Arama sonuçlarınız

1. özkan7106

Çözümlendi | Kilitli v2 onaylı bildirge iptal

ok.iptal edilecek kısmı buldum.iptal ettikten sonra fark maaşla beraber yeni bildirgeyi verirken belge türüne asıl mı ek mi seçip yapacağım? bir arkadaş eke düşersin, o da sıkıntı olur dedi. nasıl yapayım tuğrul bey
  2. özkan7106

yaparken onayladım.iptal,güncellleme diye bir buton göremedim. iptal olmuyorsa fark maaşı temmuza ekleyip göndersem sıkıntı olur mu
  3. özkan7106

arkadaşlar v2 de onaylı haziran bildirgesini nasıl iptal edebilirim?
  4. özkan7106

Mutemet Arşivi Muhtasar ve prim hizmet belgesi (Muhsgk) 01.07.2020 tarihine ertelendi.

genel bütçe muhtasara dahil değil denmişti zaten.Genel bütçe v2 den yapıyor diye biliyorum e bildirgeyi
  5. özkan7106

Çözümlendi | Kilitli SGK Mahsuplaşma Protokolü

mahsuplaşma protokolü nedir, yapılması mecburi midir?bizim kurumda da 1 tane 4b li personel var.böyle bir protokol yapmadık.nasıl yapılıyor bu protokol?
  6. özkan7106

Mutemet Arşivi flash bellek kurtarma

onu kullanmaya çalıştım,başka bir arkadaş da müzikleri geri getirmişti,ben yapınca kısayolları getirdi asıl programı getirmedi,masaüstüne kısayolları kopyalamıştım birşey olursa kullanıyım diye.kısayolları tıklayınca da açmıyor.recuva geri getirmedi anlamadım yoksa recuva işe yarıyordu
  7. özkan7106

hiç bir yolu yok mu
  8. özkan7106

arkadaşlar konu dışı ama, silinen flash bellekteki dosyalar kurtarılabilir mi? yardımcı olabilir misiniz?
  9. özkan7106

Çözümlendi | Kilitli tevfikat kesebilmek için toplam sözleşme tutarı mı yoksa aylık taksit tutarı mı baz alınır?

bir arkdadaş sordu da temizlik firmasına ilüçlandırma yaptırmışlar.aylık tutar da 1.000 tl nin altına düşüyormuş,ama toplam tutar 8.000 tl imiş.arkadaşa nasıl yapacağız,tevfikat kesilecek mi diye soruyor?
  10. özkan7106

Çözümlendi | Kilitli tevfikat kesebilmek için toplam sözleşme tutarı mı yoksa aylık taksit tutarı mı baz alınır?

arkadaşlar iyi günler tevfikat kesebilmek için toplam sözleşme tutarı mı yoksa aylık taksit tutarı mı baz alınır?
  11. özkan7106

Çözümlendi | Kilitli kaymakam vekalet aylığı

kaymakam vekâlet aylığını yaparken şimdiye kadar Kadro Derecesi 5 yerine 3 seçip işlem yapmıştık.bilgileri de malmüdürü ile beraber girmiştik sisteme.bilgilere müdahele de ettirmiyor sistem.Bir problem teşkil eder mi,arada çok fark çıkıyor mu3 ile 5 arasında?
  12. özkan7106

Çözümlendi | Kilitli kesenek bildirimi

arkadaşlar iyi günler.bu ay ilk defa 2008 sonrasına tabi naklen gelen bir personelin kesenek bildirimini yapacağım.kurumumuzda 2 tane 2008 öncesine tabi personel var. 2008 öncesi ve 2008 sonrası personellerin bildirimlerini ayrı ayrı mı vereceğiz, nasıl yapacağız?
  13. özkan7106

Çözümlendi | Kilitli sürekli görev yolluğu

arkadaşlar ilk defa sürekli görev yolluğu yapacağım. mys deki işlem süreçlerini buldum ama hesaplamayı nasıl yapacağımı bilmiyorum.gündelik+yol parasını mı ödeyeceğim ?yardım eder misiniz rica etsem?
  14. özkan7106

