Arama sonuçlarınız

1. burcu kağanoğlu

Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçi Hafta Tatili Çalışması, Gece Çalışması

Murat bey anlatamadım galiba ben zaten işçiye pazar günü 20:00-23:59 arası 4 saat çalıştığı için 1 hafta tatili ücreti veriyorum. Benim takıldığım nokta pazartesi 00:00-08:00 arası çalışması için ne vermem gerektiği. Siz 2 tatil yevmiyesi diyorsunuz bu işçinin hafta tatili pazar o günde...
  2. burcu kağanoğlu

Pazar için hafta tatili vereceğiz zaten ama pazartesi normal çalışma günü neden hafta tatili çalışması verilsin ki murat bey?
  3. burcu kağanoğlu

Arkadaşlar hafta tatili Pazar günü olan 4/D sürekli işçi pazar günü akşam 20:00 ile Pazartesi 08:00 saatleri arasında çalıştırılırsa alacağı ücretler ne olur. (Günlük çalışma 7.5 saat) Ben 1 Hafta tatili ücreti ve 10 saat gece çalışması diye düşünüyorum ama pazartesine sarkan saatler için fazla...
  4. burcu kağanoğlu

Mutemet Arşivi 696 Khk Kapsamındaki İşçilerin İş Kolları Güncellemesi

Arkadaşlar genel bütçeli olup hem temizlik hem güvenlik için 2 ayrı tescil yaptıranlar ne yapacak bilginiz var mı. İlk kadroya geçtiklerinde bize uygun tek iş kolu kodu vardı o da 20-Genel İşlerdi biz ikisinide bu şekilde yapmıştık şimdi herhangi bir nakil işlemi filan yapmamıza gerek var mı
  5. burcu kağanoğlu

Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçilerin Eğitim Yardımı

Bizde belge ibrazı şartı getirdik ama ortaokuldan mezun olup liseye başlaması gerekenlerin kayıt filan birşey yapılmamış işçi doğal olarak belge getiremiyor onlara ödemeyecekmiyiz
  6. burcu kağanoğlu

Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçilerin Eğitim Yardımı

Arkadaşlar merhaba, sürekli işçilere her yıl eylül ayında verilen öğrenim yardımını verecek miyiz malum pandemi nedeniyle okullar açılmıyor birde belge ibraz etme şartı var ödeyebilmemiz için, okullar belge verecek mi bununla ilgili nasıl olacak bilginiz var mı?
  7. burcu kağanoğlu

Mutemet Arşivi MYS Harcama Oluşturma

Vallahi bezdik artık bu MYS VE KBS hatalarından mutemetlik zaten zordu iyice zorlaştı resmen işi yavaşlatıyor bu sistem hatalar. MYS nin arayüzü ile bi oynadılar o gün bugündür belli aralıklarla hep sıkıntı yaşıyoruz.zaten yolluklar filan yapılmıyor sistemden sabahtan beri harcama oluşturmaya...
  8. burcu kağanoğlu

Çözümlendi | Kilitli 14 Günlük Fark Maaşları İçin Son Tarih

Teşekkürler Rıdvan bey evet zor bir süreç değil ama personel çok olunca sıkıntı çıkmaması mucize oluyor soyadı değişikliği olan personeller var onların bir türlü açılamadı hesapları o yüzden bu kadar geciktik.Konu çözülmüştür teşekkürler:)
  9. burcu kağanoğlu

Çözümlendi | Kilitli 14 Günlük Fark Maaşları İçin Son Tarih

Arkadaşlar 14 günlük fark maaş işlemleri için (memur) son tarih filan varmıdır. Kurum banka değişikliği yaptık eski bankaya sizden ödeyelim diye talepde bulunduk ama işletim ücreti alırız sözleşme 15/07/2020 de bitti için dediler şuan yeni banka ıban açma işlemlerini henüz tamamlamadı o yüzden...
  10. burcu kağanoğlu

