Arama sonuçlarınız

1. R.P.

Çözümlendi | Kilitli DMO - Mal Alımı

O Vakit Paranın geldiği Bütçe Tertibi İle İşlem yapmaya çalıştığınız Tertip Uyumlumu @zahidreis beyin dediği gibi kontrolünüzü yapın.
  2. R.P.

Çözümlendi | Kilitli DMO - Mal Alımı

Anlaşılan o dur ki Ö.E.B.den Önceki işlemleri bitirdiniz.Para tutarı nedir bilmiyoruz ve anladığım kadarı ilede kredi kullanacaksınız.Doğrumu? Şimdi D.M.O Fiyatları piyasadan yüksektir öncelikle belirtiyim.
  3. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Eğitime Katılan Öğretmene Ek Ders Ödemesi

Görevlendirme yazısında bununla ilgili mutlaka yazı vardır.O yazıya göre hareket edersiniz.
  4. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Acil Bilgi Paylaşımı

Çok Acil Bir Durum İse (0322) 455 90 00 Veya (0322) 344 03 03 - (0322) 344 18 94 - (0322) 344 18 95 Bu Numaralardan Bağlatabilrsin Sanırım.
  5. R.P.

Mutemet Arşivi SGK Kesenek Borç

Arkadaşlar Borçlara ait Ödeme Dekontlarını ve Pikürlerini Defterdarlık Muhasebeden veya Mal Müdürlüğünden Talep Edip SGK Sigorta Primleri Genel Müdürlüğü Mithatpaşa Cd. No: 7 Sıhhiye/ ANKARA Adresine Üst Yazı İle Tahhütlü gönderin Kısa sürede halledilir.
  6. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Sözleşmenin Bildirilmemesi Nedeniyle SGK İPC

Tecrübe Böyle Konuşturur İnsanı :-) Mustafa Hocam Arkadaşa Yardımcı Ol Ne Yapması Gerekiyor.
  7. R.P.

Programlar Açıkta İken Göreve İade Fark Maaş Hesaplama (5434)-(5510)

Üst sütunu düzgün girdiğinde sorun çıkmıyor şayet çıkıyor ise manuel giriş yapabilirsin O sana kalmış. Eklemek istediğin ayın üzerine sağ tıkla Taşı ve Kopyala sekmesine tıkla açılan pencereden alt taraftaki kopya oluştur sekmesine tıkla aynı sekmenin en altında sona taşıyı tıkla tamam...
  8. R.P.

Çözümlendi | Kilitli İcra Kesintisi

İcra Müdürlüğü böyle bir şeyi elbette demez; Ancak sizin elinizdeki veri malum Hal Böyle olunca saadece icra müdürlüğü size dosya kapama yazısı gönderir ki bu çok önemlidir.Borcu bittiği halde borç kapama yazısı gelip kbs den düşmediğiniz sürece o borç olarak gözükmeye devam eder.Hal böyle...
  9. R.P.

Personelinizi İcra Dairesine Göndererek Dosya Kapama yazısını isteyin Zamanınız yok ise mutlaka kesintiyi siz yapın Borcu bitmiş olduğu halde kesinti yapılmış ise zaten para size geri döner Personeliniz icra müdürlüğüne giderken giderken mutlaka elden ödediği dekontu götürsün.
  10. R.P.

Sohbet Alanı Sohbet Odası

Ne Güzel Üstad Bol Bol Yaşamışsındır sanırım bunca zamandır.İnşaallah Bıkmamışsındır.
  11. R.P.

Bana ilk bildirilen borç miktarıdır beni ilgilendiren ilk geldiğinde yazarım şayet varsa sıradakileri falan bittiği zaman yazı falan yazmam.Ancak yukarda belirttiğim gibi Bakiye Borç Muhtrası bazan gelir.Ancak şöyle bir şey daha var Yeri Gelmişken Şahsın birden çok kesintisi var ise banka 2...
  12. R.P.

