Arama sonuçlarınız

1. Çözümlendi | Kilitli Fazla verilen derece kademe terfileri

iyi çalışmalar bir kişiye fazla verilen derece kademe terfisi geri alınırken nasıl bir yol izlenmeli nasıl hesaplanıp sigorta bildirimi nasıl yapılmalıdır? 1578986803 konu ile ilgili bilgisi olan yok mu?
  2. Çözümlendi | Kilitli Nakil gelen Kadrolu memurun geriye dönük tescil işlemleri

bilgi için teşekkürler. yani sonuçta kesenekleri gönderiliyor sigortayı arayıp sorduk onlarda hiç bu yüzden ceza yiyen ile karşılaşmadık dediler.
  3. Çözümlendi | Kilitli Nakil gelen Kadrolu memurun geriye dönük tescil işlemleri

teşekkürler mehmet hocam öyle düşündüm ama emin olamadım.
  4. Çözümlendi | Kilitli Nakil gelen Kadrolu memurun geriye dönük tescil işlemleri

İyi günler kurumumuzda personel sigorta bilgilerini kontrol ederken sekiz kişinin (devlet memuru ) nakil geldiği kurum sigorta çıkışını yapmış ancak girişleri nakil alınmamış nasıl bir yol izlemeliyiz kuruma bir ceza gelir mi 2015 yılından personeller var alınmayan diğerleri 2016-2017 ve 2019...
  5. Çözümlendi | Kilitli Destekleme Yetiştirme Kursları

Donusler icin tesekkurler
  6. Mutemet Arşivi 4/B Sözleşmeli Personel iken Kadrolu Öğretmen olarak atamasında Maaşı ve Yapılacak diğer işlemler

yine bugün konu ile ilgili gelen mail İyi günler 652 khk ile ilgili olarak kadroya atananlar için HİTAP hizmet sebep kodları sisteme eklenmiştir. Hizmet sebep kodlarının ilgili birimlerinize duyurulması ve duyurunuzda da 652 khk ek 4. Maddesinin “Bunlar, atandıkları kadronun mali ve...
  7. Çözümlendi | Kilitli Destekleme Yetiştirme Kursları

Yani o zaman bir öğretmenin maas karşılığı, ek ders ve dyk vb. Görevleri toplamı en fazla 40 saate denk gelmeli geçerse kurs açamaz ya da ders veremez ve kurşun hafta ici ya da hafta sonu olması da farketmez sanırım.
  8. Çözümlendi | Kilitli Destekleme Yetiştirme Kursları

Yani şunu sormak istiyorum destekleme yetiştirme kursu klavuzunda öğretmen ve yöneticilerin en fazla 10 saat ders verebileceği belirtiliyor peki kursa talep fazla ise ve ders saatleri artıyorsa ödemesi nasıl yapılır. Çünkü başvuruda bulunan öğrenci sayisi fazla bilgisi olan yok mu?
  9. Mutemet Arşivi 4/B Sözleşmeli Personel iken Kadrolu Öğretmen olarak atamasında Maaşı ve Yapılacak diğer işlemler

Bakanlıktan konu ile ilgili olarak gelen mail "İl Millî Eğitim Müdürlüklerine 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4 üncü maddesinin (B) fıkrası uyarınca sözleşmeli öğretmen olarak görev yaparken, 652 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin Ek 4 üncü maddesi kapsamında kadrolu...
  10. Çözümlendi | Kilitli Destekleme Yetiştirme Kursları

iyi günler destekleme ve yetiştirme kursları ile ilgili bir sorum olacak şimdi kurs klavuzunda şöyle bir ifade var. "Her bir kurs programına devam edecek öğrenci/kursiyer sayısının 10'dan az; bir kursun sınıf mevcudunun ise 20'den fazla olmaması esastır. Öğrenci/Kursiyer sayısının 20'den fazla...
  11. Çözümlendi | Kilitli 4/B'den Kadroya geçen Öğretmenlerin sigorta çıkışları

