Arama sonuçlarınız

1. Çözümlendi | Kilitli Askeri personel fhz

Nasıl ve nerden yapacağımı bilmiyorum ki.
  2. Çözümlendi | Kilitli Askeri personel fhz

bilgisayar teknikeri yazıyor. oysa askeri hastanede Ast. Kdm. Bşçv. diye gelmiş
  3. Çözümlendi | Kilitli Askeri personel fhz

Merhabalar benim askeri personelimin yıllık FHZ 90 bildirdim. Ancak kişinin e devlet üzerinden FHZ si 60 olarak görünüyor. SGK yı aradım bana kişinin statüsünü yanlış girmiş olabilirsiniz HİTAPTAN düzeltin dedi ama ben hitaptan öyle bir yer göremedim. Bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz...
  4. Çözümlendi | Kilitli Sağlık Bakanlığı Geçici Görevli Personelin Sabit Ek ödemesini Hangi Kurum Yapar ?

Teşekkurler Ömür Bey .. Her ne kadar kapatılan bir kurumdan çıkmış olan bir yazı olsa da geçerliliği vardır değil mi ömür bey.
  5. Çözümlendi | Kilitli Sağlık Bakanlığı Geçici Görevli Personelin Sabit Ek ödemesini Hangi Kurum Yapar ?

Meraba arkadaşlar hastanemize pandemi sebebiyle gecici görevle 1 aylığına veya 20 günlügüne personeller görevlendirildi. Sorum şu bu kişilere sabitin bizim kurum tarafından ödenip ödenmeyeceği ile ilgili bir dayanak arıyrom. Müdürm illa o ibareyi istiyor.
  6. Çözümlendi | Kilitli Nöbet Usulü Görevlendirme ile Çalışan Personelin Harcırahı

Biz şimdi hangi yazıya göre işlem yapmak zorundayız. Ben nöbet usulü verdim kişiler mahkemeye taşıyacaz bu konuyu dediler.
  7. Çözümlendi | Kilitli 4/D İşçi askere giderse

Merhaba arkadaşlar 4/d sürekli işçi personelim 29/06/2020 tarihinde askerlik nedeniyle ayrılış yapacak. Bu personele tazminat ödenir mi. Ayrılış yaparken ne gibi işlemler yapılır
  8. Çözümlendi | Kilitli Hatalı 4/d ebildirge

Merhaba arkadaşlar ben 4/d personelin e bildirgeden yollarken bildirge tutarını 4 lira fazla göndermişim. 1-Bu bildirgeyi iptal edebilirmiyim. 2- Emanetteki paradan fazla çıkış yapmam gerektiği söyleniyor yani 4 lira fazla gönderdim diye emanetteki para sıfırlanmayacak borç görünecek...
  9. Çözümlendi | Kilitli 5510 sonrası kişi borcu

Mehmet Bey örnek tablo yolayabilir misiniz. kafam karıştı anlamadım
  10. Çözümlendi | Kilitli 5510 sonrası kişi borcu

5510 sonrası personel ayın 16 sında istifa edip ayrılıyor. Kesenekleri halen gönderilmedi bu kişiye nasıl borç çıkarmalıyım.
  11. Çözümlendi | Kilitli 4/B Sözleşmeli personele nöbet ücreti ödenir mi?

Sağlık Bakanlığı Sözleşmeli Personel Hizmet Sözleşmesinde 'Madde 3- Personelin çalışma saat ve süreleri, emsali Devlet memurları için belirlenen çalışma saat ve sürelerinin aynıdır. Ayrıca personel nöbet tutmakla yükümlüdür. Belirli bir sürede bitirilmesi gereken işler söz konusu olduğunda...
  12. Çözümlendi | Kilitli Geçici nöbetler hakkında

Teşekkürler bende öyle düşünüyorum. Yinede fikir almak istedim .
  13. Çözümlendi | Kilitli Geçici nöbetler hakkında

Merhaba arkadaşlar hastanemize ilçelerden geçici görevle hemşire ve doktor personel geldi. ben bunlara gecici görev yolluğu yaparken bu personeller vardiya usulü çalıştılar ise sadece geldikleri günü hesaplayacam yoksa olurlarındaki günü mü baz alarak hesaplama yapmam mı gerek.
  14. Çözümlendi | Kilitli Gecici Görev yolluğu

teşekkürler iyi çalışmalar
  15. Çözümlendi | Kilitli Gecici Görev yolluğu

Hastanemize ilçeden görevlendirmeyle gelen personelin gecici görev yolluğunu kim yapmak zorundadır . kendi kurumu mu yoksa gittiği kurum mu yapar.
  16. Çözümlendi | Kilitli Pandemi Hastanesi Nöbetleri

Günaydın arkadaşlar biz pandemi hastanesiyiz nöbetler eskisi gibi mi hesaplanacak. yoksa bir değişiklik var mı.
  17. Çözümlendi | Kilitli geçici görev yolluğu mahsuplaşma

