Arama sonuçlarınız

1. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Türkiye Hayat Ve Emeklilik Kamu Için Otomatik Bes Şubesine Giriş Yaptığımda Alt Grup Oluşturma

Bunun için BES şirketiniz ile (ziraat, halk yada vakıf) müşteri hizmetlerini arayarak tanımlatmalısınız. Muhtemelen bazı yeni evraklar düzenleyeceklerdir.
  2. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Kesinleştirilen Ekobs Bordrosu

Kesinleşen bordronun iptali için saymanlığınızdan ilgili bordronun henüz ödenmemiş olduğuna dair ve iade edilebileceğine dair yazı ve il sağlık müdürlüğünüzden iptal talebinize ilişkin onay istiyorlar öyle çağrı açmakla kesinleştirme kaldırmıyorlar.
  3. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Kesinleştirilen Ekobs Bordrosu

kesinleştirmeyi iptal etmiyorlar düzeltmek istediğiniz personellere fark bordrosu yapın. birdahaki sefere ödeme bankaya düşene kadar kesinleştirme işlemi yapmayın.
  4. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Sağlık Bakanlığı 4/B Önlisans Mezunu Mahkeme Ile Göreve Iade Edildi. Maaş Ve Ek Ödeme Programı Gerekmektedir.

Sabitleri ekobs tan yapabilirsiniz, maaş için Yarın yardımcı olmaya çalışalım. 1632896471 4/B Maşı hesaplama programı ektedir. Lütfen geçmiş katsayıları eklemeyi ve eksik olan katsayıları güncellemeyi unutmayınız.
  5. Ali Selvi

Mutemet Arşivi (Mys) Üzerinden Sgk-Kesenek Borç Sorgusu Yapılmasına Ve Ödemeleri̇ Hakkında Duyuru (08.09.2021)

Ben de de aynı durum vardı gün gün onaylayarak sıfırladılar.
  6. Ali Selvi

Mutemet Arşivi (Mys) Üzerinden Sgk-Kesenek Borç Sorgusu Yapılmasına Ve Ödemeleri̇ Hakkında Duyuru (08.09.2021)

9. aya ait 4b bildirgeleri dursun onu gelecek ay 9. ay maaş tahakkukunuz ile eşleştirip göndereceksiniz. kafanız karışmasın. her ay son yapılan maaş ile bu maaşlara ait emanetler beleyecek bir sonraki ay verilecek.
  7. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli 375 Khk Sabitte Geriye Dönük Terfi Farkı

Tam olarak öyle olacak :)
  8. Ali Selvi

Yazdıklarınızda tutarsızlık var yada ben anlayamadım. Sağlık bakanlığında yöneticiler sözleşmeli ve sözleşmeli yönetici maaşını il sağlık müdürlükleri yapıyor ve doğal olarak sgk primlerini de onlar veriyor ek ödeme ve dssö den zaten SGK primi kesilmiyor sadece genel bütçeden maaş alan 4b...
  9. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli 375 Khk Sabitte Geriye Dönük Terfi Farkı

Örneğin kişinin terfi öncesi sabit ek ödeme brütü: 1600 tl terfiden dolayı olması gereken yeni brüt 1700 tl olsun. aradaki 100 tl kişiye ödenmesi gerekir. Ancak kişi o ay performans ek ödemede 100 tl den fazla bir brüt ücret almışsa bu ödeme yapılmaz. Çünkü siz önce sabit farkını yaparsanız bu...
  10. Ali Selvi

Asıl bildirgeyi iptal ederseniz ek vermek zorundasınız. Emanetteki paranız kadar bildirge verebilirsiniz.
  11. Ali Selvi

Kbs ve mys den yaptığnız tüm maaşlara ait sgk sicil numaraları mys sgk emanet menüsünde tanımlı olması gerekiyor. Siz el ile giremezsiniz kesenek ve bildrige yaptığınız tüm işyeri sgk sicil numaralarını alıp bağlı bulunduğunuz Muhasebe yada mal müdürlüğüne giderek tanımlatın. tanımlama işlemi...
  12. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Lise Mezunu Memur Personel Lisans Okurken Önlisans Mezunu Sayılır Mı

