Arama sonuçlarınız

1. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli 4c İşe Giriş

Daha önceden devam eden sonlandırılmamış sigortalılık tescili vardır. personel kadrolu ise yani 4/c kaydedilecek ise bu sorun olmaz.
  2. Ali Selvi

Mutemet Arşivi KBS Maaş Muhasebeye Gönderme Hatası

dünden bu tarafa hem kbs hem mys kısmında sorun var sistemsel olduğu için beklemekten başka çare yok.
  3. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli ATMOS İLE İLGİLİ HATA

Zaman aşımıyla ilgili bir hata. Sonra tekrar denerseniz düzelecektir.
  4. Ali Selvi

Mutemet Arşivi ekobs -a2 raporu nasıl alınır?

En nefret ettiğim kelime "DEMİŞTİM"
  5. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Kapatılamayan E bildirge Borçları

O zaman SGKya uygun yazışmaları yapıp dekontları gönderin hatta siz de gidin iş yerinin kapatılacağını bu işin muhakkak çözülmesi gerektiğini bildirin gerekirse amirleri, müdürleri ile görüşün. Ama benim ilimdeki gibi bir SGK nız var ise Allah kolaylık versin işiniz zor.
  6. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Yeni Başlayan Personelden BES Kesintisi

aynı bes firması ise gerek yok diye biliyorum.
  7. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Kapatılamayan E bildirge Borçları

Ödemelere ait dekont varsa ve bu dekontlarda yazan sgk iş yeri numaraları sizin kurumunuza ait ise SGK bu paraları bulup sizin borcunuzdan düşmesi gerekiyor siz resmi yazı ile dekontlarınızı iletin Yasin beyin söylediği gibi dekontları ve diğer belgeleri saklayın.
  8. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Tekniker Maaşının hesaplanması

6. Derecedeki tekniker ek gösterge alamaz yan ödemesi 1625 olacak. Eğer üst öğrenim sayılan bir bölüm lisansı var ise lisans yan ödeme ve özel hizmet tazminatından faydalanabilir yok ise 2 yıllık olarak.
  9. Ali Selvi

Mutemet Arşivi ekobs -a2 raporu nasıl alınır?

Bulandan Allah razı olsun. Bizi bu tür arayışlara iten yöneticilere de selam olsun. Duyulursa bunu da tümden kaldırırlar.
  10. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Ücretsiz İzine Ayrılanlarda Sabit Ek Ödeme İadesi

Evet peşin ödendikleri için iade alınır. ekobs ta iade bordrosu oluşturulabiliyor. Bordro oluşturulup kişiye iade ettirilir daha sonra üst yazı ile saymanlığınıza bildirilir.
  11. Ali Selvi

!~DİKKAT~! FHZ bildirgesi ile ilgili önemli DUYURU (Ağustos 2019 Dönemi)

Ağustos fhz ödemesinin sistemde görünmediğinden bahsetmişti bir arkadaş sanırım sebebi bu duyuru.
  12. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli FHZ Kesenek Raporu Ağustos 2019 ayı Gözükmüyor?

Konu çözüldü ise kapatıyorum. İyi çalışmalar.
  13. Ali Selvi

Salim. Farklı PC den denediniz mi. Java ayarlarinizdan kaynaklanıyor olabilir.
  14. Ali Selvi

Benim ağustos ayı fhz sistemde görünüyor.
  15. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Mys Muhasebeye Gönder Hatası

An itibariyle KBS kısmındaki sorun çözülmüş hata vermeden muhasebe birimine gönderdi.
  16. Ali Selvi

bu bordroyu mys den değil kbs den düzenledim elle müdahale yok mecburen bekliyorum.
  17. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Sürekli işçi 24 saat Nöbet

Daha önceden de bu konu tartışılmıştı. İşçilerin 24 saat usulü çalıştırılması yasal değil çalıştıran yerler varsa yanlış yapıyorlar. Siz idarenizi uyarınız.
  18. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Sürekli işçi 24 saat Nöbet

İşçinin 24 saatlik vardiyalar halinde çalıştırılması yasal değil. Puantajları 24'er saat olarak düzenleniyor ise büyük sıkıntılar çıkacaktır.
  19. Ali Selvi

MYS den yapılan işlemler için bu şekilde çözüm bulunabilir ancak ben KBS den giyim yardımı düzenledim ve harcama yetkilisi muhasebe birimine gönder yaptığında aynı hatayı veriyor bildiğiniz gibi kbs ödeme emrini kendisi otomatik oluşturuyor yani manuel müdehale yok ne yapabilirim?
  20. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli RÖNTGEN VE LABORATUVAR NÖBET ÜCRETLERİ % 50 ARTIRIMLI ÖDENMESİ!!!

