Arama sonuçlarınız

1. Tanışma Mutemet Cafe

Tokat'tan selamlar...
  2. Çözümlendi | Kilitli 4D sürekli işçi fiili hizmet Alabilirmi?

üstadım teşekkürler sağolun
  3. Çözümlendi | Kilitli 4D sürekli işçi fiili hizmet Alabilirmi?

4132.10 veri giriş elemanı
  4. Çözümlendi | Kilitli 4D sürekli işçi fiili hizmet Alabilirmi?

bilgisayar işletmeni meslek kodu: 4132.10
  5. Çözümlendi | Kilitli 4D sürekli işçi fiili hizmet Alabilirmi?

teşekkürler üstadım...
  6. Çözümlendi | Kilitli 4D sürekli işçi fiili hizmet Alabilirmi?

arkadaşlar hastanemiz radyasyon komitesi 4d sürekli işçilerden birinin fhz almasına karar verdi. hiç 4d sürekli işçiye fiili hizmet yapanınız var mıdır? 4d sürekli işçiye fhz yapılabilir mi? ayrıca 4d sürekli işçi fhz si nasıl yapılır 4b gibi yapsak olur mu? teşekkürler...
  7. Çözümlendi | Kilitli Kadrolu Memurlardan Rapor Kesintisi.

S.A. üstadlarım iş kazası sonrası rapor alan bir memurun rapor kesintisi nasıl olur? yan ödeme kararnamesinden anladığımız iş kazası durumunda özel hizmetin bölge puanından kesinti yapılmazken özel hizmetin asıl tazminatından kesinti yapılabiliyor. acaba doğru mu yorumluyoruz. sizler ne...
  8. Mutemet Arşivi "Barış Pınarı" Harekatı

Amin,İnşallah...
  9. Çözümlendi | Kilitli Excell rakamlarda virgül yerine nokta nasıl yapılır yardım

=DEĞİŞTİR(A1;5;1;".") bu formülde çalışıyor :)
  10. Çözümlendi | Kilitli Kendi Kurumunda Staj Yapan Memura Staj Ücreti Ödenir'mi.?

sanırım yanlış anlaşıldım ''bu cevap'' derken sizin sorumuza verdiğiniz cevabı değil bakanlığın görüş yazısını kastetmiştim. amacımız kesinlikle verilen cevapları sorgulamak veya cevap beğenmemezlik yapmak değil. bu forum mutemetler için bir can simidi ve forumdaki her mutemet de bir başka...
  11. Çözümlendi | Kilitli Kendi Kurumunda Staj Yapan Memura Staj Ücreti Ödenir'mi.?

bu cevap kanımca bizim endişemizi gidermiyor. yani ücret karşılığı sgk lı çalışan kimseye ödeme yapılacak mı sorusunun cevabını net olarak vermiyor
  12. Çözümlendi | Kilitli Kendi Kurumunda Staj Yapan Memura Staj Ücreti Ödenir'mi.?

hemşire nöbetini tutuyor, mesai saatlerinde de staja geliyor. staja geldiği kısımlar fazla mesaiden veya çalışması gereken mesaiden sayılmıyor. sgk açısından zaten 4a hizmet dökümü alıp okuluna veriyor. onlar bildirge işini nasıl yapıyor bilmiyorum kişi zaten sigortalı. bizim kafamızı karıştıran...
  13. Çözümlendi | Kilitli Kendi Kurumunda Staj Yapan Memura Staj Ücreti Ödenir'mi.?

arkadaşlar hastanemizde çalışıpta aynı zamanda staj yapan hemşireler var, ayrıca başka kurumlarda hemşire, ebe vs. memur olan veya bağkurlu olan stajerler var bunlar ücrete tabi kurumlarda çalışıyor veya gelir getirici işlerde çalışıyor ve sgk kayıtları mevcut. bunlara staj ücreti ödenir mi...
  14. Çözümlendi | Kilitli Uzaktan Eğitim Yapan Stajyere Maaş ödenirmi?

arkadaşlar herhangi bir yerde sgk lı veya bağkurlu olarak çalışan bir öğrenciye staj ücreti ödenir mi?
  15. Çözümlendi | Kilitli üniversiteli stajyerler iş günü hesabı

arkadaşlar geçmiş dönem yaz stajları ile ilgili aralık 2016 tarihinden öncesine yaz stajı ödenmeyeceği ile ilgili hukuk görüşü var. buna rağmen 2016 yazı ve öncesi için yaz stajı ödeyen var mı bu dönemlere ile ilgili mahkeme kazanmış öğrenci var mı? eğer varsa yandık:)
  16. H.Tuğrul SÜMER Hocamızın Doğum Günü

nice yıllara tuğrul hocam
  17. Çözümlendi | Kilitli 5434 Emekli Sandığına Tabi Personel Yıllık FHZ süresi prim tutarı nasıl hesaplanir?

