Arama sonuçlarınız

1. Çözümlendi | Kilitli 4924 tabi personelin fhz bildirimi

ama bunlar 4924 lüler sözleşmeli personel olmuyor mu . ondan kafam karıştı.
  2. Çözümlendi | Kilitli 4924 tabi personelin fhz bildirimi

Merhaba arkadaşlar 4924 tabi personelin FHZ bildirimini kesenek sisteminden yaptım. MYS ödeme emri için örnek var mı.
  3. Çözümlendi | Kilitli FHZ KESENEK GÖNDERME PASİF

teşekkürler halletik. :):bravo:
  4. Çözümlendi | Kilitli FHZ KESENEK GÖNDERME PASİF

evet onlarıda kontrol ediyoruz.
  5. Çözümlendi | Kilitli FHZ KESENEK GÖNDERME PASİF

Merhaba arkadaşlar FHZ yıllı bildirimini kesenekten yollamaya çalışıyorum hesaplattım ama gönder putonu aktif değil . sıkıntı nedir bilen var mı ne yapmam gerekiyor.
  6. Çözümlendi | Kilitli eğitim süresince hergün gidiş geliş yapıyorsa buna hergün için gidiş dönüş için yol parası mı vermem gerekiyor

Günaydın arkadaşlar bir personelimiz izmirden ilçesi olan urlaya 4 günlük eğitime gitti. günlük yevmiyesini verdim. Bu kişi eğitim süresince hergün gidiş geliş yapıyorsa buna hergün için gidiş dönüş için yol parası mı vermem gerekiyor mu. ayrıca elimde herhangi bir ödeme evrağı yok taşıtla...
  7. Çözümlendi | Kilitli 5434 Yıllık FHZ Prim Tutarı Hesaplama

Bunuda denedim ama oda doğru gelmedi bana. sonuçta ramazan bayramı 3 gün göstermiş oysaki bize o haftayı tümden tatil verdiler onu hesaplamıyor ki. sadece kurban ve ramazan bayramı gün sayısı kadar veriyor. var bazı hatalar
  8. Çözümlendi | Kilitli 5434 Yıllık FHZ Prim Tutarı Hesaplama

Niye böyle farklı çıkıyor. Aslında aynı hesap çıkması gerekiyor ben 244.5 buldum.tek tek saydım pysaki
  9. Çözümlendi | Kilitli 5434 Yıllık FHZ Prim Tutarı Hesaplama

Yıllık FHZ gün sayını kaç buldunuz. ben 15/01/2019-14/01/2020 tarihleri arasındaki resmi tatil ve hafta sonlarını çıkardım 244,5 gün buldum. doğrumudur.
  10. Çözümlendi | Kilitli icap nöbetlerinin ödenip ödenemeyeceği hakkında

Rıdvan bey bu karar branşında tek uzman hekimler için verilen bir karar. benim istediğim hastanede acilde çalışan yardımcı sağlık personelin icap nöbetleriyle ilgili bir karar varmıdır.
  11. Çözümlendi | Kilitli icap nöbetlerinin ödenip ödenemeyeceği hakkında

Merhaba arkadaşlar icap nöbetlerinin ödenip ödenemeyeceği hakkında elinde Danıştay kararı olan var mı. konuyla ilgili il sağlık müdürlüğüne yazı yazdım bakanlıktan görüş istensin diye müdürlük danıştay kararını yolladık her hastaneye demişler. oysa bizde öyle bir yazı yok . bilgisi olan var mı
  12. Çözümlendi | Kilitli Askeri Personelin Fiili Hizmet Zammı nasıl yapılır?

Kişinin aralık maaşını hangi kurum yapmışsa yıllık FHZ bildiriminde o kurum yapar.
  13. Çözümlendi | Kilitli Gecici görev yolluğu

Gecici görev yolluğu yapıyorum bir personelime. kişi nin derece kademesi 1/4 de ve göstergesi 3000 bunu yevmiye tutarı kaç olmalı. 43,35 mi yoksa 49,15 mıi olmalı.
  14. Çözümlendi | Kilitli 4B İşgörmezlik hesaplamada kesilmesi gereken o ayki tutardan daha düşük çıkıyor.

Günaydın arkadaşlar 4/b personelim 30 günlük rapor almış. İşgörmezlik hesaplamada kesilmesi gereken o ayki tutardan daha düşük çıkıyor. Örnek hesaplanan işgörmezlik 3500 tl kesilmesi gereken 3900 tl oldu. Bu durmda geriye kalan 300 tl kişden nasıl tahsil edebilirim. Yardımcı olursanız sevinirim
  15. Çözümlendi | Kilitli Her şey dahil eğitimlerde harcırah

Bende aynı düşünmüştüm ama yinede bilirkişiden teyit almak iyidir. Çok teşekkürler
  16. Çözümlendi | Kilitli Her şey dahil eğitimlerde harcırah

Merhaba arkadaşlar bir personelim herşey dahil olan 1 haftalık eğitimde katıldı. Ben bu personele harcırah yapacam şimdi sorum şu 1- bu kişiye sadece gidiş geliş ulaşım ve o günlere ait 2 günlük yevmiye mi ödemesi mi yapacam. ( bana bu uygun gibi) 2-yoksa gidiş geliş ve 7 günlük yevmiye mi...
  17. Çözümlendi | Kilitli Askeri Personelin Fiili Hizmet Zammı nasıl yapılır?

