Arama sonuçlarınız

1. Balibey1299

Çözümlendi | Kilitli 4/B Personel Münferit Maaş

anladım yani zaten nisan ayında tam maaş hesaplanacak bizim ilaveten yapmamız gereken nisan ayında maaşını yaparken kıst günü girmek doğru anladım diye düşünüyorum.
  2. Balibey1299

şimdi ben şahısa bu ay maaş veremeyecek miyim nisan maaşında kıst+ tam mı alacak kafam karıştı kusura bakmayın
  3. Balibey1299

merhabalar bize nakil gelen 4-b li bir personelimiz var 3. ay bordrosu oluştuğu için münferit olarak maaş yapamazsınız diyor bordroyu iptal edin gibi bir uyarı veriyor bu personelimize nasıl maaş yapacağız bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımlarınızı bekliyorum.
  4. Balibey1299

Çözümlendi | Kilitli E bildirge onaylanmasının son gunu

Teşekkürler yardımlarınız için
  5. Balibey1299

4b fhz sinden bahsediyorul sıkıntı olmaz demi pazartesi versek
  6. Balibey1299

İyi Akşamlar 4-B fhz sini mys de sıkıntı olduğundan dolayı yapamadık Pazartesi günü yapsak herhangi bir sıkıntı olur mu acaba bilginiz var mı arkadaşlar
  7. Balibey1299

Çözümlendi | Kilitli 4b sözleşmeli peronel ücreti

o yıllara nasıl ulaşılır bilmiyorum çok eski tarihler çünkü
  8. Balibey1299

Çözümlendi | Kilitli 4b sözleşmeli peronel ücreti

4-B li personelin sözleşmelilerin yani sözleşme ücretini mi diyosunuz
  9. Balibey1299

Çözümlendi | Kilitli E- bildirge ve öeb deki tutarların birbirini tutmaması

istifa eden kişinin borcunu maliyeye yatırdım merak ettigim iki soru var bu kişilerin e bildirgelerini yaparken örneğin 3282.91 olan tam sözleşme ücretini atıyorum 26 gün çalıştı buna göre sözleşme ücretini de mi değişterecez ve yeni başlayanın kıst aya ait primlerini bildirirken demi sözleşme...
  10. Balibey1299

teşekkürler bilgileriniz için bir kaç sorum daha olacaktı istifa eden personel içinde mi mal müdürlüğüne yazı yazacağız bildirgede çıkış tarihlerini belirttim ama mesela istifa eden personelin 26 günlük e bildirgesini yaparken normal tam olan sözleşme ücretinden yapmayacak mıyız ? yeni başlayan...
  11. Balibey1299

merhaba kolay gelsin ocak ayının e-bildirgelerini verirken 33-13 belge tutarlarıyla öeb deki tutarlar uyuşmuyor. 15/01/2020-14/02/2020 tarihleri arasında bir öğretmen geldi ve bi arkadaş istifa etti bu yüzden tutturamadım. öeb deki sgk kesintilerini 1. ay dan hesapladığımızda 33-13 daha fazla...
  12. Balibey1299

Editörün Seçimi Adalet Bakanlığı Personelleri Sözleşme Ücretleri

merhabalar sözleşmeli öğretmen net maaşı ne kadar çıkıyor hesaplattınız mı ? 4012,84 sözleşme ücretiyle
  13. Balibey1299

Çözümlendi | Kilitli Ayın 15 inde aylıksız izinden dönen memur kıst ve tam maaş

Ayın 15 inde aylıksız izinden dönüp, 15 inde işe başlayan memurun kıst ve tam maaşı nasıl yapılmalıdır ve kıst gün kaç gün girilmelidir. Teşekkürler
Geri
Üst Alt