Çözümlendi | Kilitli Bankacılık Hizmetleri ve Promosyon İhalesi

Tuğrul hocam teşekkürler her daim yardımımıza koşuyorsunuz:) 1592297218 Kurum bilgisayarlarına biz program yükleyemiyoruz merkez ne uygun görürse o yükleniyor.Teşekkürler tekrar.
  11. burcu kağanoğlu

Teşekkürler ama ben dosyayı farklı kaydettim 7-zip ile açmaya çalıştım ama sayfayı açmıyor
  12. burcu kağanoğlu

Arkadaşlar günaydın, bu yıl içinde bankacılık hizmetleri ve promosyon ihalesi yapacağız sizlere bir kaç konuda danışmak istiyoruım; 1- İhale teknik şartnamesinin bir tane çıktısını alıp komisyona imzalattıktan sonra fotokopi çekip aslı gibidir yapıp davet mektubu gönderilecek bankalara bu...
  13. burcu kağanoğlu

Çözümlendi | Kilitli Askerden dönen sürekli işçi 14 günlük karantina süresince idari izinli mi sayılır?

Yasin bey haklısınız ama şu an normal bir süreçten geçilmiyor yani burada işçi maaş kaybına uğrayacak dediğiniz gibi yaparsam. Neticede işçi keyfi olarak 5 gün sonra işe başlıycam dese o zaman evet dediğiniz gibi fiili çalışmaya başladığı tarihi esas alırız ama burada işçinin ben karantinada...
  14. burcu kağanoğlu

Çözümlendi | Kilitli Askerden dönen sürekli işçi 14 günlük karantina süresince idari izinli mi sayılır?

Arkadaşlar merhaba, covid-19 salgını nedeniyle nisanda terhis olamayan 4/d sürekli işçimizin dün açıklanan kabine toplantısı kararları sonucunda 31 mayısda terhis olacağı belli oldu.Personel 14 günlük ev karantinasında kalacakmış.Benim sorum biz bu işçinin işe girişini 1 haziran da yapıp 14 gün...
  15. burcu kağanoğlu

Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçi Resmi Tatil Fazla Mesai Hesaplaması

Fet Bizde de aynı şekilde çalışan işçiler var.Ben 24 mayıs 09 da gelip 25 mayıs 09 çıkan işçiler için 24 mayıs için 2 yevmiye ve gün döndüğü için 25 mayıs içinde 2 yevmiye bayram mesaisi veriyorum fazla çalışma olayına girmiyorum çünkü bizdeki personelin normal çalışma şeklide bu şekilde 24...
  16. burcu kağanoğlu

Çözümlendi | Kilitli Mahkeme Kararı ile Alınan ve İstinaf Mahkemesi İle Bozulan Ödeme Kararında Kişi Borcu Faiz Tarihi

Arkadaşlar merhaba, Bölge İdare Mahkemesinin faiziyle birlikte kişiye ödenmesine karar verdiği bir ödeme personele yapıldı.Dada sonra Kurum Kararı İstinafa götürdü istinaf mahkemesi kararı bölge idarenin kararını bozdu. Kişiye yapılan ödeme ile ilgili kişi borcu çıkarılacak sizce kişi borcu faiz...
  17. burcu kağanoğlu

Çözümlendi | Kilitli Lojman Satışından Sonra Peşin Olarak Yapılan Kira Kesintileri

Teşekkür ederim iadenin nasıl yapılacağını biliyorum sorumu açık soramadım galiba iade için kişilerden satış belgesi filan mı istemem gerek oraya takıldım ben. Normalde lojmanı boşaltan kişiden geri alma tutanağını alıp üst yazı yazıp defterdarlıktan iade ettiriyoruz bu durum biraz karıştırdı işi
  18. burcu kağanoğlu

Çözümlendi | Kilitli Lojman Satışından Sonra Peşin Olarak Yapılan Kira Kesintileri

