Arama sonuçlarınız

1. Armağan Tosun

Mutemet Arşivi EKOBS Tekrar Hesaplama Yapılması

"Sistemde tüm personelin performans hesaplama kısmına ilişkin güncelleme ve test çalışmaları devam etmektedir." Bu ibarenin tam açıklaması nedir? Bu güncelleme ve test çalışmaları sadece bir ayı mı kapsıyor yoksa tüm ayları mı? :huh:
  2. Armağan Tosun

Çözümlendi | Kilitli 4924 Sözleşmeli Sağlık Personeli Ödemeleri Hk.

Arkadaşlar tekrar incelemem sonucunda şu ayrıntıyı fark ettim: 3) Sosyal Güvenlik Kurumu İle İlişkilendirilme .......................................................................................... Buna göre hâlihazırda 657 sayılı Kanun 4/a bendi kapsamında kadrolu olarak çalışmakta...
  3. Armağan Tosun

Benim anlamadığım 209 brütten %9 + %11 + %14 + %20.5 = %54,5 olarak mı kesilecek? Net ücret iyice düşecek mi? Ayrıca Dr.Sabit SGK Emekli Kesenek Primleri'nde 5510sk Asıl Mahiyette olarak bildiriyoruz (%9+%11). Bu %14 ile %20,5 kesintisini SGK Emekli Kesenek sisteminde nasıl gireceğiz?
  4. Armağan Tosun

5) 5) Tabip Personele 209 sayılı Kanun Ek-3 DSSÖ ve 375 Ek-9 Ek Ödemesi ve Ödeme Zamanı ............................................................................... ............................................................................... 5510 sayılı Kanunun 4’üncü maddesinin...
  5. Armağan Tosun

Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı Konu : 4924 Sözleşmeli Sağlık Personeli Ödemelere ait tüm ayrıntılar ekteki yazıdadır. Sayı     : 13421922/869 Konu   : 4924 Sözleşmeli Sağlık Personeli      ……. KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİNE...
  6. Armağan Tosun

Mutemet Arşivi EKOBS-Yeni yardım Sunumu

Faydalı bir paylaşım. Teşekkürler.
  7. Armağan Tosun

Mutemet Arşivi EKOBS Birlik Koordinatörleri

Birlik EKOBS Koordinatörü hakkında Genel Yazı yayınlanmıştır. Genel Yazı - Birlik EKOBS Koordinatörü Hakkında Birlik EKOBS Koordinatörleri Listesi (Birlik - Koordinatör Adı Soyadı - Telefon)
  8. Armağan Tosun

Mutemet Arşivi sabit ödeme

Bir personel ilişiği kesilen kurumdan ödeme alamaz ki. Sizin kurumdan naklen tayin olarak ayrılmış ise ve sizin kurumda geçici görevli olarak da çalışmıyor ise; kısacası sizin kurumla hiçbir ilgisi kalmamış ise ödeme yapmanızı gerektirecek bir durum söz konusu değildir.
  9. Armağan Tosun

Mutemet Arşivi sabit ödeme

Naklen yandala giden doktordan tam olarak kastınız nedir? Naklen olarak kadrosunu sizin kurumdan alıp üniversite kadrosuna geçerek tayin mi oluyor?
  10. Armağan Tosun

Mutemet Arşivi %50 zamlı nöbet

Büyük ihtimalle Mart ayının bitmesi bekleniyor.
  11. Armağan Tosun

Mutemet Arşivi %50 zamlı nöbet

Meclis'te onaylandığı söyleniyor ancak Resmi Gazete namına henüz birşey yok.
  12. Armağan Tosun

Çözümlendi | Kilitli 4924 Sayılı Kanun Çalışanları

Arkadaşlar, 4924'e geçen tabiplere Sabit Ödeme (Dr.Sabit + 375 KHK) ve Sabit Dışı Performans Ek Ödemesi yapılıyor mu?
  13. Armağan Tosun

Tanışma bütün mutemetlere selamlar

Hoşgeldiniz, başarılar dileriz.
  14. Armağan Tosun

Mutemet Arşivi Zorunlu Mali Sorumluluk Sigortası Ödemeleri

Damga Vergisi muallakta kalan bir durum. Her birim farklı yorumluyor, en iyisi muhasebe biriminizle görüşün ona göre kesin veya kesmeyin.
  15. Armağan Tosun

DUYURU Forum Türkçeleştirilmiştir.

Yaşasın Türkçe! :) Elinize sağlık.
  16. Armağan Tosun

Mutemet Arşivi Kesenek

SGK'nın ne yapacağı belli olmaz :D En sağlamı, ödeme evraklarını/bordroyu hazırladıktan hemen sonra SGK Emekli Kesenek Sistemine tutarları girmek ve karşılaştırmaktır. (Kontrol amaçlı girilen veriler "Gönder" işlemi yapmamak şartıyla "Farklı Kaydedilerek" gönderileceği vakte -Ayın 15'i ve...
  17. Armağan Tosun

Mutemet Arşivi Tıpta uzmanlık eğitimi yapan araştırma görevlisinin ek ödemeleri

Evet, Üniversite hastanesine yan dal uzmanlık eğitimi için gidenlere 375 KHK Sabit ödeme yapılır.
  18. Armağan Tosun

Mutemet Arşivi Emekli Kesenek Hatalı Kıdem Ay Yılların Düzeltilmesi (Resimli anlatım )

Ellerine sağlık hocam, faydalı ve rehber olacak bir çalışma hazırlamışsınız.
  19. Armağan Tosun

Mutemet Arşivi FORUMDA NASIL SORU SORULUR RESİMLİ ANLATIM

Aydınlatıcı bir çalışma olmuş.
  20. Armağan Tosun

Mutemet Arşivi Tebrik mesajı..

