Arama sonuçlarınız

1. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Mutemetlik Görevine Veda Ettim ( Forumda Uzman Mutemetliğe Devam )

Fatih Arkadaşım yeni görevin hayırlı uğurlu olsun. Senin adına çok sevindim. Seninle mutemetlikte çok yardımlaştık, çok şey paylaştık. Mutemetlik yapan taşınırı gözü kapalı yapar hiç endişe etme.
  2. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli 5510 Aylıksız Izin Gss Süresi Hk.

Hayır hocam fazla gönderilme durumu yok resimde görüldüğü gibi gitmeyen gss dönemlerini gösteriyor.
  3. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli 5510 Aylıksız Izin Gss Süresi Hk.

Gökhan bey ben de sizin söylediğiniz gibi 1 yılı dolduran 5510 personel için normal ücretsiz izne ayırıp GSS göndermiyorum ancak SGK'nın kesenek sayfasındaki GSS menüsünde GSS gitmeyen her bir ay için başlangıç ve bitiş tarihi vererek bu personeli ekliyor. SGK'nın kendi uygulamasından haberi...
  4. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Kbs Duyurusu 2022/4 Ayrı Ödenen İstisna Vergi Matrahlarının Kbs Yüklenmesi

Nasıl bir hata alıyorsunuz? Yüzdelik ayraç olarak ( . ) kullandığınızdan emin olun.
  5. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Ekobs Icap Nöbet Pratisyene Ve Yardımcı Sağlık Hizmetlerine Ödeme Olmuyormu

Kaldırılma olayı yok. Zaten hiç bir zaman Uzman hekim dışında icap ödemesi yoktu. Hastaneler gayri resmi olarak HBYS programlarından ödüyorlardı. Ne zaman ki ödemeler bakanlığın sistemine geçti bakanlık doğal olarak bu ödemeyi yapmıyor. Olay bundan ibaret Uzman tabip dışına icap ödeneceğine dair...
  6. Ali Selvi

Çöp Kutusu Kbs 4/B Maaş Hesaplama Ekranından Maaş Hesaplatmada Esnasında Hata ?

Dün vardı bu sıkıntı bu gün düzelti bizimki
  7. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Geçici İş Göremezlik İadesi

Personelinizin kadrosu nedir? 4/B perosneli mi?
  8. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli 2021 Yılı Içinde Ücretsiz Izne Ayrılan Personelin Fhz Bildirimi

5434 FHZ Son bildirim ve son ödeme tarihi 2021 yılı asıl ve ayrılanlar için 31.03.2022 dir. Bu tarihe kadar kesenek verip ödeyebilirsiniz.
  9. Ali Selvi

Çöp Kutusu Mysv2 ödeme emri alınmıyor

SMS dogrulamasından kurtulamiyoruz anlaşılan
  10. Ali Selvi

Çöp Kutusu Mysv2 ödeme emri alınmıyor

MYS V2 de de yine harcama yetkilisi ve gerçekleştirme görevlisi için sms şifresi uygulaması var mı?
  11. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Kbs Duyurusu 2022/4 Ayrı Ödenen İstisna Vergi Matrahlarının Kbs Yüklenmesi

Kbs duyurusuna rağmen şubat 2022 dönemine yükleme yaptım. Mart ayına yapılınca personelin gv. istisna tutarı kullanamıyor ve kaybı oluyor. Bunu sağlık bakanlığı yetkilileri ile maliye bakanlığı yetkilileri görüşerek kbs deki duyuruyu düzeltmeleri gerekir.
  12. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli 5434 Personelin Fhz Keseneği Gönder Butonu Aktif Değil

Yıl içerisinde ayrılmış bir personele fhz yapmaya çalışıyor olabilirsiniz. Aralık 2021 döneminde kesenek verdiğiniz personeller ile şimdi fhz yapmaya çalıştığınız personelleri karşılaştırın olmayan personeli fhz den çıkarın gönderecektir.
  13. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli 5434 Personelin Fhz Keseneği Gönder Butonu Aktif Değil

