Arama sonuçlarınız

1. R.P.

Çözümlendi | Kilitli SGK Prim Borçları

Sn Enis61; Kurumunuzda bir öğrenci sigortaları birde Ücretli öğretmenler için olmak üzere aynı vergi no ile 2 ayrı sigorta sicilinizin olduğu düşüncesindeyim.Zaman içerisinde aynı vergi numarasından kaynaklı gönderiler sgk nın havuz sistemi nedeni ile biribirine karışmaktadır.Yapmanız gereken...
  2. R.P.

Çözümlendi | Kilitli 4/b Doğum raporu egitim hazırlık ödeneği

Eğitime Hazırlık ödeneğinde öne çıkan unsur fiili çalışmasıdır doğum izni sonrasında başlama tarşhşne göre ödeme yapmalısınız.
  3. R.P.

Programlar 4/B Sözleşmeli Öğretmen Ek Ders Puantaj | Ödeme Programı

Mesalası yok üstadım Bu işler çorap söküğü gibi şunuda ekleyim aman buda olsun falan şunu istedi filan bu dedi derken uzayıp gidiyor Ha yapılanlar kötümü asla insanların faydalanacağı şeyler ancak yönetmelikler yerinde durmuyor bu sene güncel olan bir iki yıl sonra kaldır at yada dönüştürmeye...
  4. R.P.

Programlar 4/B Sözleşmeli Öğretmen Ek Ders Puantaj | Ödeme Programı

:) Arkası gelecek gibi
  5. R.P.

Programlar Ücretli Öğretmen Maaş | Normal Ve Dyk %100 Arttırımlı Ek Ders Programı

Eksik Olma Üstadım Hatırın Var Olsun.Üzerinize Afiyet Evde Yorgan Döşek Yatıyorum.Fena Çarptı Grip :angry::embarras:
  6. R.P.

Çözümlendi | Kilitli KBS Banka Bilgilerini Girme

Kadrolu öğretmeninize kurum banka şubesinden maaş hesabı açtırdınızmı?
  7. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Ücretli Öğretmenler Exelde Maaş Kat Sayısı Var Sabit Mi Olur?

Maaş katsayıları her yıl Ocak ve temmuz aylarında devletin verdiği zam verilerine göre değişir Asgari ücret tutarı ise her yıl ocak ayında yılda 1 defa yine bu verilere göre değişir
  8. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Ücretli Öğretmenler Exelde Maaş Kat Sayısı Var Sabit Mi Olur?

Bilindiğiüzre ücretli öğretmenler ders saati karşılığı 140*maaş kat sayısı karşılığı çalışanlardır bes kesintisi olmaz dikkat etmeniz gereken konu işe giriş ve çıkış bildirgeleri ile hesaplatmaktan ziyade kesenekleri göndermek. forumda bununla ilgili bir çok proğramda mevcut. Bu Ling size...
  9. R.P.

Çözümlendi | Kilitli KBS Vekalet (Kurumsal Bordro)Banka Listesi Otomatik Gönderme

Hayır Dediğim Gibi Banka Hesabı havuz hesabı gibi txt vermez isen hesapta bekler Yada İnternet bankacılığı yetkisi alınır ise aktarmayı kendinizde yapabilirsiniz Ancak bu yanlış anlaşılmalara neden olabilmekte Geçmişte yaşadığım şeyler.
  10. R.P.

Çözümlendi | Kilitli KBS Vekalet (Kurumsal Bordro)Banka Listesi Otomatik Gönderme

Banka Hesabı havuz hesabı gibidir MYS de nasıl bir açıklama yapar isen o isim ile banka hesabına düşer oradan liste ile dağıtım yapmak gerekiyor.
  11. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçi Vasi olursa Çocuk ve Okul Yardımı Alabilirmi?

657 S D.M.K. 202.Maddesinde geçimini sağladığı üvey çocukları için de bu ödenek verilir. denilmekte buradan yola çıkarak araştırma yapmakta fayda var.
  12. R.P.

