Arama sonuçlarınız

1. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Sürekli Görev Yollugu

Sürekli Görev yollukları bakanlık bütçesinden yapılmakta eksi bakiyeyi kabul eder 13.01.33.62.09.9.9.05. 1.03.3 Geçici Görev Yolluğu Okulların Kendi Bütçesinden istenmek yolu ile yapılmakta 13.01.33.62.09.2.2.00. 1.03.3
  2. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Sürekli Görev Yollugu

Sürekli Görev Yolluğunda Ödenek Talebi veya Kalemde ödeneğin olup olmadığı hiç önemli değil Konu İle ilgili ödenek talep modülünde bir açıklamada eklendi.Uzun Lafın Kısası 1.04 (Maaş İşlemleri) - 2.04 (sgk pirim işlemleri) - 3.03(sürekli görev yolluğu) Kalemleri eksi bakiyeden ödeme...
  3. R.P.

Tanışma Mutemet Cafe

Cümleten Hoş Geldiniz Safa Getirdiniz Güzel İnsanlar. Yaşamınızdan Sağlık Kazancınızdan Bereket Yuvanızdan Huzur Yüreğinizden Sevgi Eksilmesin.
  4. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Taşınır Mal Alımında Harcama ve Varlık İşlem Fişinin İlişkilendirilmesi

Sn ; evraklar sorun çözüme ulaşmış ise lütfen belirtiniz.
  5. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Taşerondan kadroya geçen güvenlik görevlileri

Emrah Bey:Elbette Yapılan doğru olması gereken ancak yukarda dediğim gibi olmaz diye bir şey asla yok.
  6. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Taşerondan kadroya geçen güvenlik görevlileri

Ek olarak güvenlik görevlileri vardiya usulü ile çalıştırıldığında fazla mesai ücretine lüzum kalmıyor.Ancak fazla mesai almış isede izin ile becayiş edilmekte olduğu duyumlarım arasında.Olması gereken olgu elbette bu değil ancak bakanlıklar fazla mesai ücreti ödenmesine sıcak bakmıyorlar..
  7. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Sözleşmeli Personel çıkış bildirgesi pek tutarı ile e bildirge pek tutarı uyuşmazlığı

Tesbitiniz oldukça doğru ve yerinde Sgk maalesef kasasına giren paraya bakmakta malumunuz havuz sistem olduğundan çok abartılı bir rakam olmadığı sürece ne kadar gelmesi gerek diye düşünmüyor gelene bakıyor işlemi ona göre ele alıyor.Bu konu tecrübelerim arasında.
  8. R.P.

Çözümlendi | Kilitli E-Bildirge Kullanıcı adı değişikliği

Bu Bilgiler dışında ek olarak aşağıdaki belgeleri kullanarak Bağlı bulunduğunuz sgk il müdürlüğü tescil biriminde de söz konusu işlemlerinizi yaptırabilirsiniz .İşyeri sözleşmesi sgk tarafından size teslim edilecektir.Sgk dan aldığınız belge sizi e devlete yönlendirecek ve oradan işlemlerinizi...
  9. R.P.

Mutemet Arşivi Mevlid Kandilimiz Mübarek olsun

Allah Razı Olsun Tüm İslam Alemine Hayırlara vesile Olsun İnşaallah.
  10. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Üniversitede dışardan ücretli öğretim olarak çalışan Öğretim Görevlisinin İtifası

Dediğinizi belgeye dayandırıyor iseniz yada karşı taraf sıkıntı çıkartmaz ise yapabilirsiniz Kasım da Derse girmediğine göre zaten mesele kalmaz Yapabilirsiniz.Ancak çıkış sonunda pdf lerin çıktısını alıp mutlaka kişiye imzalatın.
  11. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Üniversitede dışardan ücretli öğretim olarak çalışan Öğretim Görevlisinin İtifası

10 gün içerisinde ayrılış vermeniz gerekecek Ancak prim gönderirken ayrılış vermediyseniz e bildirge hata verir.Diğer konu ise katsayılarda değişme olmayacağından 2 bordroyu birleştirebilirsiniz.Hayırlı İşler Dilerim.
  12. R.P.

Öncelikle bordrosunu hazırlayın parasını ödeyin çıkışını verin ve primlerini gönderin.
  13. R.P.

Programlar Harcırah Programı 350 Kişilik 10 Günden Fazla Konaklama

10.02.1954 Tarih ve 6245 Sayılı harcırak kanunu hükümlerince verilecek gündelik ve Tazminat Tutarları ( H Cetveli ) Buradan Bakabilirsiniz.
  14. R.P.

