Arama sonuçlarınız

1. mozbilek

Çözümlendi | Kilitli 4/B SÖZLEŞMELİ PERSONEL DOĞUM ÖNCESİ RAPORU

Hocam bu bize konu basligini ilk actigimda ilk attigim raporu geturdi 07.06 tarihi itibariylede izne 126 gun cikmak istiyor yani daha almamis biz ne kadar alacagini nasil bilecegiz.kafam darma duman hocam isin icinden cikamadim
  2. mozbilek

Hocam is gorememzlik kismina ne yazacgiz saglik raporu kisminda bu var
  3. mozbilek

Maasi tam odendikten sonra is girememzlik odenenegi alindiktan sonra kisi borcu mu cikaracaz
  4. mozbilek

Hocam peki bunlar ucretli izinli maas tam odenecekse ayni zamanda sgkdan odenek alacak sonradan bunu kisi borcu olarak mi tahsol edecegiz
  5. mozbilek

Programlar Fazla Ödenen İlave Tediye Geri Tahsil Bordrosu (Taşeron)

hocam bunu hazırlayacam da personel istifa etmiş personele posta yoluyla bildirecem değil mi sonrası nasıl bir yol izlenecek
  6. mozbilek

hocam o zaman şimdi biz bu personele işe gelmediğinden dolayı tutanak tutabiliriz o zaman iznide onaylamayız.
  7. mozbilek

hakkınızı helal edin . anladığım kadarıyla bu izni kullanabilir doğum öncesi çalışabilir raporu olmasına rağmen aynı zamanda tam maaş vereceğiz.tşk
  8. mozbilek

PEKİ BU RAPORU ALIP AYNI ZAMANDA KURUMDAN DOĞUM İZNİ TALEP EDEBİLİR Mİ
  9. mozbilek

4/b sözleşmeli e çişlerinden 126 gün talep etmiş :) doğum öncesi 8 hafta hakkım var diye
  10. mozbilek

Personelimiz doğum öncesi çalışır raporu aldı, rapor resmini yükledim. aynı zamanda 126 gün doğum izni resmi hakkım var diye talep etti. bu durumdu işçiye maaş ödenecek mi ve bu işçi kuruma gelip çalışması gerekiyor mu. kendisi işe 3 gündür gelmiyor neyapmalıyız.
  11. mozbilek

Çözümlendi | Kilitli 4/D SÜREKLİ İŞÇİ İSTİFA SONRASI SÜREÇ

Persinelimiz istifa dilekcesi verdi. 14 gunluk. Izin hakkinin ucrete cevirilip verilmesi isteniyor.tazminat odenecek mi.birde bu personelimize 13 gunluk tediyeler odenmis geri mahsubu nasil yapilacak..yardimci olur musunuz.
  12. mozbilek

Çözümlendi | Kilitli 4/D PERSONEL ÜCRETSİZ İZİNDE İKEN İŞ GÖREMEMEZLİK ALIRSA BİLDİRGE NASIL OLUR

kusuru bakmayın tam açıklayamadım durumu 24.09.2018 / 22.03.2019 tarihinde doğum sonrası ücretsiz almış personel. bu süre 16.11.2018 30 gün vs 3 sefer de 10 ar günlük rapor almış . biz bunu bildirgede bildirelim mi? evizite sisteminde onayladık....
  13. mozbilek

Çözümlendi | Kilitli 4/D PERSONEL ÜCRETSİZ İZİNDE İKEN İŞ GÖREMEMEZLİK ALIRSA BİLDİRGE NASIL OLUR

Bir personelimiz ücretsiz izindeyken rapor aldı ne yapalım bildirgede
  14. mozbilek

Çözümlendi | Kilitli 4/d dogum izni sonrasi ucretli izin hakki

2018 yilinda dogum iznine ayrilmis 2019 yilinda baslamasi gerekirken rapor alip gelmemis olan personele gecmise donuk ve 2019 yilindan ucretli izin kullandirilabilir mi
  15. mozbilek

Çözümlendi | Kilitli 4/D SÜREKLİ İŞÇİ ÜCRET HAKKINDA

ÜCRETİ MAKTU MU ÖDENECEK GÜNLÜK MÜ YAZIDA NE ANLATMAK İSTENMİŞ ANLAYAMADIM YARDIMCI OLUR MUSUNUZ TŞK
  16. mozbilek

Çözümlendi | Kilitli Aynı Dönem içerisinde hem ucretsiz izinli hemde raporlu olma durumu

15.3/14.4 doneminde ayin 22.3.2019 kadr ucrersiz dogum iznli personel 23 24 hafta sonu 25 inde 30 gunluk rapor aldi .e bildirgede nasil bir yol izlenecek eksik gun nedeni sadece 1 neden girilebiliyor.ne yapmali
  17. mozbilek

Çözümlendi | Kilitli Maaşlar verildikten sonra Raporlu İşçi

Haklisiniz 15.3/14.4 donemi hocam soylemeyi unnutum.kisi borcu nasil cikartacam?? 4\d surekli isci bu personel .bildirgeyi daha vermedim. Kisi borcunu nereye odeyecek ve hesaplama yapabilecegim bi excel var mi
  18. mozbilek

Çözümlendi | Kilitli Maaşlar verildikten sonra Raporlu İşçi

Odeme emrilerini maliyeye Verdikten sonra rapor alanlar var ne yapmali? Mart ayin da 2 gun rapor almis personel ama biz odeme emrini verdikten sonra. Raporu getirdi nisan ayinda kesebilir miyiz
  19. mozbilek

Çözümlendi | Kilitli Yanlis girilen analik raporu

Bugun personellerimizden birinin analik raporunu calisamaz yerine calisir girmisiz.sgkya gittik odeme alamaz dediler rapor onayini iptal edip tekrar onaylarsak sıkıntı olur mu tsk
  20. mozbilek

Çözümlendi | Kilitli 4/D İŞÇİ EKSİK VERİLEN MAAŞIN ÖDENMESİ

Yardımlarınızı esirgemediğiniz ve değerli fikirlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim.:bravo:
  21. mozbilek

https://www.maasmutemeti.com/forum/konu/696-khk-kadroya-alinan-suerekli-iscilerin-uecretlerinin-guenluek-oedenecegi-ile-ilgili-goerues-yazisi.8172/ aylık brüt ücret üzerinden mi günlük brüt üzerinden mi hesaplama yapmalıyım hocam bahsttiğim durum yukarıdaki linkte tşk
  22. mozbilek

bordro hazırlanırken ay ay hesaplanıp tek bordroda birleştirme yapmam doğru olur mu ? yoksa her ay için ayrı bir fark bordrosu mu hazırlamalıyım. hocam bi de malumunuz günlük ve aylık verilme konusu var işçilerde benden önce aylık verilmiş 2019 ocak ayı itibariyle ben günlük ödedim bordroyu...
  23. mozbilek

aralık ayında mutmet olarak görevlendirildim.2019 ocak ayı zammını işçilere verirken şunu fark ettik. 2018 /2 dönem %4 lük zam verilmemiş geriye dönük eksik olan ücret verilebilir mi verilirse bildirge nasıl olacak tşk.
Geri
Üst Alt