Aynen öyle Ancak Kimi Zaman Bana Aynı Gün Birden Fazla İcra Müzekkeresi Gelebiliyor O zamanda Esas Numaralarını Baz Alıyorum.Çok Önemli Bir Konudur Dikkat edilmesi gerekir.Bunun yanı sıra size bir de bilgi vereyim Örneğin:Hali hazırda ödemeye devam edip bittikten sonra başka dosyaya geçtiniz ve...
  13. R.P.

İcra Müzekkeresi eline geçtiği tarih önemlidir Ancak aynı günde 1 den çok müzekkere gelmişse ESAS sayısına göre sıraya alman gerekir.
  14. R.P.

Mutemet Arşivi 2018 Ekim ayı Enflasyon oranı

%15 Asla vermezler Ne Yapar Yaparlar O Enflasyonu Düşürürler Sürprizde olabilir Hükumet Yaş Haddini rafa kaldırdı gerekçe maliyet bunları iyi düşünüp izlemek gerekiyor.
  15. R.P.

Mutemet Arşivi 2018 Ekim ayı Enflasyon oranı

Çok Gelse Pek İyi Olur.:-) Özellikle Mutemetlere
  16. R.P.

Sağol Eksik Olma Üstad Sendeki Enerjinin Kaynağı Belli Sana Ayak Uydurmak Ne Mümkün.
  17. R.P.

Arkadaşlar Cumanız Mübarek İşleriniz Hayırlı Kaznçlarınız Bereketli Vücudunuız Sıhhstli Yuvanız Huzurlu Bekarlarınızda Evli Olsun.
  18. R.P.

Üstad Üzerinize Afiyet Çarşamba Günü Ekders Girişleri Vardı Kapı Pencere Açık Kalmış Cereyanda Kalmışım Kütük Gibiyim.Artık izinleri bende sizin gibi kullanıcam Bu Bana ders olsun.
  19. R.P.

12 Yıldır İzinler Cayır Cayır Yandı :(:mad:
  20. R.P.

Öneri | İstek ve Şikayetler Forumdan Beklentileriniz Nelerdir?

Haydi Hayırlı Olsun Vatana Millete ve Dahi Mutemetlere
  21. R.P.

Çözümlendi | Kilitli İşçi İşe Giriş Bildirgesi Güncelleme

Aynı Gün İçerisinde Güncellersen Bir Şey Olmaz Korkma
  22. R.P.

Öneri | İstek ve Şikayetler Forumdan Beklentileriniz Nelerdir?

Adamın Başını Yakmayın Bırakın En Güzel Günlerini Heba Ettirmeyin :-)
  23. R.P.

Çözümlendi | Kilitli valilik oluru ile görevlendirme

Asaleten Atanmadığı süre içerisinde vekaletlerde saadece ek ders alıyor ise ek ders saatleri ile ilgili değişim olur diğer konularda değişikliğe uğratılmaz.
  24. R.P.

Çözümlendi | Kilitli PDF formatından Word veya Excel e çevirme

https://pdfcompressor.com/tr/ Sınırsız Kullanım Gülerek Kullanın
  25. R.P.

Mutemet Arşivi Sürekli Görev Yolluğu

12 Senedir bu durumda olanlara asla yolluk yapmadım Yolluğunu ödemeden göndermesi zaten yönetmeliğe aykırı.Geldiğin yerden al dedim.Asla taviz vermedim.Diğer konuda geçici görev yolluğuda bizim işimiz değil ancak anlatmaktansa yapması daha kolay geliyor:)
  26. R.P.

Mutemet Arşivi 4/D 29 Ekim Bayram Günü Çift Yevmiye Verilmesi

Bakanlığınızın bu konudaki genelgesi nedir bilemiyorum.Yapmış olduğunuz sözleşme bu konuda ne diyor Ancak; Bilindiği üzere, 4857 Sayılı İş Kanununun; “Fazla çalışma ücreti” başlıklı 41 inci maddesinde “…Fazla çalışma, Kanunda yazılı koşullar çerçevesinde, haftalık kırkbeş saati aşan...
  27. R.P.

