Arama sonuçlarınız

1. özkan7106

Çözümlendi | Kilitli aralık ayı e-bildirgesi

ocak ayından itibaren e bildirge v2 den bildirilmesi gerekiyormuş ya acaba oraya mı dahil etmeliyiz diye sormuştum
  2. özkan7106

daha göndermedim ama fark maaş ocak dönemine dahil olmuyor mu?
  3. özkan7106

ama ocakta e bildirge v2 ekranından gönderin diyor duyuruda, ocak fark da ocak ayına dahil olduğu için v2 ile mi yapmamız gerekiyor?
  4. özkan7106

arkadaşlar sözleşmeli personelin aralık maaşı bildirgesini verirken ocak ayı fark maaşın bildirgesini de dahil edecek miyiz? önceki yıllarda dahil edip yapıyorduk ama şimdi malum 1 ocaktan itibaren e-bildirge v2 uygulaması kullanılacağı için ocak fark maaşını dahil etmeden mi yapsam diye...
  5. özkan7106

Mutemet Arşivi 2019 aralik ayi maas avans kapamalar

ne zamana kadar yapmamız gerekiyor avans kapamaları?
  6. özkan7106

Mutemet Arşivi 2020 Yılı Ocak Ayına Ait Mali ve Sosyal Haklara İlişkin Genelge

Hocam zamlı maaşı hesaplarken gerek memurlarda olsun gerek sözleşmelerde olsun herhangi bir bilgi girişi yapmayacağız değil mi ? sistem otomatik yansıtıyor diye Biliyorum .doğru mudur?
  7. özkan7106

Çözümlendi | Kilitli pdf yi sıkıştırma

arkadaşlar tarattığım pdf yi sıkıştırmaya çalıştığımda aşağıdaki hatayı veriyor.daha önce sorun olmuyordu.nasıl çözebilirim bu hatayı?
  8. özkan7106

Çözümlendi | Kilitli Muhtasar ve Prim Hizmet Beyannamesine İlişkin Duyuru (28 Kasım 2019)

arkadaşlar bu yazı 2018 yılına ait.2020 de tüm kurumlar geçecek deniyor Bizim e bildirge açık Ömür hocam pilot uygulama kapsamındaki bir bölgeyiz ama bizim e bildirge sayfamız SGK tarafından kapatılmadı ocak a kadar ikisi birlikte devam edecek dedi bir arkadaş,bilmiyorum ne kadar doğru
  9. özkan7106

Çözümlendi | Kilitli Muhtasar ve Prim Hizmet Beyannamesine İlişkin Duyuru (28 Kasım 2019)

burda gelir vergisi kesip muhtasar beyanname ile mükellef olmayan kurumlar e bildirge ile yapmaya devam edecek diyor.biz de 4b li de gelir vergisi kesiyor ama muhtasar beyanname ile mükellef değiliz. o zaman e bildirge ile yapmaya devam mı edeceğiz?
  10. özkan7106

kısaca kaymakamlıkta 4b li personelinin beyannamesini göndermek için e-beyanname ile yükümlü müyüz değil miyiz?
  11. özkan7106

GİB şifresini nerden alıyoruz, bizim öyle bir şifremiz yok
  12. özkan7106

Mükellef dosyası altında "SGK 4/1-a İşyeri Sicil Bilgileri" bölümü yazmıyor. nerden bakacağız?
  13. özkan7106

Çözümlendi | Kilitli kesenekte inzibati para cezası

evet öeb tutuyor. say 2000 i seçince bu hata çıkmıyor.nasıl yapıyım,onaylayıp gönderiyim mi
  14. özkan7106

Terfi ayını ben KBS de terfi kısmından yaparken Ekim olarak seçtim, Kasım olarak Değil . Say2000 i Seçmeden yapınca inzibati para cezası yazan kısım sıfır yazıyor. Kesenek miktarıyla ödeme emri belgesi tutuyor. Ben de onaylayıp gönderdim. Terfinin keseneğe yansıyan miktarı geçen ay kesenekte...
  15. özkan7106

arkadaşlar kesenekleri yapacağım.aşağıda gönderdiğim kesenek miktarı maaşlar ile aynı fakat 1 tl toplam inzibati para cezası ve 1 tl toplam geçmiyş dönem hizmet borcu tutarı diye birşey çıktı,sebebini anlamadım.onaylamadan önce sizlerin görüşünü almak istedim.10 ayda bir personelimiz terfi...
  16. özkan7106

Çözümlendi | Kilitli Yeni Atanan Kaymakam Maaşı ve KBS İşlemleri

arkadaşlar ilçemize asil kaymakam atandı.maaşını biz yapacağız?nasıl yapacağız,ne yapmam gerekiyor?daha önce hiç yapmadım bize tayinle gelen bir kişinin maaşını. kbs de ne yapmam gerekiyor?göreve başlangıç tarihini neye göre seçmem gerekiyor? yardımcı olursanız çok memnun olurum,
  17. özkan7106

