Arama sonuçlarınız

1. Armağan Tosun

Çözümlendi | Kilitli Hastane Yönetici Döneri

EKOBS'tan Yeni Açıklama --- Acil Servis Etkinlik Katsayısı Hesaplaması --- 663 Sayılı Kanun Hükmünde Kararname Kapsamında Sağlık Bakanlığında Görev Yapan Sözleşmeli Personele Ek Ödeme Yapılmasına Dair Yönergenin 4. maddesinin 7. fıkrasında "Acil servis etkinlik katsayısı başhekimin ek...
  2. Armağan Tosun

Mutemet Arşivi Enflasyon Rakamları üzerine...

Benzin 7 lirayı aşmış. Dolar bile benzine yetişemedi!
  3. Armağan Tosun

Öneri | İstek ve Şikayetler Bir işi yaparken tam ve bilerek yapmak

İşini yarım yamalak yapan arkadaş rahmetli değilse ilgili kişiyi amiriniz çağırsın, bi çayınızı içsin.
  4. Armağan Tosun

Çözümlendi | Kilitli Sağlık Bakanlığı'na Açıktan İlk Defa Atanan Sürekli İşçiler için Açıklama Yazısı

Sürekli İşçi kapsamda açıktan atanan personelin SGK İşe Giriş Bildirgesi en geç kaç gün içerisinde yapılmalıdır?
  5. Armağan Tosun

Mutemet Arşivi Kavas Görevlileri Ünvan aldı Mutemetler Ne zaman alacak?

Mutemetlerin de bu şekilde kadro alabilmesi için CİMER'e, Sağlık Bakanlığına vs. gönderebileceğimiz yazı/dilekçe varsa burada paylaşabilirseniz tekrar gönderelim arkadaşlar..
  6. Armağan Tosun

DUYURU Giyecek Yardımı Yönetmeliğinde Değişiklik (Resmi Kıyafet Taşıyan Personel)

Ee memurlara da bir takım elbise-ayakkabı eklesinler artık. İş önlüğü giye giye önlüklerimiz eskidi...
  7. Armağan Tosun

Görüş Yazıları Birim Performans Katsayısının Uygulanması Yazısı(Uygulanması yönetmelik değişikliği yapılana kadar ertelendi)

Ek Ödeme yetkililerini tebrik ediyoruz. Böyle güzel yazılarla karşılaşmak çok nadir oluyor. Yıl sonu işlemleri yoğunluğu arasında bizi BPK'dan kurtardılar. Umarım bu hassasiyet her zaman devam eder.
  8. Armağan Tosun

Çözümlendi | Kilitli Ek Ödeme Hesaplaması Yapılamaz İse?

Merhaba arkadaşlar, Temmuz-Ağustos-Eylül-Ekim 2018 dönemlerinde "Sabit Ödemeler Toplamı", "Dağıtılabilecek Max.Ek Ödeme" tutarını aştığı için dört aydır hesaplama yapmadık. Buna istinaden aşağıdaki sorular hasıl olmuştur. 1) Temmuz döneminde fiilen göreve başlayan bir tabip için ilk 3 ay...
  9. Armağan Tosun

Çözümlendi | Kilitli 2 şer saat fazla çalışma

Mutemetler hafta sonu da işe geliyor, bazen akşam geç çıkıyor. Bu şekilde memur mutemet, fazla mesai/nöbet ödemesi alabilir mi? Alırsa neye göre alır, alamazsa neye göre alamaz?
  10. Armağan Tosun

DUYURU Döner Sermaye Sabit Ek Ödeme(Tabip 209 sk) SGK Priminin 17 Günlük Olarak Ödenmesi

Madem ki kesenekler kalktı; "Tabipler için sabit ödemeler 375 KHK'da belirtilen orandan az olamaz." ibaresini de dikkate alarak Dr.Sabit Ödemeler kaleminin kalkması ve Tabiplerin de yalnızca 375 KHK Sabit Ödemeler kaleminden ödenmeye devam edilmesi gerekir. Umarım EKOBS bu şekilde ayarlanmıştır...
  11. Armağan Tosun

Editörün Seçimi Kıdem Tazminatı ile ilgili çalışma

Daha önce taşeron olup 02.04.2018 tarihinde 696 KHK ile kadroya geçen sürekli işçinin birkaç ay çalıştıktan sonra istifa etmesi sonucunda kıdem veya ihbar tazminatı ödenir mi?
  12. Armağan Tosun

