Arama sonuçlarınız

1. Mutemet Arşivi Sabit ve ek ödeme brutun karar alınan tutar farki

Genellikte düşük gelirli tesislerde oluyor o halde bu dediğiniz sebepten yani performansı sabitini geçemeyenler nedeniyle bu şekilde oluyor.
  2. Mutemet Arşivi Sabit ve ek ödeme brutun karar alınan tutar farki

Evet hocam a2 baz alınıyor yasal sınırlar için. Lakin benim kafama takılan husus şu; 200 maksimum dağıtılabilir ek ödemesi olan hastane 130 sabiti var diyelim. normalde ek ödeme dağıtması için mantiken sabitin üstünde yani 130 dan fazla karar alması gerekmiyor mu ? 130 sabiti varken nasıl 90...
  3. Mutemet Arşivi Sabit ve ek ödeme brutun karar alınan tutar farki

Hocam normalde örneğin 100 karar alınıp 70 sabit mahsup edilip geri kalan 30 un ek ödeme olarak dağıtılması gerekmiyor mu ? 100 karar yerine 50 karar alınıyor 70 sabit varken ve 20 brüt ek ödeme çıkıyor bu tezat değil mi mantiken
  4. Mutemet Arşivi Sabit ve ek ödeme brutun karar alınan tutar farki

Dağıtılabilir Maksimum Gelir olarak bahsetmek istedim.
  5. Mutemet Arşivi Sabit ve ek ödeme brutun karar alınan tutar farki

Arkadaşlar örneğin bir tesisin dağıtılabilir maksimum geliri 500.000 TL. Sabit brutu 370.000 TL şimdi bu tesis 490.000 TL ek ödeme kararı aldığında 120.000 TL ek ödeme brutu çıkarması gerekiyor. Ancak şöyle bir durum var. Mesela bir tesis 100.000 gelir yapmış 70.000 sabit brutu var ancak program...
  6. Mutemet Arşivi Kıst Maaş Bes

Hocam tahsilat verisi yüklediğimizde Eft yada hesap numarası istiyor burda kişinin hesap numarasını mı yazıyoruz?
  7. Mutemet Arşivi Kıst Maaş Bes

iyi çalışmalar. KBS say 2000 sistemi üzerinden maaşlar yapılıyor ve herhangi bir tahsilat dosyası yüklemeden kesintiler otomatik sistemden gidiyor. Ancak sonradan başlayan bir personelin kıst maaşından Bes kesilmeli mi ? ve kesilen bu bes Harcama Yönetim Sistemi üzerinden ödeme emri belgesi...
  8. Mutemet Arşivi İkametgah Değişmeden Sürekli Görev Yolluğu

Bu hususla ilgili bir yazı var mıdır ?
  9. Mutemet Arşivi İkametgah Değişmeden Sürekli Görev Yolluğu

İyi çalışmalar. 45 km mesafede günlük gidip gelinen bir ilçeden merkeze tayin olması durumunda ikematgahı merkezde bulunan bir kişi sürekli görev yolluğu alabilir mi ?
  10. Mutemet Arşivi Yaz Staj Ücreti

Teşekkürler rıdvan bey. Kafama takıln bir husus var. İşetme bulunamaması sebebiyle staını yapanlar ve staj yapmak zorunda olmayan yüksek öğretim öğrencilerine ödenmez diyor. Diğer tüm üniversite öğrencilerine örneğin (40) günlük staj yapanlara bu ücret ödenir mi ?
  11. Mutemet Arşivi Yaz Staj Ücreti

İyi çalışmalar. Yaz döneminde staj yapacak lise veya üniversite öğrencilerine staj ücreti verilecek mi ? Konuyla ilgili görüş var mıdır ?
  12. Mutemet Arşivi Rapor Bildirmeme Cezası

3 Gün rapor alan 4/C li personelin raporu sisteme bildirilmemiş. Tam maaş yatırılmış ilgili ay için. Bu nedenle SGK tarafından ceza yazılmış. Konuyu düzelttirme veya cezayı iptal ettirme gibi bir şansımız var mıdır ?
  13. Mutemet Arşivi Konaklama ve akaryakıt parası

Uçak yazılsa dahi uçak ile gittiğini beyan etmediğinden uçak ücreti verilmez. Yakıt ücreti olarak da verilmez. Mutat taşıt ücreti yani en uygunu otobüs olduğunu varsaydığımızda otobüs ücreti verilmesi uygun olur diye düşünüyorum..
  14. Mutemet Arşivi Kıst Maaş Best

Nisan Dönemi İçin kıst yapılan maaşdaki bes kesintisini nasıl bildireceğiz arkadaşlar ? mayıs dönemi tam maaşı tahsilat verisinden ayrı bir tahsilat cvs yapmamız gerekiyor değil mi ?
  15. Mutemet Arşivi gecici görev ödenmesi

Suan fiili görev yaptığı yer sizin tesisiniz olduğu için ödenebileceği görüşündeyim.
  16. Çözümlendi | Kilitli 2008 den Önce 4/B 2011 De kadroya Geçenler Prim

Anladığım kadarıyla 2008 öncesinde 4b li olarak görev yapan sonrasında 5510 hükümleri uygulanıyor.
  17. Çözümlendi | Kilitli 2008 den Önce 4/B 2011 De kadroya Geçenler Prim

2008 den öcne 4/b li olarak göreve başlayan personellere 2011 de kadro gelmişti. Bu kişilerin prim kesintileri 5434 öncesi mi olarak yoksa 5510 sonrası mı olacak ?
  18. Mutemet Arşivi Raporlu Gün Nöbet Hesaplaması ?

