkadaş ödememiş ve bende nasıl ödeyecegimi bilmiyorum bu konuda yardım edebilecek varmı bankaya yazı yazarak mı ödeme yapmamız lazım ? Birde bu önümüzdeki yıl içinde aynı banka ile anlaşma yapıldı bi sonraki yıla...
  28. erhan.can1

Editörün Seçimi Kişi borcunda özel kesintilerin kişi borcuna eklenip eklenmeyeceği ile ilgili görüş yazısı

Maliye ile ben birkeresinde görüsmüştüm bana kestirmişti sonradan bi sorun olur mu ?
  29. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli 6245 sayılı harcırah kanunu,

Kuruma 7 defa nöbete geldiyse bu arkadaşın nöbet saatlerine bakıp yevmiyesini belirle birde yol ücretini verilecek şahsi veya toplu taşıma kullanıysa alt evrak olarakda nöbet puantajını koyman yeterli oluyor bendede aynı sorun vardı maliye iletişime geçmiştim ve bu şekilde ödeme verdirdi.
  30. erhan.can1

Mutemet Arşivi Saymanlık Yıl sonu sgk borcu yoktur yazısı

26 bin tl borç çıktı sgkdan nasıl bu borç halledilir ki
Geri
Üst Alt