Arama sonuçlarınız

1. efeturk

Mutemet Arşivi Mutemetlere verilen idari para cezası

"Atma Recep din kardeşiyiz" derler adama 2000 tl ek ödeme alan mutemet kimse bizde oraya gidelim. 8 yıllık lisans sağlık memuruyum aralık 2017 sabit üstü ek ödemem 201 lira 78 kuruş.
  2. efeturk

Mutemet Arşivi Mavi Kod Nöbeti

RE: MAVİ KOD NÖBETİ Mavi Kod için bizde ayrı nöbet listesi düzenlenmiyor. O gün acil serviste nöbetçi doktor mavi kod nöbetçisi oluyor çağrı cihazı da onda duruyor. Zaten mavi kod ekibinde sadece doktor yok sağlık personeli güvenlik görevlisi falan da var.
  3. efeturk

Mutemet Arşivi Mal Gelmeden Ödeme Yapılır mı?

Yine arızalı gelirse napıcan peki. Malzeme gelsin muayene komisyonu kontrol etsin ondan sonra ödemeyi yap. Ödenek geri çekilmiş olursa tekrar istersin. Firmanın ödemesi gecikir ama o da kendi hatalarından kaynaklanıyor malzeme arızalı çıkmasaymış :)
  4. efeturk

Mutemet Arşivi İl sağlık müdürlüğü ek ödeme yönergesi

Sağlık Tesisi Katsayısı= (Hizmet sınıfı katsayısı X 0,80) + (Sağlık tesisi bölge gelişmişlik katsayısı X 0,20) Bu formül değişmiş :dodgy:
  5. efeturk

Mutemet Arşivi Çorum Hakkında Bilgi

Hayırlı olsun hocam. Kız öğrenci için eşyalı apart düşünülebilir genelde her şehirde üniversiteye yakın yerlerde apartlar oluyor öğrencilerin kaldığı
  6. efeturk

Öneri | İstek ve Şikayetler Mutemetsiz kalacağız

RE: mutemetsiz kalacaz Kaç personellik bir kurum bilmiyorum hocam. Amirinizden emekli olacak yerine bir kişi vermesini isteyin emekli olasıya kadar işi öğrettiği kadar öğretsin Ya da ilçelerdeki mutemetlerden merkeze gelmek isteyen illa vardır onlardan birini kandırın :D
  7. efeturk

Öneri | İstek ve Şikayetler Mutemetsiz kalacağız

RE: mutemetsiz kalacaz Sizi kendi kurumunuza bırakmazlar hocam :D
  8. efeturk

Mutemet Arşivi 2017 TEMMUZ ENFLASYON FARKI BELLİ OLDU

Maharet o 2.92 yi bulabilmek :D
  9. efeturk

Mutemet Arşivi BES İş Yeri Değişikliği

Büyüklerimiz şu BES in ne kadar saçmaladığını bir an önce farketse de tamamen iptal olsa :(
  10. efeturk

Mutemet Arşivi DSSO Bes Sağlık Bakanlığı Görüşü

Yazı bize ebys den de geldi orda da tarihi sayısı net değil.
  11. efeturk

Mutemet Arşivi DSSO Bes Sağlık Bakanlığı Görüşü

Whatsapp grubunda yazışıyolar abi onlar :D
  12. efeturk

Mutemet Arşivi Ziraat Emeklilik Kullanım Klıvazu

"Soran olursa eğitim verdik deriz" demek için yapılmış gibi duruyor :)
  13. efeturk

DUYURU Sniper kullanıcısına uyarı

Hocam üye olmayan bu konuyu okuyamıyorki yazdıklarınızı üye olanlar görüyor yine :D
  14. efeturk

Mutemet Arşivi BES-KBS İşlemler

1 Nisandan sonra yükleyecekmişiz ben hazır bulundurup maaş hesaplatmadan yükleyeceğim
  15. efeturk

Ziraat Emekliliğe sorduk bize de 4924 le 4/C li personelleri mayıs ayında yapın dediler.
  16. efeturk

Sisteme dahil olmak isteyen 45 yaş üstü personeli nasıl ekliyoruz
  17. efeturk

Mutemet Arşivi Sürekli Görev Yolluğu Hesaplama

Hocam orda atama kararnamelerine bak isteğe bağlı veya re'sen olması yolluk ücretini etkilemez. Ataması eş durumundan yapıldıysa %2.5 yani düşük olan olur. Yoksa kendi atamasıysa zaten %5 olan yüksek olur.
  18. efeturk

Mutemet Arşivi Emekli Promosyon

Babam emekli maaşını Halkbankasından alıyordu bu hafta promosyonu da yatmış
  19. efeturk

Mutemet Arşivi banka promosyonu

Bence hepsinin alması lazım. İşin iyi yanı bizim müdür promosyon işine karışmıyor.
  20. efeturk