Hayırlı olsun hocam, Allah kabul etsin. Mutluluklar dileriz :)
  21. Armağan Tosun

Mutemet Arşivi EKOBS-Ortalama mağduriyeti

Ne zaman çıkacak şu yeni yönetmelik? :)
  22. Armağan Tosun

Mutemet Arşivi İstifa Sonrası sabit iadesi

Brütten olması lazım bence de. Çünkü içerisinde Gelir Vergisi, Damga Vergisi hesaplamaları da var.
  23. Armağan Tosun

Mutemet Arşivi Emekliye ayrılanın sabit ek ödemesi.

Arkadaşlar benim bildiğim kadarıyla; Diyelim ki 15 Mart dönemi maaş ile sabit ödemesi yapıldı ve personel 16'sında emekli olarak ayrıldı. Bu ödeme geri alınmaz ancak ilgili birim tarafından SGK'ya yazılan yazıda "Mart dönemi maaşını (peşin) almıştır." ibaresi konulup SGK da bunu dikkate alarak...
  24. Armağan Tosun

Sohbet Alanı En Beğendiğiniz Tv Dizisi Hangisi ?

- Kaderimin Yazıldığı Gün - Person of Interest
  25. Armağan Tosun

Mutemet Arşivi EKOBS-Eğitim Duyurusu

TKHK'den duyuru üstüne duyuru geliyor sayın arkadaşlar :) (Önemli!) 23-26 Mart 2015 Tarihlerinde Yapılacak EKOBS Eğitici Eğitimi Hakkında Duyuru 23-26 Mart 2015 tarihlerinde yapılacak EKOBS eğitici eğitimine katılacak kişilerin niteliği ile ilgili sahada yanlış yorumlar oluştuğu için bu...
  26. Armağan Tosun

Mutemet Arşivi EKOBS-Eğitim Duyurusu

Ek Ödeme Daire Başkanlığı'ndan Duyuru EK ÖDEME BORDRO HESAPLAMA ÇALIŞTAYI          22-27 MART 2015 Tarihleri arasında Ankara İlinde “Ek Ödeme Bordro (EKOBS) Hesaplama Çalıştayı”  kapsamında Ek Ödeme Bordro Sistemi (EKOBS) ile ilgili “EKOBS Eğitici Eğitimi” düzenlenecektir.          Her...
  27. Armağan Tosun

Mutemet Arşivi Yöneticilere nöbet ve icap parası ödenir mi?

Yöneticilerin sözleşmesine bakabilirsiniz. Madde 6'ya göre "Ücret Ödemesi ve Ek Ödeme yapılır. Bunun dışında herhangi bir ad altında ödeme yapılmaz."
  28. Armağan Tosun

Mutemet Arşivi Paylaştıkça büyüdük 1000 mutemet üye ile yayın hayatına devam ediyoruz.

Tebrikler, başarıların ve büyümenin devamını diliyoruz :)
  29. Armağan Tosun

Mutemet Arşivi Yazılım Danışmanlığı

Hayırlı olsun ilgili arkadaşa, kolay gelsin :)
  30. Armağan Tosun

Mutemet Arşivi Döner toplantısı ayın kaçında yapıyorsunuz ?

Biz ilk on günü içerisinde yapabiliyoruz. Mali ve fatura işlemleri ancak yetişiyor.
  31. Armağan Tosun

Mutemet Arşivi En iyi Maaş programı hangisidir ?

Fonet Hbys Hakkında: Fonet Yazılım HBYS Referans olarak da şu şekilde belirtilmiş: Fonet Referanslar Büyük hastane olarak Ankara'nın en büyük hastanelerinden "Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi" bu yazılımı kullanıyor diye biliyorum. Yazılımın işlevselliğini onlara sormak...
  32. Armağan Tosun

Mutemet Arşivi En iyi Maaş programı hangisidir ?

Sisoft ve Fonet yazılımını kullanmış olmakla beraber şu an FONET kullanıyoruz. FONET, Sisoft'a göre çok önde. FONET'ten memnunum, sorun olduğunda da kısa sürede çözüm üretebiliyorlar. EKOBS mi, Sisoft mu, Fonet mi diye sorulacak olursa Fonet derim :)
  33. Armağan Tosun

DUYURU Portal Mobil Hizmetinizde.

Hayırlı olsun, ellerinize sağlık :)
  34. Armağan Tosun

Tanışma yeni mutemet

Hoşgeldiniz hayırlı olsun. Siz sorun biz cevaplarız :)
  35. Armağan Tosun

Mutemet Arşivi 209 ve 375 ödemeleri

Evet, Uzman Mutemet, 375 KHK ve Mahsup mevzusunuz güzel bir şekilde açıklamış. Valla hocam İmam hem bu dünyasını hem de diğer dünyasını kazanıyor :D
  36. Armağan Tosun

Mutemet Arşivi EKOBS-Ortalama mağduriyeti

En baştan ucu açık bir yönetmelik hazırlanırsa böyle karmaşalar olur. Ek Ödeme hesaplamaları çetrefillidir. Ek Ödeme Yönetmeliği hazırlanırken defalarca kontrol edilmeli ve ucu açık maddeler hazırlanmamalıdır diye düşünüyorum.
  37. Armağan Tosun

Mutemet Arşivi Bu övgüler tüm forum üyelerinin

Güzel tesadüfler ve tebessüm ettiren anılar olmuş :D
  38. Armağan Tosun

Mutemet Arşivi Unutulurmu Acaba..

Güzel ve değişik anılar olmuş, yüreğinize sağlık hocam bizimle paylaştığınız için :)
Geri
Üst Alt