Arama sonuçlarınız

1. efeturk

Çözümlendi | Kilitli Stajyer Maaş Dönemleri

Biz de yılın 12 ayı stajyer var o nedenle aylık dönemlerini 1-30 yapıp ödüyoruz.
  2. efeturk

Mutemet Arşivi Tayin tercihi nereye yapmalıyım?

Çok büyük dönüş olmuş hocam ilk fikriniz ege marmaraydı hayırlısı olsun
  3. efeturk

Çözümlendi | Kilitli Banka Listesini KBS mi gönderecek ?

Yıllardır biz de öyle yapıyoruz öyle bir sayfa olduğunu ilk defa gördüm :D
  4. efeturk

Çözümlendi | Kilitli Başka Kuruma geçiş.

Ben 2013 yılında Milli Eğitimden Sağlık Bakanlığına geçtim fakat unvanım değişiyor hemşire olduğum için Kpss ile hemşire olarak atandım. Atamam sağlık bakanlığı çkys ye düştüğünde il sağlık müdürlüğüne gidip evraklarımı verdim. Milli Eğitimde memur olarak çalıştığımı belirten dilekçe yazdım...
  5. efeturk

Çözümlendi | Kilitli 4924'e geçen personelin kbs kıst maaşı

15 mayısta hiç maaş vermemiş ondan 19 günlük maaş vermeye çalışıyor sanırım arkadaş da baştan yanlış yapılmış biz sözleşmeliye geçicez maaş almayalım diye bişey olmaz şimdi onlara geçmişe dönük maaşı nasıl yapacaksın KBS buna izin vermez maaşlar ödendiği için. manuel bordro düzenleyip manuel...
  6. efeturk

Çözümlendi | Kilitli Ücretli öğretmen SGK primi yatmamış görünüyo

MYS nin cilvesi :) bizimkiler ocaktan beri yatmamış görünüyor Malmüdürlüğünden dekont alıp SGKya gönderiyoruz düzeltiyorlar
  7. efeturk

DUYURU Ekobs eğitimi

bu eğitimin görevlendirmeleri çıktımı haberiniz varmı
  8. efeturk

Çözümlendi | Kilitli KBS Maaş Muhasebeye Gönder Hatası

Mys de yolluk süreci bile açılmıyor ortalık 56 ....
  9. efeturk

Çözümlendi | Kilitli Sabit Ek Ödeme Engelli Vergi İndirimi

Görüş yazısını buldum forumda ama uygulama nasıl yapılıyor çözemedim https://www.maasmutemeti.com/forum/konu/ek-oedeme-ve-sakatlik-indirimi.1240/
  10. efeturk

Çözümlendi | Kilitli Sabit Ek Ödeme Engelli Vergi İndirimi

Arkadaşlar sabit ek ödeme engelli vergi indirimi uygulayan var mı ? Varsa ne şekilde uygulanıyor ? :rolleyes:
  11. efeturk

Çözümlendi | Kilitli Ödenek Kontrol

Kullandırmıyor :D
  12. efeturk

Abi bende süreç tamamlandı ödenek raporları sayfasında eksildi ama ödeme emri girerken seçtiğim bütçe tertiplerin eksilmemiş halini gösteriyor hala :D Ha düzeldi ha düzelecek dedim ama 3 aydır aynı :D
  13. efeturk

Bir de şöyle bişey var 10 bin ödenek gelmiş 8 bini kullanmışım bütçe tertibini seçerken hala 10 bin var gösteriyor aslında 2 bin kaldı garip garip işler
  14. efeturk

Kaldırmak istedikleri şeyi bile kaldıramıyorlar sadece kısayolunu kaldırmışlar adresi yazınca giriyor yine :D
  15. efeturk

Çözümlendi | Kilitli Tediye Sorunları

Sgk Kesintilerini bildirmek sıkıntı olabilir
  16. efeturk

Mutemet Arşivi Tayin tercihi nereye yapmalıyım?