Bakanlıktan resmi yazı ile iletilmesini beklemek gerekiyor.
  21. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli SGK Prim Borçları

Ayrıca 3 tane de ipc niz var onlar da ödenmesi gerekiyor. Borç miktarınız çok fazla bir an önce bu borçları sildirseniz iyi olur SGK daki çok bilmiş arkadaşlar bundan sonra düzelmez derken neye dayanarak söylemişler bunu bilmiyorum ancak verdiğiniz dekontlara istinaden bu borç miktarlarını bulup...
  22. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli SGK Prim Borçları

Öncelikle Muhasebenizden sgk primleri gönderilirken doğru iş yeri sicil numarasına gönderiyormu emin olun. Daha sonra ödeme dekontroları ile iliniz SGK müdürlüğü muhasebe birine başvurun orada dekontorı göstererek gelen paraları buldurun ve iş verenler servisine aktarılmasını sağlayın...
  23. Ali Selvi

Editörün Seçimi E-Vizite Uygulaması Nasıl Kullanılır | Rapor Onaylama

Evet iş kazası olabilir dikkat etmek lazım iş kazası ise bildirimde bulunmayı unutmayın ilgili forum konularını dikkatlice inceleyin İş kazası bildiriminde bulunmamanın cezası büyük.
  24. Ali Selvi

Editörün Seçimi E-Vizite Uygulaması Nasıl Kullanılır | Rapor Onaylama

Çalışılmadığına Dair Bildirim ekranından raporun başlayış ve bitiş tarihlerini kontol edin. eğer orada da aynı ise personelinize söyleyin rapor tarihini aldığı hastaneden düzelttirin.
  25. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Aile Sosyal Politikalar Bakanlığında Fiili Hizmet Geçmişe Dönük Hesaplama

Ben geçen hafta 5434 lü bir personelim için kbs den fhz hesaplaması yaptım ve SGK kesenek sistemine aralık 2018 olarak bildirimde bulundum her hangi bir sorunla karşılaşmadım. Öncelikle kbs den fhz hesaplamak istediğiniz personellerin kişi kartında fhz alır seçeneğinin işaretli olduğundan emin...
  26. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli 4/B li personel e-bildirge istirahat süresinde çalışmamıştır işaretli kalsa ne olur ?

Böyle bir durum olursa ebediyen ipclerden kurtulabiliriz deneyen olursa bu posttan yazsın bizler de uygulayalım.
  27. Ali Selvi

Mutemet Arşivi PERSONEL ÖDEMESİ İLE İLGİLİ KBS DUYURUSU SIRA NO: (12) Mükerrer Asgari Geçim İndirimi Hakkında

Biz dede sabit ek ödemeye ekliyor sistem. Bazıları bunun yanlış bir uygulama olduğunu savunuyor o yüzden sordum. Demekki siz de de benzer uygulama var.
  28. Ali Selvi

Mutemet Arşivi PERSONEL ÖDEMESİ İLE İLGİLİ KBS DUYURUSU SIRA NO: (12) Mükerrer Asgari Geçim İndirimi Hakkında

Konuyla çok alakam yok ama birşey sormak istiyorum MEB de maaştan mahsup edilemeyen yani kalan aği varsa bunu ek ders netine mi ekliyor sistem.
  29. Ali Selvi

yani artık aylık olarak otomatik gitmeyecek mi biz mi gönder yapacağız.
  30. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Süt İzinlerinde Hekim Uzman vs..Ek Ödeme nasıl yapılacak?

Bildiğim kadarıyla EKOBS'a her 8 saati eksik bir gün olarak tanımladığında diğer izin gibi görüyor ve aylık çalışma gün katsayısını bir gün düşürüyor.
  31. Ali Selvi

süt izinlerini toplayıp her 8 saati 1 gün süt izni olarak gireceksiniz ekobs'a
  32. Ali Selvi

süt izinlerini aylık olarak toplayıp ekte gösterdiğim izin ekranından tanımlamanız yeterli.
  33. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Aile Sosyal Politikalar Bakanlığında Fiili Hizmet Geçmişe Dönük Hesaplama

Merhaba arkadaşlar benim de bir personelim (5434) için fhz alırmı almaz mı diye görüş sormuştuk yazı cevabı alır olarak geldi ancak ben 2018 5434 personelleri fhz ödemesini yaptım ve kesenek bildirimini yasal süresinde verdim. Şimdi bu arkadaşın 2018 fhz ödemesini yapacağım ancak SGK kesenek...
Geri
Üst Alt