Arama sonuçlarınız

1. Çözümlendi | Kilitli 4B Röntgen Teknisyeni Fiili Hizmet Zammı Hesaplama

Rıdvan bey teşekkürler forumda inceledim bu dosyayı indirdim. fakat burda 2022 yılı eklemeyi unutmuşlar orda tıkandım. Röntgen Teknisyenini de mi en fazla 26 güne kadar bildiriyoruz.
  2. Çözümlendi | Kilitli 4B Röntgen Teknisyeni Fiili Hizmet Zammı Hesaplama

Merabalar kurumumuza 4b röntgen ve aneztezi personeli atandı. Bununla ilgili bir kaç sorum olacak. 1- 4B Anestezi personeline fhz hesaplama yapacam hangi bildirgeleri vermem gerek. 2-Anestezi personeli fhz yılda 60 günmü yoksa 90 olarak mı bildirilir. 3- 4b Röntgen personelinin fhz...
  3. Çözümlendi | Kilitli Sürekli Görev Yolluklarda Aktarmalı Yolculuk

Selam arkadaşlar personellerden biri Hakkari Yüksekova'dan izmire yolluk almadan geldi. Ben kişiye yolluk ödemesi yapacam fakat rayiç bedel listemde hakkariyi van aktarmalı olarak yazılmış ve yol ücretini yazmamış. Bu durumda neyi baz alıp yolluk yapamam gerek . kullandığım rayiç bedelleri...
  4. Çöp Kutusu Kbs Manuel Bordro Giriş Hatası Ekranı

Bendede aynı sorun var bordro atmıyor. yalnız şöyle bir sorun var bordroda açtığı satırı silemiyorum ne yapabilirim. 1644231745 Bendede aynı sorun var bordro atmıyor. yalnız şöyle bir sorun var hesap geçiyorum yaptığım işlem silinsin diye bordroda açtığı satırı silemiyorum ne yapabilirim.
  5. Çözümlendi | Kilitli Personele Yapılan Eksik Maaş Farkı

kbs den baktım fark yapılan personelleri gördüm 5 kişi yapılmamış.
  6. Çözümlendi | Kilitli Personele Yapılan Eksik Maaş Farkı

hesaplamayı nasıl yapacam peki. kbs hesaplamıyor
  7. Çözümlendi | Kilitli Personele Yapılan Eksik Maaş Farkı

ben ilk kez kbs kullandığım için 14 günlük maaş hesaplama kısmından aktarım falan yapmadım. o sebeple sadece tek bordro hesaplamış kişi için
  8. Çözümlendi | Kilitli Personele Yapılan Eksik Maaş Farkı

Meraba arkadaşlar 15 aralıktan sonra hastanemize başlayan 6 personelim KBS fark maaşı yaparken tek bodro hesaplamış bu kişilere (küçük olan tutar hesaplanmış fakat yüksek olan tutar hesaplanmamış. ) kbs de yapmaya çalıştım fakat bodro kesinleştiği için hesap geçemezsin diyor. bu durumda ne...
  9. Çözümlendi | Kilitli Geçmişe Dönük Fhz Hesaplama

Tahmin etmiştim çünkü emekli yada istifaların fhz bildirmi öyle yapıyorum zaten. bu kişi halen çalışıyor :)
  10. Çözümlendi | Kilitli Geçmişe Dönük Fhz Hesaplama

fatih by bu kişi istifa etmedi 2022 nisan ayında emekli olmayı düşünüyorda fiili hizmetlerini hesaplanmasını bekliyor. 2019 yılındaki fhz bildirmeyi unutmuşuz. onunda hesaplatıp gönderin diye ısrara ediyor. o sebeple süreci sordum
  11. Çözümlendi | Kilitli Geçmişe Dönük Fhz Hesaplama

Neden gelsin ki sgk bazen röntgen teknisyenler fhz için geriye dönük yapılması için yazı yazıyor.
  12. Çözümlendi | Kilitli Geçmişe Dönük Fhz Hesaplama

Ömür bey kişi 10 aya kadar çalıştı sonuçta ilk 10 ayın fhz hesaplayıp bildirmem gerekmez mi
  13. Çözümlendi | Kilitli Geçmişe Dönük Fhz Hesaplama

Merhaba arkadaşlar 5434 SGK tabi Anestezi teknikeri personelimizin 2019 yılı 10. aydan itibaren ücretsiz izinli olduğundan yıllık fhz bildirimini yapmamışız. Personel ben istifa edecem geriye dönük FHZ mi yapın der. Sorum şu hangi işleme göre fhz yapacam. süreç nasıl olacak nerden hesaplama...
  14. Çözümlendi | Kilitli Hizmetli Kadrosundan Vhki̇ Olarak Ünvanı Değişen Personelin Emekli Işlemleri

cevaplarınız için teşekkürler çok yardımcı oldunuz. iyi çalışmalar:)
  15. Çözümlendi | Kilitli Hizmetli Kadrosundan Vhki̇ Olarak Ünvanı Değişen Personelin Emekli Işlemleri

Personlemizin biri 2021 Görevde yükselme ve ünvan değişikliği sınavından hizmeli ünvanından VHKİ ünvanına geçişi hak kazandı. sorum şu kişi emekli olmayı düşünüyor emeklilikte son geçiş yaptığı ünvanda belli bir süre çalışma zorunluluğu varmıdır. Emekli olursa sen bu vhik ünvanında şu kadar...
  16. Çözümlendi | Kilitli Fiili Hizmet Kbs Duyurusu Hakkında

