Arama sonuçlarınız

1. efeturk

Çözümlendi | Kilitli 4d 23 nisan calismasi

Bir de şu var iş kanununa göre işçinin 24 saat çalıştırılması yasak zaten yaptığınız iş baştan yanlış. İşçi şikayet etse ceza yersiniz :)
  2. efeturk

Çözümlendi | Kilitli Sürekli işçi puantaj nasıl olacak ?

1-31 arası yapmak yanlış zaten Suna hanım. Yanlış yanlışı doğurur o nedenle 15-14 şeklinde puantaj yaptırın ve ona göre hesaplayın. Biz ayın 7 sini son puantaj teslim tarihi belirledik bugün birim şefleri 15 Nisan - 14 mayıs şeklinde puantajlarını getirecek biz de hesabımızı yapacağız.
  3. efeturk

DUYURU Mutemetlere Eğitim Talebi

Bakanlık eğitim açıyor her ilden 1 mutemet çağırıyor Eğitimden sonra öğrenelim diye eğitime giden mutemeti arıyorsun eğitime giden arkadaşın yüzünü gören cennetlik. ÇKYS eğitimiyle EKOBS eğitimi yapıldı eğitime kimin gittiğini bilen yok. Bu eğitimler bittikten sonra eğitime giden il bazında...
  4. efeturk

Çözümlendi | Kilitli SÜREKLİ İŞÇİ KADROSUNDA OLAN ÖZEL GÜVENLİK GÖREVLİLERİNİN MAAŞ İŞLEMLERİ

O gün çalışmayana niçin ödeyeceksiniz. Resmi tatil günü kim çalıştıysa ona ödeyin
  5. efeturk

Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçi Puantaj Tarihleri

1987 yılında yayınlamış Devlet Memurları Kanun 100 sayılı Tebliğinden alıntı yapıyorum. 2. Kamu Kurum ve Kuruluşlarında İşçi Statüsünde Çalışanların Ücretlerinin Ödenme Zamanı : a) 289 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin 4 üncü maddesinde "kamu kurum ve kuruluşlarında işçi statüsünde...
  6. efeturk

Çözümlendi | Kilitli 4C den 4B ye geçen personel maaşları

KBS ye personeli tanımlayamadım ben de TC yi yazınca böyle bi kişi yok diyor :D
  7. efeturk

Çözümlendi | Kilitli Taşeron İşçi Maaşı Lise Mezunu Önlisans Mezunu maaşları değişir mi?

Bir sürü hususta belirsizlik var. Bize bu ay böyle hesaplayın ilerde eksik bişey çıkarsa fark yaparız dediler Nisan ayı bitti hala belirlinen bişey yok değişen bişey yok kantarın topuzu kaçtı iyice
  8. efeturk

Çözümlendi | Kilitli Taşeron daimi işçi sosyal mazeret izni alırsa kesintisi nasıl yapılır

C- ÜCRETLİ SOSYAL İZİNLER: İşçiye Eşinin doğum yapması hâlinde 5 gün Evlenmesi hâlinde 5 gün Eş ve çocuğunun ölümünde 6 gün Ana, baba veya kardeşinin ölümünde 5 gün...
  9. efeturk

Çözümlendi | Kilitli Taşeron daimi işçi sosyal mazeret izni alırsa kesintisi nasıl yapılır

3 gün diye aklımda kalmış o kadar çok şey yayınlanıyorki kafamız karıştı artık. Hatalıysam düzeltelim ozaman
  10. efeturk

İşçilerin ölüm izni hakkı 3 gün ama isterseniz 9 gün yıllık 3 gün ölüm iznine çevirin onu. Yol yemek gibi işe gelmeye bağlı kalemler kesilir diğer kalemleri tam alır diye biliyorum.
  11. efeturk

Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçi BES Kesintisi Oranı Nasıl ÇKYS'de

Tüm personele gelir türü aktardığımız gibi kesintileri de aktarmamız gerekiyor siz aktardınız mı
  12. efeturk

Çözümlendi | Kilitli Açığa Alınan Sürekli İşçi

Zaten işe başlarken sözleşme imzalattılar herhangi bir hukuki sorun çıkması halinde işten ayrılacağımı biliyorum diye.
  13. efeturk

Çözümlendi | Kilitli Açığa Alınan Sürekli İşçi

Benim bildiğim sözleşmeli işçilerde açığa alma olmaz. Sözleşmenin durdurulması olur. Çalışmadığı günlerin maaşını alamaz primleri ödenmez.
  14. efeturk

Mutemet Arşivi Taşeron daimi işçilerden sağlık raporu kesintisi neden yapılır?

Eksik ödediğiniz günlerin primini tam ödemenin mantığı nedir anlayamadım.
  15. efeturk

Mutemet Arşivi Taşeron daimi işçilerden sağlık raporu kesintisi neden yapılır?