DUYURU EKOBS-Duyuru

Biz de iş yükümüz ne zaman artacak diye dört gözle bekliyorduk :D Hayırlı olsun (inşallah)
  13. Armağan Tosun

Çözümlendi | Kilitli 4/D Taşeron Daimi Sürekli İşçi Maaş Hesaplama

Evet, taşeronlardan kadroya geçenlerde aile yardımı bulunmamaktadır. Lakin sözleşme dikkate alınır ve sözleşmenizde aile yardımı ibaresi yoksa ödenmeyecektir.
  14. Armağan Tosun

Öneri | İstek ve Şikayetler Forumdan Beklentileriniz Nelerdir?

Beklentim: Evlenip yuva kurmak, çoluk çocuğa karışmak :D :D
  15. Armağan Tosun

Çözümlendi | Kilitli Öğrenim Yardımı Hakkında

Hocam her iki işçiye çalışana öğrenim yardımı vermek her iki işçiye çocuk yardımı vermek gibi olmaz mı? Bir aksilik yok mu?
  16. Armağan Tosun

Çözümlendi | Kilitli E Bildirge Onaylamayı Unutmuşuz Ceza Gelir Mi?

Ne deseniz haklısınız. Diğer birimlere göre düzen ve ciddi sorumluluk isteyen bir görev sahibi olmamıza rağmen koruyucu haklarımız yok. Tüm iş yükünü biz çekeriz, personeller mağdur olmasın diye mesai saatleri dışında iş yaparız, kafamıza göre iznimizi kullanamayız ama cezayı mutemet ödesin. Ne...
  17. Armağan Tosun

DUYURU Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun

İyi Bayramlar. Herkese güzel bir gelecek temenni ediyorum. Hayırlı günler.
  18. Armağan Tosun

Mutemet Arşivi Tayin tercihi nereye yapmalıyım?

Başka önerileri takipteyim :D
  19. Armağan Tosun

DUYURU Ekobs eğitimi

Sağlık Tesisleri Listesini de paylaşabilir misiniz?
  20. Armağan Tosun

Çözümlendi | Kilitli Ulusal Bayram ve Genel Tatil Çalışma Gününü saat olarak mı gün olarak mı ödeyeceğiz ?

Hmm. Nasıl olsa 1 yevmiye normal hak edişi var, geriye 2 yevmiye kalır diyorsunuz. Toplam 3.
  21. Armağan Tosun

Çözümlendi | Kilitli Ulusal Bayram ve Genel Tatil Çalışma Gününü saat olarak mı gün olarak mı ödeyeceğiz ?

2 yevmiye ödenecek görüşleri görüyorum. Ancak; Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının Sözleşme Hükümlerinde: B- Kanunda belirtilen ulusal bayram ve genel tatil günlerinde yapılacak çalışmalar, önceden işçiye duyurulur. Ulusal bayram, genel tatil günlerinde çalıştırılan işçilere çalıştıkları...
  22. Armağan Tosun

Mutemet Arşivi Taşeron Daimi işçi için e- bildirge nasıl yapılır

Evet arkadaşlar, mühim olan bildirgeyi yapabilmektir. Ayın 23'ünde bildirge bildirim tarihi son diye sıkıştırılıyoruz. Prim bildirimini yapamadıktan sonra bordro yapmak manasız olacaktır. Bildirgeyi biz beceremedik, deneyen arkadaşlar varsa tecrübelerini paylaşmalarını bekleriz.
  23. Armağan Tosun

Tanışma Mutemet Cafe

Katılmak isterim, gelebilirim. Ankara'dan selamlar.
  24. Armağan Tosun

Mutemet Arşivi Bir Günlük Raporun Sisteme Girilmesi

Arkadaşlar merhaba, Kadroya geçen taşeron personellerden birisi 1 günlük istirahat raporu aldı. Bu raporu SGK'ya sistemden bildirmemiz gerekiyor mu veya kaç gün rapor alırsa bildiriyoruz?
  25. Armağan Tosun

Çözümlendi | Kilitli TAŞERON DAİMİ İŞÇİ SON DURUM

Hocam sigorta girişlerini nasıl hallettiniz? Ayrıntılı bir şekilde bizimle paylaşabilirseniz çok makbule geçer.
  26. Armağan Tosun