Ben Balıkesir'deyim bazı ilçeler il merkezinden hareketli ve pahalı :) Edremit - Ayvalık kiralar falan biraz yüksek ama yaşanabilir yine de her iki hastaneye de mutemet lazım hem :) Biraz daha sakin olursan içerilere doğru bak Gömeç Havran vs. Azıcık aşım ağrısız başım olsun istiyorsan Bigadiç...
  17. efeturk

Örnek bordrolarda göremedim de kimse kesmedi galiba dedim :)
  18. efeturk

Peki Tediye'den BES kesiyor muyuz ?
  19. efeturk

Çözümlendi | Kilitli MYS de Bütçe Tertibi Görünmüyor

Aynen ben de göremiyorum artık :mad:
  20. efeturk

Çözümlendi | Kilitli MYS ÖEB Tutar Giriş Hatası

hak sahibini ekleyin ödeme kalemlerini ekleyin kesintileri ekleyin en son net tutarı otomatik ekliyor
  21. efeturk

Öneri | İstek ve Şikayetler Bakanlık logosu

Benim logo yamuk oldu beaa :confused:
  22. efeturk

Çözümlendi | Kilitli doğrudan teminde bakım onarım

O da özel servis sonuçta :)
  23. efeturk

Çözümlendi | Kilitli MYS de Su Alımı (Ön Ödeme)

Yasin hocam ben su alımı için kredi açmayacaktım başka bir alım için kredi açtım fakat konu tekrarı olmasın diye bu başlık altından sormuştum. Cevabınız hem bana hem de diğer arkadaşlara klavuz olmuş oldu teşekkürler. Ben ilk defa avansla kömür alımı yapıyorum daha önceden il sağlık müdürlüğü...
  24. efeturk

Teşekkürler Malmüdürü de başka türlü yapamıyorsanız krediden yapın dedi krediden açtım.
  25. efeturk

Avans açarken hangi kalemi seçiyoruz bilen var mı
  26. efeturk

ÇKYS Sürekli işçi maaşların e-bordrosu

Edevlet şifresiyle girince veriyor ama pop-up engelleyiciye izin vermeniz lazım ( yeni pencerede açıyor sağ üst köşeden izin veriliyor )
  27. efeturk

Mutemet Arşivi Sürekli işçi maaş ödeme tarihi hk

Defalarca yazdım ama anlatamamıştım yazıyı paylaşmanız iyi olmuş :D
  28. efeturk

Çözümlendi | Kilitli Satın Alma - Avans açma ve kapama işlemi

Daha önce alımı ve ödemeyi sekreterlik yapıyordu bu sefer parayı bize göndermişler 3.2 de ödenek görünüyor. Daha önce sekreterlik hep ön ödeme yapmış ben de fatura olmadan ödeme yapmam dedim hep yapılıyor dediler bilmiyorum kafamda deli sorular.
  29. efeturk

Hocam teşekkürler ama burda avans kapatmayı anlatıyor ben daha avansı açmadım. Harcama talimatı oluştururken ön ödeme yapılacak avans verilecek kısmını seçiyorum ondan sonra harcama talimatı çıkartıp ödeme emri mi çıkaracağım hangi belgeleri ekleyeceğim ortada daha kömür yok fatura yok :(
  30. efeturk

Ben de kömür alımı için avans açmam gerekiyor kimse yapmadı mı :(
  31. efeturk

Editörün Seçimi MYS TASLAK ÖDEME EMRİ OLUŞTURMA ( Mys sistemi En iyi Özellik)

Şükür güzel bi özellik eklenmiş, anlatım için ayrıca teşekkürler.
  32. efeturk

Çözümlendi | Kilitli MYS ÖEB Kayıt Hatası

gir çık yap yenile yenile yenile yenile yenile yenile :D
  33. efeturk

Çözümlendi | Kilitli SÜREKLİ İŞÇİ PERSONELDEN GÜVENLİK GÖREVLİLERİNİN MAAŞ HESAPLAMA İŞLEMLERİ

Taşeronun yaptığını boşverin onlar hergün işe gelmiş gibi yol yemek verip fatura etmişler. Siz doğrusunu yapın kaç gün işe geldiyse o kadar yol-yemek verin. Hatta bizim kurumda yemek verildiği için yemek yardımı ödemiyoruz biz.
  34. efeturk

Çözümlendi | Kilitli Sürekli işçi puantaj nasıl olacak ?

Eksik bildirip fazla yatan primi sgkdan geri istemek daha mantıklı sanki
  35. efeturk

Böyle de olur bizdeki tek fark maaşları genel bütçeden değil hastane döner sermaye bütçesinden ödüyoruz. O zaman SGK ya yazı yazıp Hastaneye iade etmesini isteriz.
  36. efeturk

Tanışma Mutemetlerin Birden çok Birim Maaşı Yapması

2 kişi ek ödemeye 2 kişi maaş 2 kişi işçi maaşına toplam 6 kişi de olur neden olmasın :)
  37. efeturk

Mecburen öyle yapacağız muhasebe birimi en geç ayın 10 unda ödeme emri ve mifleri teslim etmemizi istiyor çünkü :(
Geri
Üst Alt