Geçici mezuniyet belgesi yada diploma haricinde belge kabul edilmiyor diye biliyorum.
  13. Ali Selvi

Borç ekranındaki 1.191.01 tutarını silip elle yazıyorum ama yine aynı hatayı alıyorum.
  14. Ali Selvi

Muhasebe ID alınan ödemelere ilişkin sistemden ödeme oluştur yapıp bu ödemeyi tekrar silince oluyor diye biliyorum. 1631861347 Bildirge borcum ile emanetteki tutarım bire bir aynı olmasına rağmen aşağıdaki hatayı alıyorum. Tutarı elle yazıyorum yine aynı hata. Çözüm yolunu bilen var mı?
  15. Ali Selvi

Evet dün görünmeyen emanetler bu gün görünüyor. Sistem baya sıkıntılı.
  16. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Üst Öğrenim Sayılan Bölümler

Sağlık yönetimi, sosyal hizmetler, acil afet yönetimi
  17. Ali Selvi

Filtreleme ve gönderdiğim kesenekleri bulmakta sorun yok usta. Gondeedigim kesenekler karşılığı kadar para görünmüyor emanette. Emanette sadece 5434 ve 5510 asıl mahiyette kesenek tutarları çıkıyor
  18. Ali Selvi

Hepsini gönderdim. Gönderdiğim bildirge toplamları mys ye düştü ancak karşılığında mys emanette sadece 5434 ve 5510 asıl bildirgeleri ödeyebilecegim tutarlar var. Ücretsiz izin, terfi farkı gibi bildirgelerimi ödeyebilecegim emanetler görünmüyor
  19. Ali Selvi

MYS den memur maaş için emanetteki tutarları (5434 ve 5510 için sorgulattığımda) sadece 5510 ve 5434 asıl mahiyetteki tutarlar görünüyor, ücretsiz izin , terfi farkı gibi tutarlar emanette görünmüyor sebebi ne olabilir aceba?
  20. Ali Selvi

Bildirgesinin bir kısmı genel bütçeden bir kısmı döner sermayeden ödenen 4/b li personellerin ödemesi hepten sıkıntı olacak gibi. mys bildirgenin tamamını ödememizi istiyor fakat biz bir kısmını döner sermayeden ödemem durumundayız. Bu konuya da bir açıklık getirilmesi gerekiyor.
  21. Ali Selvi

Ben güncelleme felan yaptırmadım. (sanırım muhasebe kendisi otom Memur, 4/b gb. ve işçi maaşlarına ait sgk emanetleri eksiksiz görünüyor.
  22. Ali Selvi

“Sosyal Güvenlik Kurumuna Yapılan Ödemeler” konulu, 29/07/2021 tarihli ve 340913 sayılı yazıda yer alan işlemlere ait ödemelerin elektronik ortamda borca dayalı olarak yapılmasına yönelik Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) sistemi ile entegrasyon çalışmaları tamamlanmıştır. Bu kapsamda, 06.09.2021...
  23. Ali Selvi

Editörün Seçimi Devlet Memurlarına Ödenecek Zam Ve Tazminatlara İlişkin Kararda Değişiklik Yapılması Ve 2021 Yılında Da Uygulanmasına Dair Kararın Yürürlüğe Konulması

Evet bu değişiklikten haberim olmuş dosyama eklemişim bizim bölgede bir değişiklik yapılmadığı için ve ilgili bölgelere herhangi bir personel göndermediğimiz için işlem yapmadım. ben tesadüfen buldum ama haberi olmayan takip etmeyen o kadar çok mutemet var ki. bunlar resmi yazı ile kurumlara...
  24. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Kamu Işçileri Toplu Iş Sözleşmesi Zam Oranı Belli Oldu

Bu memurun yüzü ne zaman gülecek arkadaş. Emekli olunca diyeceğim ama o zaman daha beter oluyor.
  25. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Konu Dışı: Excel Formul Sorunu

