Arama sonuçlarınız

1. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Kesenek K300 ve K305 Hatası

KBS iyice can sıkar hale geldi. Buna acilen çözüm bulmaları gerek bildirge son tarihi yaklaşıyor çünkü
  2. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli personel üzerinde bulunan birden fazla İcra

Zahid beyin dediği gibi icra sırası gözeterek ödemek gerekiyor.
  3. Ali Selvi

Ben say 2000 işaretlemeyince program açıldı yalnız 4 personelimin bilgileri hiç gelemedi txt ye onları elle alta ekleyerek gönderdim.
  4. Ali Selvi

KBS den yapığım Kadrolu Memur maaş fark txt ve bu maaşa ait ücretsiz izinli personellere ait fark ücretsiz için txt leri kesenek bilgi sistemine yüklediğimde K305 hatası alıyorum nasıl düzeltebilirim.
  5. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli 14 Günlük Fark Emsan Veri Gözükmüyor

Hayır fark txt kbs ye düştü ancak kontrol ettiğimde 11 personel eksik çıkıyor.
  6. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli 14 Günlük Fark Emsan Veri Gözükmüyor

Merhaba arkadaşlar kadrolu personellerin maaş fark keseneklerini dün yapıp muhasebeye gönderdim. bu gün kbs den aldığım txt leri yüklüyorum ancak fark ödemesine ait txt tutarı ile ödeme emrindeki sgk toplamları tutmuyor böyle bir sorunla karşılaşan varmı?
  7. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli 14 günlük farklarda bes

bende 5510 lular maaş farkında bes kesintisi yapılmış.
  8. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Ek 4 c)2 ortalama %80

evet ne yazıkki ek ödeme dönemi olarak takvim dönemini hesaplıyor EKOBS
  9. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Ek Ödeme Karar Tutanağı

Eskiden de il sağlık müdürüne onaylatılması gerekiyor du zaten.
  10. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli DSSÖ ve 375 Sabit Ödeme İşlemlerinin Olmaması

Ben anlayamıyorum. Kimi saymanliklar altında bordro varmı bakmıyor bile. Kimi de böyle şeylere takılıp kalıyor.
  11. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli DSSÖ ve 375 Sabit Ödeme İşlemlerinin Olmaması

Manuel yaptığın bordronun ekine Ekobs çağrı merkezinden aldığın cevabın ekran görüntüsünü de ekle. Kabul edeceklerdir.
  12. Ali Selvi

Editörün Seçimi EKOBS Banka Disketinden Akbank Maaş excel oluşturma

Merhaba arkadaşlar Bizim gibi yeni yıldan itibaren Akbank ile çalışacak arkadaşlar için EKOBS un banka disket excel verilerini Akbank'ın maaş excel verilerine bire bir çeviren basit bir excel dosyası hazırladım. ekte sunuyorum. Kullanımı: Excel sayfasını ikiye böldüm sol tarafa EKOBS tan...
  13. Ali Selvi

Kaynaklara Taşındı Ekobs Banka Disketinden Akbank Maaş Excel Oluşturma

Merhaba arkadaşlar Bizim gibi yeni yıldan itibaren Akbank ile çalışacak arkadaşlar için EKOBS un banka disket excel verilerini Akbank'ın maaş excel verilerine bire bir çeviren basit bir excel dosyası hazırladım. ekte sunuyorum. Kullanımı: Excel sayfasını ikiye böldüm sol tarafa EKOBS tan...
  14. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli kbs bordro dökümü vermiyor

sorun yok ben alıyorum şu an
  15. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Cankurtaran Sigortası Sigorta Poliçesi (Vergi İndirimi yapılamayacağı)

Bu konu da bi acayip bende de personel poliçe getiriyor ödeme dekontunun altına şirket not düşmüş vergi usul kanununun bilmem kaçıncı maddesince vergiden düşülmesi gerekiyor diye. İlgili kanun maddesine bakıyorum tam olarak ne olduğunu( bu poliçeyi kapsayıp kapsamadığını) anlayamıyorum
  16. Ali Selvi

Mutemet Arşivi 2020 Yılı Ocak Ayına Ait Mali ve Sosyal Haklara İlişkin Genelge

Katsayıları en yakın kim tutturabildi aceba?
  17. Ali Selvi

Mutemet Arşivi KBS Bilişimcilerinin Son Zamanlarda Kalite Bozması

KBS ve özellikle MYS sistemi son dönemde gerçekten eskiye nazaran sıkıntılı çalışmakta. Ancak kbs nin şu an çalışmamasının sebebi yeni maaş katsayılarının belli olmaması ve bunu belirleyecek olan da maliye bakanlığının bütçe ve mali kontrol genel müdürlüğüdür.
  18. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli İşsizlik Maaşı alan Memur eşine Aile Yardımı ödenirmi?

Aile yardımında şart Herhangi bir gelir getirici işte çalışmamak ve Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan ücret almamaktır. Söylediğiniz şartlarda bulunan kişi eşi gelir getirici işte çalışmıyor ve sgk dan herhangi bir ödeme almıyor ise aile yardımından faydalanabilir. İdareye bildiriminde...
  19. Ali Selvi

Sohbet Alanı 2020 Yılı Ekip Arkadaşlarımıza Teşekkürlerimizi Sunarım

Kurandan, yaşatandan, emek verenden Allah razı olsun.
  20. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Biten İcra bakiyesi sıradaki icra'ya Kesilirmi?

