Arama sonuçlarınız

1. özkan7106

Çözümlendi | Kilitli aday kaymakam sürekli görev yolluğu

kendisi aday kaymakam, yani kaymakam vekili.kadrosu başka ilin valiliğinde.5 yıllık memuriyet geçmişi var.geçici görev yolluğu ile beraber daha önce aday kaymakam olarak çalıştığı ilçeden buraya gelirken ki yol masrafı için sürekli görev yolluğu da istedi. Sorum şu:yukarıdaki şartlarda sürekli...
  2. özkan7106

bizim kaymakamımız aday ama 5 yıllık memuriyet geçmişi var, yani memuriyete ilk defa atanmıyor. bu durumda alır mı sürekli görev yolluğunu?
  3. özkan7106

arkadaşlar ilk defa aday kaymakam olarak atanan kaymakama sürekli görev yolluğu ödenir mi?
  4. özkan7106

Çözümlendi | Kilitli mys iş yeri sicil no giriş

borçlar sözleşmelerin borcu gibi geldi bana. 12 haneli girdim kabul etti şimdi. hepsine 12 haneliyi girsem olur mu?
  5. özkan7106

işyeri sicil numarası açısından sormuştum
  6. özkan7106

ekran görüntüsünü atıyorum. 4b linin kbs de ve e bildirgede yazan işyeri sicil noyu girdiğimde aşağıdaki hatayı veriyor.nasıl halledeceğim bu işi?
  7. özkan7106

mys deki borçlar sözleşmelinin borçları. e bildirgede yzana işyeri sicil no sunu girince hata veriyor, 12 hane olmalı diye.dediğiniz gibi 12 hane Emekli Sandığına ait. anlamadım ben de
  8. özkan7106

arkadaşlar mys de sgk kesinti kısmına 4b işyeri sicil no yu girmeye çalışıyorum. kbs de ve e bildirgede yazan sayıyı girdiğimde işyeri sicil no 12 karakter olmalı diye hata mesajı çıkıyor. işyeri sicil no yu nasıl gireceğim?
  9. özkan7106

Çözümlendi | Kilitli emekli olan memur emsan veri

pardon karıştırmışım. kbs de ağustosu seçmişiz. sıkırtı kalmadı. eylülü seçince çıkmıyor. kusura bakmayın
  10. özkan7106

en son yaptığımız ödeme ağustos maaşı. başka yok. o zaman ağustos emsan verisinin çıkması normal mi yani
  11. özkan7106

ağustos maaşını vermiştik, kendisinin 28.08.2020 tarihinde sgk dan ayrılışını yaptık. kbs den de ayrılışını yaptık.bu ay çıkmadı artık
  12. özkan7106

arkadaşlar kolay gelsin. şimdi ağustos keseneklerini yapmak için emsan veriye indirdiğim zaman 28.08.2020 tarihi itibariyle emekli olan memur da çıktı. bu ay çıkması normal mi, ne yapmam gerekiyor?
  13. özkan7106

Çözümlendi | Kilitli Kesenek bilgi sisteminde işyeri sicil numarası ekranı boş

arkadaşlar kolay gelsin. kbs de memur maaşlarını yapacağım ama işyeri sicil numarası ekranı boş, kesenekte yazan iş yeri sicil numarasını girince geçersiz işyeri numarası diye hata veriyor. nerden bulabilirim iş yeri sicil numarasını?
  14. özkan7106

Çözümlendi | Kilitli Vergi dilimi %15 ıle %20 arası maaş farklılığı

arkadaşlar toplam vergi matrahım 23046,16 ,ağustos itibariyle vergi dilimine girmiştim. geçen ayki maaşım 3.797,49 tl idi, bu ay hesapladığımda 3.700,56 tl çıkıyor. vergi dilimine geçen ay girmiştim,geçen ay da kesildi zaten. bu ay bir daha niye düşmüş böyle?geçen senenin ağustos, eylül...
  15. özkan7106

Çözümlendi | Kilitli Emekliye Ayrılan Personelin İşlemleri

evet hitap ta da kadrosu bakanlıkta gözüküyor bizde 1598591697 kbs de 2- işten ayrılma ve 19- Emekli(kesenek kesilmez) kodu var . hangisini girmem gerekiyor emekli olan personel için?
  16. özkan7106

eren bey valiliğin yazısını dün tebliğ ettim bugün de kaymakam beyin havalesinden çıktı.ama dün tarihli kaydetmiştim. o zaman dün tarihli mi çıkışını yapmam gerekiyor?
  17. özkan7106

valiliğini yazısını dün tarihi itibariyle tebliğ ettim kişiye
  18. özkan7106

ilk defa yapacağımdan yanlışlık olmasın diye araştırıyorum. onay yazısı geldi, tebliğ ettik dün itibariyle.bugün onay yazısını kaymakam beyin havalesinden çıktıktan sonra kbs ve sgk çıkışını yapacağım. HİTAP tan birşey yapğyor muyu/HİTAP ta kadrosu başka yerde diye çıkıyor sorgulatma yaptığım zaman.
  19. özkan7106

ben sgk ya yazmıyacağım heralde, böylece valiliğe göndereceğim, onlar yazabilir. Dilekçe tarihini yaz dediler de ayrılış tarihi olarak.geriye dönük 10 gün olacak neredeyse.hangi tarihli çıkış vereceğim ben de anlamadım
  20. özkan7106