Çözümlendi | Kilitli SGK 5434 Kesenek işlemleri

Bir tane personelimiz onuncu ay itibari ile altının birine terfi etti ben de terfi kısmından değişikliği yaptım ön yüzüne dokunmadım bu şekilde çıktı başka bir şey yapmadım
  18. özkan7106

benimkinde sıkıntı var mı?
  19. özkan7106

biz de terfi verdik ve aşağıdaki gibi çıkıyor.sizinki nasıl?
  20. özkan7106

Çözümlendi | Kilitli tarama sorunu

o zaman gönderdiğim yazının açılmaması karşı taraftan mı kaynaklanıyor?ama ben google chrome formatından taratmıştım. o niye açmadı ki?
  21. özkan7106

Mutemet Arşivi İkinci üniversite Hangi Bölüm Tercih etmeliyim?

sizce aşağıdaki bölümlerden hangisini seçebiliriz atanma açısından?
  22. özkan7106

Çözümlendi | Kilitli tarama sorunu

arkadaşlar yazılarımı Acrobat Reader CD' de taratmaya çalıştığımda resim 1 deki hatayı veriyor.ben de resim 2 deki gibi google chrome dan seçip taratıp sisteme yüklüyorum.ama bu sefer de yazıyı yazdığım taraf yazıyı indirmek istediği zaman resim 1 deki uyarı onda da çıkıyor,yazıyı yazdırmak...
  23. özkan7106

bölümüm işletme,görevim vhki
  24. özkan7106

arkadaşlar sınavsız ikinci üniversite kayıtları bitmek üzere.aranızda ikinci üniversiteye olan ya da olmayı düşünen var mı,hangi bölüme kayıt yaptırmalıyız sizce?
  25. özkan7106

Çözümlendi | Kilitli word ün paint olarak inmesi sorunu

arkadaşlar bir word dosyası masaüstünde paint olarak iniyor.birlikte aç deyip word e çeviriyorum.bilgisayarın bir yerindeki ayarında oynama olmuş sanırım.nasıl düzelticem bu sorunu
  26. özkan7106

Çözümlendi | Kilitli derece kademe yükselmesi

geçen sene ordan yapmıştım ama Allah tan birşey olmadı,bu sene terfi butonundan yaptım
  27. özkan7106

arkadaşlar terfi butonundan 6,1 i kaydet,kapat yaptım ama ana sayfada hala 7,3 yazıyor derece kademe. ordan da ayrıca mı kaydet kapat yapmam gerekiyor?
  28. özkan7106

arkadaşlar bir çalışanımız 12.10.2019 tarihi itibariyle 7 nin 3 nden, 6 nın 1 ine terfi ediyor.aşağıda terfi tarihine 11. ay mı 10. ay mı seçip yapacağım.geçmiş yıllarda 11. ay diye yapılmış
  29. özkan7106

Çözümlendi | Kilitli Kömürün kalite kontrolünün yapılması

amirlerimiz kalite kontrole gönderelim diyor.eğer giderse bununu parasını kimden temin edeceğiz? benim esas öğrenmek istediğim bu masrafı firmadan talep edebilir miyiz?
  30. özkan7106

Çözümlendi | Kilitli Kömürün kalite kontrolünün yapılması

Arkadaşlar Doğrudan temin ile kömür alımı yaptık. bu seferki ihalede önceki yıllarda ihaleyi alan firmadan daha düşük teklif vererek Başka bir firma aldı.öbür firmanın da şöyle bir iddiası Oldu bunun üzerine “onun kömürü sizin Teklif mektubunda yazdığınız kaloriyi Tutuyor gözükmesine rağmen...
  31. özkan7106

7.derece 3. kademeden sonra 7. derece 4. e mi yükseliyor?bahsettiğim kişi ortaokul mezunu hizmetli
  32. özkan7106

arkadaşlar ayın 12 si itibariyle 7,3 ten 7,4' e terfi edecek memurun kbs de terfi girişini nerden yapıyorum?ekim maaşını , maaşlar hesaplanmaya başlayınca terfili halinden hesaplayacağım değil mi?
  33. özkan7106

Çözümlendi | Kilitli Müdür Maaşı Maaş Unsurlarında hata varmı?

Hizmet tazminat oranı 135 yazıyor ,o doğru mu?
  34. özkan7106

bana dayanağı sorulduğunda ne diyeceğim?
  35. özkan7106

bir arkadaş şöyle yorum yaptı .doğru mu sizce: 'Ek göstergesi 2200 doğru eger hemşire yada sağlıkçı yada mühendia olsaydı sınava girip sınavla müdür olsaydı o zaman 3000 olırdu ama yok normal gih sınıfında memur şef yada vhki olduysa sonrada müdür olduysa 2200 doğrudur ' Ek gösterge 3000...
  36. özkan7106

ek gösterge doğru mu, 3000 olmalı diyen var.şeflikten yazı işleri müdürü olmuş
Geri
Üst Alt