Arama sonuçlarınız

1. Çözümlendi | Kilitli Kesenek Bildirme Ocak ayı yapılması gereken işlemler nelerdir?

Kesenek/Prim Başlığı altında asıl mahiyete ve ek mahiyete(sadece bir dönem) modulunde ödenen tarih 15/01/2020 seçiyoruz dönem Aralık 2019 u seçiyoruz ve Aylıksız izin personel başlığı altında asıl mahiyete ve ek mahiyete(sadece bir dönem) de işlemleri bitirdik bunun dışında diğer başlıklardaki...
  2. Mutemet Arşivi Okullarda Gördüğümüz Eksiklikler için Nasıl Bir Duyuruya Çıkmalıyız?

Mutemedlik birimine yeni şef olarak görevlendirildim bu tür problemler dikkatimi çekti ve sürekli tekrarlanan durumlar çözüm yolları arayışındayım teşekür ederim.
  3. Mutemet Arşivi Okullarda Gördüğümüz Eksiklikler için Nasıl Bir Duyuruya Çıkmalıyız?

Daha önce sistemde aile yardımı alan personelimiz kız çocukları evlenmiş,erkek çocukları 25 yaşını aşmalarına rağmen sistem otomatik düşüm yapamadığından ve kişiler bildirim yapmadıklarından çocuk veya eş yardımı alabilmektedir.Terfi bildirimleri tarafımıza geç bildirilmekte,Başlama ve...
  4. Mutemet Arşivi Özel Eğitim Rehabilitasyon Kurumları Ödenek İşlemleri Hakkında?

Şuan için harcama talimatı oluşturmuyoruz sadece ödeme emri iliştirip evrakları aslı gibidir yapıp mal müdürlüğüne gönderiyoruz sıkıntıları nelerdir ödemelerden tam olarak kast ettiğiniz nedir bu konuda yardımlarınızı bekliyorum teşekürler.
  5. Mutemet Arşivi Özel Eğitim Rehabilitasyon Kurumları Ödenek İşlemleri Hakkında?

Ödeme emri belgesi çıkarmadan önce bizim kurum olarak almamız gereken evraklar şunlar sgk,vergi borcu yoktur yazısı,E-Borç sorgulama çıktısı,Fatura özet listesi,faturalar ve kurum dilekçe ve üst yazısı bunların haricinde almamız gereken evraklar var mı,kurumun getirdiği evrakları aslı gibi yapma...
  6. Çözümlendi | Kilitli Haciz İhbarnamelerinde İzlenmesi Gereken Yollar Nelerdir.?

Kurumumuza gelen haciz ihbarname yazılarında alacaklar yok ise yazışma yapılmaması hususunda ibare var kurum olarak bizler yazıyı okullara gönderdikten sonra eğer var ise dönüş yapılıyor yok ise yazışma yapılmıyor.Sizler nasıl bir yol izliyorsunuz bu konuda yardımlarınızı bekliyorum?
  7. Çözümlendi | Kilitli Şef olarak görev yapan personelimizin Yan ödeme:1750 gözüküyor.?

Şef olarak çalışan personelimizin e-bordo dökümü bu şekil yan ödeme:1750 şuan olması gereken 1000 değilmidir.Bordroda bizim göremediğimiz başka sıkıntılar eksiklikler neler olabilir?
  8. Çözümlendi | Kilitli Döner Sermaye İşletmelerinde Sayman olarak Geçici Görev ile Görevlendirilen Şef'in ödeme işlemleri nasıl yapılır?

İlk defa bizde de şef kadrosunda çalışan arkadaş geçici görevlendirme ile halk eğitim merkezimize sayman olarak görevlendirildi benimde bu konuda pek bilgim yok ek maaş (sayman görevlendirilmesinden dolayı) görevlendirildiği kurum mu yapar ekstra ne yapabiliriz bu konuda cevap almak için yazdım
  9. Çözümlendi | Kilitli Su faturaları dışında okullarımıza vidanjör bedelinin kesilmesi yapılması faturalandırılması hakkında?

Su faturalarının dışında vidanjör bedellerinin ödenmesi hususunda ilk defa fatura kesildi bunun ödenmesi gerekiyor mu? 1578409662 wise, mys
  10. Çözümlendi | Kilitli Döner Sermaye İşletmelerinde Sayman olarak Geçici Görev ile Görevlendirilen Şef'in ödeme işlemleri nasıl yapılır?

Kurumumuzda geçici görevlendirme ile sayman kadrosuna görevlendirilen şef unvanındaki personelimizin maaş işlemleri zam ve tazminat oranları nasıl hesaplanır bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.
  11. Çözümlendi | Kilitli Rapor sonrası ek ders geri iade işlemi nasıl yapılır?

Yardımlarınız için teşekür ederim.
  12. Çözümlendi | Kilitli Rapor sonrası ek ders geri iade işlemi nasıl yapılır?

23-28/12/2019 tarihinde raporlu olduğunda sehven 23 saat fazladan ek ders verilmiştir.Bu ek derslerin tutarı olan 322,08 TL'nin 26/12/2019 tarihinden itibaren yasal faiziyle birlikte saymanlığınıza yatırılması hususunda üst yazı yazdık yanlız konu hakkında forumlarda hesaplama farklı çıkıyor bu...
  13. Çözümlendi | Kilitli İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı Olarak Görevlendirilen Personel Ek Ders Alır mı?

Sayın hocam genelgenin içeriğini okudum yalnız net olarak anlamadım yapılan sözleşme içeriğinde hangi ibareler geçmesi gerekiyor ki okul ek derslerini alabilsin? okuldaki ek derslerini alması gerekiyormu yoksa sadece isg uzmanı görevlendirildiği için sadece isg uzmanı için mi ek ders alır konuyu...
  14. Çözümlendi | Kilitli İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı Olarak Görevlendirilen Personel Ek Ders Alır mı?

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz bünyesinde iş sağlığı ve uzmanı olarak görevlendirilen öğretmen personelimize ek ders ücreti ödenir mi bu konu hakkında bilgiye ihtiyacımız vardı şimdiden teşekürler yardımlarınız için.
Geri
Üst Alt