Arama sonuçlarınız

1. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli İş sonu tazminatı harcama kalemi kodu

Eski 4C liye de bu kod dan ödedim hocam. Herhangi bir sorun yaşamadım ki bizim İstanbul un defterdarlığı bu konularda çok titizdir :)
  2. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli İş sonu tazminatı harcama kalemi kodu

Diğer Kıdem Tazminatı Karşılıkları 372.9.0.0.0 olduğunu düşünüyorum.
  3. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Geçmişe Dönem %100 Artış Kesenek Gönderimi

Peki 1 aylık farkı nerede bordro da? 6,72 nin içinde 2 ay mı var?
  4. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Geçmişe Dönem %100 Artış Kesenek Gönderimi

KBS geriye dönük terfi hesaplamıyor dimi arkadaşlar, yani Yani şubat ayından geçerli olup Mart maaşında ödenen terfinin şubat ayını hesaplamıyor kbs öyle mi?
  5. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli geçmişe dönük çocuk ve aile yardımı ödemesi yardım?

Buyur , çocuk yardımı satırı var. başka sosyal ödeme varsa altına bir satırda onun için ekleyip ikisini birden tek bordroda halledebilirsin.
  6. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Geriye Dönük Aile Yardımı Ödemesi

personel bildirimi ekim 2017 de yapmış .Geriye dönük 6 aylık ödedim , son toplu sözleşmede 2018 yılından itibaren geriye dönük 3 ay diye belirtmişler ama ben kasım 2017 den başlattım geri ödemeyi ,muhasebe ödedi. İnsiyatif aldım ,yeni doğmuş bir sübyanın hakettiği yardımı vermeden olurmu yav...
  7. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Geriye Dönük Aile Yardımı Ödemesi

Geriye dönük çocuk yardımı ödemesine ait ÖEB.
  8. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli 4B Sözleşmeli Personel İş Sonu Tazminatı Nasıl Ödenir?

https://www.memurlar.net/haber/28179/4-b-ye-is-sonu-tazminati-geldi.html Mehmet Bey, direk link, atayım en iyisi. (Yasak mı bilmiyorum bilgi linki sonuçta)
  9. Volkan Çirkin

"Madde 7 ? Kamu kurum ve kuruluşlarının yurt dışı teşkilatlarında sözleşmeli olarak çalıştırılan yabancı uyruklu personel ile haftalık çalışma saati süresi 40 (kırk) saatin altında bulunan personel hariç olmak üzere, en az 2 hizmet yılını tamamlayanlardan; a) 506 sayılı Sosyal Sigortalar Kanunu...
  10. Volkan Çirkin

Devlet Memurları Kanununa göre girebilecekleri hizmet sınıfındaki aynı veya benzeri kadro unvanı esas alınarak hizmet yılı ve öğrenim durumu aynı olan emsali personele 5434 sayılı Türkiye Cumhuriyeti Emekli Sandığı Kanunu hükümlerine göre bir hizmet yılı için ödenecek azami emeklilik ikramiyesi...
  11. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli GSS Priminin iki kere hesaplanması

Şimdi kontrol ettim bir personeli , kıst günler için sgk ödemesi yapılmamış, kbs hesaplamamış.
  12. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Ahilik haftası ile ilgili ödeme yapma

Buyur, bu şekilde yaparsan sorun olacağını sanmıyorum.
  13. Volkan Çirkin

Öeb yi iptal edebilirsiniz, yanlış birşey yapmaktan korkmayın ,eskiden hys den muhasebeye gönderilen öeb ler hatalıysa sıkıntı oluyordu , mys de kendimiz geri çekebiliyoruz. Yolladığınız resimlerdeki gibi yapın , ÖEB oluşturun , sadece damga vergisi kesilecek.Hatalıysa iptal edersiniz.
  14. Volkan Çirkin

Bakanlıktan ödenek istiyoruz, para gelince ödeme çıkartıyoruz. Resimlerde bir yanlışlık yok gibi duruyor , son olarak ÖEB yi de atın ,
  15. Volkan Çirkin

Bakın daha önce Ahilik için kestiğim bir harcamaya ait , Temsil ve Tanıtma Gideri Ödeme Emri Alt Türü ; Tanıtma Gideri Ödeme Kalemi ; Tanıtma, ağırlama,tören,fuar organizasyon gideri
  16. Volkan Çirkin

Siz atın fotoları , ahilikle ilgili olması önemli değil.Konusu MYS , burada çok deneyimli arkadaşlar var. Daha çözmedikleri bir problem görmedim:)
  17. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli SGK kesinitisi hk.