926 sayılı Türk silahlı kuv. pers. kanuna tabi personel çalışanım var. Bu personel biri bilgisayar teknikeri başçavuş diğer personel ise memur askeri hastaneden gelmiş. 1- Bu iki personele FHZ mı yapalıcakmı yoksa sadece başçavuş ünvanlı askeri per. FHZ mi yapılır 2- Bu personelin FHZ...
  18. Çözümlendi | Kilitli 5434 Emekli olup giden personelin FHZ nasıl olacak?

Ömür Kandemir, Yasin Ünsal, teşekkür ederim iyi çalışmalar 1581413672 Ömür Kandemir, Yasin Ünsal, teşekkür ederim iyi çalışmalar 1581420730 ömür bey SGK fiili Hizmet Birimini aradım. yıl içinde emekliye ayrılan personellerin FHZ bildirilmediğini söyledim. Emekli olduktan 15 gün içinde...
  19. Çözümlendi | Kilitli 5434 Emekli olup giden personelin FHZ nasıl olacak?

Ömür bey çok teşekkür ederim. Ben FHZ hesaplama işini yeni devraldım. daha önce emekli yada istifa etmiş personellerin FHZ yapılmamış personel emekli olup çoktan ayrılmış gitmiş ben bu durumda emekli olanlar için FHZ Yapmıyacağım. doğru mu anladım.
  20. Çözümlendi | Kilitli 5434 Emekli olup giden personelin FHZ nasıl olacak?

Evet biraz araştırdım fakat kafam karıştı.
  21. Çözümlendi | Kilitli 5434 Emekli olup giden personelin FHZ nasıl olacak?

Merhabalar yıllık 5434 FHZ hesaplamasını ilk kez yapıyorum konuyla ilgili bir kaç sorum olacaktı. 1- Hastaneden yıl ortasında veya farklı aylarda emekli olan personellerin FHZ hesaplanmamış yani herhangi bir işlem yapılmamış. emekli olup giden personelin FHZ ne olacak. 2-Hastaneden başka...
  22. Çözümlendi | Kilitli Hekim dışı personel nöbeti hk.

Rıdvan bey o yazıya nasıl ulaşabilirim.
  23. Çözümlendi | Kilitli Hekim dışı personel nöbeti hk.

Nöbet esasına göre çalışan birimde hekim dışı sağlık personeline icap nöbeti verilir mi verilirse ödenir mi.
  24. Çözümlendi | Kilitli Hekim dışı personel nöbeti hk.

Günaydın arkadaşlar hekim dışı personellerin nöbetlerinin nasal ödeneceği ile ilgili bakanlığın görüş yazısı olan var mı. Biz bununla ilgili bakanlıktan görüş istedik ama cevap gelmedi.
  25. Çözümlendi | Kilitli Kesinleşen Bordro İptali

toplu olarak girme işlemini yapıyorum. 5 farklı sicile işlem yapıyorum 3 tanesi sıkıntısız oldu 4. sicilde yaptığım işlemler aynı olmasına rağmen uyarı veriyor. teşk ederim
  26. Çözümlendi | Kilitli Kesinleşen Bordro İptali

tediye hesaplarken bu uyarıyı verdi yani 2020 yılı ocak ayı. rakamlar tanımlamalarda sorun yok tekrar tekrar kontrol ettim. silip tekrar tanımladım yine aynı uyarıyı verdi ve bir kişi olarak değil seçili sicildeki herkes için. 1579866468 tediye hesaplarken bu uyarıyı verdi yani 2020 yılı ocak...
  27. Çözümlendi | Kilitli Kesinleşen Bordro İptali

tamam teşekür ederiz. bir sorum daha olacak Gelir kesinti toplu aktarım kısmında bütün verileri seçtikten sonra aktar yaptığınızda şu tc li kişinin SGK matrahı tavandan yüksek uyarısı veriyor bu nedir.
  28. Çözümlendi | Kilitli Kesinleşen Bordro İptali

Merabalar ben çkyseden 4D sürekli işçilerin tediyelerini hesaplarken bodroyu kesinleştirdim. bordro kesinleştirme işlemini geri almak istiyorum ne yapabilirim.
Geri
Üst Alt