Sıradaki icraya geçemezsin diyen personelden sen yazı iste neye istinaden geçemezsin diyormuş yazıyı sunsun da biz de bilgilenelim.
  21. Ali Selvi

Mutemet Arşivi 2020 Yılı Ocak Ayına Ait Mali ve Sosyal Haklara İlişkin Genelge

aralık enflasyonunu - değerde çıkaramazlar 5 zam +1 olur diye düşünüyorum.
  22. Ali Selvi

Mutemet Arşivi 2020 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Harcırah Değerleri

2020 YILI MERKEZİ YÖNETİM BÜTÇE KANUNU resmi gazetede yayınlanmıştır. https://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2019/12/20191231M1-1.htm H Cetveli
  23. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Ücretsiz İzne Ayrılacak Personel Hk.

Ayın 15 inde ayrılırsa sizin için ve kendisi için iyi olur. Aksi taktirde ya 1 günlük maaş yapacaksınız yada tam maaş yapıp sonra 1 günlük kısmı personele ödeyecek geri kalan kısmı personelde iade almak zorunda kalacaksınız Kbs den (eğer bayan ve doğum sonrası ücretsiz izne ayrılan ise yada...
  24. Ali Selvi

Farklı bir bakanlık personeli olduğum için bilgim olmadığı için soruyorum personeliniz 5510 sayılı sgk tabi 657 kadrolu maaşını peşin alan personel mi?
  25. Ali Selvi

15 ocak ta ayırırsanız herhangi bir ödeme yazmaz ve herhangi bir iade almak zorunda kalmazsınız. Personel statüsü nedir? ona göre yapılacak işlemleri yazalım.
  26. Ali Selvi

Mutemet Arşivi 2020 Gelir vergisi dilimleri ve engelli İndirim tutarları resmi gazetede yayımlandı.

Yine vergi dilimlerinde ki artış oranları çok az.
  27. Ali Selvi

Mutemet Arşivi 2020 yılı asgari ücret belirlendi.

Max 4 +1 olur bizimki bence
  28. Ali Selvi

Mutemet Arşivi 2020 yılı asgari ücret belirlendi.

Oransal olarak iyi artış
  29. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Ziraat Emeklilik Kullanım Klıvazu

Biz de aynı durumdayız BES firmamız değişmeyecek bizim. Yani maaş promosyon anlaşması sadece personel ödemeleri ile ilgili yapılmış BES leri kapsamıyor sizin sözleşmeniz nasıl incelemek lazım. O sebeple maaş bankamız ile promosyon firmamız farklı farklı olacak bir sorun olmayacaktır.
  30. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Yanlış girilen vergi Matrahların hesaplanması

Dediğim gibi perf. ek ödeme almış sa ona bak vergiden dolayı kaybı olmuş mu. Bir de her ay kbs ye aktardığın süregelen vergi matrahları fazla gittiği için maaşından fazla gelir v. kesilmiş mi ona bak fazlalık var ise kişiye ödeme yapman gerekebilir.
  31. Ali Selvi

Sabit ek ödeme neti gelir vergisi ne kadar artarsa artsın değişmez sadece süregelen vergi matrahı fazla olduğu için perf. Ek ödeme den kesilen gelir vergisini artırır ve kbs ye aktardiginiz ds. Vergi matrahı fazla olduğu için maaş vergi matrahini da artırır.
  32. Ali Selvi

Bordrolarını çıkarın Excel maaş hesaplama bordronuz varsa ödenen ve ödenmesi gereken şeklinde ay ay karşılaştırma yapın fark olan ayları hesaplayarak ödeyin.
  33. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Aylık Mahsuplaşmadan icra kesintisi Oranı Kaç Olmalıdır?

İcra kararına bakın genelde maaşının 1/4 üne ve diğer alacaklarının tamamına veya maaşının ve diğer hak ve alacaklarının 1/4 üne yazar. Duruma göre kesinti yaparsınız.
  34. Ali Selvi

Mutemet Arşivi MYS Error : Request was rejected due to server error hatası

Request was rejected due to server error hatası için dün her hata aldığımda işlemi yineleyerek 2 adet fiş kaydettim ve muhasebeye gönderdim. Bu gün herhangi bir işlem yapmadım o yüzden yazmıştım.
  35. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Sitemiz Yeni Sunucuya Taşınmıştır 18/12/2019

Eline emeğine sağlık Üstad
  36. Ali Selvi

Mutemet Arşivi MYS Error : Request was rejected due to server error hatası

beklemeyin yaptığınız işlemi tekrar yapın örneğin kaydet dediniz bu hatayı verdi arkasından tekrar kaydet yapın bu kez kaydedecektir ben bu şekilde dün yaptım ödemelerimi
  37. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli 4/b li personel yıl sonu sgk bildirge işlemi

Söylediğiniz işlemler doğru ben de yıllardır aynı şekilde yapıyorum.
  38. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Geriye Dönük Promosyon ödemesi

Maaş ödemeye başladığınız aydan itibaren yıl sonuna kadar sayın ve 475/12=39,58 'i bulduğunuz ay sayısı ile çarpın ödemeniz gereken promosyon tutarını bulursunuz. Bunu Ziraat bankasının promosyon ödeme excel dosyası var oradan txt oluşturarark tıpkı diğer ödemeleri yaptığınız gibi mail atarak...
  39. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli 5434 YILLIK FİİLİ HİZMET GÖNDERİM HATASI

Yıl sonunda bence fhz gün listesini yeniden isteyin ve yaptığınız bordrodaki bilgiler ile kontrol edin. Değişiklik olabilir.
Geri
Üst Alt