Arkadaşlar kamu lojmanlarının satışı yapılıyor malum bizim lojmanlarımızda 16/03/2020 tarihinde yapılan ihale ile satışa çıktı. 15 Mart-14 Nisan dönemine ilişkin kişilerin maaşından yapılan lojman kesintilerini ne yapmak gerek aceba. Bazılarını içinde oturan personel aldı, bizim yaptığımız...
  19. burcu kağanoğlu

Çözümlendi | Kilitli Ölen Memurun Mart Dönemi Maaşı

Çok teşekkürler konu çözülmüştür. 1582095715 Arkadaşlar merhaba, ölüm yardımı ile ilgili forumda yazılanları okudum da 2 kat ödenmesi konusunda bir şey aklıma takıldı.Kişinin eşi farklı kurumda memur ve çocukda sağ eşin üzerinde. Biz eşine ölüm yardımı ödeyeceğiz, birde reşit olan çocuğa...
  20. burcu kağanoğlu

Teşekkür ederim peki sendika kesintisi vardı onuda mı emanetten irat kaydettirmem gerek?
  21. burcu kağanoğlu

Arkadaşlar merhaba. Bir personelim 13 şubat yani bugün vefat etti.(Maaş mutemetliğinin kötü yanı gereğiyle üzülemiyoruz bile!) MArt maaşını haketmiyor değil mi? Maaşlar bankaya yattı merkezden otomatik aktarıldığı için nasıl bir işlem yapmam gerekir? Ayrıca eşi de başka bir kurumda memur ölüm...
  22. burcu kağanoğlu

Çözümlendi | Kilitli 5510 SGK GSS PRİMİ İADELERİ

Arkadaşlar ücretsiz izin dönüşlerinde fazla gönderilen SGK GSS prim iadeleri için her seferinde SGK ya yazı yazıp Defterdarlıktan SGK adına kişi borcu dosyası açırıyoruz ama son 2 yıldır hiç iade yok.Şimdi yılsonu alacak takip dosyası göndermiş Defterdarlık.Yani aklıma takılan şey, ben yanlış...
  23. burcu kağanoğlu

Çözümlendi | Kilitli ÜCRETSİZ İZİN DÖNÜŞÜ 14 GÜNLÜK FARK

Evet emre bey doğru söylüyorsunuz öyle kalmış, kodu ücretsiz izin dönüşü memuriyete başlamaya aldım sorun çözüldü.Çok teşekkürler. Sorun çözülmüştür:)
  24. burcu kağanoğlu

Çözümlendi | Kilitli ÜCRETSİZ İZİN DÖNÜŞÜ 14 GÜNLÜK FARK

Arkadaşlar bir personelimiz 19/12/2019 tarihinde ücretsiz izin dönüşü yaptı.(5510 say.kanuna tabi) Ben ocak dönemi maaşında kıst 27 günlük aralık maaşını verdim. KBS de kontrol ettim 19 aralık 2019- 31 aralık 2019 dönemini 2019 katsayısından 01-14 ocak kısmını 2020 katsayısından vermiş.Buraya...
  25. burcu kağanoğlu

Mutemet Arşivi 2019 aralik ayi maas avans kapamalar

Bende manuel yaptım bugün gidecek sıkıntı olacağını zannetmiyorum çünkü KBS-MYS entegrasyonunu yapamamışlardı geçen yıl ki bu yılda uğraşacaklarını zannetmiyorum bu kadar katsayı TİS güncellemesi varken .
  26. burcu kağanoğlu

Çözümlendi | Kilitli Aralık 2019 Ayında Rapor alan Memur

Çok teşekkür ederim arkadaşlar. 2 gün 3 günlük raporlar için bir işlem yapmamaya karar verdim.Fazla süreli raporlarda kişi borcu açarım.Konu çözülmüştür tekrar teşekkürler:)
  27. burcu kağanoğlu

Çözümlendi | Kilitli Aralık 2019 Ayında Rapor alan Memur

Arkadaşlar merhaba, aralık ayında alınan raporları ocak/2020 yılında düşüyormuyuz memur maaşından ?
  28. burcu kağanoğlu

Mutemet Arşivi KBS Vekalet Aylığı Yeni Kayıt Yada Bilgi Değişikliği hatası (Kayıt Başarısız. Kayıt Sırasında Hata Oluştu.!)