ok. maaşa ben dokunmuyorum yani. peki görevden ayrılış tarihi olarak dilekçe tarihi olan 17 ağustosu mu yazacağım yoksa havale onayından çıktığı tarihi mi ?
  21. özkan7106

ok.teşekkür ederim. maaş iadesi vs. gibi birşey oluyor mu peki, malum ağustos maaşını peşin aldı
  22. özkan7106

arkadaşlar bir personelimizin verdiği 17.08.2020 tarihi itibariyle emekliye ayrılmak üzre verdiği dilekçe onaylandı. şimdi KBS de ,SGK da, HİTAP ta nasıl işlemler yapmam gerekiyor? Yardımcı olur musunuz?
  23. özkan7106

Çözümlendi | Kilitli Kamu Memur SGK'dan Ayrılış Bildirgesi ve Hitap Entegrasyonu

Tuğrul hocam kaymakam beyin tayini çıktığında SGK dan çıkış yaparken seçtiğim kod doğru değil mi: nakil giden (kamu idaresi içi)
  24. özkan7106

Çözümlendi | Kilitli Kamu Memur SGK'dan Ayrılış Bildirgesi ve Hitap Entegrasyonu

arkadaşlar kadrolu bir personelin 27 temmuz tarihinde çıkışını sgk dan yaptım. internette birisi, bize tescil işlemlerini hitap tan yapın diye yazı geldi, demiş. sgk dan çıkış yaptığım personeli hitap tan sorguladığımda aşağıdaki uyarı çıkıyor yani .çıkış yapılmış gözüküyor.demek ki sgk dan...
  25. özkan7106

Çözümlendi | Kilitli SGK İşten Ayrılış Bildirgesi Hazırlama

kesenek ve karşılık ayrılık bilgileri yazan yer boş mu kalacak, orayı doldurmayacak mıyız?
  26. özkan7106

Çözümlendi | Kilitli SGK İşten Ayrılış Bildirgesi Hazırlama

arkadaşlar iyi günler. ilk defa işten ayrılış bildirgesi hazırlıyacağım. sgk nın sitesine girdim ,aşağıdaki resimdeki boş yerlere ne yazacağımdan emin olamadım.yanlışlık olmasın.yardımcı olur musunuz?
  27. özkan7106

Çözümlendi | Kilitli 5510 sayılı kanuna tabi memurun SGK işten ayrılış bildirgesi

O zaman ben sgk dan çıkış yaptıktan sonra otomatik olarak bakanlığa yansıyacak ,Çünkü Özlük işleri orası yapıyor, bakanlık da hitap tan güncelleme yapacak anladığım kadarıyla. ben hitap a hiç dokunmayacağım değil mi? Malum mutemetlik yaptığınız zaman esas önemli olan ruh sağlığınız oluyor. En...
  28. özkan7106

Çözümlendi | Kilitli 5510 sayılı kanuna tabi memurun SGK işten ayrılış bildirgesi

Hitap tan sorgulama yaptığım zaman zaten kişinin bakanlıkta gözüküyor kadrosu, ben hitaptan herhangi bir şeyi şimdiye kadar hiç yapmadım. o zaman ben hitap a hiç Dokunmuyorum, Doğrumudur? Peki hitap tan hiçbir şey yapılmayacak da niye böyle bir şey çıkarıyorlar ki insanların kafasını...
  29. özkan7106

Ben de buradan yapılıyor diye biliyordum ama yukarda da belirttiğim gibi Hitap ta bir duyuru var ,Sigortalı tescil artık buradan yapılacak diyor. Şimdi hangisinin yapılacağı muammaya dönüştü
  30. özkan7106

arkadaşlar iyi günler. 5510 sayılı kanuna tabi memurun SGK işten ayrılış bildirgesini yapacağım. https://uyg.sgk.gov.tr/Sigortali_Tescil4c_Web adresindeki aşağıdali 1 nolu belgedeki adresten yapacaktım.ama bir arkadaş, https://hitap.sgk.gov.tr/HitapWeb/login adresindeki aşağıdaki 2 nolu...
  31. özkan7106

Çözümlendi | Kilitli fark maaş kesenek bildirimi

yani maaş hesaplandıktan sonra değil, hesaba geçtikten sonra
  32. özkan7106

Çözümlendi | Kilitli fark maaş kesenek bildirimi

arkadaşlar fark maaş kesenek bildirimi ,fark maaş hesaba yattıktan sonra 10 gün değil mi? yani normal maaşlarda olduğu gibi ayın 23 ü değil diye biliyorum.Doğru mudur?
  33. özkan7106

Çözümlendi | Kilitli 2008 sonrası memur olan bir arkadaşın fark maaşının kesenek bildirimini nasıl yapılır

arkadaşlar 2008 sonrası memur olan bir arkadaşın fark maaşının kesenek bildirimini nasıl yapıyoruz?
  34. özkan7106

Çözümlendi | Kilitli v2 onaylı bildirge iptal

sgk ek bildirge yap dedi, öyle yapacağım
  35. özkan7106

Çözümlendi | Kilitli v2 onaylı bildirge iptal

iptal edip ek bildirgeden mi yapayım yani
Geri
Üst Alt