Çözümlendi | Kilitli Naklen gelen personelde BES

kurum vkn değiştiğinden yeniden eklemek gerekiyormuş 11. İşveren yeni bir çalışan istihdam ettiğinde; söz konusu çalışan; (i) önceden sisteme girmiş ve ayrılmışsa, (ii) önceden sisteme girmiş ve devam ediyorsa, (iii) daha önce sistemle hiç tanışmamış ise sisteme dahil edilmesi nasıl olacaktır...
  15. özkan7106

Eğer aynı şirket ise kesinti oranını otomatik getirmiyor mu? 1588838533 geldiği yerde BES kesintisi yapılmıyormuş,benim birşey yapmama gerek var mı bu durumda
  16. özkan7106

Kesinti oranına hiç dokunmadan aynı şekilde devam etme şansım yok mu?
  17. özkan7106

Biz halk emeklilikle çalışıyoruz orda da mı aynı yöntemi izleyeceğiz acaba bilgisi olan arkadaş var mı? Aynı gün içinde hem bunu yapıp hem de maaşı hesaplama işlemini halledebilir miyim , çünkü vardiyalı gidiyoruz ben de cuma günü gideceğim
  18. özkan7106

Arkadaşlar naklen gelen kadrolu memurun ayrıldığı yerde BES kesintisi yapılıyorsa , geldiği yer de aynı banka ile çalışıyorsa sıfırdan BES kaydının yapılması lazım mı yoksa KBS otomatik olarak getiriyor mu
  19. özkan7106

Çözümlendi | Kilitli Kaymakam Ataması

arkadaşlar hepinize iyi günler, bir sorum olacaktı.yardım eder misiniz? Vekil Kaymakamımızın ataması Resmi Gazetede yapıldı.İlk defa kadrolu memur giriş işlemi yapacağım.işlem aşamalarını anlatır mısınız? göreve başlama tarihi atama yazısının tarihini mi seçeceğim? maaş,kesenek ,HİTAP ve SGK...
  20. özkan7106

Çözümlendi | Kilitli pul alımı avans kapatma

arkadaşlar 2000 tl pul alımı için avans açarken damga vergisi kestim,19 TL. Avansı kapatırken mahsup getir deyip 2000 tl geldi, herhangi bir damga vergisi seçmedim,avans açarken seçtiğimiz için. şimdi maliyeden de kapatırken damga vergisini nasıl kapattın diye sordular.bir yanlışlık var mı?
  21. özkan7106

Çözümlendi | Kilitli Pul alımında Ön Ödeme Türü ne seçilmelidir?

harcama türünü taşınır mal alımı değil de Haberleşme gideri olarak yapıp Taşınır işlem fişi hazırlamadan devam etsem olur mu? 1587018406 kredi verilicek seçtiğim zaman ön ödeme türü harcama talimatı onay belgesinde boş görünüyor,avansı seçtiğim zaman avans verilecek kurum yazıyor. yanlışlık...
  22. özkan7106

Tuğrul bey burada az tutarlı posta pulu alımı için geçerlidir diyor da biz 2000 TL ilk posta pulu alacağız ,o zaman düzenlememize gerek var mı?
  23. özkan7106

Peki Tuğrul bey taşınır işlem fişi düzenlememize gerek var mı?
  24. özkan7106

Arkadaşlar ilk defa pul alımı yapacağım, ön ödeme türüne kredi mi seçmem gerekiyor avansı mı seçmem gerekiyor? ayrıca Harcama türüne haberleşme gideri seçtiğimiz zaman taşınır işlem fişi hazırlanıyor mu? Konuyla alakalı paylaşılanlara da baktım ama Birbirinin tam tersini söyleyen arkadaşlar...
  25. özkan7106

Mutemet Arşivi 2020 Yılı Giyecek Yardımı Genelgesi

arkadaşlar giyecek yardımını yapmak için uğraşıyorum ama kbs de hizmet sınıfı butonuna gelince sitem oynama yapmaya izin veriyor.niye ekliyemiyorum bilgileri
  26. özkan7106

