Arama sonuçlarınız

1. Göksel Ertel

Çözümlendi | Kilitli TAŞERON DAİMİ İŞÇİ SON DURUM

Sağlık Bakanlığı için sürekli işçi atamaları ÇKYS sistemine düşmeye başladı. Teşkilat : İşçi Personel 696 (Döner Sermaye) Ünvan : Sürekli İşçi (696) Atama Tarihi: 02.04.2018
  2. Göksel Ertel

Her kurum kendi bacağından asılıyor şimdilik. Ortak bir hüküm yok. Her zaman olduğu gibi kervan yolda düzülür mantığı işliyor. Bekleyip göreceğiz.
  3. Göksel Ertel

Buyrun birde buradan yakın... SGK İnsan Kaynakları Daire Başkanlığının yazısına göre; 31/03/2018 - İşten Ayrılış Bildirgesi 01/04/2018 - İşe Giriş Bildirgesi
  4. Göksel Ertel

Mutemet Arşivi doğrudan teminle mal alımında başka kaleme ödenek aktarma

RE: dorudan teminle mal alımı İlk yapılacak olan alımın tutarı fazla gösterileceği ve aynı malın rayiç bedeli üzerinde alım yapılacağından dolayı ileride yapılacak herhangi bir incelemede kamu zararı oluşabilir. Asıl mal dışında gayri resmi olarak alacağınız malzemenin faturası olmayacağından...
  5. Göksel Ertel

Mutemet Arşivi Sürekli işçi (taşeron) SGK işe giriş işlemleri

SGK'da tescil biriminde çalışan bayanda e-devlete gönderelim mi dedi. Ben elden almak istiyorum dedim. Sabahtan 11'de elden verdim belgeleri, öğleden sonra 14:00'de şifreleri elden teslim etti. Sanıyorum posta yoluyla verilen belgeler için şifreleri e-devlete tanımlama gibi bir seçenekleri var.
  6. Göksel Ertel

Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi olarak; 8010 - Koruma ve Güvenlik, 8121 - Genel Temizlik 8219 - Veri Hazırlama ve Hasta Yönlendirme 8623 - Diş Klinik Destek 4321 - Teknik Destek işkolu kodundan işyerimiz tescil edilerek şifrelerimizi aldık.
  7. Göksel Ertel

Sigorta Tescili için NACE kodları arasında şu kod var. 811001-Tesis bünyesindeki kombine destek hizmetleri (işletme veya tesis bünyesinde temizlik, bakım, çöplerin bertarafı, koruma ve güvenlik, posta dağıtımı, çamaşırhane, resepsiyon vb. yardımcı hizmet ve görevlerin birden fazlasının...
  8. Göksel Ertel

Mutemet Arşivi Enflasyon Farkı

TÜİK verileri gayet açık. Tüketici fiyat endeks rakamları (2003=100) 2017-Haziran değeri: 309,78 2017-Aralık değeri: 327,41 Haziran-Aralık Artış yüzdesi: 5,69 Memur maaş zam oranı % 5,69'dur. (% 4 toplu sözleşmede verilmişti, %1,69 daha enflasyon farkı eklenecek.) Saygılar,
  9. Göksel Ertel

Mutemet Arşivi Hizmet Sınıfları

http://euygulama.dpb.gov.tr/DPB_WEB/kurum_kadrolari.aspx bu linkten kurum tipi, kurum ve istihdam şeklini seçip listele yapınız.
  10. Göksel Ertel

Mutemet Arşivi eobs veri girişi

Bakanlıktan gönderilen bilgilendirme e-postasına göre EOBS Veri girişi adresi değişmiştir. https://izleme.saglik.gov.tr adresinden EOBS(Ek Ödeme Bilgi Sistemi) linkinden ulaşılabilmektedir. Bilginize,
  11. Göksel Ertel

Mutemet Arşivi askeri hastaneden geçiş yapan uzman hekim nöbet ödemesi

Devredilen askeri personelin nöbet ve icap nöbeti sağlık hizmetleri tazminatı kapsamında hesaplanması gerekmektedir. Sağlık Hizmetleri Tazminatı formunda bunun için alan mevcut. Bazı sağlık tesisleri sağlık hizmetleri tazminatını direkt 100 olarak hesaplamaktalar, ancak bununla ilgili resmi...
  12. Göksel Ertel

Mutemet Arşivi stajyer maaşı

Özürlü Devamsızlık ve Özürsüz Devamsızlık kavramlarına dikkat etmek gerekiyor. Okulların göndermiş olduğu ve sağlık tesislerinde tutulan Aylık Devam-Devamsızlık Bildirim çizelgesinde (İ)-İzinli, (H)-Hasta Sevkli ve ( R)-Raporlu sembolleri ile gösterilen devamsızlıklar Özürlü Devamsızlık olarak...
Geri
Üst Alt