Toplu iş sözleşmesinde hep günlük ücretten bahsediyor. Zam oranları bile günlük ücretlerine %4 zam yapılır diye geçiyor bu bağlamda günlük ücret alıyorlar diye çıkarım yapıyorum kendimce.
  16. efeturk

Mutemet Arşivi MYS'ye Geçişte İşlem Yapamayan

Bu ekran gelmeden önceki ekranlarda bütçe tertibi seçimi var önce geriye dönüp ilgili tertibi seçmeniz lazım
  17. efeturk

Mutemet Arşivi MYS'ye Geçişte İşlem Yapamayan

Burası kullanıcı rol tanımlama değil rota tanımlama. Altta foto eklediğim yerden diğer kullanıcıları tanımlamanız lazım. Gerçekletirme görevlisi ve mutemeti.
  18. efeturk

Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçi Puantaj Tarihleri

15 nisan - 14 mayıs olacak ama muhasebe bizden ayın 10unda ödeme emirlerini istiyor. O nedenle ayın ilk haftasında getirmeleri lazım puantajları
  19. efeturk

Mutemet Arşivi Taşerondan sürekli işçi kadrosuna geçen işçinin maaşına kurum zam yapabilir mi ?

Bundan sonra yapamayacak 2020 ye kadar alacakları zam oranları belirlendi zaten.
  20. efeturk

Mutemet Arşivi MYS Ek ders ödemesi

Gerçekleştirme görevlisi KBS şifresiyle yine KBS ye girip onaya gönderecek. KBS ile MYS bağımsız çalışıyor birbirinden ayrı.
  21. efeturk

Öneri | İstek ve Şikayetler Sİte İçi Arama

Önceki daha iyiydi sanki be böyle çok sıkışık tepişik görünüyor :D
  22. efeturk

Çözümlendi | Kilitli Çkys Maaşları Resimli Anlatım.

Toplu iş sözleşmesinde sendika dan hiç bahsedilmiyor sendika kesiyormuyuz üyelikleri devam ediyormu
  23. efeturk

Mutemet Arşivi milli eğitim MYS ye ne zaman geçecek

Biz geçtik de ne oldu bildiğin AMELELİK. HYS bin kat iyidir
  24. efeturk

Mutemet Arşivi 4B'lilerin KBS Maaşında SSK Hatası

Bu aralar oynatmaktan çok oynatılıyoruz gibi geliyor :D
  25. efeturk

Anket Hangi Bakanlık Bünyesinde Çalışıyorsunuz?

Sağlık Bakanlığı 75 Yataklı İlçe Hastanesi :)
  26. efeturk

Mutemet Arşivi Taşeron işçilerde hangi banka geçerli olacaktır ?

Ziraat Bankasına yazı gelmiş bizi de aradılar taşeronlar maaşlarını bizden alacaklar diye.
  27. efeturk

Tanışma Mutemet Cafe

Benim cildim hassastır valla hemen bi yere değsem morarıyor :D ( Berna hanım kızmayın dantel için şaka yolluydu o yorum :) )
  28. efeturk

Tanışma Mutemet Cafe

Şu yaşıma geldim dantel merakını hala anlamadım havlunun kenarı dantelli olsa nolur olmasa nolur gene elimi kurulayacam hertürlü :D :D
  29. efeturk

Mutemet Arşivi Muhasebe Yönetim Sistemi ile ilgili sorular

1-Teslim tutanağı hazırlamayı koymamışlar galiba biz excelde yapıp gönderiyoruz. 2- Sisteme yüklenecek dosyalar en fazla 10 mb ve pdf şeklinde kabul oluyor. Resim uzantılarını denemedim
  30. efeturk

Mutemet Arşivi 19-23 Mart "Ek Ödeme Bordro Sistemi" çalıştayı

Bu çalıştaya kimler katılıyor
  31. efeturk

Mutemet Arşivi MYS'de yurtiçi geçici görev yolluğu

Hys de de geliyordu da personel benim personelim değil geçici görevle geldi gitti ibanı bilmiyorum :( bu şekilde 15-20 kişi var yolluk alacak olan :(
  32. efeturk

Mutemet Arşivi MYS'de yurtiçi geçici görev yolluğu

Ben daha süreç hazırlamanın ilk aşamasında kalıyorum ilgili kişinin iban ı tanımlı değildir diyor :(
  33. efeturk

Mutemet Arşivi yeni başlayan tabip ek ödemesi

Aynı durum bizde de ve 12 pratisyen hekim var ve ortalama çok düştü. Pratisyen arkadaşlar uzmanlık kazanıp gittiklerinde düzeliyor durum.
  34. efeturk

Mutemet Arşivi Palyatif Yoğun Bakım ve Anjiyo Ünitesi Artırımlı Nöbet Ücreti ?

Anjiyo ünitesi ameliyathane içerisindeyse; ameliyathaneye dahil ediliyor riskli birim olarak ek ödeme ve nöbet ödeniyor eğer ayrı bir birimse normalden ödeniyor diye biliyorum
  35. efeturk

Mutemet Arşivi Palyatif Yoğun Bakım ve Anjiyo Ünitesi Artırımlı Nöbet Ücreti ?

Palyatif Yoğun Bakım diye birim çeşidi yok onun adı Palyatif Bakım Merkezi. Geçen yıl ek ödeme riskli birimlere eklendi ama nöbetlere eklenmedi nöbetleri hala normal birimden ödeniyor.
Geri
Üst Alt