Mutemet Arşivi Çok Şükür :) SGK'dan Kurtuldum

ilçemizdeki mal müdürlüğünden mi alalım yoksa ile mi başvuralım
  27. özkan7106

Çözümlendi | Kilitli vekalet aylığı

kaymakam vekilimiz göreve başlayalı 3 ay oldu. Kbs de vekalet aylığı hesaplarken vekalet aylığı hesaplama türüne " Vekalet Aylığı Hesaplanmaz(Sadece Zam ve Tazminat Farkı Hesaplanır" seçip yaptık.şimdi vekalet ücretini hesaplatacağım da kbs den. hesaplama türü aynı şekilde devam edecek dediler...
  28. özkan7106

90 günlük süre geçici görev yolluğunda ve konaklama ücretinde varmış, zam tazminatta öyle birşey yokmuş, aynı hesaplamam türünde davam edecekmişim.maliyeden öyle dediler
  29. özkan7106

vekalet hesaplama türüne hangisini seçmeliyim?
  30. özkan7106

arkadaşlar kaymakam vekilimiz göreve başlayalı 3 ay oldu. vekalet hesaplama türüne " Vekalet Aylığı Hesaplanmaz(Sadece Zam ve Tazminat Farkı Hesaplanır" seçip yaptık.3 aydan sonra değişmesi gerekiyor diye biliyorum hesaplama türüne. şimdi vekalet ücretini hesaplatacağım da kbs den. hesaplama...
  31. özkan7106

Editörün Seçimi E-Bildirge V2 İçin XML Hazırlama Excel'i (Kodlama Hatası Düzeltildi)

arkadaşlar 4b bildirgesini verirken tahakkuk nedenine ne seçip yapmalıyız
  32. özkan7106

Mutemet Arşivi .jpg uzantılı dosyanın açılmasında oluşan hata

paint açıyor ama bana jpeg lazım paylaşabilmem için
  33. özkan7106

indirip tekrar denedim değişen birşey yok ,açmıyor.C diskinde yarısına kadar boş yer var
  34. özkan7106

hocam o zaman da aşağıdaki hatayı veriyor.sağa tıklayıp yapmayı denedim çünkü
  35. özkan7106

arkadaşlar bir konuda yardımınızı rica ediyorum. jpeg formatı önceden açılıyordu,şimdi birşey indirdiğimde jpeg formatında aşağıdaki hatayı veriyor.birlikte aç diyorum yine açmıyor.nasıl aşabilirim bu sorunu?
  36. özkan7106

Çözümlendi | Kilitli Bütçe tertibine Gelen Para MYS'de görünmüyor

Arkadaşlar 20.000 tl ödenek gelmiş 51.3.2 den. bütçe tertiplerinde gözüküyor ama ben mys de harcama talimatı oluştur dediğim zaman ödenek sorgula dediğim zaman 51.3.2 de 20.000 TL çıkmıyor bunu sebebi sizce ne olabilir?
  37. özkan7106

Çözümlendi | Kilitli SGK E-Bildirge Primleri Bordroya Tutmuyor

sgk bir kuruş fazla bildir,fazla olsun eksik olmasın dedi.şimdi nasıl yapacağız?
  38. özkan7106

Çözümlendi | Kilitli 14 günlük maaş farkı 4/b personel

arkadaşlar fark maaşı aşağıdaki şekilde yaptım 4b linin.yanlış hesaplıyor diye bir yorum okudum da.bu şekilde yapmıyor muyduk?
  39. özkan7106

Çözümlendi | Kilitli SGK E-Bildirge Primleri Bordroya Tutmuyor

arkadaşlar aralık maaşı ile fark maaşın beraber e bildirge tahakkuk tutarı 1.100,85 tl olması gerekiyor. resim 1 deki pek tutarını girdiğimde tahakkuk tutarı 1.100,84 tl ediyor.resim 2 deki gibi yapınca tahakkuk tutarı 1.100,86 tl ediyor. Aralık maaşı+fark maaşın tahakkuk tutarı olan...
Geri
Üst Alt