Fatih bey günaydın örnek varsa atabilirmisiniz.
  18. Çözümlendi | Kilitli geçici görev yolluğu mahsuplaşma

Yeni yeri yine aynı il yani izmir. Kadrosunun bulunduğu ildeki yerde tusa devam edecek
  19. Çözümlendi | Kilitli geçici görev yolluğu mahsuplaşma

evet haklısınız o sebeple gecici göreve çevirecez olayı. 1585821562 Çok güzel anlatmışsınız. birde örnek var mı excell in 1585821852 yeni bir ödeme emri düzenlenecek mi bunun için yoksa sadece üst yazıda belirtmem mi gerecek.
  20. Çözümlendi | Kilitli geçici görev yolluğu mahsuplaşma

Bende iade almadân aradaki farkı ödemek istiyorum. Nasıl yapılacağını bilmiyorum. Örnek bulamadım
  21. Çözümlendi | Kilitli geçici görev yolluğu mahsuplaşma

Merhaba arkadaşlar bir personelim tusu kazanıp gitti kişi ben sürekli görev yolluğu yaptım. (bu kişi giderken süresi belli olmadığından bir yada 3 ay sonra tekrar mazeretsiz geçiş ile tekrar dönüş yapıp ilimizdeki başka bir hastanede tusa devam edeceğini söyledi.). kişi 37 gün sonra tekrar bizim...
  22. Çözümlendi | Kilitli İlamlı icra Ödeme Örneği

merhaba arkadaşlar MYS ilamlı icra ödemesi örneği olan var mı
  23. Çözümlendi | Kilitli FHZ Harcama talimat

Çok teşekkürler iyi çalışmalar.
  24. Çözümlendi | Kilitli FHZ Harcama talimat

Merhaba arkadaşlar bir personelime geçmiş yıllara ait FHZ ( 5434 İÇİN) ve geçikme faizi hesaplayıp MYS den ödeme emrini kesip mal müdürlüğüne gönderdim ancak mal müdürlüğü harcama talimatı da istedi. benim elimde öyle bir örnek yok. bu konuda yardımcı olurmusunuz. örnek harcama talimatı olan...
  25. Çözümlendi | Kilitli 4924 tabi personelin fhz bildirimi

Teşekkürler Mehmet By 1584948355 Mehmet Bey günaydın ben sadece yaptığım işlemler doğru mu diye teyit etmek için bir sorum daha olacak. 4924 lü personelin aylık fiili hizmet gününü nasıl hesaplarız ve en fazla kaç gün verebiliriz.
  26. Çözümlendi | Kilitli 4924 tabi personelin fhz bildirimi

Tamamdır Nazan Hanım teşekkürler
  27. Çözümlendi | Kilitli 4924 tabi personelin fhz bildirimi

Nazan Hanım bi sorum daha olacak size. 4924 tabi personelin fhz nasıl hesaplıyorsunuz. formülü yazarmısınzı
  28. Çözümlendi | Kilitli 4924 tabi personelin fhz bildirimi

Nazan Hanım günaydın, dediğiniz gibi kesenek ekranına baktım fakat ordaki rakamaları saydım 26 haneli değil onu kabul edermi.
  29. Çözümlendi | Kilitli FHZ İCMAL BORDOSU

Merhaba arkadaşlır 1995 yılına ait FHZ icmal bordrosu isteniyor. Örnek şablon varmı. birde 1995 yılında röntgen tek. çalışma saati ve hesaplaması yazarmısınız
  30. Çözümlendi | Kilitli 4924 tabi personelin fhz bildirimi

Nazan hanım peki 26 hanelik sicil numarası istiyor onu nasıl yaparız.
  31. Çözümlendi | Kilitli fhz e bildirge

:bravo: çok teşekkürler iyiki varsınız.
  32. Çözümlendi | Kilitli fhz e bildirge

Günaydın arkadaşlar 4/b FHZ bildirimi yapacam da 15 şubat/14 mart tarihleri arasında gün sayısı 29 çıkıyor bu durumda 13 ve 30 nolu e-bildirgeleri nasıl bildirecem. 30 olarak mı almam gerek günü yoksa 29 olarak mı. örnekle anltırmısınız
  33. Çözümlendi | Kilitli 4/B İş görmezlik ödeneğinin kişinin maaşından fazla olarak kesilmesi.

4/b personel 20 gün rapor almış bunun 18 günü maaşından kesilmiştir ancak hesaplama yapılırken sadece 3 aylık pek tutarı toplanıp 90 bölünerek kesilecek günlük tutar bulunmuş ve 18 ile çarpılmıştır. kişiden 850 tl fazla kesinti yapılmıştır. bunun kişiye geri ödemesi naslı yapılabilir. formül...
Geri
Üst Alt