Mutemet Arşivi Promosyon Şablonu

Biz eski şablonu yaptık gönderdik hesaplara geçti paralar :) Tabi 4-5 denemenin sonunda :D
  21. efeturk

Mutemet Arşivi Promosyon Şablonu

Bizim kullandığımız şablonda hesap no yazılıyordu bu paylaştığınızda iban yazıyor ibanlarla mı çalışılacakki ?
  22. efeturk

Mutemet Arşivi Banka Promosyonu Hakkında

Evet biz ödüyoruz.
  23. efeturk

Mutemet Arşivi Somaliye mutemet aranıyor

Ben bu cetveli anlamadım somaliye giden adama kaç para verecekler şimdi
  24. efeturk

Çözümlendi | Kilitli 4924 Maaş Hesaplama Programı

Harun Hocam program 2017 için güncellenecekmi ben brüt ücreti giremedim de :)
  25. efeturk

Mutemet Arşivi KBS-14 Gün fark

An itibariyle sorun çözülmüş arkadaşlar KBS banka listesi veriyor.
  26. efeturk

Ben de öyle hatırladım da Muhasebe biz de çıkartamıyoruz diyor. Bizi mi yiyolar anlamadım.
  27. efeturk

Bizde de aynı sıkıntı var bekleyelim bakalım :D
  28. efeturk

Mutemet Arşivi İhraç edilenler

Hocam maaşı ödedikten sonra ihraç edilseydi tamam kişi borcu yapılmadı ama adam ayın 6 sında ihraç ediliyor sen ayın 15inde maaş ödeyemezsin. Ya muhasebenden maaşları geri çektireceksin ya da ayın 15inde bankaya resmi yazıp maaş tutarını muhasebeye iade ettireceksin. İlerde başın ağrır bu konuda...
  29. efeturk

Mutemet Arşivi SGK 2017 Tarih sekmesi açılmıyor ?

SGK hala 2016da kalmış birisi gidip getirsin :D
  30. efeturk

Mutemet Arşivi Somali ve Sudan'a Mutemet aranıyor.

Şimdi 1900 dolar çarpı 4 çarpı 3.5 eşittir 26.600 lira yapar bu bize hemen vergi dilimine sokar Eylül Ekim Kasım Aralık döneminde gitmek daha mantıklı :D Ben zaten et süt yumurta yemem oraya gittim mi kesin aç kalırım o da kesin :D
  31. efeturk

Mutemet Arşivi BES KILAVUZ

http://www.hurriyet.com.tr/ocakta-ilk-olarak-4-bin-isletmede-calisan-1-5-milyon-calisan-bese-girecek-40294124 1 Ocak’ta, bin ve üzeri çalışanı olan işletmeler BES’e girecek; ardından nisan ayının başında, 249 ila bin arası çalışanı olan şirketler otomatik katılıma dahil edilecek. Aynı...
  32. efeturk

Ben burayı gözden kaçırmışım bunun meali aynen dediğiniz gibi kbsden yapılacak
  33. efeturk

KBS'ye modül eklenmesi lazım nasıl OYAK,İLKSAN aidatı kesiliyorsa bu da kesilmesi lazım. Yoksa ben nasıl keseceğim de aktaracağım.
  34. efeturk

Mutemet Arşivi Eğitime Giden Pratisyen Hekimler

Hastanemizde yeni göreve başlayan 6 pratisyen hekim 15 günlüğüne eğitime gittiler. Eğitime gittikleri günlerin ek ödemesini nasıl hesaplayalım ? Bir de ortalamaya dahil edecekmiyiz ?
  35. efeturk

Mutemet Arşivi Geçici Görev İptali

O değil de İlkokul Ortaokul Lise 6 yıl üniversite olmak üzere toplam 18 yıl okul okudum hala da okuyorum. Muvakkat istirdad izam sarfınazar takarrür gibi kelimeleri duyduğumda afallıyorum. Mevzuatla işim olduğunda yan tarafa bir de sözlük açıyorum. Emre arkadaşımız da muvakkat kelimesinin geçici...
  36. efeturk

Mutemet Arşivi SGK Duyuru-Açığa alınanlar

Daha önce ayrılanlara neden ayrılış bildirgesi çıkarmayacağız onlara da 2/3 maaş veriyoruz 1/2 prim kesiyoruz. Bence açığa alınan herkese yapılması lazım bu işlemin.
  37. efeturk

Mutemet Arşivi Gorevden atilma

Ağustosta ödediğin 2/3 maaşın 14 günlüğüne borç çıkartıcaksın. SGK ayrılışını yaparken 'kamu görevinden çıkarıldı' seçeneğini işaretleyeceksin. Açığa alınma tarihinden itibaren zaten eksik maaş veriyorduk alınma hükümlerini uyguluyorduk. Bugün atılanlara atılma hükümlerini uygulayacaksın...
Geri
Üst Alt