Teşekkürler konu anlaşılmıştır. iyi çalışmalar
  17. Çözümlendi | Kilitli Fiili Hizmet Kbs Duyurusu Hakkında

Merhaba arkaaşlar KBS açılış ekranında şöyle bir duyuru yayınlanmış. 'Ek Ders, Fazla Mesai ve Fiili Hizmet Ödemesi Hakkında 2021 yılı Aralık ayına ilişkin maaş, ek ders, fazla mesai ve fiili hizmet ödemelerinin; Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığının 2021 Yılı 2 Sıra Nolu Merkezi...
  18. Çözümlendi | Kilitli Hem Muayene Komisyonunda Hemde Piyasa Araştırma Komisyonunda Var Yani %5 Ve %10 Olarak Iki Puanı Mı Verilir

Merhabalar ekobs yüklenen ek puanlarla ilgili kararsız kaldığım bir nokta var. gelen komisyonların içinde piyasa araştırma, muayene komisyon ve taşınır kont. yetkilisi var. Sorum personelin birine hem muayene komisyonunda hemde piyasa araştırma komisyonunda var yani %5 ve %10 olarak iki puanı...
  19. Çözümlendi | Kilitli Döner Sermaye Personelinin Giyecek Yardımının Ödeme Emri Örneği

Selam arkadaşlar Döner Sermaye personelinin giyecek yardımının ödeme emri örneği olan varmı. Tdms den nerden kesmem gerekiyor
  20. Çözümlendi | Kilitli 4/B Sözleşmeli Acil Tıp Teknisyenlerine (Att) Giyim Yardımı Verilirmi?

Merhaba arkadaşlar hastanede çalışan Acil Tıp Teknisyenlerine giyim yardımı verilr mi
  21. Çözümlendi | Kilitli Sağlık Bakanlığı | Ünvanı Memur Olan Personele Giyim Yardımı Verilir Mi?

Merhaba arkadaşalar ünvanı memur olan personele giyim yardımı verilir mi.
  22. Çözümlendi | Kilitli Fiili Hizmet Genel Bütçe Keseneklerini Bildirirken Hatalı Kayıtlar Sayfasındaki Sorun Nedir?

Merhaba arkadaşlar Fiili hizmet genel bütçe keseneklerini bildirirken sorun yaşadım. her ay düzenli olarak yolluyordum bu ay hata veriyor. ne yapamam gerek
  23. Editörün Seçimi 4B Sözleşmeli Personel İşe Giriş Bildirgesi Yapılması Gerekenler

Bu yazdıklarınızdan şunu mu anlıyorum. 4b personeli ilk kez yada tayinle başlayış yaptığınıda bunu işe başlamadan bir gün önce sgk girişini yapmasak da olur. ceza yemeyiz yani. bunu atlarız unuturuz diye baya dikkat etmeye çalışıyoruz .
  24. Editörün Seçimi 4B Sözleşmeli Personel İşe Giriş Bildirgesi Yapılması Gerekenler

bunun dayanağı varmıdır. varsa yazarsanız sevinirim bundan sonraki işlemler için faydalı olur
  25. Çözümlendi | Kilitli Stajer Öğrenci̇ Maaşı

Selam arkadaşlar mys den üniversite ögrencilerinin maaşını yapacam ilk kez mys den kesecem fakat elimde örnek yok. bana mys örneğinin resmini atabilirmisiniz.
  26. Çözümlendi | Kilitli Ti̇s Farklarının Süresinde Verilmemesi

Gerekçesi 27 eylüle kadar girişlerin yapılması gerekiyormuş. keseneklerin son gönderilmesi gereken yasal bir dönem içinde bildirilmesi gerekiyor o süre geçerse cezaya giriyor.
  27. Çözümlendi | Kilitli Ti̇s Farklarının Süresinde Verilmemesi

Merhabalar kurum olarak işçi personellerin TİS farkını hesalayıp eylül 27 kadar verilmesi istendi V1 den e bildirgelerini bildirme aşamasında biz hata oluştu ve süresini geçirdik. ceza yemeden ebildirgeyi düzeltip tekrar gönderme şansımız varm. bununla ilgili mevzuatta açık bir madde var mı...
  28. Çözümlendi | Kilitli tayin sebebiyle gecici görevi sonlandırılan memurun geçici görev yolluğu

evet doğru. kişinin görevlendirme tarihi 27/04/2015 tarihinden başlıyor hastane inşaatı ne zaman biter belli olmadığından görevlendirme bitişi belirtilmemiş. kişi geçici görevdeyken tayin istiyor 21/09/2016 tarihinde ayrılıyor. hastanede bir yıllık süreyi ödemiş. ikinci yılı ödememiş benden...
  29. Çözümlendi | Kilitli tayin sebebiyle gecici görevi sonlandırılan memurun geçici görev yolluğu

Hastanemizin inşaatı nedeniyle süre belirtilmeden 27/04/2015 tarihinde geçici görevle ilçe hastanesine görevlendirilen personelimiz, 21/09/2016 tarihinde tayin sebebiyle gecici görevi sonlamıştır. Bu kişiye 27/04/2015-27/04/2016 yılına kadarki görev yolluğu ödenmiş. Ancak kişinin ara vermeden...
Geri
Üst Alt