Arama sonuçlarınız

1. Ali Selvi

Mutemet Arşivi 4C'den 4B'ye Geçişte E-Bildirge

Sayın Halil atlasa bu konuyu daha önceden tespit Edip cep nominal vermiştim. Beni aramadi
  2. Ali Selvi

Mutemet Arşivi 24 - 28 NİSAN EK ÖDEME UYGULAMA EĞİTİMİ

Menderes bey orada görüşelim inşallah.
  3. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Ters İş Yeri Kodlaması (Faydası ve Dezavantajı)

RE: Ters İş Yeri Kodlaması (Faydası ve dez avantajı) herkese 15-14 şeklinde hesaplama yaparken işçilere 1-30 şeklinde hesaplama yaparsın ödemeleri ssk sı kısaca bütün hesapları farklı olur. bence çok dezavantajlı olur.
  4. Ali Selvi

sanırım Menderes beyi görmüştüm listede.
  5. Ali Selvi

il temsilcileri denilmişti ama listede bazı illerden 1 kişi bazı illerden 10 kişi gidiyor.
  6. Ali Selvi

24-28 nisan da ek ödmeme uygulamaları eğitimine katılacak olan varmı? (EKOBS) [attachment=2258]
  7. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Sürekli İşçi Maaşları Hesaplama işlemleri YENİ

iş yeri sicil numarasının 2. hanesinden başlayarak ilk 4 hane nace kodun yani açtırdığın iş yeri kodu oradan anlarsın.
  8. Ali Selvi

Mutemet Arşivi MYS - Tutuklu ve Hükümlülerin Tedavi ve Sağlık Malzemesi Giderleri

ödenek yok bütçeleştirilmiş borç henüz yapmıyor.
  9. Ali Selvi

Anket Hangi Bakanlık Bünyesinde Çalışıyorsunuz?

sağlık
  10. Ali Selvi

Mutemet Arşivi 4/C den 4/B ye geçenlerin sabit ek ödemeleri hangi bütçeden ödenecek ?

4c liler sözleşmeli personel değil miydi. Onların ek ödemeleri neden maaşla birlikte g.butceden ödendi
  11. Ali Selvi

Mutemet Arşivi MUTEMETLERE FLASH ZAM

Bir gün gerçek olacağına inananlardanim.
  12. Ali Selvi

Mutemet Arşivi 4/C den 4/B ye geçenlerin sabit ek ödemeleri hangi bütçeden ödenecek ?

KBS 20 puanı veriyor. kıstta ödedim gitti. Gelecek ay Allah büyük.
  13. Ali Selvi

Mutemet Arşivi ÇKYS-Eğitim-Sürekli İşçi

çkys eğitim linkinden girebilen varmı? https://ckysegitim.saglik.gov.tr/Account/Login?ReturnUrl=%2F
  14. Ali Selvi

kurumdaki maaş döner sermaye ve bütün mutemetlik işlerini tek başına yapan birisi olarak bu ay kafam çorba oldu. Hiç bu kadar işlerin karıştığını hatırlamıyorum artık herşeyi birbirine karıştırır oldum.
  15. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli TAŞERON DAİMİ İŞÇİ SON DURUM

sürekli işçiler maaşlarını peşin mi alır yoksa çalıştıktan sonra mı ? yani 13 günlük kıst maaşı nisan 15 inde katacak şekilde yapmayacak mıyız. (taşeron bu ay maaşını sadece firmanın yaptığı kadar mı alacak) yoksa 15 Nisanda yakmak üzere maaş yapacak mıyız. 1- taşeron işçi çalışıp alır...
  16. Ali Selvi

Mutemet Arşivi ADSM Fiili Hizmet

ÖNEMLİ DEĞİL
  17. Ali Selvi

Mutemet Arşivi ADSM Fiili Hizmet

buyurun. [attachment=2221]
  18. Ali Selvi

Yani 20 olan ek ödeme oranı 375 e göre ödenen denge tazminatı içinde sağlık bakanlığı için döner bütçeden ödenecek dogrumu.
  19. Ali Selvi

sayın Nedret kan forum sadece mutemetlik içindir. Sorularınızı Facebook grubundan sorunuz.
  20. Ali Selvi