Bizde de aynı Süleyman bey dün sabah normaldi öğleden sonra hep aynı uyarıyı verdi.Bu sabah sistem error verdi Maliye Bakanlığı aç kapa yaptı galiba :D ama yine düzelmedi.
  29. burcu kağanoğlu

Çözümlendi | Kilitli Tam Yevmiye Defteri ve Geçici Mizan

Aynen tuğrul hocam hazır bulundurun demişler alırız napalım artık :) sorun çözüldü konuyu kapatabiliz
  30. burcu kağanoğlu

Bende anlamadım tuğrul hocam. Tek tek dosya kurcalamakla uğraşmayalım defterlerden gözümüze çarpanlara bakalım diye düşündüler herhal :D Teşekkür ederim Defterdarlıktan isteyeyim.
  31. burcu kağanoğlu

Arkadaşlar Sayıştay denetimi geçireceğiz de bizden ön hazırlık olarak 2019 yılı tam yevmiye defteri ve geçici mizan istendi. Bunları Defterdarlık mı veriyor bizde öyle bir kayıt yok çünkü.
  32. burcu kağanoğlu

Çözümlendi | Kilitli 6639 Sayılı Kanuna İstinaden Araştırmacı Kadrosuna Atananların Mali Hakları

Arkadaşlar İl Müdürü görevindeyken 657 sayılı Kanun 137 ve 138 maddeye istinaden görevinden 2016 da uzaklaştırılan 2017 aralıkta 375 sayılı KHK ek 18 maddesine istinaden göreve iade edilerek araştırmacı (6639) kadrosuna geçirilen personele 24 ay boyunca İl Müdürü maaşı ödedim.Aralık maaşında...
  33. burcu kağanoğlu

Çözümlendi | Kilitli Sürekli 4/D İşçi İstifa Dilekçesinde Hangi Tarih Baz Alınacak.

Teşekkürler Ömür bey.SGK işten ayrılış bildirgesinde Kasım prim tutarını yazmak zorundamıyım peki? Netice KAsım maaşı aralıkda yapılıyor henüz ortada maaş prim filan yok.Yada 5 günlük maaşı hesaplayıp PEK ini yazmam mı gerek
  34. burcu kağanoğlu

Çözümlendi | Kilitli Sürekli 4/D İşçi İstifa Dilekçesinde Hangi Tarih Baz Alınacak.

İnsan kaynaklarıda bana soruyor:D o zaman kişi 6 sında istifa etmek istediğini belirttiği için o tarihi baz alayım.Bir de ben SGK ÇIKIŞ verirken işten ayrılmayı 5 kasım mı yapmalıyım sizce neticede 6 sında gelmediişe
  35. burcu kağanoğlu

Merhaba arkadaşlar.Müdürlüğümüzde 4/D sürekli işçi kadrosunda çalışan bir işçimiz jandarma komando başvurusunda bulunmuş ve kabul edilmiş, 4 Kasımda İl Jandarmaya gitmiş ordan kendisine taahhüt senedi imzalattırıp sonra noterde onaylattırmışlar 22 KAsımda İzmirde 2 aylık eğitime...
  36. burcu kağanoğlu

Çözümlendi | Kilitli Açığa Alınan Personelin Kesenekleri

Çok teşekkür ederim arkadaşlar her zamanki gibi çok yardımcı oldunuz:)
  37. burcu kağanoğlu

Çözümlendi | Kilitli Açığa Alınan Personelin Kesenekleri

Mehmet bey mesajı düzenlemiştim o esnada cevap yazmışsınız 2 gün tam primi gün sayısına eklemem gerekmez mi 16 gün yani
Geri
Üst Alt