Arama sonuçlarınız

1. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli 14'ünde İşçi Emeklilik İşlemleri

Emeklilik hakkını elde etmeden ayıramazsınız personeli. zaten sgk dan gelen emekliye ayrılabilir onayında 19 unda emekliliğe hak kazanır yazıyor ise siz onu o ayın 14 ünde ayıramazsınız. 19 undan önce ayırmamalısınız.
  2. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Ek-9 Bildirgesi Kapsamında Çalışan Kişinin Memur Eşinin Eş Yardımı Kesilir mi?

Eş yardımındaki kural herhangi bir gelir getirici işte çalışmamak ve herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan maaş almamak olduğu için eş yardımından faydalanamayacağını düşünüyorum.
  3. Ali Selvi

Mutemet Arşivi 33 Şehitimiz var

Sözün bittiği yerdeyiz. Artık Suriyede ne olacaksa olsun. Allah şehitlerimizin şehadetlerini kabul eylesin. Ailelerine sabırlar versin. Ülkemizin başı sağolsun.
  4. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Aile Yardımını KAPBİS'denmi Yoksa Manuelmi yapıyorsunuz?

aile durum bildirimi formunu kapbis den yapmış ise ayrıca ıslak imzalı istemiyorum oradan onaylayıp yazdırıyorum ve saklıyorum diğer belgeler zaten evrak kayıttan direk bana geliyor.
  5. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli İcra kapak hesap programı

Açıklama için teşekkürler bir terim daha öğrenmiş olduk :)
  6. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli İcra kapak hesap programı

Tam olarak ne istediğinizi anlayamadım. biraz açarmısınız.
  7. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli 5510 Tabi Asıl Keseneğine Aİt Bildirgenin ödeme sonrası silinmesi

Ödenmiş geçmiş dönem keseneklerinin silinmemesi gerekiyor eğer silmiş iseniz sistemsel bir açık vardır. Tahsilat tam görünüyor ise sorun olacağını sanmıyorum.
  8. Ali Selvi

Editörün Seçimi E-Bildirge V2 İçin XML Hazırlama Excel'i (Kodlama Hatası Düzeltildi)

Merhaba Mehmet Ali bey programınız gayet profesyonel görünüyor denemek için talep maili gönderiyorum şimdiden teşekkürler. 1582636454 Mehmet Ali Bey bence bu programı yeni bir başlık altında paylaşsanız iyi olur. program hakkında görüşlerimizi bu başlıkta paylaşmamız çok doğru olmaz. İlk...
  9. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli 4/b sözleşmeli personelin rapor kesintisini nasıl yapılır?

e- viziteden yasal süresi içerisinde onay vermezseniz ceza yersiniz.
  10. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli E bildirge onaylanmasının son gunu

Mys sadece sıkıntılı illerde muhasebeye gönder yapmıyor. Onay yapıyor. Ödeme emrini onaylayıp bildirgesini verebilirsiniz. Mys problemi düzelince muhasebeye gönderir ödetirsiniz bildirge ödemek için ay sonuna kadar süreniz var.
  11. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli KBS ve MYS Ödeme Emri Belgesi Gönderimine ait Hata

Bizim de dün akşam 6 gibi açtılar. Muhasebeye gönder yapabildik sonunda.
  12. Ali Selvi

Programlar 5434-5510 Kişi Borcu Hesaplama Programı - Vergi İstisnalı - Kesenek Sistemi Prim Iadeye Uyumlu

Bes i zaten kişinin net alacağından kesiyoruz iade alırken neden tekrar kişiden isteyelim ki. Yersiz kesilen bir bes ödemesi var sa bes firmanız ile iletişime geçip kişiye ödemesi sağlanmalı.
  13. Ali Selvi

Bizim de halen hata devam ediyor.
  14. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Ekobs Doktorları Ortalamadan Hesaplama

Hastaneniz ADSM mi ADSH mı yoksa devlet hastanesi mi? entegre hastane mi lütfen açıklayıcı bilgi veriniz.
  15. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Acil Durum ve Afet Yönetimi Ön Lisans Bölümü mesleki sağlığa ilişkin üst öğrenim sayılır mı?

Evet söylediğiniz gibi bakanlığın yayınladığı son yazıda Acil Yardım Afet Yönetimi Lisans bölümü var ancak önlisans listesinde Acil Durum Afet Yönetim Bölümü yok yani önlisans olarak üst öğrenim sayılmıyor.
  16. Ali Selvi

Ben de aynı hatayı alıyorum harcama onay belgem ve ödeme emri belgesi ikisi de 2020 olmasına rağmen hata veriyor. Beklemedeyim. 1582093828 Aynı hata bu gün de devam ediyor var mı çözüm bulan?
  17. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Görevdeyken yeniden kpss ye girip başka kuruma atanan memurun maaşı

Nereye atandığı nasıl atandığı bizi ilgilendirmez. Bizden eğer istifa yolu ile ayrılıyorsa istifa işleminde yapılması gerekenler nelerse o işlemler yapılır. Eğer ki atama yazısı kurumlar arası geçiş olarak gelirse o zaman işler farklı ancak şu durumda kişi istifa edecektir ve maaşı için kişi...
  18. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Memur Maaş Ödemeleri Süreç (Hazine Sürecinde Ayın 7 sinden itibaren)

Ben de ayın 10 unda teslim etmiştim dün hesapta maaşları göremeyince muhasebeyi aradım maaşların hazine sürecinde göründüğünü söylediler bu gün saat 09.40 da paralar düştü. Hiç bu kadar gecikmemişti.
  19. Ali Selvi