Bizde de ii kişi var ve okul e bildirgeleri vermiş ancak sigorta çıkışlarını yapmamış hangi tarih yapacakları konusunda kararsız kalmislar 11. Ay için giriş yapacam o yüzden çıkarmadım diyor ortalık karıştı uygulama birliği yok
  12. Çözümlendi | Kilitli Matrah Güncelleme

klavuza zaten baktım fakat sorunumu çözemedim o yüzden buraya konu açtım hayırlı günler
  13. Çözümlendi | Kilitli Matrah Güncelleme

kurum birleştirilmiş kurum değil açık bordro yok ancak ocak ve şubat aylarının bordroları muhasebe birimine gönderilmiş olarak görünüyor önceki yıllara ait tüm bordrolarda aynı durum muhasebe birimine gönderilmiş görünüüyor vergi matrahını hesaplatmıyor kurum bilgileri ekranından matrah kontrol...
  14. Çözümlendi | Kilitli Matrah Güncelleme

bunu nasıl anlayabiliriz maliye ile ilgili olabilir mi? önceki dönem bordroları muhasebeye gönderilmiş diyor
  15. Çözümlendi | Kilitli Matrah Güncelleme

onu da yapmış arkadaşlar bi sonuç alınamadı. maliye ile görüşmüşler onlarda biz bilmiyoruz diyorlarmış hayırlısı olsun :)
  16. Çözümlendi | Kilitli Matrah Güncelleme

yok tek bordro silip yeniden denedik olmuyor.
  17. Çözümlendi | Kilitli Matrah Güncelleme

sizin dediğiniz gibi de denedik fakat aynı uyarıyı veriyor güncellemeye çalıştık fakat "ödeme gerçekleşmediği için matrah güncellenemez diye uyarı veriyor hocam
  18. Çözümlendi | Kilitli Matrah Güncelleme

bu kısımda çıkıyor uyarı hocam hatta tek tek kişi bazında da denedim matrah güncelleyin diyor güncelleme yapmaya çalışınca da ödeme gerçekleşmediğinden matrah güncellenemez diyor
  19. Çözümlendi | Kilitli Matrah Güncelleme

İyi günler , iyi çalışmalar kbs'den ek dersler hesaplanırken bordro hesaplatmak istediğimizde "Dönem içinde muhasebeleşip matrahı güncellenmemiş bordrolar bulunmaktadır. Matrah güncelleme işlemi yapnız. " diye uyarı veriyor fakat matrah güncelleme işlemi yapmak istedğimizde ise "Ödeme işlemi...
  20. Çözümlendi | Kilitli Kıst maaş hesaplaması

hocam şu anda kıst maaşı sisteme düştü sanırım sistemsel bir aksaklıktan kaynaklandı bi sorun olacak paniğiyle hemen konu açtım sizide meşgul ettiysem kusuruma bakmayın lütfen
  21. Çözümlendi | Kilitli Kıst maaş hesaplaması

mart ayı bu ayın 4. ünde başlamış göreve
  22. Çözümlendi | Kilitli Kıst maaş hesaplaması

iyi çalışmalar birimimizde bir personel hizmetli olarak göreve başladı ilk atama maaşı hesaplandı kendisi ayın 4'ünde başladı fakat sistem otomatik olarak kıst maaş hesaplamadı neden olabilir?
  23. H.Tuğrul SÜMER Hocamızın Doğum Günü

Nice Mutlu Yıllara İnşaallah
  24. Mutemet Arşivi Hizmet Takip Programı

teşekkür ederim mehmet bey yardımlarınız için allah karşınıza getirsin.
  25. Mutemet Arşivi Hizmet Takip Programı

o zaman maliye aracılığı ile kişi borcu vs. dosyası açılmasına gerek yok bizim kendisine tebliği ettiğimiz yazı ile gitse bankaya yeterli olur sanırım
  26. Mutemet Arşivi Hizmet Takip Programı

sgk'nın sayafasında bir uygulama var mosip hesabı girişi girmeye çalıştım tabi kullanıcı sistemde kayıtlı değildir uyarısı veriyor ?
  27. Mutemet Arşivi Hizmet Takip Programı

