Arama sonuçlarınız

1. R.P.

Tanışma Mutemetlerin Birden çok Birim Maaşı Yapması

Eğerki Çalışma Ortamınız Güzel vede Disiplinize edilmiş ise Problem yok.Diyeceğim odur ki İş İmkanı ve İş Ortamını Düzenlemeden Alt Birimler Disiplinize Edilmeden Çalışandan İş İstemek Eğri Cetvelden Doğru Çizgi Çıkartmaya Çalışmakla Eş Anlamlı.Her Daim Hataya Maruz Kalınacağı Gün Gibi Aşikardır.
  2. R.P.

Çözümlendi | Kilitli MYS SİSTEMİNDE 2.BİRİM KODUNUN TANITILMASI

Temsili Ödenek İstedim gönderildi denildi ancak sorun devam etmekte Bunun yanı sıra VKN da günceldi zaten. 2018 Yılında Ödenek Kullanmış Olsaydım Diğer Birim Kodu İle Birlikte Gözükecekmiydi ? Mantık Yürütemedim.
  3. R.P.

Çözümlendi | Kilitli JAVA HATASI

Arkadaşlar Bildiğiniz Gibi İşletim Sisteminde 32 - 64 Bit messelesi var sisteminiz hangisi ise javayı ona göre indirirseniz sanırım düzelecektir.Diğer Yandan Eski Java Sürülerinide Kaldırmanız Gerekiyor.Bunun Yanı Sıra Java Penceresi açıldığında kutucuğa çentik atarsanız size sormadan sisteme...
  4. R.P.

Çözümlendi | Kilitli MYS SİSTEMİNDE 2.BİRİM KODUNUN TANITILMASI

Selamun Aleykum Arkadaşlar Okulumda 2 adet birim kodu var birisi 1 Finans kodlu 3-2 ve benzeri ödemelere 2.İse 6 Finans Kodlu 6-1 Mamul Mal Alımlarının yapıldığı Sorun Şu 1 Finans Kodlu birim MYS Ssisteminde Görünürken Diğeri Aynı VKN Olmak Kaydı İle Gözükmüyor.Bilgisi olan Varmı.? Herkese...
Geri
Üst Alt