Hangi döneme göndermeye çalışıyorsunuz? dönem olarak aralık 2021 seçilmesi gerekiyor.
  14. Ali Selvi

Programlar 4/B Sözleşmeli Personel Fiili Hizmet Zammı 13-30 Ve 33 Nolu Belge Hesaplama Programı

Ali Selvi kullanıcı adlı Üyemiz 4/B Sözleşmeli Personel Fiili Hizmet Zammı 13-30 ve 33 Nolu Belge Hesaplama Programı Bu kaynak hakkında yeni bir güncelleme yayınlamıştır: Çeşitli geliştirmeler yapıldı Güncellemenin devamını inceleyin...
  15. Ali Selvi

Sözleşmeli 4/B Sözleşmeli Personel Fiili Hizmet Zammı 13-30 ve 33 Nolu Belge Hesaplama Programı - Çeşitli geliştirmeler yapıldı

02/03/2022 - 2022_V2 Sürüm güncellemeleri: 30 ve 33 no lu bildirgeler xml hazırlama ekranları için boş sütunlar gizlendi. Girilen FHZ işveren oranına göre otomatik 30 ve 33 nolu belgeye ekleme sorunu giderildi. 30 ve 33 nolu belgeler için gizlenen boş sütunları tekrar gösterme butonları...
  16. Ali Selvi

Programlar 4/B Sözleşmeli Personel Fiili Hizmet Zammı 13-30 Ve 33 Nolu Belge Hesaplama Programı

Ali Selvi Kullanıcımız yeni bir kaynak oluşturdu: 4/B Sözleşmeli Personel Fiili Hizmet Zammı 13-30 ve 33 Nolu Belge Hesaplama Programı - Kendi hazırladığım ve kullandığım Excel çalışmamdır. 13,30 ve 33 nolu belge xml otomatik oluşturur. *4/b li genel bütçe ve döner sermaye personelleri için...
  17. Ali Selvi

Sözleşmeli 4/B Sözleşmeli Personel Fiili Hizmet Zammı 13-30 ve 33 Nolu Belge Hesaplama Programı 2022_V2

Kendi hazırladığım ve kullandığım excel çalışmamdır. (Biraz incelediğinizde programın çalışma mantığını anlayabilirsiniz.) 13,30 ve 33 nolu belge xml otomatik oluşturur. Genel bütçeden ve Ds den ödenen maaşları aynı programda hazırlayabilir. Otomatik harcama talimatı ve icmal hazırlar Nöbet...
  18. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli 5434 Sayılı Kanuna Tabii Personel Ücretsiz İzin İşlemi

Ne sebeple ücretsiz izne ayrılacak. bakmakla yükümlüsü var mı? ayrıntı verirmisiniz.
  19. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Yeni̇ Bes Kaydı Kurum Vergi Numarası Ile Alt Işveren Sicil Numarası Uyumsuzdur Hatası

Hocam aynısı benim de başıma geldi. Ne yaparsam yapayım giriş yapamamıştım. En sonunda çağrı açtım talep oluşturdum yüklediğim dosyayı istediler yükledim. Gelen cevap sistemde alt işveren numaranız tanımlı olmadığından giriş yapılamamıştır deyip yeni alt işveren numarası verdiler ve sorun öyle...
  20. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli 4B Fi̇i̇li̇ Hi̇zmet 13.30.33 Nolu Belgeler Nedir Bordrolar Nasıl Hazırlanır?