5534 fhz de yıl içinde tayin olup giden personelin fiili hizmetini gittiği kurum mu yapacak?
  18. Görüş Yazıları Sağlık Bakanlığı Sürekli İşçi Maaş Görüş Yazısı

arkadaşlar işçilerin günlük bürüt ücretlerinin asgari ücrete yükseltilmesi konusunda referans alınacak ücretin aralık maaşı olduğu yönünde yorum yazmışsınız fakat şöyle bir durum kafama takıldı stratejinin yayınladığı yazıda asgari ücrete yükseltilecek bürüt ücret hesabının işçinin 01/01/2019...
  19. Görüş Yazıları Sağlık Bakanlığı Sürekli İşçi Maaş Görüş Yazısı

benim yazıdan anladığım %4 zammı uyguladıktan sonra asgari ücretin altında kalanlar asgari ücrete yükseltilip %4 zam uygulanacağı şeklinde böyle olursa %15 artırımı olanların zararı oluyor.
  20. Görüş Yazıları Sağlık Bakanlığı Sürekli İşçi Maaş Görüş Yazısı

üstatlar bu görüşe göre şöyle bir durum ortaya çıktı; kurumumuzda %0,%5,%10,%15 ve %20 artırımlı işçiler var. bu yazıya göre %0,%5,%10 asgari ücretin altında kaldığından asgari ücrete yükseltip + %4 uygulayıp 2660,74 bürüt uygulayacağız fakat %15 artırımı olan işçilere %4 artırım uyguladığımızda...
  21. Çözümlendi | Kilitli 14 Günlük FHZ

arkadaşlar fhz ile aklıma takılan bir soru var dss den maaş alan personellerimizden hem 90 gün hem de 60 gün fhz alan kişiler var 90 gün fhz gönderdiklerimizi kesenek bilgi sisteminden asıl mahiyette seçerek gönderiyoruz fakat 60 gün olanları nereden nasıl göndereceğiz?
  22. Sohbet Alanı Sohbet Odası

arkadaşlar mys de hata var sizde de hata veriyor mu
  23. DUYURU Vefat ve Başsağlığı

Allah Rahmet Eylesin İnşallah...
  24. Çözümlendi | Kilitli 4924 sözleşmeli hekim aralık ayı maaşı mys ödeme emri belgesi

arkadaşlar mys den 4924 maaşında emanet hesabını da göstreren ödeme emri varmı veya menate hesabı kodu mys de hangi menide kesinti içinde mi
  25. Çözümlendi | Kilitli 4924 sözleşmeli hekim aralık ayı maaşı mys ödeme emri belgesi

4924 maaşlarını iki parça halinde iki farklı ödeme emriyle mi yapacağız yoksa 15 aralık 14 ocak maaşını tek ödeme emriyle yapıp 17-14 şeklinde bölüp 14 günlük ocak maaşını ödeme emrine avans olarak mı kaydedeceğiz
  26. Çözümlendi | Kilitli Ambulans Nöbetleri

üstadlar; diyelim ki bir ambulans nöbetçisi (doktor, att, şöfor vs) nöbetlerinin bitmesine 1 saat kala tokattan istanbula hasta götürüyorlar. gidiş dönüş neredeyse 17-18 saat. nöbet izininde olmaları gereken günde de bu kişiler görevdeler. bu durumda bu kişilere bu nöbet izinde olmaları gereken...
  27. Çözümlendi | Kilitli Uzman tabip haricine icap nöbeti ücreti ödenmeyeceğine dair görüş yazısı

arkadaşlar bu yaznın orjinali var mı? size zahmet paylaşabilir misiniz.? bir icap ücretlerinin uzman hekim dışındaki personel ödenmeyeceğine dair yazının (BUMKO 07/12/2015 tarihli yazısı) okunaklı olanı eğer var sa orjinali var mıdır? ayrıca icap ücretlerinin uzman hekim dışındaki personele...
  28. Çözümlendi | Kilitli Staj ücreti yardım

ömür hocam bizde sizin gibi işgünü yorumunu sadece staja geldiği günler olarak yaptık. diyelim ki sözleşmesinde 40 işgünü staj yazıyor buna göre 40x14,51=580,40 tl ödeme yaptık. fakat bazı kurumlar hafta sonlarını da saymış ve daha fazla ücret ödemiş. öğrenciler de bu durumu şikayet konusu yaptı...
  29. Çözümlendi | Kilitli ÇKYS Nafaka ve İcra Kesintisi

arkadaşlar bilgisi olan varsa anlatabilir mi; çks de 4d li bi,r personelime hem nafaka hem de icra kesintisi yapmak istiyorum fakat ikisini de tanımlamama rağmen bodro hesaplattığımda kesinti yapmıyor. varmıdır bir çözümü
  30. Çözümlendi | Kilitli 4/D Taşeron Daimi Sürekli İşçi ve Üst Öğrenim bitirmeleri

bu yazıya istinaden yapmışız, müdür yardımcımla konuştum tekrardan bu yazıyı refarans gösterdi.
  31. Çözümlendi | Kilitli 4/D Taşeron Daimi Sürekli İşçi ve Üst Öğrenim bitirmeleri

BİZ ÖNCE EĞİTİM FARKI VERDİK SONRA MALİ İŞLER BAŞKANI EMİR YAYINLADI İADE ALDIK. 4D DE EĞİTİM FARKI YOKMUŞ???
  32. Mutemet Arşivi Taşeron Hakları 2018-ÇSGB Hükümleri

Arkadaşlar biz bürüt ücret hesaplarken şöyle bir yöntem uyguladık doğru mudur görüşlerinizi alalım; 2029x0,04=80,18 tl 2029,50x0,20=405,90 tl (diyelim %20 eki var) bürüt=2029,50+81,18+405,90=2516,58 2.sorum şu; çocuk yardımında çkys ye toplu personel bilgileri aktarırken çalışanların çocuk...
Geri
Üst Alt