Bununla ilgili hesaplama yöntemi olarak veya sayılmaması ile ilgili olarak görüş veya yönetmelik var mıdır ?
  19. Mutemet Arşivi Raporlu Gün Nöbet Hesaplaması ?

Arkadaşlar Örneğin 10 gün sağlık raporu alan memurun aylık mesai saati hesaplamasında o 10 günü çalışmamış gibi mi düşünmemiz gerekiyor yoksa mesaiye gelmiş gibi fiili mesai saatine dahil edip mi nöbet hesaplaması yapmamız gerekiyor ? Bununla ilgili mevzuat da bir hüküm var mıdır ? Teşekkürler.
  20. Çözümlendi | Kilitli Konaklama Yeri ve Otel Taksi ücreti

Arkadaşlar yurt içi geçici görev ile başka bir ile 1 haftalık eğitime giden kişinin eğitim yeri ve oteli farklıymış ve her gun taksi ücreti vermiş. Bu sebeple konaklama yeri ve eğitim alanı arasındaki taksi ücreti harcırah kanununa göre ödenebilir mi ?
  21. Mutemet Arşivi G.Bütçe KBS İçi-Dışı BES Banka Aktarım işlemleri

Nasıl hallettiniz hocam ? Aynı Hata var bizde
  22. Mutemet Arşivi Kadro Karşılığı Sözleşmeli Personel BES

Kadro Karşılığı sözleşmeli personel için tahsilat verisi bildirmemiz gerekmiyor o halde ?
  23. Mutemet Arşivi Döner Sermaye BES Banka Aktarım işlemleri

arkadaşlar say 2000 sistemi üzerinden yapılan genel bütçelilerde tahsilat listesi atmaya gerek yok anladığım kadarıyla ?
  24. Mutemet Arşivi Kadro Karşılığı Sözleşmeli Personel BES

SGK işyeri sicil no dediği genel bütçe kesenek kısmında yer alan işyeri no mu yoksa E Bildirge ekranında ki no mu ?
  25. Mutemet Arşivi Kadro Karşılığı Sözleşmeli Personel BES

KBS içi olduğu için Muhasebat otomatik aktarmıyor mu ? Bordro ve tahsilat verisini yüklememiz gerekiyor mu yinede ?
  26. Mutemet Arşivi Kadro Karşılığı Sözleşmeli Personel BES

Muhasebe aktaracak dedi yukarıdaki arkadaş.
  27. Mutemet Arşivi Kadro Karşılığı Sözleşmeli Personel BES

Ben sadece personel bilgilerinin yer aldığı üretim talep i yükledim.
  28. Mutemet Arşivi Kadro Karşılığı Sözleşmeli Personel BES

Grup işlemlerinden personelleri yükledim sadece o halde aktarım tutarları sistemden otomatik çekilecek birşey göndermemize gerek yok değil mi ?
  29. Mutemet Arşivi Kadro Karşılığı Sözleşmeli Personel BES

Arkadaşlar G. Sekreterliklerde görev yapan kadro karşılığı sözleşmeli personel için kesintileri KBS otomatik yükleyecke mi yoksa biz mi göndereceğiz ?
  30. Mutemet Arşivi Ziraat Emeklilik Kullanım Klıvazu

Teklif vardır şeklinde görünüyor yüklediğim dosya sorun yok değil mi ? sizde de aynı şekilde mi ?
  31. Mutemet Arşivi G.Bütçe KBS İçi-Dışı BES Banka Aktarım işlemleri

Genel Sekreterliklerde görev yapan kadro karşılığı sözleşmeli maaşları için birşey yapıyormuyuz yoksa KBS otomatik mi çekecek ?
  32. Mutemet Arşivi G.Bütçe KBS İçi-Dışı BES Banka Aktarım işlemleri

Genel Sekreterlik de görev yapan KBS üzerinden hesaplanan Kadro Karşılığı sözleşmeli personel maaşları içinde aktarım otomatik olarak gerçekleştirilecek mi ?
  33. Çöp Kutusu 4C Sözleşmeli Personel Maaş Hesaplama Programı

Arkadaşlar 4c ve 4924 den bu ay bes kesiliyor mu son karar nedir ?
  34. Mutemet Arşivi Ziraat Emeklilik Kullanım Klıvazu

Sisteme yüklenilen CSV dosyası Metin karakter ile alakalı sicil no hatası, kişilerin 0 ile başlayan doğum tarihlerinde 0 atmaması sebebiyle tarih hatası, İlçe kodu hatası vs. Düzgün yükleyebilen var mı sisteme ?
  35. Mutemet Arşivi DSSO Bes Sağlık Bakanlığı Görüşü

Hukuk Müşavirliği görüş oluşturmuş. Kesilmemesi yönünde. Resmi yazı ile duyurulacakmış.
  36. Mutemet Arşivi Ziraat Emeklilik Kullanım Klıvazu

Arkadaşlar ''nolu teklifi vardır.'' hatasını aşabilen var mı ?
  37. Mutemet Arşivi 4/B Çalışan Personel BES

4924 Bu ay ki ödemesinde BES YAPILIYOR MU ?
  38. Mutemet Arşivi DSSO Bes Sağlık Bakanlığı Görüşü

YANİ DENGEDEN BESİ DÜŞÜP MÜ ÖDEYELİM BU SEFERDE YASAL OLARAK ALMASI GEREKEN SINIRIN ALTINA DÜŞMÜYOR MU ?
Geri
Üst Alt