Tespit ettiğim hataları yazıyorum. 1- Puantaja hiç bir eksik gün girilmese bile aydaki maksimum çalışma gününü fhz olarak vermiyor (örneğin 2021/01 döneminde tam çalışan personele 21 yerine 19 gün fhz hesaplıyor.) 2- 13,30 ve 33 nolu bildirgelerde personel tc. nolarını çekmediği için...
  21. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Yeni Mali Yönetim Sistemi (Mysv2)

Ben de bu gün kimlik yönetim den bir arkadasa Mys tanımlaması yapıyordum orada gördüm. artık hem MYS hem MYSV2 var. Üniversiteler pilotsa yakında bizlere de açılır. Umarım bu sefer de yoğun sistem problemleri ile başlamayız.
  22. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Ekobs Manuel Yanlış Yüklenen Vergi̇ Matrahı Nasıl Düzelti̇li̇r

Aynı döneme doğru matrahları yeniden yükleme yapın üzerine yazacaktır.
  23. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Kbs'ye Yüklenip Onaylanan Matrah

Koordinatörler grubunda bu işlem ile ilgili yetkili bir kimsenin yazdığı mesaj yok bizim gibi koordinatörlerden yorum yapanlar oldu kimisi ocağa yüklenmesi gerektiğini kimisi şubata yüklenmesi gerektiğini belirtti. Ama yetkililerden açıklama gelmedi. Size atılan mesaj muhtemelen bir koordinatöre...
  24. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Kbs'ye Yüklenip Onaylanan Matrah

Koordinatörler grubunda her hangi bir bilgilendirilme yapılmadı. Koordinatör olmama rağmen ben de şubata girdim ve onaylattım. Geri dönüşü muhasebeden olmuyor. Çağrı açtık 3 günde sildiler. Bunu kbs nin bir duyuru ile bildirmesi gerekirdi. Şimdi hem mutemetleri uğraştırıyorlar hem kendileri...
  25. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Döner Sermaye Vergi Matrahlarını K.b.s Sistemine Yüklerken Hangi Dönem Seçilecek?

KBS içerisindeki klavuzda hesaplama yapılacak aya yüklenmesi gerektğini söylüyor. Yani şubat ayına yüklenecek ancak (bence) sadece eskiden olduğu gibi brüt ve net yüklemesi yapılacak, gv. istisna ve dv. istisna bildirilmeyecek. Eğer maaş hesabından önce şubat ayında bir ödeme örneğin döner...
  26. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Kbs Döner Sermaye Şablonu Ekobs Ile Uyuşmama Sorunu

İsim-Soyisim birleştirmemişler ve ücretsiz izindeki personeller de çıkıyor.
  27. Ali Selvi

Tâziye Behçet Yayıkçı | Vefatı

Behçet hocamın Yozgatımıza da emekleri büyüktür. Allah gani gani rahmet eylesin.
  28. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Sözleşmeli Personellerin Derecesi Ekobs'ta İlerliyor Mu

Ekobsta sözleşmeli personel için emsali kadrolu personele göre derece kademe gidilip, her yıl manuel ilerletmeniz gerekiyor.
  29. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli 5434-5510 Tabi Fark Refah Payı Kesenekleri Txt Dosyasına Yüklendi

ben de karşılaştım muhasebe müdürlüğündeki arkadaşı aradım 2021/aralık dönemi emanetlerini göndermişler o yüzden görünmüyormuş.
  30. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli 5434-5510 Tabi Fark Refah Payı Kesenekleri Txt Dosyasına Yüklendi

Ben de de tutmuyordu bordrodan tek tek karşılaştırdım kıst maaş alan personeller için 2,5 txt ye eklememiş 2 kişi manuel ekledim tuttu gönderdim.
  31. Ali Selvi

An itibariyle KBS 5434 2.5 txt lerini ekledi. Manuel yuklemelerle ugrasmayalim arkadaşlar.
  32. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Sgk Bildirgelerinin Şimdiden Hazırlanması

Bildirgen 1 kuruş az ise sorun olmaz. O 1 kuruş emanette bekler gelecek ay bir kuruş fazla verirsin.
  33. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli 14 Günlük Fark Maaş İşlemleri̇ İle İlgi̇li̇ Kbs Duyurusu

Yine kapattılar güncelleme yapılıyormuş
  34. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli 14 Günlük Fark Maaş İşlemleri̇ İle İlgi̇li̇ Kbs Duyurusu

Hayırlı olsun. Bugün bin bir zahmetle hesaplayanlar iptal.
Geri
Üst Alt