Mutemet Arşivi KBS 4C 4B Maaş işlemleri

31 e bölüp 13. İle çarpmış. Ek ödemeyi hesaplamamis
  21. Ali Selvi

Lütfen konuyu geriye doğru inceleyiniz Halil bey kodları yazmıştı ayrıntılı birşekilde
  22. Ali Selvi

Sağlık bakanlığı için söylüyorum Bayram beyin söylediği gibi olmadı ne maaş hesabı açtılar nede bese kaydettiler taşerondan geçen personelleri. Bakanlığınızla görüşmeler sürüyor şimidilik işlem yapmıyoruz dediler.
  23. Ali Selvi

Mutemet Arşivi KBS 4C 4B Maaş işlemleri

kbs 4/c den geçen 4/b li personel için mart dönemine münferit bordro hesaplıyor ve doğru sonuç veriyor ancak. nisan dönemi peşin maaş alan 4/b liler ile birlikte tekrar maaş hesaplaması yapyor.
  24. Ali Selvi

ziraat taşerondan geçenlere maaş hesabı açmıyor. genel merkezleri o konuda sağlık bakanlığı ile görüşmelerimiz sürüyor maaş için henüz hesap açmayın demişler.
  25. Ali Selvi

Mutemet Arşivi SGK İşveren Toplu İşe Giriş Bildirgesi (Taşeron, 4B Sözleşmeli)

Yeni açtırmış olduğun iş yerine kaydedeceksen 1 ay süren var, eski iş yerin varda oraya kaydedeceksen dün itibariyle süre bitti.
  26. Ali Selvi

Bize her iş kolu için ayrı ayrı iş yeri açtıran SGK yüzünden kolay olabilecek iş zorlaştı. Halbu ki bir tek nace kodu ile iş yeri açılıp, personel kaydı yapılırken meslek kodları ile ayrılabilrdi. Ayrı ayrı iş yerleri açılınca maaşından, bildirgesine, besine kadar ayırmak gerekiyor.
  27. Ali Selvi

SGK nın son duyurusu Kamu Kurum ve Kuruluşlarınca veya Bu Kurumlarca Kurulan Tüzel Kişiliklerce Sürekli İşçi Kadrosuna Geçirilmeye İlişkin Duyuru 02.04.2018 Kamu kurum ve kuruluşlarında personel çalıştırılmasına dayalı hizmet alımı sözleşmeleri kapsamında çalıştırılmakta olan işçilerin...
  28. Ali Selvi

Fatih in cenazesi varmış oraya gitmiş işi bitince yazar o.
  29. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Daimi İşçiler için Önemli Açıklama

SGK daki vatandaş sen 02.04.2018 den önce iş yerlerini açtır işe giriş bildirgeleri için 1 ay süren var demişti.
  30. Ali Selvi

Bu kadar yoğun bir haftadan sonra hafta sonu hayatta çalışmam. Her şey olduğu yere varır. P. Tesi Allah kerim. SGK işe giriş sayfası ya çökecek yada tık rekoru kıracak. P. tesi görüşürüz Fatih.
  31. Ali Selvi

Çöp Kutusu DPB' dan 5 maddelik 4b -4c açıklaması

Nisan ayı 1. Gününden itibaren çok çetrefilli geçecek anlaşılan.
  32. Ali Selvi

Mutemet Arşivi sigorta işlemlerinde değişiklik

Mutemetliktlere forumun önemi. Yazık olmuş geçmiş olsun
  33. Ali Selvi

Yazıdan da anlaşılıyor ki son tarih 02.04.2018 dir. İl sağlık müdürlüklerine duyurulur.
  34. Ali Selvi

Mutemet Arşivi taşeron işçi banka hesapları

Bizde hiç bir bilgi yok. Merak ediyorum SGK genelgesinde yazan 02.04.2018 tarihinde atamaları gelecekmi? gelmezse işe başlayış yaptıramayacağız SGK ya da iş yeri bildirgelerinde işe başlama tarihi olacak 02.04.2018 yazdığımız için cezalı duruma düşecekmiyiz?
Geri
Üst Alt