Arama sonuçlarınız

1. Mutemet Arşivi Hizmet Takip Programı

Önemli değil inşaallah alırsınız
  2. Mutemet Arşivi Hizmet Takip Programı

Ha bu arada aldığım bordro dökümünü ekledim karalamalar için yanlış anlamayın lütfen
  3. Mutemet Arşivi Hizmet Takip Programı

Kurumda değilim ama gidince sorarım bi nerden alıyorlar
  4. Mutemet Arşivi Hizmet Takip Programı

Valla bana say 2000'den verdiler 1 yıllık bordroları sizin sorduğunuz kisi belki bilmiyor olabilir ama veriliyor
  5. Mutemet Arşivi Hizmet Takip Programı

Evet
  6. Mutemet Arşivi Hizmet Takip Programı

Ben bunu sorduğumda aldığım cevap şu oldu 2008 sonrası ise girenlerin daha önce sigortalı calismisliklari otomatik olarak sgk tarafından işleniyormuş 5434'e tabi personellerde islenemedigi için hizmet birlestirme yapılıyormuş o zamanda saçma gelmişti ama irdelemedim fazla
  7. Mutemet Arşivi Hizmet Takip Programı

bizim kurumun il müdürlüğü bu konuyu beklemeye aldı emekli sandığından da yazı gelsin öyle yapalım diyorlar emekli sandığından ne yazısı gelicek bilmiyorum ama bizde beklemedeyiz şimdilik
  8. Mutemet Arşivi Hizmet Takip Programı

Olur arada :) Hangi mesaj hüseyin bey
  9. Mutemet Arşivi Hizmet Takip Programı

Kisi borcu deyince aklım direk kamu zararına gitti
  10. Mutemet Arşivi Hizmet Takip Programı

Kisi borcu mu ben şöyle olur sanıyordum geriye donuk hesaplanir sigortadan istenir
  11. Mutemet Arşivi Hizmet Takip Programı

tabi emeklilik kesintisi ve gssp devlet katkısı sigortaya fazla ödendi ise sigortanın da bunların devlete iadesini yapması gerekir değil mi ?
  12. Mutemet Arşivi Hizmet Takip Programı

tamam hocam anladım valla siz olmasanız ben hepsini tek tek elde hesaplayacaktım allah karşınıza getirsin bu platformu kurandan da kullanandan da allah razı olsun
  13. Mutemet Arşivi Hizmet Takip Programı

Tazminatlar kısmına rastgele rakam girdim o zaman hesaplama yaptı tabi bu tazminatlardan kasıt hangi ödemeleri kapsıyor?(özel hizmet tazminatı mı yoksa taban aylık vb. emekilik kesintisine tabi olan unsurların toplamı falan kesenek bildirirken tazminat olarak mı geçiyor sistemde?
  14. Mutemet Arşivi Hizmet Takip Programı

aynen olabilir hocam belkide kesenek süresi olmadığından mı diye düşündüm teşekkür ederim yardımlarınız için
  15. Mutemet Arşivi Hizmet Takip Programı

hocam teşekkür ederim şimdi diyeceksiniz ne çok soru sordun :) dediğinizi yaptım kıdem yılı oldu fakat gönder butonu aktif olmadı
  16. Mutemet Arşivi Hizmet Takip Programı

bordroda kıdem aylık tutarı var işe başlama tarihi var ama kıdem ay yıl olarak bir bilgi yok bordro tüm yılı kapsayan bordro ay ay çıkaramadılar muhasebeden bu yüzden sadece o kişiye ait yıllık bordro verdiler
  17. Mutemet Arşivi Hizmet Takip Programı

muhasebeden toplu bordro alabildim
  18. Mutemet Arşivi Hizmet Takip Programı

Diğerleri aynı şekilde olmayacak mı ?birde ek mahiyetten kontrol amaçlı bi deneyeyim dedim de kıdem yılı bilgilerin de gün ay yıl hatası veriyor bu neden olur bordroda da memuriyete başlama tarihi var kıdem yılı ücreti var ama kaç yıllık olduğu ile ilgili bi bilgi yok
  19. Mutemet Arşivi Hizmet Takip Programı

çok teşekkür ederim hocam bilmiyordum öğrenmiş oldum sayenizde
  20. Mutemet Arşivi Hizmet Takip Programı

evet siz ek mahiyette kontrol edin deyince ben şöyle anladım o döneme ait kesenek bilgilerini oradan da kontrol edebiliyoruz sandım oradan veri girişi yapılmıyor mu sadece ?
  21. Mutemet Arşivi Hizmet Takip Programı

ne demek hocam paylaşırım hayırlı günler
  22. Mutemet Arşivi Hizmet Takip Programı

bilgi için teşekkürler hocam ayyy geriye dönük altı yıl beş ay bir personelde yanlışlık var bir personelde beş yıl bir personelde 3 yıl bende açıkcası o dönemlere ait bordroları maliyeden aldım oradan bakmayı düşünüyordum. hani beni yanlış anlamayın kişi değişen primlerini kendisi ödemesi lazım...
  23. Mutemet Arşivi Hizmet Takip Programı

