Arama sonuçlarınız

1. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Tek başına çalışan mutemetler Yıllık İzine nasıl çıkar

Ben yıllardır yıllık izinlerimi hep ayın 20 s ile 30 u arası kullanabiliyorum. Ancak o dönemde iş bakımından müsait olabiliyorum. Tek çalıştığım için ayın başında acil bir işim çıksa ödemeler ne olur bilmiyorum.
  2. Ali Selvi

Görüş Yazıları Sağlık Bakanlığı İdari İzinli sayılanlara nöbet ücret ödenip ödenmeyeceğine dair görüş yazısı

Buradan şunu mu anlamak gerekiyor eğer personel normalde mesaide 8-16 şeklinde çalışıyorsa ve covid dolayısıyla kurumda esnek mesai uygulandığı için sadece 24 saatlik nöbetlerine geliyorsa (örneğin haftada bir) bu personele nöbet ücreti ödenecek mi?
  3. Ali Selvi

Mutemet Arşivi ORA-00001 KBS Hatası

maaş işlemlerini bitirdim hata almadım sanırım anlık olabiliyor bu tür hatalar.
  4. Ali Selvi

Mutemet Arşivi İlçede aynı kuruma bağlı polikliniklerimize görevlendirilen personelin Yolluk Ödemeleri

Benim de kafamı bu karıştırıyor her hangi bir geçici yada sürekli bir görevlendirme yok sadece personellere bundan böyle daimi görev yeriniz ilçedeki bağlı polikliniğimizdir diye yazı verilmiş. Şimdi bunlar günlük git gel yapıyorlar ama geçici görev yolluğu ödeyemiyorum herhangi bir atama olayı...
  5. Ali Selvi

Mutemet Arşivi İlçede aynı kuruma bağlı polikliniklerimize görevlendirilen personelin Yolluk Ödemeleri

Ama idare bu kişiye senin daimi görev yerin artık orası dedi git-gel yap demiyor ki sadece bir defalık sürekli görev yolluğu ödemek gerekmez mi. Bu personelin görev yeri şu tarih itibariyle şurasıdır diye yazı verdiler mutemetlige.
  6. Ali Selvi

Görevlendirme derken bize direk bağlı bir poliklinik olduğu için görev yeri olarak ilçe poliklinigi belirlendi herhangi bir görevlendirme yazısı yazılmadı.
  7. Ali Selvi

Merhaba. İlimize bağlı 35 km uzaklıktaki ilçede bulunan diş poliklinikleri bize bağlı olarak çalışıyorlar yani mali ve idari olarak tamamen bize bağlılar bir nevi bizim semt polikliniğimiz gibi çalışıyorlar. Şimdi bizden iki personel daha önceden il merkezindeki hastanemizde görev yaparlarken...
  8. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Hoş Geldin Ey Şehr-i Ramazan

Hoş geldin 11 ayın sultanı. Allah Ramazanı layıkıyla icra etmeyi hepimize nasip etsin.
  9. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli 5510 sayılı kanuna tabi sağlık teknikerine insan sağlığına ilişkin fiili hizmet yapılması

Son aylarda denemedim ama daha önceden KBS çarpım oranını %3.33 yerine %3.33333 ile çarpıyordu bu sebeple hatalı hesaplıyordu. Son dönemde düzeltildi mi bilmiyorum.
  10. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli bes şirket değişikliği

Bu değişiklik işlemi sanırım muhasebe üzerinden yapiliyor
  11. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli MYS hata | E Belge Formatı Geçersiz

Belgeye ek mi eklediniz.
  12. Ali Selvi

Mutemet Arşivi COVİD-19 EK ÖDEME

Doğrudan covid ile ilgili bir faaliyetleri bulunmadığı için tavan vermedik. Örneğin Eğer ADSM, ADSH dışı örneğin bazı illerde uygulama noktolarina ateş ölçmeye gorevlendirilenler olmuş onlara Covid tavanı verilebilir.
  13. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli 4b istifa ettiğinde kbs nakil ve e bildirge

Yasin hocam kbs de kodu istifa olarak kaydedince eğer tekrar başlayacağı kurum maaşlarını kbs den yapıyorsa personeli eklemeye izin vermiyor karşı kurumun naklen geçmeye alması gerektiğini uyarı veriyor. Bana istifalı gelen 4b liyi karşı kurumdan naklen geçmeye aldırarak ancak kaydedebildik kbs ye.
  14. Ali Selvi

Mutemet Arşivi COVİD-19 EK ÖDEME

Yinetmelik gereği ne yazikki bir gün bile covid görevi varsa tavan alacak.
  15. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Memurların kesenek bildirimi SGK işlemleri hk.

