Arama sonuçlarınız

1. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Çkys Sabit Ek Ödeme Hesaplaması Hatası Hk.(Bir Önceki Dönemdeki Bordroları Kesinleştirmelisiniz)

Matrahı diğer değil maaş olarak yükleyin yada kabul etmezse ekime maaş hesaplayıp kesintleştirin.
  2. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Çkys Sabit Ek Ödeme Hesaplaması Hatası Hk.(Bir Önceki Dönemdeki Bordroları Kesinleştirmelisiniz)

Ekim ayı maaşını yapıp kesinleştirmeyince kasım sabit hesaplattırmıyor ÇKYS.
  3. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Döner Matrah Hangi Aya Girilmesi Gerekir?

En son aldıklarımızı ve matraha yüklenmeyenleri maaş yaptığımız aya yüklüyoruz.
  4. Ali Selvi

Programlar Sabit Ek Ödeme 375 Denge Tazminatı ve 209 DSSÖ Programı

Ali Selvi kullanıcı adlı kişi Sabit Ek Ödeme 375 Denge Tazminatı ve 209 DSSÖ Programı Bu kaynak hakkında yeni bir güncelleme yayınlamıştır: Hızlandırma ve Görsel düzenlemeler yapıldı Güncellemenin devamını inceleyin...
  5. Ali Selvi

Diğer Programlar Sabit Ek Ödeme 375 Denge Tazminatı ve 209 DSSÖ Programı - Hızlandırma ve Görsel düzenlemeler yapıldı

Sekmeler arası geçiş hızlandırması ve çeşitli görsel düzenlemeler yapılmıştır.
  6. Ali Selvi

Diğer Programlar Sabit Ek Ödeme 375 Denge Tazminatı ve 209 DSSÖ Programı - Hatalar giderildi

1-Tespit edilen çeşitli hatalar giderildi 2- Bordro ekranındaki gecikme ve dalgalanma giderildi.
  7. Ali Selvi

Ali Selvi kullanıcı adlı kişi Sabit Ek Ödeme 375 Denge Tazminatı ve 209 DSSÖ Programı Bu kaynak hakkında yeni bir güncelleme yayınlamıştır: Hatalar giderildi Güncellemenin devamını inceleyin...
  8. Ali Selvi

Diğer Programlar Sabit Ek Ödeme 375 Denge Tazminatı ve 209 DSSÖ Programı V_032022

Bildiğiniz üzere Sağlık bakanlığında 209 DSSÖ ve 375 Denge tazminatı ödemeleri KBS ye aktarıldığından beri EKOBS sistemi bu bordroları hesaplamaya kapattı. Ancak Maaşını KBS dışından alan personeller ve geçmişe dönük sabit ödemesi yapmak zorunda olanlar için ve sabit iadesi alacak olanlar için...
  9. Ali Selvi

Ali Selvi Kullanıcımız yeni bir kaynak oluşturdu: Sabit Ek Ödeme 375 Denge Tazminatı ve 209 DSSÖ Programı - Tam ve kıst olarak Sabit Ek Ödeme 375 Denge Tazminatı ve 209 DSSÖ aynı ekranda hazırlayabilir. Bu kaynak hakkında daha fazla bilgi ...
  10. Ali Selvi

Excel Soru Excel Makro Etkinleştirme Sorunu

Hocam çok teşekkür ediyorum ben bunu nasıl atlamışım. Bazen gözümün önündekini göremez oluyorum.
  11. Ali Selvi

Hocam sorması sorun değil makroları kullanamıyorum etkinleştirilmemiş diyor sürekli. Makro ekleyemiyorum.
  12. Ali Selvi

Excel 2019 kullanıyorum. Makroları resimdeki gibi etkinleştirip excel i defalarca kapatıp açmama rağmen makrolar etkinleşmiyor. Başka bir yolu var mı? Yardımcı olabilecek arkadaş var mı aceba? Sürekli bu uyarıyı alıyorum.
  13. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Giyim Yardımında Teknik Hiz. Sınıfı

Ömür hocam hastanede çalışan teknik hizmetler sınıfı personele hangi giyim eşyasının verilmesi gerekiyor. Zira 2 sayılı cetvelde sayılan 3 maddeye de girmiyor bu personeller.
  14. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Sabit Farkı Kbs Den Nasıl Verilir

Bildiğim kadarıyla KBS şu an için bu işlemi yapmıyor. Yani terfiye bağlı sabit farkını vermiyor. Ne yazıkki manuel bordro ile MYS den ödemeniz gerekiyor.
  15. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli V2 Bildirge 4/B Sözleşmelilerde Eylül Bildirge Son Tarih Nedir?

15 eylülde yaptığınız maaş 15 eylül - 14 ekim dönemini kapsar ve 26 ekime kadar bildirgesinin verilmesi gerekir. bildirge dönemi de eylül dönemi olmalıdır.
  16. Ali Selvi

Sohbet Alanı Ağlamak Istiyorum Bu Iş Beni Çok Stres Yapıyor :(

bu konuyu bozmamak adına diğer konudaki aynı sorunuzu cebaplıyorum.
  17. Ali Selvi

Sohbet Alanı Ağlamak Istiyorum Bu Iş Beni Çok Stres Yapıyor :(

Sakin olun arkadaşlar. İş zor iş (git gide de zorlaşıyor) ama kendinizi yıpratarak yapılacak bir iş te değil yolun başındaki arkadaşlara tavsiyem zaman geçmeden bırakıp kurtulmaları, kurtulamayanlar da kabullenip ama kendinizi yıpratmadan işleri planlı bir şekilde halletmeye bakmak. Yanınıza...
  18. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Tabip Dışı Döner Sermaye Personelinin Sabitini Hesaplama

