Arama sonuçlarınız

1. Ali Selvi

Mutemet Arşivi bes çıkışın kbs ye yansıması

Kuruma yeni atanan veya naklen gelen personelleri ziraat emeklilik sistemine toplu işlem dosyası ile yüklemeye çalışıyorum "hatalı işlem tipi" hatası alıyorum. Aynı hatayla karşılaşan varmı?
  2. Ali Selvi

Mutemet Arşivi 2017 YABANCI DİL TAZMİNATI VE BİLİNMEYENLER

Bu dilekçeyi başhekim onaylayınca "kurumda Yabancı Dil Bilgisinden Kurumlarınca Yararlanılan Personel" anlamına mı geliyor yani benim buradaki sıkıntım Yabancı Dil Bilgisinden Kurumlarınca Yararlanılan Personel olup olmadığı nasıl belirleniyor yazıyı başhekime sunacağım o da yine bana soracak...
  3. Ali Selvi

Hastane yöneticisinin her hangi bir kararı yok. Sürekli yabancı dilini kullanmıyor normal hekimlik yapıyor o yüzden diğer A yı mı seçmeliyim.
  4. Ali Selvi

çıkış bilgisi emeklilik gözetimden maliyeye gelene kadar bir ay daha BES kestik diyelim. Ancak bu bir ayı bes firması kabul etmeyip bize aide edecektir. Çünkü onlar çıkışları anında sistemlerine işliyorlar. O zaman ne olacak.
  5. Ali Selvi

Sagolun A-2 olarak ekledim KBS ye.
  6. Ali Selvi

Diğer A ne oluyor aceba Birde yabancı dil bilgisinde kurumlarca yararlanılan ne oluyor buna kim karar veriyor neye göre belirleniyor.
  7. Ali Selvi

Hastaneye İlk defa, dil tazminatından faydalanan bir hekim atandı yani ben daha önceden dil taz. ödememiştim kimseye. Hekim 2016 yılında yds den 92,5 puan (A Grubu) almış. kbs ye tanımlamak istediğimde "A-1", " A-2" ve "Diğer A" şekilinde 3 tane A seçeneği var ben hangisini seçeceğim aceba?
  8. Ali Selvi

Bizde de aynı ayrılışların kbs ye düşmesi vakit alacak anlaşılan.
  9. Ali Selvi

DUYURU mutemet olmak

Merhaba hoşgeldiniz. Mutemetlik zor ve yıpratıcı bir iştir. 6 yıdır bu işi yapan birisi olarak eğer imkanın varsa hemen birimini yol yakınken değiştir. Çok yıpranırsın.
  10. Ali Selvi

Mutemet Arşivi BES-KBS İşlemler

bizde de hala kbs dışı gözükmüyor
  11. Ali Selvi

bordro yükleme ve tahsilat veri desenini de biz yapıyoruz ne yazıkki yapmamışsanız o yüzden 0 TL görünüyordur.
  12. Ali Selvi

Mutemet Arşivi BES Çıkış İşlemi

siz birde ziraati görün
  13. Ali Selvi

kbs dışı ziraat emeklilik sistemine henüz düşmedi. Eğer sizinki düşmüşse personel aynı şekilde çıkış işlemini gerçekleştirebilir siz de gelecek ay maaş yapmadan önce online sistem üzerinden kontrol edersiniz çıkış işlemi yapılmışmı ona göre maaş yaparsınız.
  14. Ali Selvi

Emeklilik şirketi kbs içini otomatik hallediyor. biz maşı yaparken kişi çıkmışsa otomatik kbs ye onların sistemi bildirecek. biz birşey yapmıyoruz.
  15. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Döner Sermaye BES Banka Aktarım işlemleri

doğru formatta yüklemiyorsun diyor kardeş.
  16. Ali Selvi

Mutemet Arşivi G.Bütçe KBS İçi-Dışı BES Banka Aktarım işlemleri

format hatasını demiyorum ben o kısmı aştım. diğer tahsilat verisi oluşturma ekranında yetki yok hatası alıyorum.
  17. Ali Selvi

tahsilat verisi oluşturma ekranında yetki yok hatası alan yokmu? işlemleri tamamlayan varmı?
  18. Ali Selvi

tahsilat verisi oluşturma ekranında Rapor servisi hatası: İşlem yapmaya çalıştığınız ekran/rapor yetkiniz yok hatası alıyorum.
  19. Ali Selvi

Ustad acilmiyor link. İndirdiysen yukleyebilirmisin.
  20. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Döner Sermaye BES Banka Aktarım işlemleri

Kbs dışını nasıl görecekler ki? ya tdms ye entegrasyon yapacaklar yada otomasyonlarımıza. O iş zor
  21. Ali Selvi

Bende öyle dedim gerekirse banakaya elden götür cezalı duruma düşme diyor arkadaş o da yardımcı olmak amacıyla diyor.
  22. Ali Selvi

Maliyede aradılar bankaya listelerinizi gönderin bu gün son diyorlar.
  23. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Ziraat Emeklilik Kullanım Klıvazu

Acele et kerdeş ayın 16 sında para aktarılmış olacak o tarihe kadar sistem hazır olması gerekiyor yani.Ziraat emeklilik için e-posta zorunlu değil. cepnoları bir şekilde bul hemen yükle çünkü yüklerken de hatalar veriyor.
  24. Ali Selvi

Bölge sorumlusu bize kbs ile ilgili hiçbir yükleme işlemi yapmayacaksınız sistem otomatik çekecek dedi. Biz sadece kbs dışını yükleyecekmişiz.
  25. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Ön Muhasebe Personel Giderleri (TDMS) ??

Bende ilk biz başardık sanmıştım :)
  26. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Ön Muhasebe Personel Giderleri (TDMS) ??

Arkadaşlar tdms banka listesi otomatik gönderme işlemini başardık. artık banka listeleri mail ile değil tdms üzerinden muhasebe birimimiz tarafından otomatik gönderilecek. Bu sorumluluktan kurtulmuş oluruz en azından.
  27. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Saçımıza sakalımıza aklar düştü

Şöyle bir baktımda her fotoğrafımda benim ufaklık var. Tek foto bulamadım. :) [attachment=1175]
  28. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Saçımıza sakalımıza aklar düştü

Beğen butonu yok mu. :) Şu yakışıklı mutemetleri beğenelim.
  29. Ali Selvi

Maaştan sonraya bırakmayın çünkü personeli yg ile kaydettin. ayın 16 sında ücretsiz izinli tanımlamadığın için onun parası gelmedi diye cezayı yersin.
  30. Ali Selvi

Yardım dosyalarında önce yg tanımlayın sonra ug tanımlayın yazıyordu o şeklilde yaptım şimdi hata veriyor. Ziraat yetkilisini arıyorum onları hiç tanımlama işe başlayınca tanımla diyor. İş işten geçtikten sonra.
  31. Ali Selvi

Ücretsiz izinli personel tanımlarken bu hatayı alan varmı? [attachment=1173]
  32. Ali Selvi

Düzeltme işlemi yapmıyorlar siz form gönderdikçe sürekli yeni firma bilgisi tanımlıyorlar.
Geri
Üst Alt