Arama sonuçlarınız

1. özkan7106

Çözümlendi | Kilitli Müdür Maaşı Maaş Unsurlarında hata varmı?

arkadaşlar bordroyu ve ek tazminat oranını atıyorum.maaşında yanlışlık var mı ,yardımcı olur musunuz?
  2. özkan7106

Evet şef iken sınavla müdürlüğe geçiyor
  3. özkan7106

arkadaşlar müdürümün bilgilerini atıyorum. eksik maaş alıyor olabilirsin demişler ona. aldığı maaş 5.936 lira. yanlışlık var mı aldığı maaşında ya da bilgilerinde hatalı girilmiş bir yer var mı?2019 yılı toplam vergi matrahı da 16.612,31 tl
  4. özkan7106

Çözümlendi | Kilitli Hesap cetveli ile Raporlarda bulunan Mühür sayı Tutarsızlığı

öncelikle teşekkür ederim .benim öğrenmek istediğim taşınır hesaplarındaki bu fark neden kaynaklanıyor?
  5. özkan7106

Çözümlendi | Kilitli Hesap cetveli ile Raporlarda bulunan Mühür sayı Tutarsızlığı

hayır arama yaptığımda bir rapor veriyor ya,orda bütün sayı yazıyor.orda da 1 tane eksik yazıyor.acaba öbür arkadaşın dedğiği gibi düşüm mü yapmadılar?eğer öyle ise ben nasıl eski mührün düşümünü yapacağım?
  6. özkan7106

arkadaşlar taşınırda mevcut ürünlerde arama yaptırtığımda 255.2.99.7 de 3 tane mühür çıkıyor,raporlara baktığım zaman yönetim hesap cetvelinde 255.2.99.7 de 4 tane mühür gösteriyor.farkın sebebi ne olabilir?
  7. özkan7106

Çözümlendi | Kilitli Fazla Ödenen AGİ

ben de dediğiniz gibi yaptım tuğrul bey.bir sonraki ay eksik ödedik
  8. özkan7106

Çözümlendi | Kilitli Fazla Ödenen AGİ

arkadaşlar benim başıma böyle bir şey geldi. işkur maaşını hesapladığım programın AGİ y yanlı olarak maaş ekranına atmadığını farkettim.kimininkini eksik, kiminin kini fazla atmış. eksik AGİ si olanları cepten ödedim, fazla olanlarınki nin sonraki ay AGİ sini düşük gösterip yaptım.sıkıntı olur mu?
  9. özkan7106

Mutemet Arşivi 14 GÜNLÜK FARK MAAŞ İŞLEMLERİ İLE İLGİLİ KBS DUYURUSU (SIRA NO: (2019/9)

haziran 15-temmuz 15 arası e bildirgeyi bildirmek için 23 temmuz son değil mi?fark maaşların açılmasını bekliyoruz da
  10. özkan7106

Çözümlendi | Kilitli 2008 öncesi personelin cari ayda terfisi

terfi farkı tutarı toplam intibah tashihi alanıda değil de emekliliğe esas aylıkları artanlardan kesilecek ilk aya ait toplam artış farkları ile artış farklarına karşılık kurumca ödenecek toplam tutar kısmında yazıyor tefrfi farkı tutarı. doğru mu?
  11. özkan7106

Çözümlendi | Kilitli 2008 öncesi personelin cari ayda terfisi

2008 öncesi personelin cari ayda terfisini asıl mahiyete kendiğilinden ekleniyor değil mi,2008 öncesinin terfisi için ek mahiyette diye birşey yapmadık
  12. özkan7106

Çözümlendi | Kilitli typ muhtasar ve prim beyannamesi

arkadaşlar TYP kapsamında çalışan işçilerin vergilerini malmüdürlüğünün bankadaki hesabına yatırıyorduk.muhtasar ve prim beyannamesi hakkındaki son durum nedir?1 haziran ile 30 haziran arasında çalışanların vergilerini yine aynı şekilde mi ödeyeceğiz?
  13. özkan7106

Çözümlendi | Kilitli 2019 Temmuz Memur Maaş Enflasyon Zam Oranı

kbs de maaşlar ne zaman hesaplanır
  14. özkan7106

Çözümlendi | Kilitli SGK toplu çıkış

çıkış tarihi 28 haziran tuğrul hocam.bugün yapacağım xml dosyası nasıl oluşturacağız,nasıl dolduracağız
  15. özkan7106

Çözümlendi | Kilitli SGK toplu çıkış

Arkadaşlar 18 tane TYP İŞKUR personelinin çıkışını yapacağım.Toplu olarak nasıl yapıyorduk?
  16. özkan7106