Başkanım Eylül itibariyle EKOBS tüm DSSÖ ve Denge t. bordrolarını kapattı. Ds personelleri ve 4924 personelleri dahil.
  19. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Geçmişe Dönük E-Bildirge Bildirme

Ne yazık ki bildirgeyi vereceksiniz sonra cezası gelecek Başkaca yapacak birşey yok
  20. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Geçmişe Dönük E-Bildirge Bildirme

Bu bildirge iptal edildikten sonra ek bildirge verilmemiş mi?
  21. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Ekobs (Dssö Ve Denge ) Sabit Hesaplama Sorunu

Ben de HBYS den yaptım ama ekobsta bu bordrolar olduğu halde kapatmaları akıl alır gibi değil. Madem öyle bir yol gösterin insanlar yapsınlar hiç bir açıklama yapılmaması gerçekten ayıp.
  22. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli 4/B Sözleşmeli Personel E-Vizite Rapor Onaylama Sorunu

Hülya hanım burada yazdığım gibi 2 yol var ya parayı muhasebeye iade ettireceksiniz. yada maaşından düşeceksiniz. Seçim sizin.
  23. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Ekobsde Teşvik Ek Ödemesi

O zaman 1. basamaktan perosnelin sabit bürütlerini ve tavan tutarını alın ve sizdeki ödeme ile tavana takılıp takılmadığının kontrolünü yapın.
  24. Ali Selvi

bu konuyu il sağlık müdürlüğü mutemeti ile görüşünüz. Normalden onlara brüt aktarmanız gerekir ancak 1. basamlaklarda teşvik ek ödemesi kaldırıldı ise durum değişir.
  25. Ali Selvi

Evet tam maaş ve tam sgk bildirimi yapacaksınız.
  26. Ali Selvi

evet aynen öyle kişi parayı alacak siz ya o parayı muhasebeye iade ettireceksiniz yazı ile, yada maaşından keseneksiniz dekontu maaş ekine ekleyeceksiniz. Bütün işlem bu.
  27. Ali Selvi

Hemen ödeme çıkmaz hülya hanım önce muhasebeye gönderildi yazar sonra ödeme çıktı yazar. takip edin. Bir kaç gün sonra ödenir.
  28. Ali Selvi

Vizite onay ekranında onaylanmış raporlar bölümünden personelin raporunu sorgula. Ödeme çıktı yazıyorsa personele ödemenin yapıldığını hemen dekontu getirmesi gerektiğini söyle. O maaş döneminde de maaşından kesintiyi yap.
  29. Ali Selvi

Bunu görüş olarak sormakta fayda var.
  30. Ali Selvi

Yönetmelikte özellikli birimler arasında hakuk artışı verilen bölümde çalışanları tekrar güncellemeniz gerekiyor. Ekobs eski sistemde olup şimdikinde olmayanların hepsini diğer olarak attı.
  31. Ali Selvi

Bu konuda bakanlık açıklama yapmadı. Bakanlık tasarrufunda artık.
  32. Ali Selvi

Son yapılan toplu sözleşmeye bakınız.
  33. Ali Selvi

1- evet eklenecek 3- Hastanenin dağıtımına verilen tutarı bakanlık belirliyor artık. 4- sabit mahsubu yok oraları hiç karıştımayın artık sadece ek ödemeler için tavan uygulaması var hekim tavana takılmıyorsa puanına göre hak ettiği parayı alıyor. 5- bakanlığın belirlediği orana göre. temmuz için...
  34. Ali Selvi

Anlayamadığınız yer neresi? Yardımcı olmaya çalışalım.
  35. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Açıktan Atanan Kişiye Kbs De Kıst Sabit Yapılırmı?

Maaşla birlikte verlmesi gerekiyor ancak kbs de sağlık bakanlığı için sabit ödeme oranları mevcut değil güncelleme bekliyoruz. Oranlar eklendiği zaman kıst maaş ile birlikte kıst sabiti de hesaplayıp maaşın içinde verecektir.
  36. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Geçici Görev Yollugundan Imza Karşılığında Vazgeçen Personelin Geçici Gorev Yolluğu

Yolluk ödemeri bildirime bağlıdır. Personel yolluk talep formu ile (e-devlet üzerinden) başvurup talep etmez ise ödeme yapmazsınız. Yapmak zorunda değilsiniz. Ancak personel talep eder ise, dilekçesinde yada görev onayında yolluksuz yazsa bile ödenmek zorunda.
  37. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli 5510 Sonrası Münferit Maaş Keseneği Nasıl Yapılır?

Tekrar yazıyorum. Ek mahiyette sadece bir dönem java dosyasını çalıştırın Say2000 kapsamında, peşin ayın 15'i işaretleyin, 5510 sonrası, maaş ödemesinin yapıldığı tarihe ödemeyi yaptığınız tarihi yazın örneğin 19.07.2022 gibi, ait olduğu dönem haziran 2022 ek bildirge sebebi: geçmişe dönük...
  38. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli 5510 Sonrası Münferit Maaş Keseneği Nasıl Yapılır?

Bu iki personelin txt leri emsana düşmüştür ancak tüm personel verilerinin olduğu 5510 txt içeriside eklenmiştir. bu txt yi indirin. sgk kesenek bilgi sisteminden ek mahiyette sadece bir dönem dosyası ile yükleyin 2 personel hariç diğer tüm personellerinizin verilerini sil butonu ile kaldırın...
Geri
Üst Alt