Arama sonuçlarınız

1. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli KBS Memur Maaş Harcama Yetkilisi ve Gerçekleştirme Görevlisi Vekalet

Evet üst yazı ile bildirmen gerekir ki onlarda kbs de mys de rol tanımlasınlar.
  2. Volkan Çirkin

Mutemet Arşivi 4B Sözleşmeli KBS 14 Günlük Fark Hesaplama

Fark hesaplama işlemi ayın 15 inden sonra yapıalcaktır diye uyarı veriyor.
  3. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli KBS Memur Maaş Harcama Yetkilisi ve Gerçekleştirme Görevlisi Vekalet

Harcama Yetkilisi yerine vekaleten görevlendirme yapılmadı mı , şifresini alıp yapıcan mecbur
  4. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli 4C'den Geçen 4/B Çift Maaş - Bildirgesi,

Bu belgeyi sil yapıyorum , satır siliniyor ancak borç görüntülede hala duruyor bildirge. Asıl olarak tekrar bildiri yapmaya çalışınca da , bu döneme ait onaylanmış bildiri var , tekrar yapamazsın diyor. Y
  5. Volkan Çirkin

Yok hocam kıst degil. Cift maas dedigim, 4C den 4B gecenler pesine donunce ay icerisinde 1 maas daha aldilar ya hani. Gerci farketmez pratikte ayni sey oluyor. Peki ben bu haziran bildirgesini, E bildirge ekranindan iptal edebiliyormuyum.?14 gunluk farklari ekleyip tekrar bildiricem.
  6. Volkan Çirkin

Selam , Bildirge olayı beni çıldırtacak , çift maaş verdiğimiz ay , 2 tane bildiri yaptım, Mayıs ve Haziran. Mayıs extra maaş , Haziran da peşine geçilen maaş diye düşünerek yaptım. Mayıs bildirgeyi verdim , Haziran bildirgesini almadılar. 23.07.2018 son bildirim tarihli bildirge , 15 Haziran...
  7. Volkan Çirkin

Editörün Seçimi İş Sonu Tazminatından Gelir Vergisi Kesilmiş ve Mahkemeyide Kazanmış İse

Selam , Kafam karıştı şimdi , 3 yıllık 4c personele iş sonu tazminatı ödedim ve gelir vergisi kestim. Mahkemeye vermemiş ,geldi bana dilekçe veriyor , iadesini istiyorum diye . Daha 2 gün geçmeden 10 kere aradı ne oldu bnm iş diye. Gıcık oldum adama ,bn bu adama muhattabın bn değilim gelir...
  8. Volkan Çirkin

DUYURU KHK/701 OHAL Kapsamında KHK

Teşekkür ederim , sağolun.
  9. Volkan Çirkin

Hocam , kbs işten ayrılma , memuriyetten çıkarılma yapıp , maaşa eklemiyoruz, Mutemetin işi burada bitiyor mu?
  10. Volkan Çirkin

Arkadaşlar ihraç olan personel e yapılacak işlemler nedir acaba , açıktaydı , 2/3 maaş alıyordu. Kıst gün olarak iade mi alınacak sadece.?
  11. Volkan Çirkin

Tanışma Mutemet Cafe

İst, Beyoğlu , selam herkese.
  12. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli KBS - Kıdem Süresi

Mem. Baş . Tarihi değilde , birimde işe başlama tarihi ile uyanlar var, ? Nasıl düzeltebiliriz.
  13. Volkan Çirkin

Bundan bahsediyorum hocam.
  14. Volkan Çirkin

Yanlış söyledim pardon , personel bordrosunda var -1/11 diye
  15. Volkan Çirkin

Arkadaşlar, KBS de , kıdem süresi Ay/Yıl kısmında kıdem yılı -1 yazıyor ,bunun nedeni nedir?
  16. Volkan Çirkin

Mutemet Arşivi Mutemetlik Unvanı

İnşallah boş vaatler değildir. Stresli bir iş , 1 senedir yapıyorum 10 yıl yaşlandım inanın . Unvan olarak gelirse, biraz değer görsek yeter, zam vs.. umrumda değil.
  17. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli KBS - Eş Yardımı

Arkadaşlar, kişinin aldığı parayı hakettiği konusunda hemfikiriz.Orada sorun yok , kbs maaş raporları ilgili ayın aile ve çocuk yardımı alan kişilerin toplu raporuna baktığımda kişinin yanında"eşi çocuk yardımı almıyor " işaretli.Yani eşi çalışıyor ama çocuk yardımı almıyor demek değil mi bu ...
  18. Volkan Çirkin

Aile bilgi girişinde "eşi çalışmıyor " sekmesi seçilince eş yardımı bordroya yansıyor diye biliyordum. "eşi çocuk yardımı almıyor" sekmesi seçiliykende , çalışmayan eş için yardım alabiliyor mu?
  19. Volkan Çirkin

İyi günler arkadaşlarım. Bir suhalim olacak . Sayıştay raporu geldi , maaşlarla alakalı kafalarına takılan mevzularda açıklama istiyorlar. Bir personel 08/17 bordrosunda Eş Yardımı almış.Aynı kişinin aynı ayda aile bilgi girişinde "eşi çocuk yardımı almıyor "yazıyor. Yani kbs de aile bilgi...
  20. Volkan Çirkin

Editörün Seçimi Geçmişe Dönük Terfi Ödemesi ve SGK Bildirimleri

İyi çalışmalar, Arkadaşlar . unvan değişikliği ile şube müdürü olan personele 18.06.2018 tarihinde tebellüğ yapılmış. Tazminatları vs herşeyi değişiyor, 1. 15.07 Maaşındamı hak eder, yoksa kıst gün mü yaparız. 2. Kıst gün yapılacaksa KBS terfi - 68b diyerek mi ekleyeceğiz. yoksa mys den fark...
  21. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Aylıksız İzine Ayrılan Memurun Genel Sağlık Sigortası GSS Nasıl Düşürülür?