Evet Süleyman bey ve Volkan bey her iki formül de gerektiği gibi çalışıyor. Çözmeye çalıştığım buydu teşekkür ederim. Eğer formülleriyle yapmaya çalıştım ve hatamı gördüm. Süleyman beyin ara formülü ile yeni bir formül kullanımı öğrenmiş oldum. Teşekkür ederim.
  26. Ali Selvi

Hayır hocam sanırım anlatamadım. Eğer puan < 20000 ise oran 3.35 eğer puan 20000 ile 30.000 arası ise oran 3.35 in %50 artırılmış halı eğer puan >30000 ise oran 3.35 in %70 artırılmış hali olacak
  27. Ali Selvi

Merhaba arkadaşlar bildiğiniz gibi yeni pandemi ek ödemesinde diş tabipleri için bir kural oluşturuldu eğer hekimin puanı 20.000 den az ise ek ödeme oranı 3,35 eğer 20.000 e eşit ve 30.000 den küçükse oran %50 artırılır, eğer puan 30.000 e eşit ve üzerinde ise oran %70 artırımlı olarak...
  28. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Yeni̇lenen Zi̇raat Emekli̇li̇k Bes Si̇stemi̇ Sorunları

KBS dışı iki iş yerim vardı ikisini de yükledim ama baya bir uğraştırdı.
  29. Ali Selvi

Sabırla tek tek bütün gruplara baktım bende de hepsi 0 çıktı hiç bir sözleşme görünmüyor. Dün vardı halbuki :) bekeleyelim düzelteceklerdir.
  30. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Ayın 15'Den Önce Tayi̇n İle Gi̇den Personel Maaşı

Ben şahsen maaşları hesaplatıp göndermediysem maaş yapmıyorum eğer maaş yapılıp gitti ise zaten yapacak birşey yok o ay bizden almış oluyor.
  31. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Ayın 15'Den Önce Tayi̇n İle Gi̇den Personel Maaşı

Yapılacak maaş takip eden ayın 15 i ile bir sonraki ayın 14 ünü kapsadığı için eğer maaşları yapıp teslim etmemişseniz gittiği yerin yapması daha uygun olur. ancak personeller mehil müddetlerini kullandıkları için maaş dönemi geçmiş oluyor ve gittikleri yerde hemen maaşlarını alamama durumları...
  32. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Yasal Süresi Dışında Ödenmesi Nedeniyle Gecikme Cezası Ve Zammı Uygulanmış Tahakkukun Bulunması

Ödeme yaptığınıza dair makbuz ekinde bir üst yazı yazarak SGK (sigorta primleri primler daire başkanlığına) yazın onlar sileceklerdir. 1628148233 Konu anlaşılmış olmalı kapatıyorum müsadenizle.
  33. Ali Selvi

Sistem tamamen değişmiş. kullanım klavuzu var ben de oradan çözmeye çalışıyorum.
  34. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Yeni Başlayan Mutemet Olarak Nelere Dikkat Etmeliyim?

Öncelikle Hoşgeldiniz. Allah kolaylıklar versin. Eğer bu işi severek yaparsanız zamanla işlerin puzzle gibi yerine oturduğunu görürsünüz ancak bu işte tecrübe en önemli silah. İyi bilen birisi sürekli yanınızda olsa bile tecrübe olmadan öğrenilmiyor ne yazık ki bu da zaman gerektiriyor. Size...
  35. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Başka Kurumdan Gelen Brüt Bodrosu (Ekobs) Personel Gelmiyor

Tam ay görevlendirmelerde görevlendirme tarihini sabit ödemeyi yaptıktan sonra sisteme girmişseniz sabitini siz yapmış olsanız bile başka kurumdan gelen brüt bordrosuna kişi ismi düşmeyecektir. yazılım desteğe çağrı açsanız bile sabitini ve performansını karşı kurum yapacaktı siz iade alın...
Geri
Üst Alt