Arama sonuçlarınız

1. Mutemet Arşivi Geçmişe dönük FHZ

SGK geçmişe dönük röntgen teknisyeni personelin 15/12/1995-14/03/1196 tarihleri arasındaki FHZ istiyoru ancak kişi bu tarihler arasında başka hastaneye gecici görevlendirilmiş. sorum şu 1- o tarihlerde gecici görevli personelin maaşını kim yapar ( bizim hastane resmi anlamda açılmadığından...
  2. Çözümlendi | Kilitli R katsayısı ve Sınır deger hesaplama

Merhaba arkadaşlar personel çalıştırılmasına dayalı olmayan hizmet alım ihalemiz var. 21 b den yapılacak bu ihale. sorum şu 1-Sınır Değer nasıl hesaplanıyor örnekle anlatabilir misiniz. 2- MR çekim ihalesi burda R katsayısı olarak ne kullanılacak.
  3. Çözümlendi | Kilitli 5434 Emekli Sandığına Tabi Personel Yıllık FHZ süresi prim tutarı nasıl hesaplanir?

Ömür Kandemir, Bi sorum daha olacak yıllık 60 günlük fhg hesaplamada 03 ağustos2018/14 ocak 2019 tarihleri arasındaki iş gününü kaç buldunuz .
  4. Çözümlendi | Kilitli 5434 Emekli Sandığına Tabi Personel Yıllık FHZ süresi prim tutarı nasıl hesaplanir?

Ömür Kandemir, ömür by 960 anlamadım onu nerden buldunuz
  5. Çözümlendi | Kilitli 5434 Emekli Sandığına Tabi Personel Yıllık FHZ süresi prim tutarı nasıl hesaplanir?

Ömür Kandemir, Kişi aralık ayında 168 çalışması gerekirken fazladan 80 saati nöbeti de varsa toplam o ay için 248 saat mi yazmam gerekiyor. 4B saglık personeline nöbet pekleri olduğu için ekliyordum ancak 5510 ve 5434 tabi sağlık personeli için eklendiğini bilmiyordum.
  6. Çözümlendi | Kilitli FHZ yararlanan sağlık personel Listesi Eksik

Mehmet AKDEMİR, teşekkürler Mehmet Bey
  7. Çözümlendi | Kilitli FHZ yararlanan sağlık personel Listesi Eksik

Mehmet AKDEMİR, kolaylık bunun neresinde ...
  8. Çözümlendi | Kilitli FHZ yararlanan sağlık personel Listesi Eksik

Mehmet AKDEMİR, fhz yararlanıyor diyer hepsini işaretlediğim halde şablona sadece röntgen ve bir çak dr iniyor.
  9. Çözümlendi | Kilitli FHZ yararlanan sağlık personel Listesi Eksik

Mehmet AKDEMİR, diğer verileridemi manuel girecem.
  10. Çözümlendi | Kilitli FHZ yararlanan sağlık personel Listesi Eksik

Uzman Mutemet, Halil bey nasıl yaptığınızı anlatırmısınız. çünkü şablon indirip tc yazdım derce kademe ve diğer parametreler sıfır attı birde yüklerken fhg istiyor ..
  11. Çözümlendi | Kilitli 5434 Emekli Sandığına Tabi Personel Yıllık FHZ süresi prim tutarı nasıl hesaplanir?

Ömür Kandemir, benim sormak istediğim hemşire ve diğir sağlık personeli için o dönem aralığında tuttuğu nöbetleride ekleycek miyim.
  12. Çözümlendi | Kilitli FHZ yararlanan sağlık personel Listesi Eksik

evet hepsini işaretmiştim aralık ayının başınnda ama yine de şablona inmedi.
  13. Çözümlendi | Kilitli 5434 Emekli Sandığına Tabi Personel Yıllık FHZ süresi prim tutarı nasıl hesaplanir?

Uzman Mutemet, bendeki daha önce yapılan bir duyuruda yıllık fiili hizmet süresin zammı prim belgelerinin 03.08.2018- 14.01.2019 tarihleri arasındaki süreler için diyor ben mi yanlış biliyorum. ekli dosyada sayfa 7,,,
  14. Çözümlendi | Kilitli FHZ yararlanan sağlık personel Listesi Eksik

merhaba arkadaşlar 5510 öncesi FHZ yararlanan sağlık personel Listerisine KBS den tümü indiremedim sadece röntgen teknisyenleri geldi. Ne yapabilirim?
  15. Mutemet Arşivi 5510 öncesi personelin fiili hizmet süreleri

Merhaba arkadaşlar 5510 öncesi FHZ yararlanan sağlık personellerini KBS den indiremiyorum. yardımcı olurmusunuz.
  16. Çözümlendi | Kilitli yıpranma payı fiili hizmet akla takılanlar

ben bu şekilde yapıyorum sadece kuruş farkı bazen çıkıyor bazende çıkmıyor.
  17. Çözümlendi | Kilitli yıpranma payı fiili hizmet akla takılanlar

hesaplamayı yaptıktan sonra fazla bil çıksa bildirmiyorum dediğiniz gibi 26 bildiriyom.
  18. Çözümlendi | Kilitli yıpranma payı fiili hizmet akla takılanlar

Erdem bey bende aynı derten muzdaribim artık kendimce birşeyler yapıyorum. şöyleki ben; 1- ilgili dönemde 240 saat çalışan sağlık personelinin 240/8 =30 çalışma günü 30*26/30= 26 gün fhg olarak buluyorum. Mehmet bey bu formülü sadece kıst çalışanlarda kullan deseyde ben böyle devam ettim...
  19. Çözümlendi | Kilitli yıpranma payı fiili hizmet akla takılanlar