Hocam dediğiniz gibi , onları söyleme gereği duymadım çünkü %12 içerisindedir diye düşündüm. Teşekkürler
  18. Volkan Çirkin

Hocam ayın 17 sinde yaptığım münferit in ayın 10 u da hesaplanan ÖEB ye etkisi olabilir mi? ÖEB deki , KBS raporlardan fazla çıkıyor, KBS rapolara işlendi desek , ÖEB az çıkardı.
  19. Volkan Çirkin

Şöyle birşey daha söyleyeyim , 5 7,5 9 ve 11 ile oranladığımda ÖEB deki 7,5 uymuyor , KBS raporlardaki kesinti toplamı tutuyor ama
  20. Volkan Çirkin

Yok Mehmet Bey, ÖEB üzerinde direk %7,5 kesinti tutarına bakıyorum ,
  21. Volkan Çirkin

Evet Münferit maaş yaptım , tam ay
  22. Volkan Çirkin

Merhaba , Eylül 2018 maaşında , Ödeme Emri Belgesinde Sgk kesintileri içinde %7,5 (GSSP İşveren - Memur) kesilen tutar ile , KBS den aldığım Sgk Kesinti Dökümü (5510 S.K) rapor da %7,5 GSSP toplam tutar arasında 1.500 liralık fark var. Yani KBS rapordaki ile ÖÊB üzerindeki kesinti...
  23. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Yolluk

Evli değilse çocuklara bakılır , evliyse , kendisi tam eş i yarım alır 3 çocuğa kadar da yarım verilir.
  24. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Tam maaş iade Sendika İadesi

Borçludan ayrıca sendika parası mı istiyecez hocam ?
  25. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Tam maaş iade Sendika İadesi

İyi günler, Tam maaş iade alıcam , sendika kesintisi kafama takıldı , kullandığım programda buna yer verilmemiş.Bu parayı defterdarlık ,sendikadan istiyor mu , yoksa giden gitti mi oluyor.
  26. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Fazla Çalışma Ücreti - Gelir vergisi kesintisi

,Hocam mevzuat neyse onu yapsak , o 15 bin alıyor da bn 3000 e çalışıyorum. soruşturma yemek istemem :) Verilen toplu ödemede zaten gelir vergisi kestim, kbs deki matrah değişmiycek , toplu matrah değişecek vergi oranı değişecek, görüş yazısını okuyabilsek keşke
  27. Volkan Çirkin

Nasıl yok hocam ya , bir insan her ay 1600 lira eksik alıp 3 yıl boyunca farketmiyorsa en büyük suç onun :)
  28. Volkan Çirkin

Kolay gelsin, Bir personelimiz var , Fazla Çalışma Ücretini 3 yıl boyunca almamış , toplu olarak ödedim. Tabi vergi matrahı baya bir arttı, bu matrahı kbs ye işlemem gerekir mi? Gerekirse , geriye dönük gelir vergisi kesintisi mi hesaplamam gerekiyor. Mesela şuan %15 de , eğer eklersem %27 oluyor.
  29. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Yolluklar bütçe tertipi

Saymanlığa kaldıysa işimiz , ölelim zaten:)
  30. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Kbs istifa sorunu

anlamadığım kısım , nakil i neden istifa yapmışlar. Bir diğeri , o nasıl bir saymanlık neden naklen e çevirmiyor, bilmiyor mu çevirmezse bu kişi yeni birim de başlayamayacak.
  31. Volkan Çirkin

HYS de kontrol ettim hocam , aynı tüm kodlar. ancak HYS de 3.3.1 ve 3.3.2 için bakiye ikiye ayrılıyordu sürekliyi eksi bakiyeden kesebiliyordum , rahat ediyorduk. Şimdi birleştirmişler ,
  32. Volkan Çirkin

Harcama türü , harcama alt türü seçimleri
  33. Volkan Çirkin

Hüseyin Bey, resim e bakar mısınız , seçeceğim kod yok, sürekli görev yolluğu seçince tek bir kod çıkıyor,
  34. Volkan Çirkin

Kolay gelsin herkese, Arkadaşlar sürekli görev yolluğunun bütçe tertipi MYS de hatalı gibi geldi bana, yada daha doğrusu 3.3.2 ile 3.3.1 i MYS de ayırmamışlar, geçici de yapsam , sürekli de yapsam aynı yerden eksiliyor para, HYS de bunlar ayrı ayrı kendi bakiyelerinden eksiliyordu. Geçici görev...
Geri
Üst Alt