Editörün Seçimi E-Bildirge V2 İçin XML Hazırlama Excel'i (Kodlama Hatası Düzeltildi)

V1 şablonundan oluşturulan xml v2 ye yüklendiğinde herhangi bir hata vermediği söylendi deneyen var mı?
  20. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli 17 'sinde ücretsiz izne ayrılacak personelin kıst maaşı

Kalan günler için manuel %12 GSS hesaplayıp mysden ödemek ve kesenegini de ek mahiyette vermelisin.
  21. Ali Selvi

Maaş ödemesi gerçekleştikten sonra maaş kodunu aylıksız izinli(gssp kesilir) yapmayı unutmayın. bu yapacağınız kıst maaş için sgk primlerini kıst hesaplayacak ve txt sini ona göre ayarlayacaktır.
  22. Ali Selvi

KBS den Kıst maaş (görevden ayrılan) seçilir ve terfi menüsünden kıst gün sayısı girilir. Ancak şuna çok dikkat etin kişi 17 sinde değil de 18 inde ayrılırsa size sıkıntı çıkar. bir günlük daha maaş yapmak zorunda kalırsınız.
  23. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli MUHSGK Ertelemesine İlişkin Resmî Gazete

Önce bir kaç ay pilot illerde uygulayıp sorunları düzeltip daha sonra il sgk'lar vasitasıyla dönem dönem mutemetlere eğitim verilerek net bir tarihte topyekün geçiş yapmak çok mu zordu aceba?
  24. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli MUHSGK Ertelemesine İlişkin Resmî Gazete

Sonsuza kadar ertelesinler bence. V2 iyidir
  25. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Performans Hesaplamada Tabip Puanlarının silinmesi

Puan silme ve düzeltme yetkisi inceleme komisyonundadır. Başhekimin böyle bir yetkisi yoktur. Kaldı ki inceleme heyeti de yapılmayan bir işlemin puanı girilmişse veya o uzmanın yapmaması gereken bir puan bilerek yada yanlışlıkla sisteme girilmiş ise onu düzeltir veya tamamen silerler.
  26. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Allah'ım Sen Yardım Et :( | Van'da çığ felaketi

Çığ haberini izlemek için TV de haber açıyorum İstanbul'daki uçak kazasını görüyorum. Allah'ım sen vatanımızı milletimizi kazalardan ve felaketlerden koru.
  27. Ali Selvi

Mutemet Arşivi .jpg uzantılı dosyanın açılmasında oluşan hata

bilgisayarınıza bulaşmış bir virüs dosya formatını bozmuş olabilir sadece jpeg ler mi açılmıoyor farklı resim formatlarını denediniz mi ?
  28. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Ziraat Bes hatalı giriş

Ziraat Hayat Emekliliğin 0850 222 97 00 numaralı telefonundan işlem düzeltmesi talep ediniz.
  29. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli BES İptal Ettiren Personelin BES Tetkiki ve Kontrolü

Evet ayrılanları ayrılış tarihleri ile görebilirsiniz. ana ekranda iken tüm personeli işaretlereyerek seçin ve alttaki menülerden excele aktar diyerek tüm bilgileri excel e aktarın orada giriş ve ayrılış tarihleri dahil tüm verileri göreceksiniz.
  30. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli BES İptal Ettiren Personelin BES Tetkiki ve Kontrolü

BES firmanız hangisi yazmamışsınız. Bizde (ziraat bes) kullanıcılar için bir internet şubesi şifresi tanımladılar ben her ayın başında yani ödemeleri yapmadan önce girip oradan rapor alıyorum ay içinde ayrılan olmuş mu diye sizde de böyle bir uygulama varsa bu şekilde kontrol edebilirsiniz...
  31. Ali Selvi

Programlar 5434 Tabi Memur Emekliye Esas Ek Göstergesi Yüksek

Bilindiği üzereden sonraki kısımları bilmiyordum. Teşekkürler. :)
  32. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Dualarımız Elazığ için (24/01/2020 - 6,8 Deprem)

Geçmiş olsun. Umarım can kaybı sayısı artmaz. Yaralılara Allah acil şifalar versin.
  33. Ali Selvi

Mutemet Arşivi ekobs -a2 raporu nasıl alınır?

Ek ödeme daire başkanlığı ile TDMS yetkilileri arasında A-2 deki hazine payının düzeltilmesi konusunda anlaşmazlık çıkmıştı o yüzden kaldırmışlardı. Şimdi sanırım TDMS baskılara dayanamayıp tekrar raporu açtı.
  34. Ali Selvi

Mutemet Arşivi 2019-2020 Yılı Geçiş Dönemi

Fazla birşey yokmuş Gökhan hocam. Zaten diğer personellerin gözünde iki tuşa basıyoruz tamam. :)
  35. Ali Selvi

Mutemet Arşivi ekobs -a2 raporu nasıl alınır?

Eski a2 gibi değil umarım verileri düzgün çekiyordur.
  36. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Emsan Veri 14 Günlük Fark

İki gün önce aynı problemi yazdığımda (fark txt lere tüm 5510 personellerin gelmemesi) kimse henüz karşılaşmadığı için çözüm bulunmamıştı. Şimdi herkeste aynı problem yaşandığı için kbs ye iletilmiş ki çözüm bulunmuş. Ancak bunun çözümü hemen olmalı. Ben eksik 11 personelimi manuel ekledim ve...
  37. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Muhtasar ve Prim Hizmet Beyannamesi (MPHB) Nasıl Kullanılır

Hüseyin bey buyur gel sen de benim misafirim ol. Yozgatta her zaman bir dostunuz var :)
Geri
Üst Alt