mossip hesabı ödemeleri nasıl yapılıyor muhasebeye mi yatırması gerekecek yoksa bankaya mı yatırması gerekecek ?
  28. Mutemet Arşivi Hizmet Takip Programı

tamam hocam kesenek iletişimde öyle söyledi ancak kişi ödemeyi yaptıktan sonra bildirin dediler bende acaba yanlış mı anladım sonra kuruma bi ceza gelir mi diye tedirgin oldum açıkcası
  29. Mutemet Arşivi Hizmet Takip Programı

evet hocam bu kısmı anladım yazıda gerekli hesaplamalar ve ödemeler yapıldıktan sonra ek mahiyette bir veya birden fazla dönem seçilerek bildirilmesi isteniyor orada aklıma takılan şu oldu kişi diyelim alacağı tutarlar düşüldükten sonra ödeme yaptı bizde sistemden bildirirken kişinin ödediği...
  30. Mutemet Arşivi Hizmet Takip Programı

Mehmet bey iyi günler sizi çok rahatsız ediyorum konu ile ilgili biliyorum ama bilginize güveniyorum. Hocam dediğiniz gibi kesenek iletişim ile görüştüm zar zor da olsa derdimi anlayacak birini buldum onlarda sizin dediğiniz gibi kişinin ödemesi gereken tutarı kişinin alacağı tutarlardan düşün...
  31. Mutemet Arşivi Hizmet Takip Programı

hocam sanırım demek istediğinizi şimdi anladım zaten kişinin ödediği fazla tutarlarda var iki iş yapmayın diyorsunuz
  32. Mutemet Arşivi Hizmet Takip Programı

bu kişi 5510'a tabi olması gerekirken sehven 5434'e tabi girilmiş
  33. Mutemet Arşivi Hizmet Takip Programı

yok görüşmedim hani ben şöyle düşündüm 150.43 tl'yi kişi öder sonrada fazla ödenen kişiden kesilenler talep edilir diye 126. tl'de kişinin fazla ödediği tutar sanırım ondan dolayı kafam karıştı yanlış anlamayın anlamaya çalışıyorum ki hata yapmadan işlem yapabileyim diye.
  34. Mutemet Arşivi Hizmet Takip Programı

teşekkürler hocam ancak anlamadığım bir şey var 150.43 tl kişinin ödemediği gssp pirimi yani tamamını ödemesi gerekmez mi? neden 126.83 tl'den çıkarıp aradaki farkı ödemesi gerekir o dönem hatalı girilmemiş olsaydı kişiden kesilecek gssp tutarı 150.43 tl olmayacakmıydı?
  35. Mutemet Arşivi Hizmet Takip Programı

Hocam iyi çalışmalar şimdi bakıyordum da ek mahiyette kısmından hesaplama yapıyordum elde hesapladığıma göre iki liralık fazla çıktı sistemden hesaplanan farklar bunun dışında ekte bi resim dosyası gönderdim tahakkuk ettirilecek tutar 0 tl diyor ve çalışana ait ek bordro işleminde herhangi bir...
  36. Mutemet Arşivi Hizmet Takip Programı

teşekkür ederim mehmet bey kişi kesintileri iade edilmez diyorlar da sigorta eksik ödeneni talep ediyorsa fazla ödeneni de iade etmesi gerekir diye düşünüyorum açıkcası
  37. Mutemet Arşivi Hizmet Takip Programı

arkadaşlar kolay gelsin iyi çalışmalar sigortaya fazla ödenmiş emeklilik kes. kişi payı kişiye iade edilmesi gerekir değil mi? bunun için nasıl bir yol izlemek gerekir? sigortadan talep ederken kişinin ibanına olacak şekilde mi istenir yoksa mal müdürlüğü hesabına yatırılıp ordan ayrı bir işlem...
  38. Mutemet Arşivi Hizmet Takip Programı

Bi deneyin
  39. Mutemet Arşivi Hizmet Takip Programı

Sisteme girerken ek mahiyette yanlışlıkla 5434'tabi bildirimimi sectiniz yoksa 5510'tabi bildirimimi seçtiniz? Ondan kaynaklı olabilir diye düşündüm
Geri
Üst Alt