Arama sonuçlarınız

1. Çöp Kutusu 4/c çocuk yardımı

RE: 4/c çocuk yardımı www.gib.gov.tr > mevzuat > tebliğler > gelir vergisi kanunu güncel tebliğler > 145 SERİ NO'LU GELİR VERGİSİ GENEL TEBLİĞİ
  2. Çöp Kutusu 4/c çocuk yardımı

RE: 4/c çocuk yardımı uzman.Mutemet bey tam olarak kanun maddesi ve tebliği yazacam burda..siz de degerlendirirsiniz
  3. Çöp Kutusu 4/c çocuk yardımı

RE: 4/c çocuk yardımı Tugrul sumer bey ben giriş sormak lazım dedim. Elinde gorus yazısı var demedim...olsaydı zaten sormazdim burda.. gelir vergisi kanunu vergiden istisna olan ücretler bölümü var...kaçıncı madde old. unuttum...hatta bu konuda tebliğ bile var yanlış hatırlamıyorsam 1988...
  4. Çöp Kutusu 4/c çocuk yardımı

RE: 4/c çocuk yardımı gelir vergisi kanununda öyle yazıyor.. aslında bence bu konuda maliye bakanlığına görüş sormak gerek
  5. Çöp Kutusu 4/c çocuk yardımı

RE: 4/c çocuk yardımı "4/c li personele ödenen eş ve çocuk yardımının tümü gelir vergisi ve damga vergisine dahil olup, istisnai durum söz konusu değildir." diyorsunuz ama buna resmi yazı yada kanunla yönetmelikle açıklamanız gerekir... buy üzden yardımınızı istedim...öyle yorum yaparak değil...
  6. Çöp Kutusu 4/c çocuk yardımı

arkadaşlar 4/c personelin aile çocuk yardımı ödemesinde ssk istisna tutarlarını dikkate alıyoruz. peki gelir vergisi kanununa göre hizmet erbabına ödenen çocuk yardımlarının devlet memuruna ödenen kadarki kısmı gelir vergisinden muaftır deniyor. yani 6 yaşından büyük bir çocuğu olan 4/c li...
  7. Çöp Kutusu 2015 Temmuz Ayı (07-08) 4C Maaş

Est. ben tesekkut ederim sizlere
  8. Çöp Kutusu 2015 Temmuz Ayı (07-08) 4C Maaş

Ama SSK istisna tutarlari yeni güncel 2015 temmuz asgari ücret brüt tutar üzerinden hesaplanacak dimi...asgari geçim indirimi ise 2015 ocaktaki asgari ücret brüt titatt üzerinden hesaplamaya devam edecem. Yanilmiyorum dimi
  9. Çöp Kutusu 2015 Temmuz Ayı (07-08) 4C Maaş

H. Tuğrul sümer beyefendi. Mesajinizda agi guncellemekten bahsediyorsun. Agi 2015 ocak ta ki asgari ücret 1201,50 brüt rakam.üzerinden hesaplamaya devam edilecek diye biliyorum ben
  10. Mutemet Arşivi 2015 Yılı Giyim Yardımı Ücretleri

linkteki yazıda söylendiği üzere fiilen kendi kadrosunda çalışmayana giyim yardımı yapılmaz deniyor, maliye bakanlığında giyim yardımı genelgelerini yazan memurla görüştüm, beni doğruladı. kişi kendi kadrosu dışında çalıştırılmıyorsa bu kurumun sorunudur, giyim yardımı ödenmez. dedi.
  11. Mutemet Arşivi 2015 Yılı Giyim Yardımı Ücretleri

mesajlarınızı geç okudum bu yüzden geç cvp verdim. herkese iyi çalışmalar
  12. Mutemet Arşivi 2015 Yılı Giyim Yardımı Ücretleri

http://www.yhgm.saglik.gov.tr/belge/1-32066/mali-islemler.html
  13. Mutemet Arşivi 2015 Yılı Giyim Yardımı Ücretleri

Fiilen kadrosunda Çalışmayana giyim yardımı ödenmez. Ornegin sağlık memuru hemsire mutemetlik yapıyorsa giyim yardımı alamaz
  14. Mutemet Arşivi 2015 Yılı Giyim Yardımı Ücretleri

uzmanmutemet bey. Saglik bakanlığı strateji geliştirme başkanlığının yazısı var. Fiilen kadrosunda Çalışmayana giyim yardımı verilmez diyor. Maliye bakanlığıni aradım beni dogruladilar.mutlu insan kullanıcı kodluarladasimin sorusuna yanlış cvp verdiniz
  15. Mutemet Arşivi işçi maaşlarında yevmiye gün ücreti

şöyle bir durumla karşılaştık. işçi A sendikasına üye iken A sendikası toplu sözleşmesi gereği 1 mart 2015 te (1 mart - 30 eylül arası 6 aylık dönem için) % 8 zammini aldı. Bu işçi bu zammı aldıktan 1 ay sonra 1 nisan itibariyle B sendikasına zamli ücretiyle geçti. B sendikasının toplu...
  16. Mutemet Arşivi 3’Üncü Çocuğu Olana 5 Puan Zam Resmi Gazetede Yayınlandı

RE: 3’üncü Çocuğu Olana Zam Resmi Gazetede Yayınlandı bence de çalışarak maaş alanlara 15/05/2015 tarihinde ücret ödemesi yapılırken 3. çocuğa %10 verilmez
  17. Mutemet Arşivi 3’Üncü Çocuğu Olana 5 Puan Zam Resmi Gazetede Yayınlandı

RE: 3’üncü Çocuğu Olana Zam Resmi Gazetede Yayınlandı yanlış anladınız sanırım 3. çocuktan sonrakine verilmez demedimki. bir soru sordum
  18. Mutemet Arşivi 3’Üncü Çocuğu Olana 5 Puan Zam Resmi Gazetede Yayınlandı

RE: 3’üncü Çocuğu Olana Zam Resmi Gazetede Yayınlandı arkadaşlar bir sorum olacak. bu 3 çocuk düzenlemesi 15/05/2015 itibariyle geçerli olduğuna göre acaba çalışarak maaş alanlar(4/C, işçi vs.) 15/05/2015'te 15/04/2015 - 14/05/2015 arası çalıştığının ücretini alacak olduğu için ve bu iki tarih...
Geri
Üst Alt