Hangi bakanliktasiniz fiili hizmet ödemeniz var mi? Nöbet tutan 4b li personeliniz var mi?
  16. Ali Selvi

Mutemet Arşivi COVİD-19 Pandemisi nedeniyle Sağlık Tesislerinde Ek Ödeme Yapılmasına İlişkin Usül ve Esaslar

Kafalarınızı hiç karıştırmayın arkadaşlar yönetmeliği verin başhekimlere o size covid e görevlendirilen ve %100den alması gereken hekim görevlendirme yazısı ve listesi verecek sorumluluk başhekim de yönetmelik öyle diyor. siz o listeye göre ödeme yapacaksınız . Yönetmeliğe göre 1 gün bile...
  17. Ali Selvi

Mutemet Arşivi COVİD-19 Pandemisi nedeniyle Sağlık Tesislerinde Ek Ödeme Yapılmasına İlişkin Usül ve Esaslar

Mesai dışı çalışma Mart ayı dahil 3 ay uygulanmayacak. 1586429536 %100 olayını tabipler için başhekim yetkisine verdiler. Bashekimler hangi hekimlerin covidde görev yaptıklarını belirleyecek.
  18. Ali Selvi

Sohbet Alanı COVİD-19 Nedeniyle Günlük Anılarınız

Tuğrul abi bu günlerde köye bağa bahçeye o kadar çok ihtiyacımız var ki. İmkan olsa da biz de kaçabilsek. 10 gündür evde izoleyim. Ayın 1 inde ödemeleri yapmaya gidecegim nasıl gideceğim nasıl yapacagim bilmiyorum Allah sonumuzu hayır etsin.
  19. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Sağlık Çalışanlarına Teşekkürler..

Sağlık bakanlığı çalışanı olarak iyi dilekleriniz için teşekkürler. Belki direk vakalara müdahale etmiyorum ama her gün yüksek riskli ortamda bulunmak zorunda kalıyorum ve inanın çok yüksek risk ve stres altında çalışan arkadaşlarımız var. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
  20. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Kamu kurum ve idarelerinde esnek çalışmaya illişkin genelge

KBS kısmı ıslak imzalı istemese olur, saymanlık ıslak imzalı belge istemese olur ancak evde tarayıcı yok tdms ye belge yukleyemem ve hastane hbys sinden yapılan ödemeler için işe gitmek gerekecek zira bizim hbys programında evden çalışmıyor. Bu sebeple benim için ayın 1 inden itibaren her gün...
  21. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli EKOBS Aylık Mahsuplaşma

Maaşları kbs den hesaplanmayan personeller için sizin Süregelen vergi matrahlarını yüklemeniz gerekiyor excel işlemlerinde şablonu var onu indirip doldurup yükleyebilirsiniz. Kolay gelsin.
  22. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Çok Şükür :) SGK'dan Kurtuldum

Bağlı bulunduğunuz mal müdürlüğünden alın.
  23. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli FHZ KESENEK GÖNDERME PASİF

kesenek txt nizde olmaması gereken bir personel var mı kontrol edin. Aralık maaşını sizden alamamış personel var mı?
  24. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Çok Şükür :) SGK'dan Kurtuldum

Borç bir kaç ay borç birikince utanmadan dekontlari getirin diye yazı yazıyorlar.
  25. Ali Selvi

Mutemet Arşivi yurdum insanindan korona çözümleri

Zaytung haberi olduğu ortaya çıktı :)
  26. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Sözleşmeli Öğretmen Yurtiçi Sürekli Görev Yolluğu

Evet bu karara göre 2019 yılında nakli yapılan personel alamaz.
  27. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Sözleşmeli Öğretmen Yurtiçi Sürekli Görev Yolluğu

Toplu sözleşme ile 01.01.2020 itibariyle 4/b sürekli görev yolluğu alma hakkı verilmiştir. https://www.maasmutemeti.com/forum/konu/toplu-soezlesme-ile-soezlesmeliye-surekli-gorev-yollugu.11201/#lg=post-80678&slide=0
  28. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli KBS de BES den dondurma,ara verme işlemleri

Bizim KBS den sadece personel bes ekleme yetkimiz var onun dışındaki işlemler otomatik yapılıyor eğer yapılmamışsa kbs ye geç düşecektir. siz maaşınızı yapın ödeyin
  29. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Sağlık Bakanlığına Bağlı Sağlık Tesislerinde Görevli Personele Ek Ödeme Yapılmasına Dair Yönetmelik

Toplu sözleşme ile gelen hakuk oranları ve tavan oranları yine uygulanacak. yani sağlık hiz. sınıfı için hakuk 0,45 tavan 1,70. Birim perf. katsayısı tabip dışı personel için uygulanmayacak. Diğer hususlarla ilgili hesaplama usulleri genelge ile açıklanacak.
  30. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli 4/b bes den ayrılma

Bildiğim kadarıyla KBS bes kaydı silme işlemine zaten izin vermiyor.
  31. Ali Selvi

Siz birşey yapmıyorsunuz personel ayrılma talebinde bulununca ilgili bes firması ayrılışını yapıp bilgiyi sigorta gözetim merkezine bildiriyor orası da kbs ye bildiriyor ve personel otomatik düşüyor kesintiden. Bu bazen geç gerçekleşebiliyor eğer bu ayki maaşından kesinti yapılırsa bırakın...
  32. Ali Selvi

Personelin maaşını genel bütçeden mi ödüyorsunuz Yani maaşını kbs den mi yapıyorsunuz?
Geri
Üst Alt