ben maliyeden geriye dönük kişi bordrolarını aldım oradan bakmayı düşünüyordum açıkcası
  24. Mutemet Arşivi Hizmet Takip Programı

bilgi için teşekkürler hocam yani oradan geriye dönük kontrol yapılabiliyor mu? yapılabiliyorsa nasıl bakılır ?
  25. Mutemet Arşivi Hizmet Takip Programı

sanırım konuyla ilgili pek bilgisi olan yok yazı 81 il valiliğine gönderilmiş (belki sadece milli eğitimlere geldi bilmiyorum ) ve geriye dönük ödeme bekliyorlar bizde şöyle bi durum var 3 personel memuriyete giriş tarihleri 2011 yılı ve 5510'a tabi olmaları gerekirken o dönem onların kaydını...
  26. Mutemet Arşivi Hizmet Takip Programı

Bilgisayara iniyor fakat dosya açılmıyor eğer benim bilgisayarda bi sorun var ise özür dilerim ben dosya ile ilgili bisey sandim
  27. Mutemet Arşivi Hizmet Takip Programı

Bu konuyla ilgili işlemleri yaptık fakat benim dediğim farklı bir konu birde ekindeki dosya açılmıyor bilginiz olsun.
  28. Mutemet Arşivi Hizmet Takip Programı

iyi günler arkadaşlar kurumumuza bir yazı geldi hizmet takip programı ile ilgili yazı metnini paylaşıyorum. " Hizmet Takip Programı "Özlük Bilgisi" alanında yer alan ilk memuriyete başlama tarihi ile 4/c Tescil Programında yer alan ilk işe başlama tarihinin sorgulanması sonucu tespit edilen...
  29. Çözümlendi | Kilitli kişi aile yardımı bildirimi verdiği halde sehven gözden kaçırılan aile yardımının ödenmesi

benimde başıma benzer bir olay geldi bi öğretmen kurnazlık yapmaya çalıştı hiç bildirim vermemiş geriye dönük altı aylık talepte bulundu okul müdürü bize gelmedi yalan söylüyor yüzleştirin kıvamına geldi öğretmen ben okula bildirim verdim okuldaki mutemet bu böyle olmaz bunu düzelt getir demiş...
  30. Çözümlendi | Kilitli kişi aile yardımı bildirimi verdiği halde sehven gözden kaçırılan aile yardımının ödenmesi

Bizde 1. Yolu deneyeceğiz fakat maliye çocuk yardımı için yaş sınırı 18 diyor bizde ödenmemiş bordroları ekleyeceğiz fakat beş yıl geriye dönük olarak her türlü malı haktan faydalanabileceği ile ilgili kanun yönetmelik vs. Varmı hem merak ediyorum hem de sorabilirler diye düşünüyorum
  31. Çözümlendi | Kilitli kişi aile yardımı bildirimi verdiği halde sehven gözden kaçırılan aile yardımının ödenmesi

aynen kişinin hak kaybı olur o zaman ancak kişi şu an kurum personeli değil o yüzden mys'den ödeme yapılacak yazıyı yazmak mesele değilde böyle durumlarda kişiye tamamının geri ödenmesi için bir görüş yazısı ya da bir kanun yönetmelik metni var mıdır? onu merak ettim
  32. Çözümlendi | Kilitli kişi aile yardımı bildirimi verdiği halde sehven gözden kaçırılan aile yardımının ödenmesi

herkeze iyi günler daha önce kurumumuzda çalışmış bir personel temmuz 2017'de aile bildirimi ile çocuk yardımı talep etmiş ancak o zaman maaşlara bakan mutemet sehven gözden kaçırmış olmalı ki aile yardımı (çocuk yardımı ) hiç ödenmemiş kişiye geriye dönük ödeme yapılacak fakat maliyeye geriye...
  33. !~DİKKAT~! SIRA NO (2019/3) SAYILI KBS DUYURUSU

anladım :))) şu anda gülme krizi geldi valla bu aralar iyi değilim galiba
  34. !~DİKKAT~! SIRA NO (2019/3) SAYILI KBS DUYURUSU

ayy şimdi farkettim mehmet bey logoyu eklemişim çok sağolun şimdi düzeltiyorum kusura bakmayın :)
  35. !~DİKKAT~! SIRA NO (2019/3) SAYILI KBS DUYURUSU

nasıl yani kbs'de duyurular bölümünde var ve ekinde excel dosyası var
  36. Çözümlendi | Kilitli Ödeme Emri ve Muhasebe İşlem Fişi

ödeme emrine basılıyor da muhasebe işlem fişini bilemem
  37. !~DİKKAT~! SIRA NO (2019/3) SAYILI KBS DUYURUSU

allah yardımcınız olsun inşaallah bi sıkıntı çıkmazda uğraşmak zorunda kalmazsınız.
  38. !~DİKKAT~! SIRA NO (2019/3) SAYILI KBS DUYURUSU

aynen haklısınız ben artık ctrl-f yapıp isim ve personel noyu girerek baktım
Geri
Üst Alt