Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Emsan veriler şuan için hepimizde gözükmüyor. Açılması için bekliyoruz. aktif olduğu zaman yine aynı şekilde indirebilir keseneklerinizi bildirebilirsiniz.
2018 güncellemesi ile bizde tabnip ve diş tabiplerine 12 puanlık artış yapmışlar. Yazılım firması ile görüştüm bu artış sağlık bakanlığını kapsamıyor diyede belirttim (https://www.maasmutemeti.com/forum/Thread-tabip-ve-dis-tabipleri-icin-12-puan-konusu Ömür Hocamın belirttiği şekilde)...
Ömür Hocam bizde 2018 güncellemesi ile 12 puanlık artış yapmışlar. Hbys Fonet olanların firması bu güncellemesi iptal edilmesi gerekiyor.
Resimdeki oranlar
RE: 4b sözleşme brüt ücretleri
Büro Personeli Önlisans 2017 2. Dönem Sözleşme Ücreti: 2307,83 TL
Bu sözleşme ücretine 5,69 Zam uygulandığı zaman yeni sözleşme ücreti 2439,15 Çıkar.
Sizde ki sözleşme ücreti eksik girilmiştir.
Üniversite öğrencileri de geçmişe dönük kapsamda değerlendirilir. Burada ki önemlli husus geçmişe yönelik 5 yıllık süre aşımının olmaması bu süre dolmamış ise ödeyebilirsiniz.
Konu ile ilgili yazı ektedir.
Kolay gelsin.
İlk Mesajdaki eklenti güncellendi.
Sayfalardaki şifre koruma kaldırıldı. Değiştirmek istediğiniz yeri sayfa korumasını kaldır dedikten sonra değiştirebilirsiniz.
Sözleşme ücreti güncellendi.
Vergi dilimleri güncellendi.
Bordro sayfasında GV kısmında formülden kaynaklanan YANLIS yazan...
İlk Mesajdaki eklenti güncellendi.
Sayfalardaki şifre koruma kaldırıldı. Değiştirmek istediğiniz yeri sayfa korumasını kaldır dedikten sonra değiştirebilirsiniz.
Sözleşme ücreti güncellendi.
Vergi dilimleri güncellendi.
Bordro sayfasında GV kısmında formülden kaynaklanan YANLIS yazan...
Elimde ödeme emri yok fakat şu şekilde olmalı;
BORÇ TARAFI:
740.03.01.01.01 657 S.K. 4/B Sözlesmeli Personel Ücretleri
361.02.01 Malüllük,Yaslılık ve Emeklilik Primi
ALACAK:
360.03.01 Damga Vergisi
360.01.01 Gelir Vergisi
361.02.01 Malüllük,Yaslılık ve Emeklilik Primi...
Linke tıklayınız hesaplama programı ilk mesajda denedim indirilebiliyor.
https://www.maasmutemeti.com/forum/Thread-4c-sozlesmeli-personel-maas-hesaplama-programi
Kişi için Yevmiye X 20=Sonuç
direk nakillerde yevmiyeX5= çıkan sonuçX Km= sonuç
Bunlara ilaveten yol ücreti ödenir.
Her üç unsur toplanır brütten damga vergisi kesilir net ödenir.
Tarafımıza Resmi yazı bildirilmemesi ile birlikte (daha önce döner ser. bütçesinden ödenmesi için yazı gelmişti.)tdms den göndermiş olduğum stajyer ücretleri iade edildi genel bütçeden ödenecek diye arayıp sordum genel bütçeden ödeyin dediler bende ödedim sııkıntıda çıkmadı.
Üst yazıda 36 iş günü yazıyor ve imza çizelgesi 36 güne denk geliyor zaten.
36 günlük ödeyiniz.
Belirtmiş olduğunuz durum ise uygulama stajlarında 2 gün okul devam zorunluluğu olan ve 3 günde staj gören öğrenciler için geçerli bir durum.
Daha detaylı anlatım için inceleleyiniz...
Fatma Hanım ;
[b]Ek ödeme tutarının hesaplanması
MADDE 8-
2) Sağlık tesislerinde sözleşmeli olarak görev yapan personelin ek ödemesi aşağıdaki şekilde hesaplanır.
Brüt Ek Ödeme Tutarı = Tavan ek ödeme tutarı X unvan katsayısı X sağlık tesisi katsayısı X aktif çalışılan gün katsayısı...
ADSM yöneticilerine ait ek ödeme hesaplaması yapılması için hazırlanmıştır.
Hesaplama programı ektedir.
Formüller kilitlidir fakat gizli değildir hesaplamaları inceleyebilirsiniz.
Hatalı veriler veya formüller varsa lütfen başlık altında bildiriniz.
Sağlık Tesislerin yöneticileri için ek ödeme hesaplaması yapılması için hazırlanmıştır.
Hesaplama programı ektedir.
Formüller kilitlidir fakat gizli değildir hesaplamaları inceleyebilirsiniz.
Hatalı veriler veya formüller varsa lütfen başlık altında bildiriniz.
Hazırlamış olduğum hesaplama programı ektedir. Hesaplama kısımlarında hata varsa bu başlık altında yazınız uyarınız lütfen. Program ektedir.
Ağız Diş Sağlığı ve Hastaneler için hesaplamayı da ekleyecegim gün içerisinde.
Kolay Gelsin.
Halil Hocam benim hazırladığım bi tane var bugün bitiremedim gelir vergisi formülünde sıkıntı var düzeltip paylaşayım yarın.
İl Sağlık Müdürlüğü ayrı hastane ayrı diş hastaneleri için ayrı ayrı hazırladım.
Harun Hocama aynen katılıyorum.
Harcırah kanunundaki maddede burda dursun.
Madde 59:
Harcırah itası ve avansların mahsubu muamelelerinde aksi sabit oluncaya kadar memurun beyanına itibar olunur
Ali hocam bu iş yine yazılım firmalarına yaptırılacaksa başlamadan bitmesinden yanayım ben. Kaldı ki EKOBS'da yazılım firmalarından birine yaptırılmıştı sonucu gördük . Bu işi yapacak Sağlık Bakalığına ait yazılımcı mı yok firmalara yaptırılıyor.
Ahmet bey forumun öncelikli amaçlarından biri uygulama Birliği sağlamaktır ve bu bizim yararımızadır. Şimdi sorunuza gelince alir ödeyin. Uğraşmayın yasa ile falan burdaki tüm arkadaşlar Mutemetlik fakültesini bitirip de gelmişler! Okumak zor mu anlamadım ki.