Çözümlendi | Kilitli İŞKUR İşçisi İş Kazası İşlemleri

hastane müdürü öyle dedi de, sevkettiğimiz yerden cevap gelsin ona göre yapalım dedi
  17. özkan7106

tuğrul bey benim öğrenmek isteğimi şu: iş kazası bildirimini ne zaman , neye göre yapacağız. sevkedilen yerden cevap mı gelecek yoksa biz mi manuel gireceğiz?
  18. özkan7106

tuğrul bey iş kazası girişini sevkedilen doktor raporu verince mi gireceğiz, bir de sevkederken şüphe diye sevketmişler biz iş kazası olarak mı gireceğiz, .iş kazası girişini girmek için muayene sonucunu mu bekleyeceğiz, orasını anlamadım ben
  19. özkan7106

tuğrul bey yardımınız için teşekkür ediyorum. sisteme girişi hastane girdikten sonra yapacağız değil mi, çünkü sorgulattım isim çıkmıyor. 4. maddeyle alakalı sorum şu: kişinin rapor alıp almadığını hangi adresten öğreneceğiz,çünkü raporlar hemen düşmüyor diyenler var ve rapor alırsa sgk ile...
  20. özkan7106

kişi şimdi hastanede. o gelene kadar emniyetin tutanağına göre doldursak olur mu?bir de bunun süresi var mı/
  21. özkan7106

tuğrul bey bunu emniyetin tutanağına göre mi dolduracağız, çünkü emniyetin tutanağı var
  22. özkan7106

tuğrul bey o zaman rapor almadan belirttiğiniz adresten iş kasazı bildirimi yapacağız, rapor alma durumu olursa onu ayrı mı gireceğiz?
  23. özkan7106

tuğrul bey dediğiniz gibi kişi yere düşmüş,hastane iş kazası diye girdik dedi, bilmiyorum nereye girmişler.başka bir hastaneye sevketmişler. şimdi yeni hastane rapor verirse e viziteye o rapor mu düşecek .foruma bakabildim biraz ama iyici araştırmak gerekiyor gibi görünüyor.acil olarak benim ne...
  24. özkan7106

arkadaşlar bir işkur personeli rahatsızlık şikayetiyle hastaneye gitmiş, hastane onu başka yere sevketmiş, sebebi de iş kazası diye girmiş sistemlerine.ben e viziteye baktım bir rapor gözükmüyor,bu sevk ,rapor yerine geçiyor mu, geçmiyorsa kişinin e vizite,SGK ve maaş işlemlerini nasıl...
  25. özkan7106

Çözümlendi | Kilitli İŞKUR Bayram Tatilleri

arkadaşlar işkur personelleri resmi ve dini bayramlarda çalışılmış kabul ediliyor ve ücret ödeniyor değil mi?
  26. özkan7106

Çözümlendi | Kilitli fazla ödenen agi

arkadaşlar bir işkur personelinin AGİ sini fazla vermişiz ,30 tl.bunu telafi edebilir miyiz?
  27. özkan7106

Çözümlendi | Kilitli Eksik Ödenen Asgari Geçim İndirimi

arkadaşlar şimdi baktım bir personelin AGİ sini de fazla erşiz,30 tl.bunu telafi edebilir miyiz,sorun olur mu?
  28. özkan7106

tuğrul bey bir arkadaş şöyle dedi siz ne dersiniz? " fark bordrosu yapacaksın önceki eksik ödenen bordroların fotokopilirenide ekleyeceksin mal müdürlüğüne yazacaksın parayı oradan gönderiyorlar ,vergiler mal müdürlüğüne ödendiği için
  29. özkan7106

arkadaşlar işkur personelinin agi sini 3 aydır yanlışlıkla 259 yerine 230 olarak yapmışız.bu durumu telafi etmek için ne yapmalıyız?
  30. özkan7106

Çözümlendi | Kilitli işkur e bildirge

arkdaşlar bu ay 2 gün izin kullanan personel var.maaşını 31-2=29 şeklinde yaptım.e bildirgede "Eksik gün sayısı 2 veya hizmet günü 30 olmalidir. Veri kayıt edilmedi, bilgileri kontrol ederek tekrar deneyiniz. " diye hata çıktı.e bildirgede kaç gün seçeceğim,e bildirge ile maaş günü aynı olması...
  31. özkan7106

Çözümlendi | Kilitli işkur icra kesintisi

329,19 tl gelir vergisi. avukatla görüştüm sorun olmaz dedi.siz ne dersiniz
  32. özkan7106

Çözümlendi | Kilitli işkur icra kesintisi

arkadaşlar işkur personelinden geçen ay icra kesintisi yaptık.elimdeki programa bilgi girişi yaparken agi yi 259,00 tl seçmeme rağmen programa 230 tl diye atmış.şimdi maaşları yaparken farkettim. icra kesintisi geçen ay 514 tl olmuştu,doğrusu 522 tl imiş. bu durumda ne yapmam lazım,sorun olur...
  33. özkan7106

Mutemet Arşivi Toplum Yararına Program (TYP) Kapsamında İş Kur İşçileri Maaş

mayıs 31 çekiyor,30 olmayacak mı maaş ve sgk.parmak hesabı sayarsak 30 çıkıyor
  34. özkan7106

arkadaşlar 2 mayısta başlayan grubun maaşını yaparken 30 gün üzerinden yapacağız değil mi,mayıs 31 çekiyor çünkü?
  35. özkan7106

daha doğrusu şöyle soruyum, izin alan işkur personelinin mayıs maaşının günlüğünü bulmak için asgari ücreti 30 a mı 31 e mi böleceğiz?
  36. özkan7106

tuğrul bey bu ay 1 gün izin alan personel var.30 günlük maaşını bulmak için asgari ücretten bu ayki bir günlük yevmiyesini düşeceğiz mi?
  37. özkan7106

tuğrul bey bu dediğiniz hem sgk hem de maaş için mi geçerli?
Geri
Üst Alt