Mutemet Arşivi 4/D 29 Ekim Bayram Günü Çift Yevmiye Verilmesi

İşçilere, kanunlarda ulusal bayram ve genel tatil günü olarak kabul edilen günlerde çalışmazlarsa, bir iş karşılığı olmaksızın o günün ücretleri tam olarak, tatil yapmayarak çalışırlarsa ayrıca çalışılan her gün için bir günlük ücreti ödenir. Resmi tatil ile hafta tatili aynı güne denk...
  28. R.P.

Programlar Huzur Hakkı Ve Ek Ödeme Proğramı

Huzur Hakkı ve ek ödeme 6 ayda bir ödenmektedir.1.Dönem (ocak-haziran)2.Dönem (Temmuz-aralık) Mebbisten Ödenek İstenebilmesi için öncelikle puantajların hazırlanması gerekir.Daha sonrasında bordroya göre kişi bazında mebbisten para istenir hesabınıza 6-01.01 Kodundan düşer Proğramda ö.e.b...
  29. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Halk eğitim usta öğretici sigorta giriş çıkışları

e bildirge Çalışanın hakettiği prim gün sayısını ve tl olarak miktarını belirten sgk nın uygulaması olup mutemetlerinde en çok ceza yediği konudur.Son Günü her ayın 23 üdür :)
  30. R.P.

12/10/2018 de işten ayrıldı diye bildirimde bulunduğun an 12.10/2018 tarihini çalışmamış gibi değerlendiriyor SGK Çalışsa dahi aynı günde çıkış vermende sakınca yok.
  31. R.P.

Kaynaklara Taşındı Huzur Hakkı Ve Ek Ödeme Proğramı

Meslek Liseleri İçin Hazırladığım Proğram Oldukça İşinize Yarayacaktır.Gülerek Kullanın.
  32. R.P.

Çözümlendi | Kilitli 13.01.00.04.09.2.2.00.1.06.1 kodunda bütce tertibini bulamıyorum.

Bu İlçe Milli Eğitimin Ambar 2 (Destek) Mamul Mal Alımları tertibi.
  33. R.P.

Eksik Gün Sayısını Zaten Primle Gönderdiğin için yazmana gerek yok.
  34. R.P.

İşlemleri aynı saadece meslek gurupları farklı En önemlisi ise işe başlama tarihi 1 gün sonra olmalı aksi taktirde İPC Kapıda Diğer taraftan prim gönderirken 14-15 arasımı 1-30 arasımı önemli
  35. R.P.

A-İŞE GİRİŞ BİLDİRGESİ 1-https://uyg.sgk.gov.tr/SigortaliTescil/amp/loginldap Buraya Girip Gerekli alanları doldurunuız 2-İşe başlama tarihi bir gün sonrasına yazınız 3-Tüm sigorta kollarını 0 (Sıfır) seç 4-Öğrenim Durumu ve Mezuniyet Tarihini gir 5-30 günden fazla çalışıp çalışmadığını bildir...
  36. R.P.

Mutemet Arşivi M2 SSD Önerisi

Üstad M2 ssd lerde ısınmadan ötürü performans kaybı gözükmelte ancak bunu termal sğutucu mevcut ADATA tarafından geliştirilen ve piyasadaki ilk M.2 SSD soğutucu unvanını elinde bulunduran bu cihaz, XPG Storm RGB 2280 SSD Heatsink olarak piyasada bulunabilen bu cihaz, anakartta M.2 slotu için...
  37. R.P.

Mutemet Arşivi Nasıl Olcek Bu İşler

Arkadaşlar 4 gün şehir dışındayım herkese iyi tatiller.
  38. R.P.

Çözümlendi | Kilitli 4B İşe Giriş Bildirim Süresi

Volkan Bey Önceki Girişinizi İş Yeri Şifresi İle İptal edin Tekrardan İşe Başlama Tarihine Yarınki Tarihi Girin.
Geri
Üst Alt