Arama sonuçlarınız

1. Sacide

Çözümlendi | Kilitli COVİD 19 Tavan Oranı Nasıl Hesaplanır ?

Merhaba, Ekobs 15 Gün Covid hizmeti olan bir sağlık personelinin tavan oranını 0,83 olarak hesaplıyor, Manuel bu hesabı bulamadım yapan varsa anlatabilir mi?
  2. Sacide

Çözümlendi | Kilitli ÇKYS Hizmet Zammı Tanımlama

ÇKYS'de böyle bir güncelleme yapılmış teknik için bunu tanımlayan var mı acaba
  3. Sacide

Çözümlendi | Kilitli ÇKYS Hizmet Zammı Tanımlama

Mutemet arkadaşlar, ÇKYS'ye teknik personel için özel hizmet tazminatı ve yan ödeme için nasıl gelir tanımlama yaptınız ? birde diğer işçiler için %13 hizmet zammını gelir tanımlamasını nasıl yaptınız paylaşabilir misiniz?
  4. Sacide

Çözümlendi | Kilitli 696 KHK ile geçen işçilerin meslek kodu değişikliği

696 sayılı KHK ile kadroya geçen işçilerimizden teknik personeli meslek kodunu destek personeli olarak kaydetmiştik, personellerden meslek kodlarının değiştirilmesi için dilekçe verdiler meslek kodunu teknik servis elemanı olarak değiştirsem sgk açısındancezai bir durum olurmu
  5. Sacide

Mutemet Arşivi Ek Ödeme Genelgesi Yayınlandı

sonunda yayınlandı genelgeler herkese kolay gelsin
  6. Sacide

Mutemet Arşivi Covid-19 Nedeniyle 3 ay çalışmayan Memura geriye dönük aile yardımı ödenirmi?

657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 202. maddesine göre, göre memurun eşi için aile yardımı ödeneği alabilmesinin koşulu; eşin menfaat karşılığı çalışmıyor olması veya herhangi bir sosyal güvenlik kuruluşundan aylık almamasıdır. Kısa çalışma ve kısa çalışma ödeneği ise 4447 sayılı Kanunun ek...
  7. Sacide

Mutemet Arşivi Covid-19 Nedeniyle 3 ay çalışmayan Memura geriye dönük aile yardımı ödenirmi?

haklısınız ama ödeme yapmalı mıyım yapmamalı mıyım bende arada kaldım personelde arkadaşımız sonrasında iade işlemi olmasın istiyor ama net bişey söyleyemiyorum
  8. Sacide

Bir personelimiz eşinin nisan, mayıs, haziran dönemlerinde covid-19 nedeniyle çalışmadığını geriye dönük aile yardımı almak istediğini dile getirdi eşinin SGK Hizmet dökümünü inceledik nisan, mayıs, haziran aylarında prim günü "0" girilmiş ancak eksik gün nedeni "18 kodu kısa çalışma ödeneği"...
  9. Sacide

Çözümlendi | Kilitli Branşında hasta yetersizliği nedeniyle hastane puan ortalamasından ek ödeme talebi

Bu Maddeyi ben farklı sağlık tesisine görevlendirilme veya semt polikliniğine görevlendirme olarak yorumlamıştım
  10. Sacide

Çözümlendi | Kilitli Branşında hasta yetersizliği nedeniyle hastane puan ortalamasından ek ödeme talebi

Bende böyle düşünüyorum. 1593073192 evet branştaki tüm hekimlerin değerlendirilmesi gerektiğini biliyorum ancak o branştaki tüm hekimlerin ortalamanın altında kalacağı söyleniyor bende ortalamadan alabileceklerine dair yeni ek ödeme yönetmeliğinde bir madde bulunmadığını ilettim ancak...
  11. Sacide

Yeni ek ödeme yönetmeliğinin EK-4 28. maddede Sağlık tesislerinde, branşı ile ilgili altyapı ve cihaz eksikliklerinin giderilmesi sürecinde veya sağlık tesisine ya da sağlık tesisi bünyesindeki semt polikliniklerine hizmet gereği görevlendirilmesine rağmen branşında hasta yetersizliği bulunan...
  12. Sacide

Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçi Resmi Tatil Çalışması

24.05.2020 tarihinde 19:00-07:00 ve 25.05.2020 tarihinde 19:00-07:00 bayram mesaisi olan bir işçinin fazla mesai saati nasıl hesaplanmalı 19:00-00:00 = 5 saat 00:00-07:00 = 6 saat burada kafamı karıştıran durum bir günde 7,5 saat verebiliyoruz bir gün gece 00:00 dan itibaren başlıyor ise...
  13. Sacide

Çözümlendi | Kilitli 375 KHK Hesaplarken Hata Alıyorum.

ilgili kişinin ekobs kayıt yaparken maaş parametrelerinde elle değişiklik yapılmıştır bu yüzden uyarı veriyor taşınır kayıt kontrol yetkilisi ise maaş parametre değişiklik çentiğini kaldırıp görevlendirme bilgilerinden hakuk/tek artırımı bilgisi girin eğer elden değişiklik yapılması...
Geri
Üst Alt