Çözümlendi | Kilitli 4924 Sözleşmeli Personel Kesenekler Tutmuyor

Var ise Raporlarmı Düşülmedi Acaba Gün Sayısına Göre Diğer Tutarlar 30 gün ile aynı
  13. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Asgari Ücretten düşük çıkan Ek Ders Brüt Saatinin SGK E-Bildirgesi

Zekice Çünki gelecek ay katsayı farkı yok Riski varmı çok zor ihtimal ancak Var İşten Ayrılması:rolleyes::D
  14. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Banka Promosyonlarında Yapılacak kesintiler

Banka promosyon ödemelerinde kişiye düşen miktarsözleşme ile belirlenmiş olup hiç bir kesintiye uğratamazsınız siz kişi sayınıza göre miktarı eşit dağıtmakla mükellefsiniz hele hele kira kesintisi icra vb.asla olmaz kişi dava eder fazlasıda cebinizden çıkar söylemesi benden Diğer konu promosyon...
  15. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Unvan Değişikliğinde Maaş

Size geldiğinde Naklinde ne yazmışsa o kategoriden maaş yapmalısın Bu arada Maaşların Peşin alındığını göz ardı etmeyin.Şu Tarihe kadar şuymuş Bu Tarihte Bu Olmuşlara Bakmayın.Dilerseniz aradaki farkı hesaplayıp kişi borcu çıkartırsınız.
  16. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Asgari Ücretten düşük çıkan Ek Ders Brüt Saatinin SGK E-Bildirgesi

Öğretmenin meslek kodunu 2320,64 girmiş isen Pek Tutar 170,46 dan küçük olduğunda sistem zaten uyarı vermekte Bu durumda gün sayısı 0 eksik gün sayısı kaç ise girin ardından sadece pek tutarı girmen yeterli olacaktır Şayet pek tutar 170,46 dan küçük ve sen gün sayısını, eksik günü ve pek tutarı...
  17. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Süresi Biten İhalede Birim fiyat cetvelinde İki Kalem Toplamı

Yaptığınız şey doğru değil her şeyden önce ödeme de sıkıntı yaşarsınız hele birde kontrollere yakalanacak olur iseniz çok ciddi başınız ağrır.Diğer taraftan Bağlı bulunduğunuz Mal Müdürlüğü / Defterdarlık Muhasebe müdürlüğüde konuya karşı çıkacağı düşüncesindeyim Bu nedenlerle;İhaleyi İptal Edip...
  18. R.P.

Editörün Seçimi MYS e-Fatura Uygulama Kılavuz

Bizde de aynısı sorgu boş çıkmakta
  19. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Geriye Dönük Hakedişlerde Yasal faiz hesaplama

Mal Nüdürlüğü/Defterdarlık muhasebe müdürlüğü ile görüş sen saadece kişi borcu miktarını belirt faizi sistem hesaplayarak almakta.
  20. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Geriye Dönük Hakedişlerde Yasal faiz hesaplama

Geriye dönük alacaklarda (Kişi Borcu) ilgili mal müdürlüğü / Defterdarlık muhasebe birimleri mys üzerinden otomatik faizlendirildiği konusunda bilgim ve tecrübemin olduğunu belirtmek isterim.
  21. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Okul yöneticisi olarak geçici görevlendirilen öğretmenin mali hakları

Geçici görevlendirmelerde yararlanamaz diye biliyorum.
  22. R.P.

Çözümlendi | Kilitli eğitim öğretim ödeneği

Resimdeki 3-4-5 Nolu Sekmelere Dikkat Et.
  23. R.P.

Mutemet Arşivi Maaşların Toplu Yapılması'mı Yoksa Her Okulun Kendisi yapması'mı uygun?

İl ve İlçe Müdürlüklerinde de yeterli kalifiye personel yok Nedeni ise Eğitimin verilmemesi Çalışma şartlarının uygunsuz olması bunun neticesinde oluşan olumsuzluk ve hak kayıbı ve dahi idari para cezaları oldukça fazla Okullarda zaten personel sayıları cüzi hal böyle olduğunda takibide basit ve...
  24. R.P.