Programlar Harcırah Programı 350 Kişilik 10 Günden Fazla Konaklama

Derecesi: 5-15 Olanlar=38,75 Derecesi: 1-4 Olanlar=39,85 Derecesi :1-4 Olup 3000 ila-5000 Ek göstergeye sahip olanlar=45,20 Derecesi :1-4 Olup 5800 İla 7000 Ek göstergeye sahip olanlar=48,15 Hayırlı İşler Dilerim.
  15. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Doğrudan Temin Mal ve Hizmet Alımı KDV Hk.

Konu Şu ;Dediğiniz şekilde olurmu olur Ancak kdv mükellefiyeti olan satıcı yokmuydu diye sorulacak olur ise yanıt ne olur?Valla sorarlar 38 yılda neler gördüm nelere şahit oldum Bu nedenle yazmak gereği duydum.
  16. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Posta pulu için Tasinir islem fişi kesmem gerekir mi?

Hayır Tif Kesilmez.Kredili alacaksanız M.İ.Fişi ile krediyi kapatmanız gerekir.
  17. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Ek Ders Hesaplama

Öğleden sonrasında sistemin normalleştiği konusunda duyumlarımız oldu.Sizde durum nedir?
  18. R.P.

Sn İlhan Yüksel Açıklamamı İstediğiniz Şey Nedir ?
  19. R.P.

1-Onay Belgesi 2-Piyasa Fiyat Araştırma Tutanağı 3-Var İse Sözleşme ve sözleşme harcı makbuzu 4-Var İse Teknik Şartname 5-Muayene kabul Komisyon tutanağı listesi 6-2.000 Tl üzeri ise borcu yok belgesi 7-Tif 8.ö.e.b. sizlere tavsiyem bu işlemleri ekap üzerinden yapmanızdır ilerde çok rahat...
  20. R.P.

Çözümlendi | Kilitli sürekli görev yolluğu

Ben ne gördüm nede duydum gittiği kurum ödeme yapar ve personel naklinde de miktarı belirtir.Mantığıda personelin bu sıkıntısının bir an önce giderilmesi yönündedir.
  21. R.P.

Editörün Seçimi MYS e-Fatura Uygulama Kılavuz

Arkadaşlar bende hala e fatura uygulaması çalışmamakta benim gibi olan varmı?
  22. R.P.

daha sonra dene sistemsel olabilir
  23. R.P.

mys den damga vergisi karşılığını "Damga Vergisi - Mukavelenameler - Belirli Parayı İhtiva Eden " Bunu Gir düzelir
  24. R.P.

Ne güzel bütün bunları neye göre yapıyoruz ?Gerekçemiz ney?
  25. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Özel Sigorta Maaş İşlemleri

Forumda ayrıntılı yazılar var
  26. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Ölüm Yardımı - Eşler Aynı Kurumda Memur

Aksi belirtilmemiş ise teziniz aynen doğru
  27. R.P.

Çözümlendi | Kilitli 8 (Sekiz) Yılı Dolduran 5510 Tabi Memurun Kademe İlerlemesi

Gayet Doğru yapmışsın neden endişelendin? Ancak bunu Hitapta ayrı ayrı belirtmelisin
  28. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Sözleşmeli Öğretmenin Özlük Dosyasının Kaybolması

Mutlaka bir günah keçisi bulurlar öyle memurluktan atmak çokta kolay değil yüz kızartıcı suç oluşmamışsa işten atnak oldukça zor ya kınama verşrler nakabşnde de affeder aklarlar endişelenmeyin olayıda bu denli büyütüp strese girmeyin
  29. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Mesleki Eğitim Öğretmen Ek Tazminat

Yaptığınız şey mevzuata gayet uygundur.
  30. R.P.

Editörün Seçimi Giyecek Yardımı 2019

asla verilmez verilmememeli
  31. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Sözleşmeli Öğretmenin Özlük Dosyasının Kaybolması

Okuldaki özlük dosyası ise hiç sorun değil içeriği tamamlanabilir ancak İl veya İlçe milli eğitimde ki ise oldukça sıkıntılı siz resmi yazınızı yazın bırakın.
  32. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Evlilik İzni

Demiri tavında dövmek gerekmekte Bu nedenledirki: Evlilik izni önceden kullanılamaz. Evlilik izni kullanımında nikâh töreni için gün alınması, nikâh tarihi, nikâh davetiyesinde belirtilen gün veya düğün tarihi dikkate alınarak izin süresi başlatılabilmektedir. Evlilik izni evliliğin...
Geri
Üst Alt