Arama sonuçlarınız

1. Menderes Özer

Çözümlendi | Kilitli 4d işçi 45 saati aşmayan sürelerde fazla mesai

45 saati geçmeden ödeme yapmam. tatil günü içinde haftanın 6 günü çalışıp üstüne bir de pazar çalışırsa ödeme yapıyorum. . daha ödediğim kimse çıkmadı
  2. Menderes Özer

Çözümlendi | Kilitli 4/B Rapor Kesintisi KBS'den Silinmesi

aynı rakamı basında eksi olarak girin bir de
  3. Menderes Özer

Çözümlendi | Kilitli 4924 emekliliğe esas ek gösterge

emeklilik göstergesini 2200 yaparsınız 4924 de derece kademe ek gösterge sadece emeklilik keseneginde kullanılıyor zaten
  4. Menderes Özer

Görüş Yazıları Muhtasar ve Prim Hizmet Beyannamesi ile ilgili SGK görüş yazısı

hiç kullanmadık onun için iyi mi kötü mü bilmiyorum valla :)
  5. Menderes Özer

vergiler için beyanname veriliyor mu. eğer veriliyor sa geçmiş olsun
  6. Menderes Özer

O zaman siz gidin güzel bir çay için biz düşünelim ne yapacağız bu beyannameyi sizlik bir durum yok kanaatimce :)
  7. Menderes Özer

Kurumunuzda genel bütçe dışında ödeme varsa bence sizi de etkiler çünkü beyanneme veriliyordur
  8. Menderes Özer

Bende öyle anladım. Bu da demek oluyor ki sağlık kurumları olarak bizim kaçışımız yok
  9. Menderes Özer

Muhtasar beyanneme verenler kullanacak diyor sanki. Doner sermaye bütçesinden vergiler için muhtasar beyanname veriyor bizim kurumlar
  10. Menderes Özer

Döner sermaye için yapılıp genel bütçe için yapılmayacak anlamı çıkardım sanki
  11. Menderes Özer

Çözümlendi | Kilitli Muhtasar ve Prim Hizmet Beyannamesi Hakkında Duyuru (01/07/2019 a ertelendi)

Bana söylenen de yetkilendirme ile ilgili sıkıntı olduğu. Mal müdürlüğüne sordum onların da haberi yok bu sistemden
  12. Menderes Özer

Çözümlendi | Kilitli Muhtasar ve Prim Hizmet Beyannamesi Hakkında Duyuru (01/07/2019 a ertelendi)

Buraya kadar geldik de gönderdikten sonra muhtasar beyanneme gönderebilirsiniz diye hata verdi
  13. Menderes Özer

Yasin hocam bu exceli doldurup farklı kaydetten text olarak kaydedince yükleme yapıyor
  14. Menderes Özer

Yasin hocam excel vardı bu alanda istenilen bilgileri yazıp text dosyası oluşturup öyle yükledim
  15. Menderes Özer

Bende bugün bildirge denerken son kısımda paket yüklemeden sonra bu hatayı verdi
  16. Menderes Özer

Bugün pilot illerden bartın devlet hastanesinin katkısı ile bayağı mesafe kattettik. Sonuna kadar geldik . Yükleme yaptık. Paket yükledik ancak sonucu göremedik hata verdi sebebi de tanımlamalarmis
  17. Menderes Özer

Çözümlendi | Kilitli Kpss ile yeniden atanan memura yolluk verilirmi

Alır o halde. 4b den kadroya atama gibi düşündüm
  18. Menderes Özer

Çözümlendi | Kilitli Kpss ile yeniden atanan memura yolluk verilirmi

Ödenmez. Istıfa ediyor eski kurumundan sanırım
  19. Menderes Özer

Çözümlendi | Kilitli geçmişe dönük çocuk ve aile yardımı ödemesi yardım?

Kbs den maaş bordro girişinden yapabilir siniz ödeme emrine gerek kalmadan
  20. Menderes Özer

Çözümlendi | Kilitli Yolluk

Eş durumu mu
  21. Menderes Özer

Çözümlendi | Kilitli 4/B sözleşmeli personele sürekli görev yolluğu ödenir mi?

Yazının içeriğinde 4b ye ödenmez 4924 e ödenir diyor sanki
  22. Menderes Özer

Görüş Yazıları 4b fiili hizmet gün hesaplama.

Maksimum 3,61 dir doğrudur.
  23. Menderes Özer

26 gün 4b liler için 3,61 kadrolular için
  24. Menderes Özer

10 gün diyen kendi şahsi fikrini söylemiştir. 240 saat ile 10 gün normal mesai aynı fhz alması biraz saçma olur
  25. Menderes Özer

Anket İş ile ilgili En fazla şifre kimde ? (ANKET)

Boş mail attım.
  26. Menderes Özer

Editörün Seçimi 4B Fhz hesaplama , Ödeme Emri ve Bildirge

Kbs den kist maaş brütune bakın muhtemelen sgk primi ile tutmayacaktır öyle bir hata vardı. Brüt un 20.5 unu alın mesela bordroda ki ile farklıdır muhtemelen
  27. Menderes Özer

Anket İş ile ilgili En fazla şifre kimde ? (ANKET)

Merak ettim programı atar msn :)
  28. Menderes Özer

Önce hesaplayıp ödeme yapacaksınız. Sonra fhz kısmını 30 'dan diğer kısmını 13 'den bildirirsiniz
  29. Menderes Özer

Nöbet ücretleri 13 'te olan tutara eklenir.
Geri
Üst Alt