Hocam aradım , çok ilginçtir ki bilmiyorum dedi ve başka bir kurumun mutemetinin numarasını verdi , yardımcı olur dedi. :) İl Milli Eğitimin sanırım.
  22. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Aylıksız İzine Ayrılan Memurun Genel Sağlık Sigortası GSS Nasıl Düşürülür?

Yok dün görüştüm , üst yazı ile bütçeye gelir aktarılmasını iste dediler, bizimkiler 25 den sonra yatırılıyor.
  23. Volkan Çirkin

Ben bildirimi yapmıştım , 5510 sonrasını ve ücretsiz izin bildirimelrini Esgk dan iptal ettim bu olay olunca, tabi bildirimleri henüz maliyeye götürmedim. Yeni bildirgeleri yapıcam siteden ,öeb yi de bugün hazırlayıp götürürsem , pazartesi günü 25 inde de maliyeye gidip sgk ya ödemeyi yaptırrım...
  24. Volkan Çirkin

Merhaba, 14 ünde ücretsiz izne ayrıldı personel , tam maaş iade aldım. Keseneklerinin de bütçeye gelir aktarılması için üst yazı hazırladım. sorun şurada, bu arkadaş ücretsiz izindeyken %12 gss alacak , primler %11 %9 %7,5 %5 olarak dilimleniyor , defterdarlık kodlarıyla birlikte istiyor üst...
  25. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli 4c den 4b ye geçen E bildirge

Ben Mayıs maaşını verdim , peşin maaşı da Haziran olarak bildirdim , hızlı mı davranmışım.
  26. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli MYS de Unvan değişikliği Özel Hizmet Tazminat farkı ödeme

İyi çalışmalar, Personelimiz unvan değişikliği yaptı , 14.06 tarihli. Özel hiz. tazmintı değişti , maaşlara yansıtamadım haliyle. Manuel yapıcam mecbur. Ödeme emrini nasıl kesicem arakdaşlar. Çeşitli ödemeler bordrosu düzenleyip mys den ödeme emri çıkartabilir miyim bunun için, yoksa onuda mı...
  27. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Kesenek Toplam Tutar , MYS-ÖEB

İyi çalışmalar, MYS sisteminden çıkartılan ÖEB de memur maaşlarının keseneklerinin toplamını bulmaya çalışıyorum , hangi kalemleri toplayacağımı çıkartamadım, Eskiden Saymanlığı arayıp öğreniyordum , şimdi ÖEB de yazıyor, kendin bul diyorlar.:)
  28. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli İcra Kesintisi ( 1 Ayda 2 Tane)

Merhaba , 4B li personelin peşin maaş a geçmesi nedeniyle 15 Mayıs 14 Haziran arası dönem için yapılan maaştan icra kestim, 13 Haziran da peşin alacağı maaştan da icra kestim. 1 aylık periyotta 2 icra kesmiş oldum. Kesinti yaptığım personel itiraz ediyor, yasal olarak nedir bu işin oluru...
  29. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli MYS - Seyahat Kartı Ödemesi Nasıl Yapılır?

Arkadaşlar , sürekli Maliyeye gidip geldiğim için Bakanlıktan yol masrafım için( İstanbul kart) ödenek talep ettim , seyehat kart adı altında sağolsunlar ödeneği yolladılar. Bunun ödeme emri nasıl kesilecek , bu tarz kart alan birileri var mı?
  30. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli 4C den 4B ye geçen E - Bildirge

Defterdarlıktan bordroları istemek gerekecek yani, az işimiz vardı zaten gider isteriz ne olacak. Sağolun arkadaşlar.
  31. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli 4C den 4B ye geçen E - Bildirge

Arkadaşlar, Mart ve Nisan aylarının bildirgesini yapmama rağmen , borç sayfasında ödenmedi gözüküyor, Ben 4B ler için için sicil numaralarında herhangi bir girişimde bulunmadım. Eski sicilden devam ediyorum , sıkıntı ne olabilir,
  32. Volkan Çirkin

DUYURU Maaşın Erken Ödenmesi Maliye Yazısı

Avans yapmak sıkıntı galiba , daha önce maaş avansı hiç yapmadım , gözüm korktu
  33. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Fazla Mesai Ücreti

Fazla Mesai Ücreti hesaplama programı yada hazır bordro olan ? Sitede aradım bulamadım
  34. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Ödenek Kontrol

Arkadaşlar , MYS'de raporlar kısmından ödenekleri görebiliyordum , 1 haftadır o sekme gözükmüyor, kaldırmışlar. Nereden bakılıyor ödeneklere ,içerdeki paraya.
Geri
Üst Alt