Mutemet Arşivi 19-23 Mart "Ek Ödeme Bordro Sistemi" çalıştayı

5 yılı aşkın süredir mutemetlik yapıyorum. Eminim daha uzun sürelerde bu işi yapanlar vardır. Hepimiz biliyoruz ki sürekli değişen mevzuatlar, yönetmelikler; yeni çıkan genelgeler, görüş yazıları vs. derken bir türlü düzene giremeyen bir alanda çalışıyoruz. Eğitim desek, bizlere eğitim...
  27. Armağan Tosun

Mutemet Arşivi Maaşlar bitince ben

Yüzünüzdeki tebessüm kısa sürecek her zamanki gibi. Hayat biter; maaşlar, işler bitmez :)
  28. Armağan Tosun

Mutemet Arşivi Mutemetlerin En Çok Karşılaştığı Sorular?

Son kez güncel. Yarın tasarıyı hayata geçiriyorum. Güncel sorular?
  29. Armağan Tosun

Mutemet Arşivi Yüksek Lisans Üst Öğrenim?

Merhaba arkadaşlar, Kadro Unvanı: Sağlık Memuru Lise: Sağlık Meslek Lisesi Lisans: İktisat Yüksek Lisans: Sağlık Kurumları İşletmeciliği şeklinde öğrenimleri olan Sağlık Memuru, maaş hakları yönünden hangi (üst) öğrenimden değerlendirilir? Cevabınız için şimdiden teşekkürler.
  30. Armağan Tosun

Mutemet Arşivi TDMS 14 günlük sabitler

Aralık ve Ocak dönemlerinde sabit ödemelerin ikiye bölünmesinden dolayı A2 raporunda doğal olarak tutarsızlıklar oluyor. Dolayısıyla Sabit Dışı Ek Ödeme işlemleri yapılırken sabit ödeme tutarları manuel olarak hesaplanmak zorundadır.
  31. Armağan Tosun

Mutemet Arşivi yeni atanan hekim ?

Evet, bu madde pratisyen hekim için de geçerlidir.
  32. Armağan Tosun

Mutemet Arşivi Dağıtılacak Ek Ödeme %39'u geçemez?

Arkadaşlar merhaba, "Dağıtılacak Ek Ödeme %39'u geçemez." mevzusunun dayanağı nedir? Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu'nun buna istinaden taşraya yazmış olduğu bir yazının olduğu söyleniyor, bulamadım, denk gelmedim. %39'un geçilmemesi gerektiğine dair elinizde yazı ve yazılar varsa...
  33. Armağan Tosun

Mutemet Arşivi eobs

EOBS'a erişilemiyor. Vay efendim niye geç gönderiyorsunuz, ay sonuna kadar EOBS veri girişinizi tamamlayın diye sürekli mail atmazlar herhalde artık. Bayramdan sonra şansımızı deneriz, iyi bayramlar EOBS :D
  34. Armağan Tosun

Mutemet Arşivi Çorum Hakkında Bilgi

Çorum ili görünümü hakkında bilgi vermem gerekirse; Geçtiğimiz hafta sonu Çorum'daydım. Çorum'u çok beğendim şahsen. Yer şekilleri bakımında düz bir şehir. Cadde ve sokaklar temiz, bol sayıda kafa dinleyecek park bulunmakta. Ayrıca ana cadde yolunda yayalara yol verme kültürü harika...
  35. Armağan Tosun

Mutemet Arşivi Bes'te Tahsilat Verisi Yükleme ve Onay

Her gün bir şey değişiyor, ekleniyor v.s. Bu iş iyice samanlıkta iğne aramaya döndü. Hazır olmayan, ne idiği belirsiz bir sistem.. Zoraki BES işini yürütmeye çalışıyoruz. Teknoloji çağında yaşıyoruz, işlerimizin daha pratik olacağı yerde yük üstüne yük.. Tahsilat verisiydi, deseniydi, CSV...
  36. Armağan Tosun

Mutemet Arşivi istisna gün hakkı

Ek Ödeme Daire Başkanlığı'nın bu tezini destekleyecek bir yazı göremedim. Eğer ortalamadan alan tabibe izin-ek puan verilmesi gerekiyorsa mantıken hekim dışı personel de ortalamadan alıyor diye hekim dışı personellere de izin-ek puan verilmesi gerekir. Ekte paylaştığım TKHK'nin yazısının...
Geri
Üst Alt