Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
anladım yani zaten nisan ayında tam maaş hesaplanacak bizim ilaveten yapmamız gereken nisan ayında maaşını yaparken kıst günü girmek doğru anladım diye düşünüyorum.
merhabalar bize nakil gelen 4-b li bir personelimiz var 3. ay bordrosu oluştuğu için münferit olarak maaş yapamazsınız diyor bordroyu iptal edin gibi bir uyarı veriyor bu personelimize nasıl maaş yapacağız bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımlarınızı bekliyorum.
İyi Akşamlar 4-B fhz sini mys de sıkıntı olduğundan dolayı yapamadık Pazartesi günü yapsak herhangi bir sıkıntı olur mu acaba bilginiz var mı arkadaşlar
istifa eden kişinin borcunu maliyeye yatırdım
merak ettigim iki soru var bu kişilerin e bildirgelerini yaparken örneğin 3282.91 olan tam sözleşme ücretini atıyorum 26 gün çalıştı buna göre sözleşme ücretini de mi değişterecez ve yeni başlayanın kıst aya ait primlerini bildirirken demi sözleşme...
teşekkürler bilgileriniz için bir kaç sorum daha olacaktı
istifa eden personel içinde mi mal müdürlüğüne yazı yazacağız bildirgede çıkış tarihlerini belirttim ama mesela istifa eden personelin 26 günlük e bildirgesini yaparken normal tam olan sözleşme ücretinden yapmayacak mıyız ?
yeni başlayan...
merhaba kolay gelsin
ocak ayının e-bildirgelerini verirken 33-13 belge tutarlarıyla öeb deki tutarlar uyuşmuyor. 15/01/2020-14/02/2020 tarihleri arasında bir öğretmen geldi ve bi arkadaş istifa etti bu yüzden tutturamadım. öeb deki sgk kesintilerini 1. ay dan hesapladığımızda 33-13 daha fazla...