Arama sonuçlarınız

1. Çözümlendi | Kilitli Kbs'de kişi borcu kesintisi hakkında.

Kişi muvafakat vermeden amirin onayı ile kesemeyiz mi? Yani kişi muvafakat vermek istemezse ne olacak
  2. Çözümlendi | Kilitli Kbs'de kişi borcu kesintisi hakkında.

Yersiz ödeme tespit edildiğinden personele muhasebeden kişi borcu açıldı. Açılan kişi borcu personele tebliğ edildi. Ama personel aylar gecmesine rağmen borcunu ödemiyor. Burada sormak istediğim KBS'den kesinti kısmındaki kişi borcu bölümünden kesinti yapabilirmiyiz? ve hangi oranda kesinti...
  3. Çözümlendi | Kilitli Bayan Hizmetliye Giyecek Yardımı Hk.

Müftülükte Yardımcı Hizmetler sınıfında çalışan bayan hizmetliye giyim yardımında Tayyör mü yoksa, Takım Elbise parası mı ödenir. Yönetmelikte tam cevap bulamadım. KBS de takım elbise ve Tayyör ücretleri farklı görünüyor. Acaba hangisi ödenir?
  4. Çözümlendi | Kilitli Emekli Kesenekleri Yanlış Giden Personelin 5434'den 5510'a Çevirme

Hüseyin bey personelimiz 15/08/2011 tarihinde göreve başlamıştır.
  5. Çözümlendi | Kilitli Emekli Kesenekleri Yanlış Giden Personelin 5434'den 5510'a Çevirme

Çözüldü. Teşekkür ederim 1583751802 Teşekkür ederim Mehmet bey.
  6. Çözümlendi | Kilitli Emekli Kesenekleri Yanlış Giden Personelin 5434'den 5510'a Çevirme

Tuğrul bey. paylaştığınız linkleri inceledim. hatta sitede araştırma yaptım ama genelde 5510 u 5434 çevirme ile alakalı paylaşımlar var. Benim aradığım 5434 ü 5510 a çevirme hakkında.
  7. Çözümlendi | Kilitli Emekli Kesenekleri Yanlış Giden Personelin 5434'den 5510'a Çevirme

Arkadaşlar bir personelimizin emekli kesenekleri 5510'a tabi iken 5434 sayılı kanuna göre gönderilmiş. fotoğrafa göre ne gibi bir işlem yapmam lazım. Anladığım kadar SGK dan iade istenecek. Kişiye iadeyi kurummu ödeyecek yoksa SGK mi gönderecek. Elinizde her iki kanuna göre farkı gösteren örnek...
  8. Editörün Seçimi Gerek 5434 Gerek 5510 Statü Hatası (Slaytta Örnek Var)

5434 tabi iken 5510 olarak gönderilen kesenekler icin kesenek bilgi sisteminden düzeltme yapildi ve fotodaki tutarlar cikti. Ödeme emri düzenleyecem. Kisi alacakli oldugu zaman gelir vergisi ve damga vergisi kesirmi acaba.
Geri
Üst Alt