657 4/A sağlık personellerinin nöbetlerini fhg hesaplarken eklenmiyor diye biliyorum doğrumu yapıyorum.
  20. Çözümlendi | Kilitli yıpranma payı fiili hizmet akla takılanlar

Mantıklı teşekkürler Halil by..
  21. Çözümlendi | Kilitli yıpranma payı fiili hizmet akla takılanlar

Evet ben o örneği özel hastanede çalışan sağlık peronelleri kapsıyor diye es geçtim. çünkü kamu hastaneleri için olan kısmı bizimle alakalı diye onu uyguladım.
  22. Çözümlendi | Kilitli yıpranma payı fiili hizmet akla takılanlar

bizim hastane nöbet dönemleri 1-30 tarihlerihlerini kapsıyor. ben fhg bildirirken 15-14 alıyorum bu durumda ne yapmam gerekiyor. nasıl bi yol takip etmem gerekiyor
  23. Çözümlendi | Kilitli yıpranma payı fiili hizmet akla takılanlar

Mehmet bey sosyal güvenilk kurumu başk. göndermiş olduğu bi genel yazının neresinde yazıyor
  24. Çözümlendi | Kilitli yıpranma payı fiili hizmet akla takılanlar

mehmet bey 2. sorum için siz fiili çalışma günü*26/30 formülü kullanmıyormuyuz.
  25. Çözümlendi | Kilitli yıpranma payı fiili hizmet akla takılanlar

Öncelikle teşekkürler Halil bey.. bi sorum daha var bizde nöbetler 1-30 tarihleri arasında düzenleniyor. bizler fhz aralık ayı için 15 aralık-15 ocak bildiriyoruz bu durumda nasıl bi yol izlemem gerek.
  26. Çözümlendi | Kilitli yıpranma payı fiili hizmet akla takılanlar

Merhabalar benim sorunum 4b fiili hizmet hesaplamasıyla ilgili; 1. 72 saat nöbet tutan 4B li personellin kaç güne denk geldiğini bulurken kaç saate böleriz ..7,5 mu 8 mi. 2. 20 gün çalışmış bir 4B li personelin fhg kaç olur. formullermisiniz. sağlamasını yapmak istiyorum 3. 15 gün çalışmış...
  27. Mutemet Arşivi Toplum Yararına Program (TYP) Kapsamında İş Kur İşçileri Maaş

Merhaba arkadaşlar TYP personlerin bugün itibariyle çıkışlarını yapacam ancak bi personel raporlu bu durumda çıkış işlemi nasıl olacak.
  28. Mutemet Arşivi emekli kesenek borcları

Dönersermaye muhasebe birimi kurumumuzdan sgk borcu yoktur yazısı istiyor o sebeble.
  29. Mutemet Arşivi emekli kesenek borcları

yorumları okuduğum kadarıyla yoktur. öyle bi örnek yazınız varmıdır.
  30. Mutemet Arşivi emekli kesenek borcları

Merhaba arkadaşlar; sgk dan borcu yoktur yazı almak için elinizde bununla ilgili bir yazışma örneği varmıdır.
  31. Programlar 4B Sözleşmeli Fiili Hizmet Zammı Hesaplama Programı Ve E Bildirge

EKİM AYINDA 22 İŞ GÜNÜ VAR BU PERSONEL 22 GÜNÜ ÇALIŞMIŞ AYRICA 88 SAAT NÖBET TUTMUŞ NÖBETİ SAATİNİ 8 SAAT BÖLDÜM 11 GÜN ÇIKTI. BU DURUMDA 33 GÜN ÇALIŞMIŞLIĞI DEMEK İSTEDİM. SONUÇTA 26 GÜNDEN FAZLA BİLDİRİM YAPAMIYORUZ ÖYLE BİLİLYORUM. NÖBET DEDİİĞİM FAZLA MESAİ
  32. Programlar 4B Sözleşmeli Fiili Hizmet Zammı Hesaplama Programı Ve E Bildirge

22 ÇALIŞMIŞLIĞI 11 GÜN NÖBET 33 GÜN OLUYOR. FHG İSE 33/30*26 = 28,6 TAMAMLARSAK FHG 29 GÜNÜ BEN 26 OLARAK MI BİLDİRMEM GEREK
  33. Programlar 4B Sözleşmeli Fiili Hizmet Zammı Hesaplama Programı Ve E Bildirge

Meraba arkadaşlar 4b fhz hesaplarken nöbelerini ekleyip hesapladığımda fhg nü 26 günden fazla çıkıyor ne yapmam gerek. bende ki personel ekim ayında 22 gün çalışmışlığı ve 88 saat nöbeti var bu durumda a) benim fhg hesabım nasıl olacak. b) bildirgeleri nasıl bildirecem.
  34. Programlar 4B Sözleşmeli Fiili Hizmet Zammı Hesaplama Programı Ve E Bildirge

Yasin bey söylemiş olduğunuz örnekler özel hastaneler için değil mi ben mu yanlış anlıyorum. biz kamu işyerinde işsizlik sigortasına tabi olmayan sigortalılar için verilen örnekten hesaplıyorum.
  35. Programlar 4B Sözleşmeli Fiili Hizmet Zammı Hesaplama Programı Ve E Bildirge

haklısınız ben 5510 sayılı kanunu 4C demek istemiştim.
  36. Programlar 4B Sözleşmeli Fiili Hizmet Zammı Hesaplama Programı Ve E Bildirge

Merhaba arkadaşlar 657 /4-c personellerin fiili hizmet zammı nasıl hesaplanıyor. yardımcı olabilir misiniz.
Geri
Üst Alt