Mutemet Arşivi Maaşların Toplu Yapılması'mı Yoksa Her Okulun Kendisi yapması'mı uygun?

Meb de bir çok ilde maaşlar il ve ilçe müdürlüklerine aktarıldıktan sonra sıkıntılarda çoğaldı.Bence Her okulun maaşlarını kendi yapmasının daha mantıklı olduğunu düşünenlerdenim.bUNA gÖRE; 1-Her mutemet kendi okulundaki personelini çok daha iyi tanır ve işlemlerini çok daha sıkı takip eder...
  25. R.P.

Çözümlendi | Kilitli eğitim öğretim ödeneği

Bencede okulların kendisi yapmaları çok daha mantıklı geçmişte yaşananlara baktığımda toplu yapmada bankalar karışabiliyor bu defa tekrar para aktarılılmaya uğraşılıyor okullar kendisi yapmıs siz ödeme emirlerini verirsiniz en mantıklısı bu
  26. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçi Emeklilik İşlemleri

Lingdeki Proğramı Sürekli İşci İçnde Kullanabilirmisin Bilmiyorum Kullanacak Olur iseniz Sadece siz gelir vergisi kesmeyeceksiniz. https://www.maasmutemeti.com/forum/konu/4b-soezlesmeli-personel-is-sonu-tazminati-programi-2019-guencel.6486/
  27. R.P.

Çözümlendi | Kilitli 657 Çeşitli Bodro nasıl yapılır

Bir Örnek Bordroda Benden Olsun.
  28. R.P.

Kaynaklara Taşındı Bölge Tazminatı Ödeme Bordrosu

Bir Örnek Bordroda Benden Olsun.
  29. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Dışardan ücretli öğretim elemanı işegiriş

Bu Konuya Vakıf Olduğu Düşüncesi İle Yazma Gereği Duymamıştım Ancak Görünen O Ki Bu Bilgi Tamamlayıcı Oldu Teşekkür Ederim Üstadım.
  30. R.P.

Excel Dershane Ayrıntılı- Açıklamalı-Uygulamalı Excell Formülleri-

Birçok Arkadaşıma Gerekli Olacağına İnandığım Bu Konuyu Sizlerle Paylaşmak İstedim.Gülerek Kullanın...
  31. R.P.

Ücretli olarak çalışacağı haftalık ek ders saati toplamını hafta sayısı ile (Yanı 4 Hafta Olur Genelde ) 4 ile çarpıp 7,5 böldüğünüzde çıkan gün sayısı şayet 20 günden fazla ise o sekmeye hayır az ise Evet Yazılır.
  32. R.P.

Mutemet Arşivi Forum Üyelerinin Dikkatine!!!

Tüm Yönetim ve Forum Arkadaşlarım Adına Sizlere daha hızlı ve doğru bilgi vermek açısından Görev Yapmakta Olduğunuz kurumu yazmanız gerek yönetim ve gerekse yanıt vermek isteyen forum arkadaşlarım gerekse sizlerin açısından olmazsa olmaz bir konu olduğunu ve dahi kişileri teker teker...
  33. R.P.

uyarlanabilir sadece ders saati karşılıklarını değiştirmeniz yeterli olacaktır.
  34. R.P.

SGK İşe Giriş Resimli Anlatım ve Bordro Proğramı Yazım Ekindedir Gülerek Kullanın
  35. R.P.

Çözümlendi | Kilitli sürekli işçi ssk tavan aşımı

Alışıla bir durum değil ancak kimi zaman bu olabiliyor ve hatta şöyle söyliyim sgk tavan aşımı konusunda bir çok çalışanın bilgisi dahi yok.Büyük bir ihtimal ile toplu ödeme yapmış olabilir.
  36. R.P.

Editörün Seçimi Giyecek Yardımı 2019

Yönetmelikte böyle bir madde yok önemli olan haketmesi dediğim gibi talebi olur ise ödemeyi yaparsınız olmazsa karıştırmayın.
Geri
Üst Alt